16212
Battlefield 2142
  • TweaX
    tessék gyere ide és nézzed a monitoromat ahogy játszom...lusta vagyok azért elmenni valahova mert valakinél esetleg jobban játszok és lecheaterez...
  • TweaX
    ha neked azt mondja egy ember hogy csalsz akinek még a nickjét sem tudod mit válaszolnál?
  • TweaX
    bebizonyítottad hogy szánalmas vagy...KI MERSZ ÁLLNI NETEN? erre válaszolj ne pedig lejáratósdit játszál
  • lelkiismeret
    És te miért nem mersz kiállni élőben Gyurci? Miért csak NETEN akarsz kiállni?
    Gyávák, mert nem akarnak veled neten játszani? Te gyáva vagy, mert nem akarsz velük élőben? Hogy van ez?
  • lelkiismeret
    Egyelőre itt jó pár hsz után ti fakadtok ki mindig. Mindig azzal jöttök, hogy titeket, lenéz meg bunkóz és különben is bánt mindenki. Hopplával én sem értettem egyet, és azt is írtam, hogy sok dologban igazatok van. Mert ha valamiben igazatok van, akkor igazatok van. Ti ilyet nem írtok. A másiknak sosincs semmiben igaza. Mert ő csak egy troll, ő csak hazudik, ő lenéz titeket, vagy minek képzeli magát, hogy ellent mer nektek mondani. Ti kollektívan mutogattok mindenkire, aki nem azon a véleményen van mint ti. Én egyszer sem minősítettelek titeket "bunkó", "pöcs" és hasonló jelzővel. Ti többször csak annyit válaszoltatok, hogy én mire fel verem meg minek hiszem magam. Én semminek nem hiszem magam. Én vitázom. Én érveket sorolok. Kulturáltan. Ti válaszként csak hőzöngtök. Azt sem értem, miért kellene ezeket törölni. Nem anyázás ment, legalábbis részemről biztosan nem.

Mindegy, a lelkiismeret eltűnik, Gyurci talán elgondolkodik pár dolgon. A többiek meg eldönthetik mit hisznek.

Mindegy, ennyiből már el tudja dönteni mindenki, hogy kinek hisz. Kapcsford
  • zeoos
    Nem fognak kiallni, majd keresik a kifogasokat ... nem latod, hogy csak folyamatosan terelnek, ossze-vissza beszelnek ... kozben pedig nem merik felvallalni meg sajat magukat sem
    Engem ha ilyen nyiltan kihivnanak, mar szerveznem is a legalkalmasabb lehetoseget ... nehogy azt hidd, hogy ilyen itt elofordul majd.
    Nyegleskednek majd valamit, probalnak humorizalni, aztan nagy csond lesz a tema korul mint ha nem is tortent volna semmi.
    Nyulgerincek! ... na de mindegy, allitolag ettol szines a vilag.

Utazom en ha ugy kenyelmesebb Nektek ... es meg van par hely az autoban, ha jonne valaki ... ne tereljetek tovabb, kezdjuk el szervezni.
  • A Stranger
    Nekem az a gond, hogy én nem akarok elutazni egy játék miatt amivel már jó ideje nem játszom (+ezt az egészet azért mert vki azt mondja cheatelek és nekem ezt bizonyítanom kellene <nem, ez nem neked ment ó nahgyságos lelkiismeret>, a másik meg az, hogy mi garantálja, hogy hooopla pl. nem megint így fogad minket majd elküld a ****-ba/be azzal hogy analfabéták vagyunk...
  • TweaX
    ha ki mertek ellenünk állni egy tét nélküli meccsben neten ahogy mindenkinek kénylemesebb, utána beszélhetünk róla...de mivel úgysem mertek neten kiállni mindegy...nemtudom mi miért lennénk gyávák amikor ti féltek olyan ellen játszani akinek esélye is van
  • zee21
    igen valószínűleg azt is fogják törölni
    ha a moderátor úgy tartja helyesnek

megjegyzem misem glóriával születtünk ;)

Hooopla én benne vagyok a lanozasba ugyis nagyon régen voltam már :)
  • A Stranger
    Akkor talán törlik hoopla kispöcsűzéseit is meg buzizásait....talán...jaaa.....nem mert mi voltunk a bunkók tényleg...szánalom...egy lebuj az egész ami itt van...az emberek másokat flamelni járnak ide aztán lebunkózzák...és nekik áll felljebb...
  • TweaX
    egy nicket kérdeztem a játékból...de kisebbségi komlexusod is van látom
  • zeoos
    Nos ... most felreteve ezt a gerjesztett es kozben teljesen ertelmetlen vitat:
    nyilatkozzatok, hogy mikor es hol tudunk talalkozni ... mikor lenne lehetoseg egy osszeulos jatekra??? Ebben semmi kemenykedes nincs, ez egy nyilt kihivas!
    Amennyiben nem veszitek fel a kesztyut, akkor a szememben gyavak es hazugok vagytok! Punktum!
  • A Stranger
    Nagyszerű...megint vki szerény volt...mert TE KI VAGY? HE? Ha én teszem föl az bunkó? Hova kerültem te jó isten.... A te neved "lelkiismeret" naaaaagy már tudom igen, ott vagy a híradókban és egy élő legenda vagy...
  • zee21
    pm ment a moderátornak
    ti meg menjetek privátba vagy nyissatok ennek új topicot
  • A Stranger
    Hooopla úr:

"ex-MKO tagjai kulon-kulon szuletesuk pillanatatol nem eltek meg annyit ezen a foldon es ebben az eletben, amennyit egyes korosabb jatekosok akar csak jatekkal eltoltottek. Nem csak, hogy hihetetlen a megis fellelheto klassziskulonbseg ifju-titan harcostarsainkkal szemben, hanem egyenesen lehetetlen. Nincs vita!"

Hooopla úr így erre:

"Ne a szad legyen nagy, uljunk ossze!!!"

Ezt vki magyarázza meg kérem....
    Mert megint nekem volt nagy a szám...
  • lelkiismeret
    Én egy fair játékos vagyok, sok éves tapasztalattal a háta mögött, akit nem tudsz megvezetni. Elhiszem, hogy ez bánt téged. Te ki vagy? Majd ha mondasz olyan nevet amit ismernem kellene korábbról a teljesítménye alapján(!), akkor én is mondok.Addig én névtelen vagyok, te meg egy nethuszár, akinek nincs hitele. 1:1
  • zeoos
    Alszentek vagytok Tweax es A Stanger !
    Hol volt itt anyazas? Mirol beszeltek egyaltalan? Visszaszoktatok magatokat is olvasni, vagy csak a kakan is keresitek a csomot? Nem veszitek eszre, hogy most mar mennyire mulatsagosak vagytok, mennyire semmilyen ervetek nincsen ... egyaltalan mennyire semmitmondoan hiszteriaztok?
    Ebbol nekem elegem van! Veletek nem is lehet ertelmesen beszelni, Ti semmibol nem okultok es valojaban nem is veszitek eszre Magatokat.
  • lelkiismeret
    Bocs, hogy ezzel jövök én is, de te baromira nem érted a kommenteim lényegét, vagy érted és szándékosan félremagyarázod.

cheatszürökkel való takarózás alap, semmit nem ér, te is tudod, én is tudom, mindenki tudja. Ezt már ti is beismertétek, erre jött az, hogy de az "esl-en bezzeg", aztán azt is megbeszéltük, hogy az esl sem garancia semmire.

Nem tudod, hogyan kell "komolyan venni" egy játékot? Akkor segítek. A "jegyzett" játékos azt jelenti, hogy komoly pénz vagy tárgynyereményes versenyeken is indult már (élőben) és eredményeket is fel tud mutatni. Ez persze nagyon sok direkt gyakorlást igényel, mind egyénileg, mind csapatban. Sokszor csak a játék egy-egy elemét gyakorolva, már-már hivatásszerűen, nap mint nap, sok-sok órán át, hiszen a sok százeres díjakat nem lehet csak szerencsével elhozni abban a mezőnyben..

Nos, Gyurci úgy lő, mint ezek a sok éve harcedzett igazi prok. Mert ő született tehetség, megesik az ilyesmi, csak nehezen hihető. Korábban említetted kinget, ismerem őt más játékokból is (őt már lehet ismerni, mert nem a "semmiből jött"), valóban jó játékos, de egyénileg ő is csak bociszemeket mereszthet Gyurci teljesítményére. Szerintem. Remélem nem sérti Kinget a véleményem..:)
  • A Stranger
    Istenem és akkor jön a másik aki meg mindjárt megszabja ki hova és mikor menjen el...ha meg nemet mond rá az mber akkor megint csak bunkó....hát ez nem igaz...és ti ezzel töltitek a napotokat, hogy 24/7 forraljátok, mivel lehetne kit izélgetni, majd miután én másnap meglátom azt a szennyt amit a fejünkhöz vág pár ember (bocs ez nem neked megy, de már mindegy) és vmicskét megpróbálom a dolgokat tisztába tenni semmi sikerrel....áhhhh....hagyjuk....szóval erre mi vagyunk a bunkók...

gyuri nem megy el lanra=bunkó...most már ez jön lassan...???

p.s.: Jut eszembe...én miért vagyok bunkó....idézzetek szépen....és kezdeményező komment legyen, ahol minden ok nélkül leoltok vkit...hajrá...(ez se neked ment, bocs).
  • TweaX
    te...ki...vagy?
  • lelkiismeret
    "Nincs is BF lan". Olyan lan van, amit megszerveznek. Vagy te egyből egy országos lant képzeltél el magadnak? Ahol van 10 gép ott már lehet tartani egy BF lan-t, nem? Ilyen hely meg 1000+1 van országszerte.
  • A Stranger
    TEEEEE...te jössz ezzel, hogy üljünk össze TI KEMÉNYKEDTEK!!! Nem veszitek észre?? Hopla nyögi hogy milyen veterán, mi milyen pisisek vagyunk!!!! Ez keménykedés? EZ? Hopla már annyi öndícsérő kommentet halmozott föl korára meg "veteránságára" hagyatkozva, hogy amellett már semmi sem minősül nagyzolásnak
  • TweaX
    tudjátok hány hogy publicos embertől hallottam hogy csalok? tudjátok hány barátom játszik így vagy jobban clanmodban mint én? én velük játszom amikor bf-ezek nem pedig public gyökerekkel...fogadjátok már el ezt könyörgöm! (még mindig nem anyáztam le senkit csak mi kapjuk állandóan)
    ha pedig nagy csalók lennénk miért akarnánk játszani és miért írnánk ebbe a topicba? simán elküldenélek a halál faszára vagy hozzád sem szólnék...

és változatlanul leszarjátok hogy mi mit írunk érvként csak folyamatosan basztatni tudtok
  • A Stranger
    De ez a szomorú benne...itt hopla, liq, meg hendrich-hel volt gondunk, egy teljesen független ügyben.... ennek semmi köze a ptd-hez, a 818-hoz és ezt furcsálltam én is, hogy úgy kötöttek belém, mintha ismernének, hírhedtségről beszélnek, mikor ez az első találkozásunk...röhej...ha meg abbahagyjuk akkor komplett oldalas regéket kapunk ide vagy akár privátba is, hogy takarodjunk, hülyék vagyunk, stb... egy ideig türelemmel viselem, de ha téged szétszidnálak most itt, sztem egy idő után betelne a pohár....hát nálam betellt...ill. még csak tellik, mert még mjindíg nem tartok ott hogy leüssem a monitort dühömben....

Itt azt nem értem, hogy ha mi megszólalunk az miért undorító dolog, ha meg mások kétannyira itt átkozódnak rólunk, akkor az miért nem rossz...

...vagy a falme-elés már ekkora iparág lenne?
  • zeoos
    Ne a szad legyen nagy, uljunk ossze!!! Bar mikor szivesen a honom ala csapom a gepem, ulok a kocsiba es mar jatszhatunk is!!!
    Olyan jatekot valasztasz amilyet csak akarsz az akcio-fps-ek kozul.
  • zee21
    Ez az utolsó kommentem a témához kapcsolódóan.

Szerintem 50 sor nem olyan sok végig olvasás céljából =)
    És mi igenis kiállunk veletek nagyon szívesen de sajnos ahogylátod a körülmények miatt inkább egy élő klántalálkozó esetleg LAN alkalmával mert személyszerint nekem elegem van a sok otthonról keménykedő névtelen arcokból.
  • zeoos
    Reszt kellene megre venned egy amolyan szemelyisegfejleszto Darnel-treningen, mert a skrupulusid mar picit farasztoak.
    Nektek erveitek? Ti csak vedekeztek? .... (nem hiszem, hogy ezt mar Te magad is elhiszed?)
  • A Stranger
    Te meg hopla hagyd már abba a nagyzási hóbortodat...gyerekkorom óta játszok, ha akarod most lenyomhatunk akár egy rise of the triad vagy doom menetet, de én ezt nem hencegésre használom és nem is tartom említésre méltónak amíg te rám nem erőszakolod ezt az ellenérvelést...
  • zee21
    Az előző kommentemet mindenkinek intéztem.
    És kedves Stranger van az a jó mondás "Akinek nem inge ne vegye magára"

És mostmár tényleg hagyja abba mindenki. És ahelyett hogy itt sírtok inkább építő jellegű kommentekkel segíthetnétek a munkánkat. És szerintem ha ezt tennétek anyázás helyett (mielött rinya ld fent 3 sorral) akkor erősen elgondolkodnánk hogy gyertek játszani a warra. De ezekkel csak egyre mélyebb ássátok magatokat. És nem hiszem hogyha 20 ember mondja hogy valami nem stimmel veletek akkor mind1-ik csak kitalálta (én nem mondom ezt mert kb 1-2x láttalak titeket játszani elöbbi kommentembe láthatod is)
  • zeoos
    Zee21 szerintem erthetoen megfogalmazta a 10:1 aranyparral szimbolizalva az egeszet. Mit tehetnek hozza? Csatlakozom.
  • zeoos
    Wikipedian magyar oldalon is van a punkbusterrel foglalkozo oldal. Erthetoen es vilagosan leirjak, hogy mikent mukodik ez a fajta csalasvedelem, miket figyel.
    Az is le van irva (magyarul), hogy csak egy teljesen atlagos vedelem, amit kulonbozo modon ki lehet jatszani.
    Ha ezekkel nem elegszel meg, valoban atmehetsz az pbban oldalra, de a fentiek alapjan szerintem eleg felesleges, mert ha maga a program egy rakas szar, akkor a listajuk mitol lenne hiteles?
    De meg mindig nem kell semmit sem elfogadni, menj tovabb a Steam oldalakra, kukkants de az Intelekhez es redeklodj a Crytek oldalain, hogy Ok kulon-kulon miert kezdtek bele sajatfejlesztesu csalasvedelembe.
    Ha ezeken az oldalakon egy kicsit elevickelsz, talalkozni fogsz a pbban listat megkerdojelezo oldalakkal, sot ha alapos vagy annak a bizonyos oldalnak a kibannolt jatekosainak nem egyszer visszabannolasarol is ertesulhetsz.
    Hagyjuk mar abba ezt a punkbusteres hulyesegeket!!! Ezzel csak az ovodasokat lehet felrevezetni, akik meg a googlet sem tudjak hasznalni.
  • TweaX
    miért?...ti jöttetek hogy nagy magyar bajnokság csuhajja, másrészt nem anyáztam egyszer sem. nem mi írunk 50soros basztatásokat és rizsákat a becsületről meg az egyenrangúságról mégis ti zártok ki egy magyar csapatot akkor amikor még el sem kezdődött semmi

egyébként a dmgc a saját szeróján multihackelt ha erre gondoltál nagy név alatt

és végezetül...senkinek nem ugatok be egy játékban csak azért mert jobb nálam, veszíteni tudni kell, ti ki sem mertek ellenünk állni...vagy nincs igazam?
  • A Stranger
    Az azért gondolom senkinek nem esett le, hogy mindenki minket pocskondiázik, mi alig tudunk védegezni, mert mindenki visszakézből szarik le bármilyen érvet tőlünk.
    Mi nem kezdtünk semmit, de nem fogjuk nézni ahogy hopla és egyes társai itt ontják ki szigorú tényként kezelt véleményüket ráadásul többször trágár stílusban, gúnyos lekicsínylő mondatokban...

Én tartottam magam a civilizált stílushoz és nem anyáztam, mégis úgy förmed rám itt mindenki, mintha most is szétszidnálak titeket és mintha ÉN kezdtem volna az egészet és én forszíroznám az egészet...

A 818-ról meg nem mondtam semmit, mert nem ismerek benne senkit, ehez képest a hopla uraság itt szétszid minket és ha ellenkezünk még civilizáltan is akkor is lebunkóz, mintha elküldtem volna a ****-ba, pedig ezt eddig még EGYSZER SEM tettem meg.
    Ptd-t meg hagyjuk, azok után a mocskos pm-ek után amiket a szintén normális üzeneteimre anno kaptam...(ez sem az egész ptd-re vonatkozik nyílván)
  • TweaX
    nem te mondtad hogy olyan kóser anticheat system lesz hogy csak na? és akkor legyen magyar bajnokság amin nem indulhatnak bizonyos magyarok...légyszíves ne egy 50 soros választ írj hanem hogy igazam van-e vagy nincs...
  • zee21
    Najó. Ennyi és ne tovább.

Előszőr is kikérem a magunk nevébe hogy a 818-ról bármi rosszat mondjatok. Lehet ti nektek ehez közötök nincs, de elárulom hogy elég sok szervezést igényel egy ilyen dolog, nem fogom felsorolni őket akinek van esze tudja hogy mi minden kell egy ilyen bajnoksághoz. És hozzáteszem miután a klánunk nem 5éves vérpistik gyülekezete ezért a szervezés a klántagok munkautáni szabadidejüket veszi el.
    Nemtom mi ez a baromság az ESL-el meg hogy mi mit ugrálunk mert csak egy fos klánt vertünk el(dmgc szerintem elég nagynevű klán demind1). MI SOSE KÉRKERDTÜNK AZ EREDMÉNYEINKEL.

Ezt a cheater dolgot meg hagyjátok abba, mert nem ez az oka hogy ki lesztek zárva, amit megjegyzem egyre biztosabban látok előre bár szívem szerint mindenkit engednék de ha 10-en nem szeretnék 1 ember jelenlétét akkor sajnos nem fogok kérdezősködni mert a 10 hangulata többet számít mint az 1-é (egyszerű matematika). Visszatérve előző félbehagyott mondatomhoz azért nem jöhettek mert ilyen anyázósok vagytok mindenen pattogtok és ez 1000000x jobban elrontja a hangulatot mint ha valaki cheater bár már önmagába az is aláássa.

És örülnék hogyha abba hagynátok ezt az egészet és inkább privátba küldenétek el egymást a vérbe mert ezzel eléggé lehúzzátok a bajnokság hírét és a végén senki sem fog eljönni =( és különben sem erről szól a topic ugyh ha ezután folytatjátok beszélek az moderátorral és mindenki kérdés nélkül ki lesz baszva innen.

Tweax mi ez a baromság hogy csak azok jöhetnek akiket eltudunk verni meg hogy benyaltuk magunkat King-nél?
    Igen valóban mi 5v5 flagbyflag-ben jobbak vagyunk mint titánban de nem ezért lesz ilyen a bajnokság hanem mert a titán jobban szaggatós és bonyolultabb és tapasztalatunk szerint mostanság az 5v5 kedveltebb.
    A htw maradékával pedig jó kapcsolatot ápolunk és csomoszor warozunk is
    ahol hozzáteszem az esetek 80%-ban el vernek minket mint a rongyot, de azért örülök hogy ilyen jol informált vagy és megintcsak bizonyíték nélkül vádaskodsz és állítasz dolgokat...

Köszönöm mindenkinek a figyelmét aki hajlandó volt végig olvasni ezt a dörgedelmet =)
    Remélem a többieket nem sikerült még teljesen elijeszteni a bajnokságtól ;)
  • zeoos
    Hmmm! Ejnye-bejnye ... azt hiszem pont errol beszeltem!!!
    Milyen erdekes, hogy a sertodottsegen tul (ugy sikitoztok itt, mit amikor egy nyafka lanynak leesik a mukorme) ... 14873/14875-os kommentekben leirt felelmekre adtatok fenyes bizonyitekot; miszerint is a felesleges vitatkozas es az idetlen stilus. Hat igen, kar a szot tovabb erre a dologra pazarolni, az utobbi megvillanasaitok mindent megmagyaraznak.
    Csalas? Nem csalas? PTD vs 818 bajnoksag? ... (es hasonlok) ... nevetseges es gyerekes hiszteriak. Meg kellene vegre erteni: 818 szervezi a dolgot es Ok maguk vonnak korlatot is az oda nem illo dolgok kore. Az, hogy a dicso multal es olyan amilyen jelennel rendelkezo ex-MKO nem fer be a keretbe, hat az utobbi hozzaszolasok alapjan helyes dontesnek tunik. Ez van! Lepjetek mar tul rajta, vagy ha masnak erzitek magatokat akkor meg mi a fenenek csinaltatok ezt a szarral dobalozast mar megint az alabbi fel oldalon?

Tapasztalat dolgaban nagyjabol igaza van "lelkiismeretnek":
    ex-MKO tagjai kulon-kulon szuletesuk pillanatatol nem eltek meg annyit ezen a foldon es ebben az eletben, amennyit egyes korosabb jatekosok akar csak jatekkal eltoltottek. Nem csak, hogy hihetetlen a megis fellelheto klassziskulonbseg ifju-titan harcostarsainkkal szemben, hanem egyenesen lehetetlen. Nincs vita!

Tobbszor felmerult mar a szemtol-szembeni megmerettetes (akar konfliktus megbeszeles) lehetosege is a szoban forgo emberekkel kapcsolatban, de valahogy sosem alakul konkretum a felek kozott. Mindig csak megy tovabb a folosleges szofosas, egymas sertegetese, a szemelyeskedes es az ujjal mutogatas. Reszemrol unalmas ez a fajta gyozkodes, amire valami gyermeteg sertodes lesz a valasz. Amit idaig is mondtam en barmikor kiallok a velemenyem mellet, magam reszerol barmikor hajlando vagyok akarkivel szemelyesen is megvitatni ha kell es meg a tok atlagos teljesitmenyem mellett is barkivel osszekotom kozvetlenul a gepem ha valaki akarja. Arrol mar nem is beszelve, hogy idegen geprol is ugyan az maradok mint idaig.
    Nincs tobb mondanivalom, a leirt szavak ertelmezesen tuli sorok kozotti mondanivaloim is vilagosak. Nem is tudnek mar semmit hozzatenni. Mindenki azt kezd vele amit akar!

Letezik az eletben egy-egy kimagaslo es atlagon feluli zsenialis tehetseg, de ritka mint a feher hollo es eppen ezert eseti. Letezik meg egy fajta ratermettseg is, ami sok munkaval megmutatkozik idovel ... valojaban ilyenek a bajnokok, de a sok gyakorlast es rakeszulest meg Ok sem kerulhetik el barmennyire ugyesek bizonyos dolgokban. Tehat az ilyen legbolkapott eredmenyek es az amugy tok selejt punkbusterral valo takarozas eleg hiteltelen.
    En megtettem es rakerdeztem az EA supportnal a vitatott PTD-s jatekosok helyzetere: azt a valaszt kaptam, hogy a kerdest megvizsgaltak, a hibas szervert toroltek es amennyiben a lenullazott jatekosok kozlik az elozo pontjaikat, akkor minden vissza lesz allitva az eredeti allapotaba.
    Evenbalances oldalon kutakodva kiderult, hogy mar nem egyszer tevedtek Ok is es a szoban forgo (altalatok pellengerezett) jatekosok nincsenek is kibannolva, csak toroltek a pontjaikat.
    Reszemrol ezt a vitat is lezartam, mert a gyozkodes helyett inkabb az elsokezbol es kozvetlenul kapott informacioknak hiszek ha ez nem baj.

Persze mehet tovabb a vita ... szocsataban meg nem igen maradtam alul ... de rogton meg is kerdeznem: van ennek ertelme?
  • A Stranger
    1. A haazugság az úgy kb. az mko-s klaszzisdolog meg a körítése volt.
    ...és az ezzel való gúnyolódás (vagy akkor nagyon félreértesült lehettél, ez esetben bocs ).
    Tényeket akarsz a cheatszűrőkről? Istenem, hát nézd meg...nyilvános listákkal működnek, én a legtöbb clanra rákerestem pbbanson pl....tedd ezt te is, nem leszünk ott.

2. Mi ez a "komolyan veszik a játékot" omg...azt hogy kell XD ?
    Ez egy játék... én abszolúte nem veszem komolyan, pont úgy játszok, mint anno a demojában, én átlagosan így lövök egy fps-ben, hol jobban, hol kevésbé jobban. UT3-ban pl. milliószor lecsítereztek instagib miatt pedig nem gyakoroltam rá, leültem megvétel napján és lőttem...és a bf-nél is, ha hosszú idő után visszajövök, kb 10 perc visszaszokni.
    Ez az egész "vita" úgy néz ki, mintha azok noobok lennének akik nem lihegik túl ezt a játszás dolgot...
    Mellesleg rátapintottál a lényegre: (főleg az elején) még magadra is hivatkoztál, holott azt sem tudjuk ki vagy nem hogy még igazolja is valami...mivel viszont nem mi mentünk neked, hogy igazold magad, hanem pont fordítva........szóval ez van...
  • TweaX
    nemtudom mit kéne bizonyítanom...neked semmi sem jó csak az ha megyek lanra...nincs is bf lan ember...te azt mondod "gyuri csalik"(érv) én meg azt hogy "szerintem én nem"(ellenérv) megkaptad amit akartál vagy nem?
  • TweaX
    2 és fél éve játszom...tavaly óta clanmod...
  • lelkiismeret
    "ugyanúgy löttek mint gyuri" hát ez az, Gyuri, aki nem veszi komolyan a játékot ugyanúgy lő mint ők, akik sok esetben más játékokban is nevet szereztek már maguknak. A "semmiből jött" kitétel erre vonatkozott. Gyure tudtommal eddig nem volt jegyzett játékos sehol, a Bf2142 elé meg leült, és egyből úgy lő, mint a sok-sok éve magasan jegyzett játékosok.