Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1./ BF3-at mar ezer eve beharangoztak (modern cuccok, arab konfliktus)
Battlefield 3
2./ Bad Company 2 (ami tulajdonkeppen az elso resz folytatasa, csak most PC-re is megjelenik es leginkabb a sztori modra hajaz)
BF Bad Company 2
3./ BF 1943 (ami szerintem csak a raktaron levo regesregi anyag felprutykolese es magam sem tudom minek eroltetik)
Battlefield 1943
Valojaban tenyleg fogalmam sincs mi a valosag <#nemtudom>#nemtudom> (de mar nagyon vagyik a kicsi szivem valami ujdonsagra)
az 1943 inkább egy ilyen butítás lesz CoD szintre kb.
A készítõk valami oknál fogva a „casual" game irányába vitték el ezt a részt, tehát az életerõ automatikusan lassan visszatöltõdik, és nem kell aggódni a töltényekért sem, hiszen azokból kifoghatatlan a játékos. Ezzel pörgõsebbé és kiegyenlítettebbé tették a játékot, viszont a BF fanok nem annyira fogadták ezt jól. A DICE még nem mondott le róluk, folyamatosan figyelik majd az igényeket, és változtatják a játékot, ha látják majd értelmét.
Eltértek ugyancsak a classok kialakításánál a szokványostól, hisz limitálták azt, összesen háromféle kaszt közül választhatunk, így azok fegyverzete viszont sokkal változatosabb. Pl minden kaszt képes tankok ellen is harcolni a megfelelõ fegyverekkel, és robbanó szerekkel.
A játékmenet a megszokott Conquest módban zajlik, tehát a két ellenséges csapatnak zászlókat kell elfoglalnia az adott pályán. Viszont a születõ helyeket jobban megvariálták, így fokozva az izgalmakat.
A maximás játékos számot lecsökkentették 24 re, így a pályák jóval kisebbek, arányaikban eltérnek az eddigi szériákon megszokottól.
Összesen három pálya került a játékba, de itt is várhatunk új mapokat, hogyha igényét látja a DICE. A bekerült pályák az 1942 ben fellelhetõ Wake Island (A történelem szerint 1941 december 8. án egy napon a Perl Harbor eseményeivel a japánok támadást indítottak a sziget ellen, amelyen az amerikai légierõ egy százada állomásozott. Hatalmas veszteségek árán sikerült csak elfoglalni a szigetet a Japánoknak.
Válaszként 1943 ban hatalmas légicsapást mért az amerikai haderõ a szigetre, melynek következménye az lett, hogy az akkori Japán parancsnok utasítást adott a hadifoglyok kivégzésére), Iwo Jima (1945 -ben az amerikai haderõ megtámadta a szigetet. Ez volt az elsõ támadás, mely eredetileg Japán kézen lévõ sziget ellen irányult. Erõs védelembe ütköztek, ugyanis a sziget teli volt kis bunkerekkel, s rejtett tüzérségi ágyúkkal. Közel 20000 japán védte a szigetet, szinte mindenki meghalt az ütközetben. A küldetés eredeti célja az Iwo Joma szigetén található repülõtér elfoglalása volt) és Guadalcanal ( Pearl Harbor után a Japánk erõs védelmi gyûrû kiépítésén dolgoztak, az elfoglalt térségükben. Céljuk volt az amerikai és Ausztrál információs vonalak elvágása. Miután a szövetséges haderõk észrevették hogy repülõ teret kezdtek építeni a Japánok Guadalcanal szigetén, azonnal megtámadták azt. Itt állították meg a Japánok terjeszkedését, és több hónap ostrom után sikerült az ellenõrzésük alá venni a szigetet a szövetségeseknek. A repülõteret már amerikai kezek fejezték be) feldolgozásai.
Majd meg meglatjuk az igazi vegtermeket (eddig nekem a sorozat mindegyik tagja tetszett ... sot hangulataban a Vietnam jott be a legjobban, pedig nem volt a legkozkedveltebb a jatekosok vilagaban)
Mindenesetre mar varom a megjelenest ... valos velemenyt majd csak utana lehet alkotni.
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
Megtudná nekem mondani valaki, hogyan lehet lan-ban botokkal játszani? Mert öcsémmel akarjuk tolni. Elvileg BF2-ben volt egy olyan macera, hogy single playert kelett indítani és akkor IP alapján tudott csatlakozni lanon a másik gép. A kérdésem az lenne, hogy ez a módszer alkalmazható BF2142-ben is vagy van rá valami más megoldás?
(pc guru online...)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
az 1943-at meg hagyjuk... mondjuk marha jókat szoktunk röhögni rajta meg az EA-n...
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
- hat Te meg miert vacoksz tesokam? Meglehet dogleni itt ebben a melegben.
- ne is kerdezd cimbora - valaszol sohajtva didergos kis baratunk: idejovet vegig egy motoros bajszan utaztam.
Ej-ej! Rosszul csinalod Te ezt, mondja a masik ... elmeselem, hogy legkozelebb mikent utazz!
- menj be a repuloteren a noi mosdoba, vard meg mig egy csinos no pipilozni akar, majd ugorj a bugyijaba es szuperul utazhatsz legkozelebb.
Par het mulva a ket bolha ismet osszefut a parton, de a korabban didergo kishaver talan meg annal is jobban vacog mint annakelotje.
- kerdi is a masik: na mi van pajtas? Nem fogadtad meg a tanacsomat?
- aaa! Dehogynem. Mindent a tanacsaid szerint cselekedtem. Beslisszantam a noi mosdoba, jott is egy bomba no. Bemasztam a bugyjaba ... olyan fincsi, olyan puha, olyan kellemesen meleg volt odabent, hogy rogton el is szundikaltam ...
(masik bolha csak kerdon felhuzott szemoldokkel, tart karokkal varta a folytatast)
- hat egy ido mulva nem arra ebredek, hogy mar megint egy motoros bajszan utazom?!

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
- irsz az EA games-nak es felhivod a figyelmuket, egyben kered a javitasat,
- minel tobb jatekosnak megmutatod a helyet es igy egyre nehezebb visszaelni a lathatatlansaggal.
Mondjuk RDX-el sokszor sikerulhet kirobbantani az ilyen jatekosokat, ha eleg kozel vannak eppen az objektum/tereptargy/epulet/fal kulso sikjahoz.
De valoban igazad van a kellemetlen elmenyed tekinteteben, nagyban elrontja masok jatekat egy-ket ilyen hulyegyerek. Ha ilyennel talalkozol vagy keruld el meg a kornyeket is, de siman ki is lephetsz a szerverrol, esetleg tegyel le a kozelben egy supportos gyalogsagi radart, hogy felfedezzek Oket.
Sok ilyen es hasonlo erdekessegel fogsz meg talalkozni a jatekban (sajnos).
a minap jatszottam egy szerveren, Berlin palya es tok idetlen volt, mert az EU bazison egyszerre 6 gunship kozott lehetett vallogatni. Jokat mulatkaztam a hazak kozott ropkodve <#vigyor4>#vigyor4> (eddig meg soha nem talakoztam repuloszerkezettel varosi palyan ... erdekes elmeny volt)
Miert nem vesztek peldat "pokerarc7" baratotokrol, aki mar befejezte ezt a temat (ugy latszik O meg is ertelmesebb Nalatok)?
Ha nem vagytok futyikek mint serelmezitek, akkor most elhettek a felajanlasommal: BARMIKOR, BARMELYIKOTOKKEL HAJLANDO VAGYOK SZEMELYESEN "MEGBESZELNI" A TOVABBIAKAT!!! De itt es most vege.
Ennyi volt, haladjatok tovabb! (ismet sikerult egy magyar kozossegbol kiutaltatni sajat magatokat)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nem szukseges az elolvasasa ha nem erdekel, a forumban pedig igazan elfer, foleg mivel semmilyen szabalyt nem sert se tartalmaban, sem nyelvezeteben.
Feladó: zeoos
Címzett: A Stranger
Elküldve: 2009. 08. 04. 17:54
Tárgy: orok kerdes: mi volt elobb? a tyuk, vagy a tojas?
Reszrehajlo vagy es ez igy nem korrekt, de szived joga azt reagalni amit csak akarsz. Ami viszont teny, hogy a mai fiatalok funkcionalis analfabetak (itt es most hozza is teszem: hol utaltam valahol a felsobbrendusegemre?)
"A tanulási problémák hátterében a mai iskolások 50-60 százalékánál - lényegében kortól függetlenül - kimutatható valamilyen, az anyanyelvhez, az olvasáshoz, a szövegértéshez, a szókincshez, a beszédhez kapcsolódó elakadás, zavar, fejletlenség, gyakorlatlanság.
Ezeknek az eseteknek csak egy kis része valódi diszlexia, ami szakember segítségét igényli. A legtöbbször az is elég lenne, ha a gyerek a mostaninál többet olvasna - egyáltalán olvasna szabadidõs programként is. Természetesen a legfontosabb ösztönzést, mintát a család nyújthatja: ha a szülõk az esti tévézés helyett, vagy azt megkurtítva rendszeresen olvasnak napilapokat, egyéb újságokat, könyveket és az olvasottakról közös beszélgetés folyik, elõbb utóbb a gyerek is rákap a nyomtatott szöveg ízére.
A nyelvi alapok gyengesége nem csak a szûken értelmezett, iskolai tanulást nehezíti meg, hanem érezteti a hatását az élet minden területén.
1. Az olvasás olyan alapvetõ technika, ami az elektronikus médiák korában is pótolhatatlan. Szükségünk van olvasásra ahhoz, hogy önállóan informálódni tudjunk. Az olvasásnak nem konkurenciája másfajta médiáknak a használata - az internetezés, a telefonálás, az sms-ezés - hanem fontos elõfeltétel ahhoz, hogy ezeket kritikusan és tudatosan használjuk.
2. Világszerte fenyeget a másodlagos analfabétizmus, ami azt jelenti, hogy a gyenge olvasási-írási készségek emberek százmillióit zárják ki a munkavégzésbõl, ügyeik önálló intézésébõl, a világ megértésébõl. A funkcionális analfabéták menthetetlenül másodrendû állampolgárokká válnak. Õk azok, akiket kizárólag a reklámok és a képregények néhány szavas buborék szövegei kötik össze az írástudók világával. Az olvasás az egyik legfontosabb védekezési stratégia mindenféle - bennünket érõ - manipulációs kísérlettel szemben.
3. Az új médiák - kiemelten az internet - új olvasási stratégiákat követelnek. A hagyományos analóg - vagyis folyamatos - olvasás mellett megjelent a digitális olvasás, ami azt jelenti, hogy az olvasó az elektronikus információ hordozóból maga választja ki, hogy melyik linkkel akarja folytatni az információ gyûjtést. Ehhez elsõ lépésként hibátlanul kell tudni olvasni a hagyományos szövegeket.
4. Az elmúlt fél évszázadban 75%-ról 95%-ra nõtt a fejlett országokban azoknak a munkahelyeknek az aránya, ahová olvasás és írás tudás nélkül nem lehet bejutni. Az olvasás tehát az információs társadalomban is az alapvetõ feltétel bármilyen keresõ tevékenységhez.
5. A személyiség fejlõdésének és formálódásának ma is az olvasás az egyik legfontosabb eszköze. Ha olvasunk, dolgozik a fantáziánk, élesedik a gondolkodásunk, a szereplõkkel vagy a nézetekkel azonosulás vagy szembesülés mással alig pótolható szellemi "edzés" - különösen a fiatalok számára.
6. Az olvasás megszabadítja a fiatalokat a hétköznapok nehezen elfogadható rutinjától és kényszereitõl. Lehetõséget teremt számunkra, hogy személyes problémáikat bizonyos távolságból szemléljék, és szükség esetén a fenyegetõ külvilág elõl is menedéket találnak. Olvasni annyit jelent, hogy egyedül vagyunk anélkül, hogy magányosak lennénk. Az olvasás vigaszt tud nyújtani, feszültséget és kikapcsolódást, pihenést és szórakozást jelent.
7. Az olvasás során határokon, korlátokon, generációkon és évszázadokon átlépve teremtünk kapcsolatot emberekkel, és ezzel nagymértékben hozzájárulunk mások jobb megértéséhez, és elfogadásához.
8. Az olvasás lehetõvé teszi, hogy igazán megismerjük a világunkat, a valóság különféle megjelenési formáit, elfogadjuk mások kulturális teljesítményeit, megértsük, miért különböznek a másutt élõ emberek tõlünk és egymástól is.
9. Az olvasás olyan aktív tevékenység, amely folyamatosan edzi a fantáziánkat és fejleszti kreativitásunkat. Hozzájárul a pontosabb észleléshez, az úgynevezett hálós gondolkodáshoz - ez bonyolult szellemi feladatok megoldásánál nélkülözhetetlen - alternatívákban való gondolkodásra ösztönöz és járatossá tesz a szokatlan probléma megoldásban.
10. És mindenek elõtt az olvasás elbûvölõ álomutazás idegen országokban, vagy akár a saját fejünkben, élvezet, izgalom, amit nagy veszteség lenne kihagyni. "
Egyebekben ez a Prohardveres-stilus nalam egyaltalan nem fekszik es az ilyen (teged idezlek😊 "szetflame-eled" szavak nem szerepelnek az en olvasatomban. Te is bolcsebb lettel volna, ha inkabb csondben maradsz, de valojaban tokeletes velemenyt alkottal sajat magadrol. Hat ennit szerettem volna hozzafuzni a velemenyedhez, nyugodtan borulj ossze a kis-haveroddal.
Ennyi volt es a targyalasi resz idezet dr Pusztai Eva publikaciojabol. (lehet felremagyarazni?!)
Egyet felejtesz el, hogy az elkuldott level eredetije itt van a gepemen, amiket pedig Rolatok allitottam, azt meg is fogom osztani az arra erdemes emberekkel (bar ketlem, hogy kivancsiak lennenek ra).
Azota sem tudjatok takarekra allitani magatokat pedig mar mindenki kerte, hogy legyen vege ennek az egesznek!
(PB-t meg télleg hagyjuk...)
(Amúgy ez mindenki világa és én se mászok rá a korra, azt is kényelmetlennek érzem, mikor a többiek jönnek a 43 évesezéssel, meg get a life-ozással, mert én nagyon nem szeretem cikizni az embereket ilyesmi miatt.)
Beszéljetek inkább rólam - pb - ponthack vagy amit akartok - nem fájna ennyire mint ez ami itt megy !!!!!!!!!
Hoooopla - én tisztelem már csak azért is mert egy olyan clán tagja akit kedvelek .... Az MKO-ós srácok meg ifjú titánok - szeretik az igazságot !!!!
De szerintem ez már nem kellene ... Komolyan mondom linkeld be a pb-met vagy amit akarsz - esküszöm nem érdekel !!!
Mindenkinek vannak hibái - kicsit lehetnénk egymással elnézõbbek - megértõbbek .......... Hooopla nem rossz ember - nem érdemli meg ezt , vannak biztos rigolyái -na de az õ korában ez már érthetõ .....
Ti se vagytok rosszabbak - csak más a korosztály és ez kicsit furcsa - nekem is ..... Én ezért szálltam ki mert be kellett látnom ez nem az én világom ....
Tisztelem a fiatalt - tisztelem az idõsebbet - mert nem a kort tisztelem az EMBERT ...
Remélem nem sértettem meg senkit és remélem másról beszélgetünk inkább ..
Mehet a pb-bannom <#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
KÖSZÖNÖM
a kifuladásról...még mindig hoopla állt le kötekedni azelõtt egy tetves szót nem szóltam hozzá...õ néz le mindenkit és méltatta ha jóltudom Zee nevû barátotokat is aki ha jól tudom szintén most érettségizett...de nembaj, ez nektek nem tûnik fel...õ ismételgeti magát állandóan, de várunk még nagy wannabe hoooplákat hogy égessék magukat
Az elsõ hsz-emmel végülis nem álltam ki gyuri mellett, csak egy tanács volt, hogy hogy kerekedhetne felül a "bölcsebb" (ráadásul ez nem gyurinak ment), erre kaptam egy kollektív fikázást pm-ben, szóval...
Hooopla K/D-je nagyrészt abból adódik, hogy igazi csapatjátékos, ha kell tényleg odadobja magát a többiek miatt. Egy jó ember és jó barát örülök, hogy egy csapatban játszok vele. Remélem a Ti csapattársaitok is ezt mondják rólatok...
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
<#buck>#buck>
<#schmoll2>#schmoll2>