Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Miért is? <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kovács legény
muszálynak biztos nem muszály mert az bizony muszáj

www.czekoart.hu

muszály ezt?

Megjelent már a játék?
Van már DEMO?
<#banplz><#banplz><#zavart1><#idiota><#idiota>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ezt ne itt beszéljük meg plz

Jó, bár nem teljesen értem hogy miért regelsz új nicket minden teliholdkor 😊

de, de csak itt 😄

oké <#eljen>

Ugye a lordjanek még csak véletlenül sem Freddy/Alberto/Jancsik legújabb reinkarnációja? <#fejvakaras>

Ugye ugye, hamár csinálni nem tudja valaki akkor csak nézi. <#hehe>

majd csinálok bfest, még életembe nem wowoztam, csak ez a kép jó volt 😊

Már nem azért de a wowos logo egy BF-es topicban elég hiteltelenné teszi az embert <#hehe>

a logóm ne tévesszen meg 😄

kivagy te, lbandi? <#nyes>

annál nem nehéz mert szerintem max 1 órát toltad.

többet bfeztem mint hinnéd.

mért te ki a túró vagy?
egyáltalán jáccottál bf-et életedben?

mesor
<#idiota><#banplz><#lama><#taps>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

uHs Gerzson
Scanelt képek itt és itt. enjoy

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

m4t1
Aham... bár tudod, sokkal szebben szól, egy mezõn elsütött Springfield hangja, miközben elbarikádozva várod, a megfelelõ pillanatot, amikor a szakadó esõben, remegõ kézzel célzol be egy ellenség koponyáját. Najó, csak vicc, gondolom, nem lézerfegyverrel kell majd rohangászni, és ugrándozva gránátvetõvel "quake"eskedni <#wilting>... Remélem megéri, majd több órát dolgoznia azért, hogy az összegyüjtött pénzbõl, kivárjuk a sorunkat a boltban, míg kézhez kaphatjuk a játékot.

Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

JohnnySmith
Nem mész robottal mész páncálossal vagy valami repülõ izével 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

m4t1
Sajnos nem vagyok oda a robotos, lézeres, lövöldözõs dolgokért. 1x próbáltam ki egy robotos játékot, kb 30percig élvezhette az életet a vinyómon. <#mf2>Nah majd meglátjuk... Lehet, hogy egy misét, meg ér <#fogmosas>

Egy reggel lelőttem a pizsamámban egy oroszlánt... Hogy mi a francot keresett a pizsamámban az sosem fogom megtudni :D

TDC Geronimo
Újabb rész, újabb napokig tartó flémek...csak legyen az embernek ideje mind elolvasnia <#hehe>

JohnnySmith
Ameddig nincs komolyabb hír (demo)a játékkal kapcsolatban, addig sajna nem nagyon lehet komolykodni a topikban. (nincs mirõl)
De nagyon remélem hogy elkezdik hányni a képeket videókat legalább 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

sry

joebacsi
ezt tényleg neitt pls, ha gondod van ott nyögd ki...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

jó volt amíg ti nem jöttetek

joebacsi
nemértem mi lett volna az off, ennek a scifi bf leendõ közösségérõl volt szó, vegyítve jancsika pár okos hozzászólásával, de sztem kellõ ignore-al lett kezelve...
de felõlem elemezhetitek a videókat kockáról kockára, ha úgy gondolod, hogy erre való ez a topik 😊
az meg, hogy elcsesztük a bf2 topikot, nemnagyon értem...sztem egy játék topikja nyugodtan szólhat annak közösségérõl is, fõleg, ha ekkora...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mesor
Te mirõl beszélsz nagyon jó kis topic az!<#idiota>

Fenrir
Jó lenne ha nem itt offolnátok vagy csevegnétek, a bf2 témát már így is elcsesztétek...

<#ejnye1>

A halál csupán a kezdet...

Én elég leszek? 😄

Szerintem egy darab túró ez a star wars feeling bazz bf-ben meredeken csökken a szinvonal...

joebacsi
áhh kevés õ ehhez 😊

mesor
Eddig nem volt itt semmi konfliktus de megjön Jancsik azt már próbálja is összeugrasztani az embereket!
<#banplz>

Jancsik
meg a klánosokat se

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

joebacsi
a vérpistikéket itt se fogják csípni, szóval ne aggódj 😊

Jancsik
volt vietnám is

Jancsik
tök jó, itt más társaság lesz mint bf2ben !
Majd csinálhatok bannert

Jancsik
remélem jó game lesz

Fenrir
Valami Mechwarrior játék nincs készülõben, az kéne nekem nagyon 😊

A halál csupán a kezdet...

JohnnySmith
"Anyagi vonzata annyi hogy sokkal kevesebb pénzt kell beleölni mintha elkezdenének kifejleszeteni egy új enginet."
Ezért írtam "jól bevált" enginre" 😊 habár inkább úgy kellet volna hogy:
Az EA szerint jól bevált enginre. (nekem nem a kedvencem)

mesor
Konzolra bármikor letudják butítani a grafikát HA (kihangsúlyozom mielött nekem támad valami konzolos) szükség van rá. Mert ugye a nextgen-es konzoloknak elég komoly grafikája lesz.
Anyagi vonzata annyi hogy sokkal kevesebb pénzt kell beleölni mintha elkezdenének kifejleszeteni egy új enginet.
Így simán új skineket húznak rá a bf2-re azt csókolom...

JohnnySmith
Jaja fura picit. Tény hogy a grafika az ami elszomorít. De hát a sok konzol tulajra is gondolni kell... esküszöm nem értem fps-t minek csinálnak konzolra, nekem fizikai fájdalom. Egyszer próbáltam hát azt hittem beszarok...
De lehet egyészen más egyéb anyagi vonzat miatt csinálják a "jól bevált" enginre.

mesor
Én nem temetem még (annyira) a játékot, de sok jót nem várok tõle!
Mondjuk ha legalább csináltak volna hozzá valami új grafikai motort mert ezt már nem kéne hogy még mindig a BF-42 feltuningolt motorjával adják ki.

joebacsi
ne írjon oda se, hanem olvasson elõtte FAQ-ot, mer szétszedjük 😊

joebacsi
énis csak onnan tudom, hogy valamelyik ratyi õsbfes belinkelte valamelyik bf topikba 😊

Hülye.. <#nevetes1><#nevetes2><#taps>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

TDC Geronimo
Én tudom...szar 😄

Mivan cuncika miért vagy szomorú?
Megtudtad hogy SUPERMAN csak egy mesebeli figura?<#nevetes1>

Nah komolyan amig nem látod adig ne mond/mondjatok semmi rosszat majd meglatjuk milyen lesz.

TDC Geronimo
<#szomoru2>

matyi08
talán írj egy másik topikba. 😄 asszem eltévesztetted...

Sziasztok!

Sajnos most nincs idõm visszaolvasni a fórumot, csak segítséget szeretnék kérni a következõhöz:
"biztonsági másolatom" van és peccselnei szeretném a game-t. Meg tudom ezt tenni? All Seeing Eye-ból hogyan tudok csatlakozni egy játékhoz?