Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves Hooopla!
1. Nem járok kocsmába
2. Igazad van, szoktam tartani magamnál fegyvert(glock 19)
3. Igazából nem tudom, hogy miért van nálam, mivel thaiboxoltam 7 évig és mellette önvédelmi sportot is csináltam.. és itt nem a kibaszott karatéra gondolok..
4. VALÓSZÍNÛLEG TE JOBBAN JÁTSZOL MINT ÉN, de én ezt próbálom egy kiegyensúlyozni egy ESP hackkel(tudom mit gondoltok, nem kell anyázni..)

És igazából ez a hõsies, amikor valaki bevallja, hogy vannak nála jobb játékosok...... Ennyit errõl, téma lezárva..

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

tegnap találkoztam 1 olyan tapasztalt egyénnel a játékban akit kb 10 szer lõttem le ugyanott és mind a 10 szer gépfegyerrel akart kilõni a lépegetõbõl XD nem tudom mit várt talán hogy a röhögéstõl halok meg utoljára szépen kiszáltam a lépegetõbõl odamentem és megkéseltem
Biohazardgirl volt a neve hát ez a játék nem csajoknak való jó hogy nem késsel akart kihámozni belõle

beszólsz meghalsz

raykrepsz
Mint tudjuk soti nem sebzi a helit, a pilum viszont az ember eléggé... <#bdead>

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

Mondjuk az erdekes lenne:
ha a "bogyo" beelesedne az emberre, az APM szetszaggatna a lanctalpat es a sentrygun tesztaszurot csinalna a robotbol <#hehe>
... (es a farok csovalna a kutyat) ... meg szerencse, hogy ezeket csak mi magunk telepitjuk, de a mukodese mar automatikus <#crazya>
<#bohoc> ... shotgunnal pedig gunship ellen, hatha szivrohamot kap a pilota ... <#vigyor2>

Mindenesetre en megmaradok abban a rossz szokasomban, hogy a gyalogsagi fegyvereket emberek ellen fogom hasznalni, a gepek ellenit pedig pancelozott jarmure. APM-et gyalogosra, RDX-et gepre. <#nemtudom>
raykrepsz
Pilummal és a többi tankelhárító rakétával tényleg lehet gyalogosra lõni. A találati pontosság nálam kb 15-20 % körül van, ami nem túl jó, de hát ez van. Viszont a földi ágyúból gyalogosra lõni nagyobb távolságból kurva jó... Ott sincs "könnyû" sérült <#violent>

Szoki333!
Remelem nem kezdodik el egy ertelmetlen veszekedes, de szeretnem megkerdezni (es ezzel talan ra is mutatok, hogy en mikent fogom fel a dolgokat) :
- a jogban, miert teged itelnek el ha egy kocsmaban bevernek egyet a kepedbe, erre Te mondjuk fegyvert rantasz es igy veszel elegtetelt a serelmeden?
- avagy arra tudsz magyarazatot adni, hogy a sportban miert vannak korosztalyok, sulycsoportok?
- miert nem az a dicsoseg ha tobbezer torok elfoglalt egy vegvarat, hanem inkabb pont az ha parszaz vedo tartotta magat az utolso emberig?
Persze konnyu erre ravagni, hogy ez csak egy jatek! Nem is ezt vitatom. Csak tudod alapvetoen kellene lennie az emberekben amolyan moralis erzes, mondhatni etikus viselkedesi forma ami ha lenne, egy kicsit kerekebb lenne a vilag.
Elnezesedet kerem, semmi szandekom nem volt megbantani hab lelkedet csak mint Te, en is leirtam a sajat velemenyem. Amugy pedig a pilumos dolog eredetileg a gepek nelkuli palya kapcsan merult fel.
Termeszetesen mindenki mashogy jatszik de azert ne felejtsd el, hogy nem sztori modrol van szo es nem a szoftver ellen jatszol, igy hat az idetlen viselkedessel ellehet rontani mas esetleg komolyabb felfogasu jatekostarsad szorakozasat.
Es most lass csodat: velem mar elofordult, hogy gyalogoskent szembekerultem egy lepegetovel aki nem szetlotte a seggem, hanem a lovegtorony mozgatasaval jelezte, hogy huzzak a fenebe. Meglepoen kulturalt viselkedes volt!!! Tiszteletremeltobb mint azok a tankos baromarcok akik a tabor-ok kulso teruleten letanyaznak es belovoldoznek az eppen eledo emberekre.
Amugy pedig egy-egy beszelgetesben adok-kapok modon megy a szovegeles. Ha a jatekban a "mindenki mashogy" elvet vallod, akkor egy forumban miert nem fogadod el, hogy nekem mas a velemenyem?
Nem kell kötözködni.. Mindenki máshogy játszik, emiatt nem vagyunk botok 😉 Nem értem, hogy miért kell belekötnöd abba, hogy ki mivel lövöldözik.. Aki pilummal is tud lõni, az miért ne tehetné?!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Van egy jatek: The Hunter ... ez egy amolyan etikus vadaszjatek, amiben peldaul kapsz egy elmarasztalo uzenetet, ha tavcsovessel lossz szarra egy madarat, vagy messzirol soretessel sebzel meg egy szarvast/ozet.
Megteheted mert mindegyik fegyver a rendelkezesedre all, de megiteles szempontjabol igen csak durung megoldasnak itelik meg.
Es milyen igazuk van!

Csak ugy mint a valos eletben akar a horgaszatban, ahol tiltott dolog a gereblyezes ... pedig megteheted, mert van felszerelesed ra, de valahogy meg sem illo.

Talan erre alakult ki a mondas is: "nem illik ajtostul rontani a hazba" ... lehet-lehet, csak kicsit furan nezz ki.
Valoban!? Csak mar a kommentedben is tul sok a HA, ami egy kicsit bizonytalansagra utal:
- "ha a kezedben van"
- "ha eltalalod" ... de vannak meg boven HA-k, amelyek kiertekelesenel eleg butan hangzik jarmu elleni fegyvert gyalogosra alkalmazni:
- ha belekalkulalod, hogy az elkovetkezo ot percben nem fogsz meghalni es nem art sporolni a municioval, foleg
- ha a csapattarsaid es a kommander sem fog feltolteni loszerrel, raadasul
- ha egy gep ellen nem csak a jarmuvet likvidalod de szerencses esetben akar tobb embert is egyben ... nos, HA ezeket mind szambaveszed, akkor talan belathato, hogy ott a kes, rendelkezesre all a kezifegyver, de biztonsagos tavolsagbol meg a granat is megfelelobb ilyen esetben.
Persze es szerencsere nem vagyunk egyformak, valojaban nincs is vele problemam, csak kicsit furcsa.
Nem olyan eretnekseg az. En is szoktam raketakkal emberre loni, meg eleg sokan masok is... hat ha eppen az van a kezedben, minek atvaltani. Meg is fekszik ha eltalalom, nem kell vele tunkolni mint az SMGvel 😊

Pilum H-AVR (antivehicle rifle) -el lovoldozol emberre ??? Nyugtass meg, hogy azert a fagylaltot nem bicskaval eszed es nem szalonna volt a jeled az ovodaban !? <#hehe>
gondolom pilum után nem fog feléledni

beszólsz meghalsz

Velem is volt már, hogy idõnként pillummal adtam a köcsögnek 😄 De mi történik olyankor, ha utána fel akarják éleszteni?

A suicide nálunk is alapvetõ volt amikor a BF2-ben CB waroztunk.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

liquivent
pedig az áldozat a másikért vagy a csapat érdekében...nagyon hatékony....akár publicon is.
mi rendszeresen nyomunk suicide -t, ha a pálya másik végében vagyunk, vagy nem azzal amivel kéne lenni, és indulás van a titánra...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Erre az idõszakra lehetne garantálni azt, hogy elegen vagyunk már HUN4CE-osok is. Utána pizsiosztás, meg ilyenek. Elõtte meg házastársi kötelezettségek, stb.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

22 perc? Szép részidõ... <#hehe>

Mindenki volt kezdõ. És aki komolyan vette, az túlélte. Ja és még az ügyesség, pontosság, stb is fejlõdött...

Impossible mission. Mellesleg hányszor ütöttem már el jármûvel a csapattársam, és olyan is volt, hogy belemászott a lövésembe. Ezért utálom már a punisht is. Én sosem punisholok, csak ha tudom, hogy szándékos volt a kill.

Ben007
ebben egyet értek ezért is hagytam abba az americas armyt

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Nem lenne olyan pörgõs a játék. És ezért (is) szeretjük a BF-et.

A rambózás lehet a taktika része, a fociban is van sepregetõ poszt. A többiben nagyjából egyetértek veled, csapat szinten dolgozva sokkal hatékonyabb a játék. De publicon senki nem szeret áldozatot hozni a "másikért". Mellesleg az elõzõ BF-ek is csapatjátékok voltak. És hülyék is voltak. (Én is veterán vagyok<#buck>)

Neeeekem teccik.
De miért csak 10-ig? Akkor kezdõdik valami sorozat?<#nevetes1>
Basszus ... kicsit lassu a pufferem ... jo ideig gondolkodtam, hogy mit akartal mondani, de aztan rajottem:
"noveichles" = no vehicles = nincs jarmu
Hat igen! Mint mondjak: "oreg ember nem raketa, elete fogy mint a kreta". <#awink>
pedig noveichlesen pilumozni a legszórakoztatóbb oldala a játéknak 😄 mindig kellemes érzés tölt el amikor bekap valaki egy pilumot és utána megpróbálják éleszteni
Jaaaa! es a parancsnokot alapbol nem hagynam akciozni es a jarmuvek vezetesi jogat mindig a fejlettebbb tulajdonsagu jatekos vehetne at (tok idetlen amikor a lelkes amator rohan egyik oldalrol, a rutinosabb a masikrol ... es vegul persze az ugyesebb jatekos marad alul a futoversenyben, elindulnak a geppel es pikk-pakk szetkenodnek valahol).
A bazist is alapbol vedenem a behatoloktol, max. a sniperes mehetne be a kommanderes cuccokat felrobbantani, de a hulyegyerekeket nem engednem meg a kozelbe sem.
...............jol van na, befejezem <#vigyor4>
Szerintem egy jo jatek ugy nezne ki (leszamitva a kor technikai elvarasait), hogy lennenek gepes palyak es ilyen esetben minden egyes katonanak kellene valamilyen elharito fegyverzetenek lennie es lennenek a csak gyalogos palyak ahol tiltanam a gepek elleni fegyverarzenalt.
A pontozasban igen is figyelembe vennem a valos harci teljesitmenyt, avagy nem lenne rossz ha egy-egy meghalas utan tobb percre is kimaradna az aldozat, vagy fel sem eledne csak ha a medices csapattarsa felhuzna (addig meg ott fekudhetne a foldon akar a jatek vegeig).
Kulon figyelmet erdemelnenek a fegyvernemek is, mert egy sniperes sosem tud annyi akciopontot csinalni, mint egy kozelharcos (pedig a harcban mindkettore szukseg van). Maskent pontoznam ha egy gep ol meg egy embert, mint forditva. A zaszlok/silok megszerzeseert pedig nem az egyent dijaznam, hanem csak az ellenseg csapat-kreditjet csokkentenem.
Ha pedig meg is lenne ujraeledes, akkor annak a pontjat teljesen veletlenszeruen tennem, egyreszrol akar buntetes is lehet egy tavoli feleledes, masfelol pedig esetenkent pont beleeledne az ember a surube.
A parancsnoki kutyu-mutyuk emberekre hatastalanok lennenek (ha a kommander meg is megprobalna, akkor egyszeruen elvennem tole a jogot) es a parancsnoksagot automatikusan el kellene venni egy gyengen muzsikalo jatekostol. Sokkal kevesebb pofazast engednek a jatekban, mert nagyon idegesito tud lenni az ossze-vissza beszed (mondjuk csak a kozelben levo csapattarsak hallanak a dolgot, a palya tuloldalan levo nem).
A jatek konfiguraciojat letitkositanam, sot leginkabb a kozponti szerveren futtatnam, hogy okos verpistikek ne babralhassanak bele es a punkbustert egy kicsit felspeciznem. A sajat csapattars leloveseben nem engednek dontesi lehetoseget, hogy lehet vagy nem lehet (termeszetesen lehetne), de nem csak nyamvadt 2 minuszponttal buntetnem, az artatlan aldozatnak pedig nem rontanam a K/D aranyat.
Amig a jatek nem indulna el csak gyulekeznek a nepek, nem hagynam a kommanderes cuccok hasznalatat ... sot valojaban semmilyen halalt nem engednek csak az aktiv jatekban, hagy gyakoroljanak az azt szandekozok (nagyon megtudja olni egy szerver beindulasat, ha valami baromarc elkezd eszetlenul gyilkolaszni amig a masik mondjuk csak gyakorolna ... ilyenkor rendszerint egymas utan lepnek ki az emberek es az istennek sem indul be a szerver).
Ranglista kellene mert sokszor ez ambicionalja az embert, de az unlock mas lehetne. Mondjuk mindenkinek alapbol tok egyforma lenne a felszerelese fegyvernemenkent, az unlock helyett pedig mondjuk egyes kepessegek fejlodhetnenek (pontossag/ero/gyorsasag/ugyesseg) ... eleg lehangolo lehet a kezdo jatekosoknak az alapfegyverzete az agyonfejlesztett veteranokeval szemben.
Erdekes azert ez a pontozasi rendszer is, mert siman tudsz aranyat szerezni akkor is, ha kozben sokkal tobbszor haltal meg mint oltel, vagy akar harc nelkul csak fogocskazol a zaszlok kozott ... lenyeg a pontszerzes.
Mas hasonloan lovoldozos jatekban az elso halal utan kimaradsz a korbol es ha ez itt is igy lenne, akkor valoszinuleg mindenki egy kicsit jobban figyelne a dolgokra.
Valoszinu az elobbiekbol okulva a kovetkezo reszekben pont kihagyjak ezeket az ujitasokat (ugy latszik meg eretlen a jatekostarsadalom az ilyenfajta stilushoz), marad tehat a kifogyhatatlan loszeres, eletvisszatoltos agyatlan henteles es ujitani csak annyit fognak, hogy a kornyezet lerombolhato lesz. De nagy kunszt!
A komolyabban jatszani kivanoknak marad tovabbra is a LAN-ozas es a klan alapu WAR-ozas ... mert ez az inter-multi-kozos lo egy nagy szarsag igy.
(latszik, hogy a mai fiatalsagnak hianyzik a kotelezo es igazi katonasdisag ... kozben pedig eltudom kepzelni, hogy egy valos haboruban mennyi aldozat kerulne ki kozulluk).
Persze tudom: EZ CSAK JATEK! (valoszinu en vagyok mar tulsagosan ven fasz)
Teljesen igazad van a felhasznalok tekinteteben (szabadvasar!) ... csak egy kicsit zavarba vagyok: akkor minek ez a parancsnokosdi, avagy ha valaki(-k) nem kivanjak ezt a fajta jatekformat kovetni, akkor miert nem egy regebbi BF-el jatszanak? Szerintem itt pont a szigoruan csapatalapu mocorgasokban lenne a lenyeg.
De a masik oldalrol is nezhetnem a dolgokat: ha kevesen tartjak be a commanderes utasitasokat es mint mondod csak "Ramboznak", akkor valojaban a parancsnoki kutyuk is feleslegesek ... foleg ha a vezer csak sajat maganak dobalja a javitocsomagot, vagy egy emberre kuldi az egi aldast, amikor egy masik ponton tobb gep is van.
Kedvencem amikor a parancsnok ugy artizik, hogy kozben egy csomo sajat embere is a kornyeken van.
Ezert is mereszeltem megemliteni, hogy a hulyeket kilehetne klikkelni, mert valojaban a 2142-nek van egy, a keszitok altal elkepzelt stilusa, amit biztosan nem veletlenul talaltak ki.
Persze vannak akik keverik a szezont a [email protected] es a jeep-el NFS-eznek, masikok elszaladnak ha harc van, a harmadikok (allitolag medicek) elszaladnak a serult/meghalt csapattars mellett ... es meg lehetne sorolni a sok-sok nem a jatekba illo viselkedest.
De valojaban SAJNOS tenyleg mindenki azt csinal amit akar, csak akkor minek ez a sok bonyolitas ... miert nem csak adva vannak a palyak es harcoljunk ... mi a fenenek ez a sokfajta ujitas amit ez a jatek hozott magaval?
http://www.youtube.com/watch?v=XrNWbuVHilA&NR=1&feature=fvwp

<#wilting>

Nem megbántani akarlak, de a HTW esten nem indulna be a szerver... <#wilting>

Értem, értem. Csak arra gondoltam, hogy mivel sokan kérik a változatos pályákat, de olyankor üres a szerver, hogy ha a mi kb 20 tagunkból egy péntek este összejön 10, akkor már nem lenne üres a szeró és jöhetnének az örök elégedetlenek is. Semmi extra kívánság, ha más pályát akarok, találok is és jönnek is utánam-utánunk, inkább csak arra gondoltam, hogy ezt helyben is megoldhatnánk. Most az végül is tök mindegy ki mondja meg milyen pálya legyen, de ha mi 20-an megszavazzuk, akkor szerintem el is jönnénk. Fõleg mivel péntek este szoktunk összejönni. Viszont minden pénteket nem ígérnék, de a minden 2. reális lehet. (Néha jó valami láma külföldi szerveren mészárolni, mert hát ugye a magyar mezõny marha erõs...)

Az a gond, hogy sok gyerek is játssza ezt a játékot, akiket nem lehet olyan könnyen fegyelmezni. Nálunk is vannak csirkék, akik messze vannak a taktikus játéktól, de ne találkozz velük szembe. Szóval a 2 játékstílus keveredik és ez így van jól. Rambók is kellenek. Mondjuk én ötvözöm a két stílust. Gyakran simán elkószálok, még a saját utasításaimat sem mindig tartom be.

"HUN4CE-est" <#wilting>

Bannolni? Klikkelni? Jo kerdes!
Veglegesen kizarni mondjuk a lebukott csalokat kellene csak. (szerintem az is csalas, ha valaki beleprutykol a konfiguracioba, azaz egy-ket gyari erteket megvaltoztat). Tortenetesen ma azt lattam, hogy ezerrel rohantunk egy pont fele. En autoztam, a masik pedig termeszetesen lemaradt az APC-vel ... erre a masik megallt (gondolom atallitott valamit) ... kis varakozas ... utana meg turboval sem tudtam a nyomaban maradni. De ugyan ilyen belenyulkalas a sebzes ertekenek atallitasa ... es meg biztos van egy csomo hasonlo.
Klikkelni pedig az alapbol hulyeket kellene, meg a helyi szabalyok be nem tartoit. Klikkelni lehetne tovabba azokat az embereket is, akik a parancsnoki utasitasokat nagyivben leszarjak ... de szakaszonkent a szakaszvezeto is kirakhatna az engedetlen tarsait.
Persze most semmi ujat nem mondtam, de korulbelul ezek a kategoriak vannak szerintem.
Mondjuk ha valtozatosabbak lennenek a palyak, az sem lenne egy utolso dolog, de valojaban igy is tok jokat szoktunk jatszani a PTD szerveren.

Megiteles pedig, hogy ki csal es ki nem (kar vitatkozni rajta) ... szerintem sokunk siman kiszurja az ilyen erdekes fickokat, tobbedmagatokkal meg kell vitatni a dolgot, majd valamilyen kozos dontesetek alapjan siman kizarhatnatok az oda nem illoket (idovel letisztulna a palya).
liquivent
jópénzért bármit. <#integet2><#wow3>

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Én nem változtatnék. Ezért nem tetszett az APM dolog sem, amit akkor vettem észre. De lehetnének pálya variálós esték. Lehetne pl minden 2 péntek este HUN4CE pálya est. Mi kitalálnánk mit szeretnénk, és ott is lennénk 8-10ig többen. Mitszósz? Ja és mitszól a HUN4CE? (Mert ez most pattant ki a fejembõl.)

<#wilting>

Jah, a fának bármikor nekirepülhetsz... <#wilting>

Márpedig van olyan, hogy valakire nem vonatkoznak a szabályok. Nekem például szabad kamikázézni a PTD-szerveren is... <#wink>

liquivent
sztem teljesen mindegy, mert eddig sem tartották be, ezután sem fogják betartani páran...ezért mindig lesznek kirugdosva emberek.
azért pedig ha elhangzott ilyen valaki részérõl, én kérek elnézést...az adminokra is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint másra.
rúgtam én már ki saját tagot is a szerverrõl. 😊

raykrepsz
A szabály az mindegy! A lényeg, hogy mindenki pontosan tudja mik azok, ha pedig mindenki tudja, akkor azt keményen be kell tartani és tartatni.
Az mondjuk tényleg gáz, ha egy admin azt mondja, hogy rá nem vonatkoznak a szabályok...

Liquivent említette már, de én is nagyon kiváncsi lennék, hogyha Ti lennétek az adminok, milyen szabályokkal jáccanátok titánt és konkvesztet? miért járna ban? miért járna "csak" kick?

2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-

liquivent
Copyking92: köszi az észrevételt. :-)

slow: milyen hibák vannak még?

Az biztos, hogy nem Papó volt, de tényleg nem emléxem ki volt. Valszeg nem is tiger... Nem rémlik. <#nemtudom>

hmm, igazad lehet.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.