Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
Tényleg vót hozzá ,2is ,a RTR az kurva jó volt,
de BF2 kiegjei közül nemismerek egyet sem ,gõzömnemvan hogynéznek ki.

www.czekoart.hu

TS Zolly
Ahham. Szóval a zenénél szerinted csak a nevet lehet levédetni. Szerinted akkor pl egy zenét, persze név nélkül, szabadon másolhatok, terjeszthetek pénzért. Nem irom rá, xy az elõadó, yx száma. Csak a zene. Elárulom neked, zenénél sokkal szigorubbak a szerzõdések, mint egy játékproginál.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Mé? Nem a legjobb?? 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

csátok mester te a 2142-höz honnan szeted a key-t??és jo lett?ha igen szerez egy!!thx ha tudsz
legalább ádolgozhatták volna a motort

Sawyer 01
Az sf nagyon jó lett szvsz.

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

jah csak egy zenénél max a nevet lehet levédetni mig egy játéknál nem csak a nevek vannak ahnem az engine, a betétzene, és még kismillió dolog 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

"kik megalkodták az eddigi világtörténelem legjobb pc-s játékát. "

tedd hozzá azért hogy szerinted 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

"de mégi önálló instal lemezen lesz. Mintha pl a bf2-es kieg lemezekhez nem kellene az alap gém"

erre van egy szép magyar kifejezés, az hogy standalone kieg 😄DDD

bf2höz már a peccsek is lassan külön lemezre jönnek ki<#hehe>
hm <#fejvakaras> mondjuk csapnak hozzá még 1-2pluszt és kérhetnek is érte pénzt<#szomoru1>
TS Zolly
Mintha egy zenekar leszerzõdne egy kiadó válalalthóz, és évekig ök adják ki utánna a lemezüket. Persze bele is szólnak, hogy mit zenéljenek. Meg kikötik az évenkénti egy nagylemezt.

TS Zolly
Bf sorozatot most már a lé viszi elõre. Ez a 2142 csak egy mod, kieg, vagy hívd annak aminek akarod, de nem egy külön játék, de mégi önálló instal lemezen lesz. Mintha pl a bf2-es kieg lemezekhez nem kellene az alap gém. És q jól látod. Marha gyorsan akarják lé terén utolérni a bil gecit. De ezzel a szánalmas bf2-es modal nem tudják, mert marha nagy bukás lesz. Desert Combat fejlesztõi csak egy kisérlet miatt modolták át a bf42-öt. Kis hüjeségükbõl egy világraszoló játék lett. Felfigyeltek rájuk, dice megvette öket, és ezek után, azt a zenét játszák, kik többett fizetnek nekik. Megcsinyáták a bf2-öt. Persze tele bugal. Majd jött az sf, mit megint sokan megvettek. Ef és társairól nem is beszélve. Ha kel neked spéci fegyo az alap gémhez, meg kell venned. Mivel nem sokan veszik már az alap és kieg cd-et, ezért gondolom, csinyának egy szánalmas játékot, ami vég soron ugyan az mint a bf2, csak a jövõbe játszódik.Ez csak egy mod lesz, amiért fizetned kell. Ugyan az mint pl a poe, de az ingyenes. Lásd: még a csitek is jók rá. Tehát ide sodródott a hires trauma studio, kik megalkodták az eddigi világtörténelem legjobb pc-s játékát. És olyan surmok, hogy a Desert Combat nevet nem is adták oda azoknak a jó arcoknak, kik a bf2 alá készítik a dc-t. Egy szó mint száz. Ea és a dice profitot akar. Ök ebbõl élnek. Nem abból, hogy sok hüje éveken keresztül egy játékkal warozzon a cb-n. Mercivel akarnak kutyát sétáltatni.

Amugy a bf42-höz is voltak fizetõs kiegek.

beetetés 😊

most nem azért, de ha valakinek nem tetszik a játék---> valszeg nem is nézi ezt a fórumot----> és nem adná oda senki (amúgy nem hiszem hiogy bárki is odaadná)

Kovács legény
a bf42 nem arról szolt

www.czekoart.hu

ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

VAn valaki akinek nem tetszik a játék és odaadná?

ColdFire
ezmiez má kijott? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hátõ, épitünk! ezen ne muljon!!!!

ea-rol nem hitted volna? nane..., bf kezdettõl fogva ea adta ki, azon se lepõdnék meg ha a jogok is náluk lennének...

HunnernesKonge
De azon nics is ablak<#vigyor3>
Kovács legény
ugy gondoltam hogy érdekes hogy a 4évvel ezelötti kibaszott jó játékot mintha elfelejtették volna hogy létezik egyáltalán pl. egy apróság hogy kiment a fejükbõl hogy léteznek az angol abc-n kivül is betük... ,a 42 a mindenféle rangosgeci,pluszhülyeségmegvásárlós,atomunlockok nélkül toppon volt 3-4 évig és még mindig van ladder CB-n. Nemhittem volna hogy fontosabb lesz a gyors meggazdagodás nekik ,ahelyett hogy hosszutávra gondolkoznának, mert a bf2 csak a modok miatt lesz fent a gépemen ,és sok más embernek is😞

www.czekoart.hu

amugy a Szabadsághid-ra állitólag könnyû felmászni..., csak ha valaki esetleg..., izé...

izé, emiatt lecsukhatnak gyilkosságért??? 😄DDD ha nem akkor sok szerencsét neki, én drukkolok 😊

50Mb és lejön a BF 2142

<#rinya><#rinya> <#violent><#idiota>

"De" 😉😉

TDC Geronimo
Bazz ne mondj ilyet, mert azok alapján amiket itt ír kinézem, hogy megteszi 😄
Ugye nem vennéd a lelkedre? <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

😄DDDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

TS Zolly
Ööööö ..... izééé, ök csinálták???? Ugy tom, a bf2-öt a trauma studios emberek nagyrésze csinyáta, a dice-böl csak hozzá csaptak pár embert, mikor a dice megvette öket. Szal nem sok közük volt még a bf42 fejlesztésbe. Bár lehet, rosszul tom.

hát az én idõm még nem jött el

ki kell ugranod az ablakon a menybõl az angyalt énekelve...

Mit kéne csinálnom, hogy lehessen code-om?

Mit kéne csinálnom, hogy lehessen code-om?

azmár nekemis,csak nem érsz vele semmit<#vigyor>
remélem naponta jönnek majd a bhuzi newsletter-ek<#idiota>
<#nyugodt>
Sikerült valahogy regelnem .

ezen az oldalon: itt

Sawyer 01
Nincsen nekem semmi, cska röhögtem hogy milyen hülyén fordít az a szar 😄

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

Attól hogy van gamespy accountod még nem leszel fileplanet subscriber

Sawyer 01
Az ön gépével van a gond.

én nem látom

Sawyer 01
A linken amit m3st3r adott.

ez hol van?

Sawyer 01
Click here to create a GameSpy ID account! - Kattanás itt hoz létre egy GameSpy ID számlát!

LOOOOOOOOOL. 😄

Én sem de találkoztam egy 1 játékosal mondtam is magamban ne játszál kötsög hanem a bugokat javitsátok inkább.....

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

<#taps><#wilting>

<#wilting><#idiota><#wilting>

valahol?? 😛

amugy én spec egy magyart nemláttam még, ugynézki összes maygar utálja bf2142-t 😄

egyébként itt egy ingyenes fordító csak próbára egész mondatokat lehet vele lefordítani: ITT

és itt mit csináljak azt írja(miután beírtam a kodot), hogy írjam be a béta hitelesítõ kulcsát(amit pont, hogy kéne).