Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajjaj:S

1)Én kérek elnézést😊

mikisanzi
szia !

1, nyomd meg újra az esc billt és visszakerülsz a játékba.
2, hú erre majd visszatérek
3, már tudod
4, parancsokat main radióval adhatsz ha te vagy a szakasz vezetõ. a foglalásokkor amit hallasz rádión, az automata.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Egyik kérdésemre meg is kaptam a választ😊

Sziasztok!

Én most kóstoltam bele a BF sorozatba ezzel a demoval, de lenne pár kérdésem, amire remélem valaki tud választ adni:S
NEm most kezdtem FPS-ezni, de ilyen jellegûvel még nem játszottam(csak UT'04, CoD 2, CS, Quake 4, amik ehhez képest elég árkádnak tûnnek😊)

1) Ha ESC-el kilépek a menübe, hogy a fenébe lehet viszalépni, mert én a Disconnect-en kívül nem találtam semmit:S
2)Az Assault Rifle-t hogy lehet befogni úgy, hogy ne mozogjon a célkereszt? MErt így elég nehéz eltalálni valakit:S
3)Melyik APC-bõl lehet magam fellõni? Amelyik lebeg, vagy amelyiknek kerekei vannak?😄
4)Látom, hogy a katonák folyamatosan osztják a parancsokat, meg beszólnak, hogy mit foglalatak el, meg vissza...Ez automatán megy, vagy mindenki ilyen pro, hogy folyamatosan beszólogat?(tegnap játszok, ott áll mellettem az egyik csapattársam, és látom, hogy a kezével az egyik silo felé mutat, meg hogy elfoglalták:S)

Röviden ennyi😊 Tudom elég láma kérdések, de ha nem kérdezem meg, akkor csak szenvedek😊

ZOLCHI
A "kilövökocsi" = bármely APC. Beülsz a 3.4.5.6. ülések valamelyikére és jobb gombbal kilövöd magad. Ez csak akkor fájn,ha caz ellen titán közelébe tartózkodsz az APC-vel. Amit én kérdeztem: minden zászlónál van egy kilövõállás,ami egyenesen az ellenfél titánjára juttat. Na ezt nem tom hogyan müxik.
Valszeg csak a full gémben lehet mejd használni.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

zsakosfrodo2
Meg kell keresni a kilõkocsit, de megnekérdezd hol van, mert én csak ugy belespawnlotam halál után, és kilõttem magam 😄

JaBaRn
Az egy csúcs játék, csak kevés a szerver 😞

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

Én már unom...

Na ja....<#gunyos1>

ZOLCHI
apd= apc <#buck>

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
De hogyan tudom használni titán-ban a kilövõsilót?
Eddig csak apd-bõl tudtam a titánra jutni.<#guluszem1>

TS Zolly
Nemá! Komoly??? 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Igen az mintahogy Battlefield sorozat és a játék neve is mutatja BATTLEFIELD 2142<#falbav>

Ha kell is egy tár az a páncélzata miatt van,amit te is tudsz használni és eltávolitani.

A sprintelést-futást megtod növelni ha leveszed a katona páncélzatát.A köv.rangig nem kell 100000 pont,valahol már láttam a követelményeket.Ha megtalálom az oldalt belinkelem.

Miután elindult a játék.
bakvarnyu
nekem mostmár (józanul) kezd tetszeni, ami szar benne tényleg az a jármûvek kinézete! kivülrõl is ocsmányak de a belülnézet is szar . legszívesebben be se szállnék . a Titánon zajló közelharcok viszont királyak. Kár, hogy nagyon beszaggat , mégiscsak gépigényesebb mint a Bf2 valamivel.A pálya is ocsmány, de a képek alapján a többi jobb lesz.

scorpeeon
játék közben vagy indításkor a legelején?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

sector512
SF szerintem is jó lett. szvsz sokkal jobb mint az alap game.

PSN: s3ctorHU

Exe hibával mindig kilép a játék nem tudja valaki, hogy miért.
SubZero911
BF2 SF. Azt megalkották. Ennyi....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

schrank
én maradok a bf2-nél <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Vazze. Még mostse lehet bejelentkezni. Legalábbis bejelentkezni betudok, de amikor új katonát akarok létrehozni, azt írja ki, hogy nem tudott az ea szerveréhez kapcsolódni a gépem, azt próbáljam meg késöbb.

Remélem holnap már jó lesz...

zsakosfrodo2
Csapatmunka 2-es? Csapattagok nélkül nem sokra mennél ekkora térképeken, nagyon sokat számít pl az is, hogyha leromboljátok a pajzsot, akkor vkik a rakétakilövõket kell hogy védjék, különben ujra veszélyhelyzet alakulhat ki a saját ûrhajónkon és könnyen veszíthetünk.
Ötletek 1-es? Egy jövõben játszódó világot el kell képzelni, ötletek kellenek hozzá, milyen eszközök a legelképzelhetõek 2142-re. Ha majd valami ehhez hasonló dolgot fel tudsz mutatni, akkor majd járhat e téren a pofád.
Realizmust nem lehet osztályozni, mivel ez a jövõben játszódik. Ebbõl adódik, hogy nem tudhatjuk, megfelel-e a valóságnak, és így jó-e a realizmusa.

Remélem felébredsz az álomvilágodból, ha nem teccik a játék, ezt már a tudomására hoztad sok embernek, nem kell több hsz-t ide írnod. Köszönjük.

Szerintem mélyen magadba kéne nézzél! Lehet hogy enyhébb orvosi kezelésre is szorulnál.... De azt hozzá kell tennem, hogy fiam is idõsebb az általad írtaknál. Ha ennyire nem tetszik, lehet nem ide kéne írogatnod. De azért kiváncsi lennék, hogy neked melyik a legalább 4.4.4-re osztályzott játék ??
sector512
Azért azt nem mondaném hogy mindenki. Ha jól olvastam a hsz-eket a 7th klánból is dícsérték, én meg FRX-es vagyok. Szerinted a BF2 nincs meg eredetiben?

SubZero911
Szerintem 12-13 éves korig jó ez a játék. Csapatmunka 2-es, ötletek 1-es, realizmus "ülj le 1-es", idióta jármûvek össze-vissza sebzéssel.

Most mindenki azért dícsér, mert a DEMO ingyenesen játszható. PFUJJ !!!

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Csak most olvastam korábbi hsz.-t és teljes mértékig egyetértek !<#worship><#nevetes1>
Úgy néz ki, hogy már megint sikerül kihúzni a zsebembõl egy pár forintocskát játékra az EA-nek <#nyes>
Vazze....már nyomtam minden gombot...<#rinya>
sector512
Szerintem vagy nem lehet, vagy majd a késõbbiekben lehet megszerezni a szükséges cuccot. Egyébként szerintem kifejezetten jó az új gyógyítás, nincs az hogy lövök-elbújok-gyógyítom magam-lövök 😊

ERykk
Sehogy, nem lehet a sokkpad is unlock😞

Valaki árulja már el, hogy hogyan kell ujraéleszteni !Légyszi !
ERykk
Ahogy néztem nem, de 100000 pontot ir ki a köv. rangig😊

schrank
már a demo is szá,olja a pontokat ?

sector512
Szerintem nem kell egy tár az embrebe, csak várni kell egy picit amíg "célra tart".

ERykk
Van, de nekem még nem sikerült 100000 pontot összekaparnom.D:

Vorpal
Még nem volt BF amit nem vettem volna - de most rezeg a léc

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Lacc
Van gránát, csak ki kell érdemelni. Meg rá kell speccelni 😛
ERykk
Hmm, kipróbáltam, a titan mod ötletes, tényleg sok dolgot javitottak a beta óta, de még mindig elég szar. Leginkább az zavar, hogy nincs gránát, kevés a sprint és 1 tár kell egy emberbe, ha nem lagol.Ha ilyen lesz a teljes, akkor biztosan nem veszem meg, és inkább várok egy bf2es második világháborús modot😊
<#gunyos1>

jaj...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sector512
mondjuk legalább nade-t rakhattak volna a demo-ba, ez nagy szemétség

schrank
titan módban nics lépegetõ teeeee ..... <#idiota>

gecc
Nálam néha megáll 5mp-re de még nem dobott ki egyszer se.

Imremagdi
szrintem lehaltak az EA szerverei..Túlterhelés?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Looserke
eddig egy teljes kört nem tdtam végignyomni az EA MASTER SERVER LOST hibaüzenet nélkül...mindig kivág pár perc game után... <#boxer><#violent><#levele>

Rage47
érdekes h most én sem tok bejelentkezni
ezelött kb 5 másodpervig tartott:S
kill3r21
sztem jo a bf2142 tud valaki magyar server ahol lehet tolni?