Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1)Én kérek elnézést😊
1, nyomd meg újra az esc billt és visszakerülsz a játékba.
2, hú erre majd visszatérek
3, már tudod
4, parancsokat main radióval adhatsz ha te vagy a szakasz vezetõ. a foglalásokkor amit hallasz rádión, az automata.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
Én most kóstoltam bele a BF sorozatba ezzel a demoval, de lenne pár kérdésem, amire remélem valaki tud választ adni:S
NEm most kezdtem FPS-ezni, de ilyen jellegûvel még nem játszottam(csak UT'04, CoD 2, CS, Quake 4, amik ehhez képest elég árkádnak tûnnek😊)
1) Ha ESC-el kilépek a menübe, hogy a fenébe lehet viszalépni, mert én a Disconnect-en kívül nem találtam semmit:S
2)Az Assault Rifle-t hogy lehet befogni úgy, hogy ne mozogjon a célkereszt? MErt így elég nehéz eltalálni valakit:S
3)Melyik APC-bõl lehet magam fellõni? Amelyik lebeg, vagy amelyiknek kerekei vannak?😄
4)Látom, hogy a katonák folyamatosan osztják a parancsokat, meg beszólnak, hogy mit foglalatak el, meg vissza...Ez automatán megy, vagy mindenki ilyen pro, hogy folyamatosan beszólogat?(tegnap játszok, ott áll mellettem az egyik csapattársam, és látom, hogy a kezével az egyik silo felé mutat, meg hogy elfoglalták:S)
Röviden ennyi😊 Tudom elég láma kérdések, de ha nem kérdezem meg, akkor csak szenvedek😊
Valszeg csak a full gémben lehet mejd használni.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Eddig csak apd-bõl tudtam a titánra jutni.<#guluszem1>#guluszem1>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Remélem holnap már jó lesz...
Ötletek 1-es? Egy jövõben játszódó világot el kell képzelni, ötletek kellenek hozzá, milyen eszközök a legelképzelhetõek 2142-re. Ha majd valami ehhez hasonló dolgot fel tudsz mutatni, akkor majd járhat e téren a pofád.
Realizmust nem lehet osztályozni, mivel ez a jövõben játszódik. Ebbõl adódik, hogy nem tudhatjuk, megfelel-e a valóságnak, és így jó-e a realizmusa.
Remélem felébredsz az álomvilágodból, ha nem teccik a játék, ezt már a tudomására hoztad sok embernek, nem kell több hsz-t ide írnod. Köszönjük.
PSN: s3ctorHU
Most mindenki azért dícsér, mert a DEMO ingyenesen játszható. PFUJJ !!!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
<#gunyos1>#gunyos1>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1