Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lui76
Mér ilyen lehetetlen bejelentkezni?
meddig vártok amikor elfogadja gyorsan megvan?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Rage47
még mindig nem találtál?😄
csomó helyen van, nincs eldugva..😊
JaBaRn
valaki mutassa meg hogy a pályán hol található lépegetõ.

Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!

SubZero911
Amikor az írja ki, hogy CONNECTING TO EA MASTER SERVER, akkor jól látom, hogy egy ökrös szekér van a bal alsó sarokban ?! Tényleg...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Ezzel most én ha lehet nem értenék 1-et !<#ejnye1><#banplz>
SubZero911
Egyébként ez annyira BF2 klón, hogy még az account-nál is ugyanaz a BUG, vagyis a PASSWORD-öt duplázza autom. bejelentkezésnél.

És sajnos egyáltalán semmi EREDETI nincs a játékban. Ilyen gyenge munkát szégyen kiadni egy ilyen nagy cég részérõl.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Én is így vagyok vele!!Akkor megnyugodtam!!😊Amúgy nekem nagyon bejön a játék!Szerintem elég jól átültették a BF2-re a jövõbeliséget😊
Szerintem már érted a játék lényegét, csak így tovább!!<#eljen><#nevetes1>De neked csatlakozik accounthoz??
SubZero911
Egy órája még sikerült belépnem, de most már nekem se.

SubZero911
Valaki elmagyarázhatná (bár az elején volt valami bemutató, de ló***rt se értettem), hogy mit is kell itten csinálni.

Elfoglalom a silót, hogy fellõhessenek, aztán be kell jutni a csillagrombolóba, meg kell rongálni a konzolt (R2D2-vel), vagy mi a faxom és akkor el kell pusztítani D. Vadert ???

A lépegetõ már megvan <#vigyor2> aztat értem...

Engem exe hibára hivatkozva mindíg kidob a játék😞 Van valakinek ötlete?
Sziasztok!Nektek csatlakozik az accounthoz most mert nekem nem nagyon akar?!:SNem tudom h nálam van-e a gond vagy a központba, de nagyon nem tetszik....😊
TS Zolly
Nézd meg a bf2142 oldalán, hátha van ott egy ollan lap, ahol bémutassák külön neked, hogy mi, mit, hogyan, mekkorát sebez. Alap gémhez van ilyen lap valahol.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
A PoE ÉS A PoE2 IS EGY RAKÁS SZAR
2142 több óra játék után még mindíg nem tudom hogy melyik jármû mit sebez a másikon nem tudom mi a picsának kell mindegyik bf-nél teljesen átalakítani a sebzésrendszert <#falbav>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kovács legény
nah nemleszek értelmes gép közelében hétvégén ,majd jövö7en tesztelem

www.czekoart.hu

TS Zolly
sw és rtr pak azért jó volt! 😊 Ff, ef én nem fikáztam soha, hisz ki sem próbáltam azokat. Csak annyit jegyeztem meg, minek ilyenekre pazarolni a szerintem nem is kicsi tudásukat a dice-él, inkább egy normális fájányos pecset adtak volna már ki a bf2-höz. Lásd pl a poe: Legelsõ kiadásuknál vannak még, de közel sincs annyi bug mint az agyon pecselt alap gémbe. És közben meg krehálják a jövõben játszodó uj bf-t, amit Gerzson jól jegyzet meg, bármelyik mod csapat megtudott volna csinyáni. És persze gondolom fele annyi hibával, mint amiért pénzt mernek kérni. Szerinted a DCon még miért nem jött ki? Vagy a Poe miért csak a bf2 megjelenése után 1 azaz egy évvel? Mert szánnak/tak/ rá a készítõk idõt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mohus
1 GB a DEMO???

uhhh

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JaBaRn
Ne reménykedj <#szomoru1>

uHs Gerzson
Értem én is azokat akik szeretik. Én csak leírtam a véleményem mint ahogy itt mindenki más is teszi. Jó játékot azért hozzá 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mohus
átszokunk ide?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

TS Zolly
Félre ne érts, csak Schrankot szívatom ezerrel. De amit errõl a fizetõs modrol irtam eddig, az mind igaz szerintem.

sector512
Nemtom nekem ez egy új játék. Egyébként én mióta Bf-ezek nem volt még olyan hogy ha megjelent volna egy új rész/pack/mod, akkor ne fikázta volna mindenki egybõl. Lásd sf, ef, sf, és most ez. Én inkább játszok, mert szerintem a battlefield sorozat a legjobb multi fps, nekem tetszik mindegyik része. Aki meg csak a hibákat keresi az soha nem fog jót játszani. Én tuti megveszem, mert ha fél évet játszok vele mondjuk heti három alkalommal, az már nekem megéri. Jobb meg még nincs.

PSN: s3ctorHU

JaBaRn
Fizikában van új, hangokban is.

uHs Gerzson
Megkérdezném hogy mit csináltak annak érdekében hogy ezt „új játék” nevezék?

Valami új a fizikai motorban?
Valami új a render motorban?
Valami új a hang motorban?
Valami új a sebzésben?

Csak bf2 sci-fi fegyverek/jármûvekkel és pár dologgal.

Amit bármely mod csapat megtudott volna csinálna a jó forrásokkal. Források amelyeket mindig visszatartottak a rajongóktól Bf42 óta.

Nem kivánok flémet inditani de ez csakis magánvélemény és meglátás.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

sector512
Hát mivel az Unreal motor liszenszelték a legtöbben eddig tudomásom szerint, akkor az összes játék egy mod ami azzal készült 😊 Egyébként szerintem a bf2 motor még simán elmegy, szerintem javítottak meg fejlesztettek is rajta. Pl a robbanások nagyon tetszenek.

rosemberg
Szerintem jó lett a játék nem kell fikázni pont annyi a játékélmény mint elõdeiben aki szerette az elõzõ részeket az szeretni fogja ezt is.A repülõk pont olyan nehezen irányithatók számomra mint a régi részekbe de lehet hogy bennem van a hiba.Reméltem hogy ezt kiküszöbölik de nem.

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

TS Zolly
Mint pl?

JaBaRn
<#eljen> Én nem is töltöttem le máig a demót, emrt olvastam hogy tök ugyanaz mint a bf2, de most megnéztem és teljesen más szvsz.

sector512
Azért kicsit több különbség van a bf2 meg a 2142 között mint pl a poe2 meg a bf2 között. Ennyi erõvel a Prey egy Doom3 mod..., unreal mod meg akkor megszámlálhatatlanul sok van.

TS Zolly
Rengeteg különbség van a két játék között, más modellek, textúrák, hangok, fizika. Ez egy másik játék lesz, az azonos motor ellenére is.

Mint egy modban nem??? Más modellek, texturák, hangok, fizika. Ráadásul azonos motor alatt. Hát nem érdekes? Dc is anno egy mod volt, más modellekel, texturával, hangokkal, fizikával.

sector512
Ez mekkora hülyeség hogy csak egy mod. Azért megy bf2 motor van alatta? Rengeteg különbség van a két játék között, más modellek, textúrák, hangok, fizika. Ez egy másik játék lesz, az azonos motor ellenére is.

BlackShadow
na sikerült játszanom.. hát.. annyira nem fogott meg.. nemtudják már ezek visszahozni a bf1942 élményét

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

TS Zolly
Ne aggodj te az idõmmel. Csak próbálok olyan lenni, mint te. 😛 De nem toook!!!!

nekem ugyanez, de 15x kb, fél percet nem tudok vele játszani...azért egy k..a demótol elvárom hogy legalább elinduljon..ugyhogy kuka😞
schrank
de én nem a saját topikjában és csak ha felhozzák mint vetélytársat azért nem megyek az összes szarnak a topikjába hogy fikázzam különben is ennyire ráérsz fórumozni B+ <#ejnye1><#hehe>

TS Zolly
Mint te a vijetnámmal.😄

schrank
de én az elsõ nap kipróbálás után beírtam hogy szar aztán leszartam azt a topikot de te még mindíg vívod a kereszteshadjáratodat a poje tiszavirágélete végett <#bee1>

BlackShadow
a jó k*rva.. 15 perc alatt végre betöltöttem a gamet erre ahogy kezdenék rögtön szabálytalan mûveletet hajt végre.. h dögöljön meg vki 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Rage47
b+ én nem látom a kérdöjeled:S
Yan
az sf kulcsot én köszönném 😉

&#165; xfire: kistekila

TS Zolly
Nincs még Magyar szerver.

TS Zolly
Transport_roma?? 😄D

TS Zolly
Aha. Igazad van, ha mást nem tudsz már kitalálni. 😛 Amuggy meg ott is te keztél fikázni, én csak folytatom a míved.

Newyorker
jaja, mi a neve?
rá tuok keresni a gámában?

schrank
én is kérdeztem B+ <#taps>

Rage47
mi a szerver neve?
Rusid
Nem vagy tisztában az iratlan szabályokkal, mert így szólnak ,kifejtheted értelmesen egy dologról a negatív véleményed EGYSZER. Sajnos te az értelmes kifejtésnek nem felesz meg meg az egyszernek.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

JaBaRn
tibi?😄

schrank
van már magyar demo szerver látja valamelyik szerverkeresõ új a nikkem de felismerhetõ leszek <#ravasz1><#hehe>

JaBaRn
hol laksz?