Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a köcsög battlefield 2 megint kihozott a sodromból :@
Megint uninstall lesz 😊

Rage47
tegnap rohatt jót jáccottam, eszméletlen jó squad-om volt😊 a leader is tudta a dolgát..., tök jó volt😊 kár h ritka az ilyen
Krinyo
off:
"A PlanetSideról meg csak annyit hogy hiába jó játék ha a kutyát sem érdekli..legalábbis kishazánkban..TR power!!! "

A játék nem attól lesz jobb vagy rosszabb hogy hány amgyar tolja.

on:

Baromira idegesít amikor a titan halad azzal a 2km/h sebességével és nekiemgyek egy doboznak a haladási iránnyal szemben akkor meghalok mert ugye elütöttek.

pIIrash
Én már egy ideje nyüstölöm a gémet! Egész jól sikerült. Eltekintve a 24.312.418 bugtól, ami a demot jellemzi / pillanat.
Igazad van. Nagyon sok a loller, de vannak szerverek ahol találsz csapatjátékosokat. Persze van aki csak feljön és azt sem tudja mi van. pl. Ugatok neki nulláról, hogy gyógyítson, erre csak néz rám, mint aki azt sem tudja hol van. Ellenség sehol a közelben. 3 szerelõ áll mellettem. Jelzek 15*, hogy "I need repair." És az összes áll, mint a f***om. De ettõl eltekintve jó lett. A demó pálya megválasztása talán azért jó, mert ennél már csak jobb lehet 😊
Én mindenesetre megveszem!

Kellene egy oldal, ahol a játék hibáit lehetne elemezgetni. Blog szerûen. Hiba leírása és hozzászólások! Vagy csak szimplán hibaleírás. Ha pedig sok összegyülik, akkor link elküld EA emberkének, hogy emésztgesse. Mert ennyi hibát én még életemben nem láttam, mint ami ebben van.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

koschwarz
nekem csak jó tapasztalataim vannak mostanában. ajánlom a CANDYS szervert. egy map egy kör, minden map van, mapváltásonként oldalváltás, nem csak infantry.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ERykk
bf2vel sztem az ellenkezõje van, tegnap felmentünk egy infantry szerverre ketten, 0 csapatjáték, noobozás stb. Ma még talán megnézek egy szervert, remélem azon az általad leírtak lesznek <#vigyor3>

Rapid81
Épp ott a probléma, hogy mész elõre eszetlenül. A FEAR egy thriller-horror játék, aminek pont nem az a lényege, hogy mész elõre eszetlenül. Ésszel kell jáccani, akkor érdekes, és izgalmas. Nem tudom, hogy csapatorientáltság terén van-e hasonló most (lesz az biztos), de grafikailag, meg kidolgozásilag, játékélményben, és bugmentességben nagyon sok játék üti ezt, de magasan.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mert szted leszenk "igazán gyalogos pályák"?mert én sajnos nemtudom elképzelni ilyen sebzéssel,meg 1tár 1emberes kapacitással nemnagyon fox aratni,ha csak nem lohol melleted 1 szuplis.
koschwarz
figy, engem nem kapott el a demo pálya alapján a 2142 hangulata. csak reménykedem, hogy a többi pálya nem lesz ennyire fantáziátlan és unalmas. szvsz nem volt jó választás ez a map a demoba.

mellesleg szvsz is a bf2 a legjobb multis fps játék, még ma is szívesen játszom vele, sõt manapság mintha csak komolyabb arcok tolnák csak, ugyanis soha nem volt még ennyire jó a csapatjáték mint most a szervereken. szerintem az a változás, hogy a plecsni és pontvadászok most a 2142 demot tolják 1000-rel. mert a pont és plecsni az kell.<#shakehead>

norBOSS
Jól teszed ha +veszed!!A FEAR-t kipróbáltam de azt is csak 1x.Nekem nagyon 1 síkú volt mert csak mész elõre eszetlenûl aztán lessz ami lessz!!Tehát öszzefoglava:nincsen olyan multis játék ami jobb (egyenlõre) mint a bf
sorozat!!És akkor ezt ki lehet jelenteni!!Azért kíváncsi vagyok hogy a 2142-ben az igazám gyalogos pályák mennyire lessznek játszhatóak??Illetve a készítõk tanulva a hibáikból mennyi bag-ot hagynak benne??Én azért már nagyon vároma teljes verziót!Nem tudod véletlenûl,hogy lessz-e valahol akcióban bf 2142 ha elõrendeled?? Teszem azt:ajándék fejhallgató vagy póló vagy sapi??

norBOSS
de ebben nincs benne 1 kicsit az,hogy nekünk semmi sem sohasenem jóóóó????Vagy azok az új játékok játszhatóak lessznek hasonlóan mint a battlefiel sorozat bármelyike???Lessz annyi vagy legalább annyi klán???Lessz annyi játékosa vagy majdnem annyi??Mert azért az nem árt ha néha néha másokkal is összefutsz játék közben nem csak mindíg ugyanazokkal!!!Nagyobb létszámú csapatok is játszhatják-e(12 vs 12,vagy több)??Tehát én ezeket is fontosnak tartom 1 multis játéknál!!Elõre is köszi majd +nézem azokat a játékokat hátha van valami olyan közöttük ami ad olyan "fílinget"mint a bf sorozat!!

mi a gépigénye?

mistixx
Érdekes..találtam 1 szervert ahonnan nem dob ki az exe hibája miatt..<#eljen>

koschwarz
beülsz egy apc-be, asszem ne a vezetõ helyére, és egy jobb egérgomb.

Newyorker
Hogy kell katapultálni?

Lacc
Egy menet alatt 2x fordult elõ velem, hogy miközben a csapatszállító repkedõ vacakból kiugrottam, az még a levegõben rázuhant a podomra és meghaltam. Elõször azt hittem, bug volt. Másodszor tudatosult bennem, hogy megintcsak sz@rtak belõni rendesen azt a "fizikai rendszert" amit már az elsõ rész óta változatlanul hagytak benne.
izsook
Nem tudna valaki olyan oldalt mondani, ahol utána lehet nézni a sérülés modelleknek? BF2-õ is érdekel!

mistixx
Emberek van már valakinek 5lete miért dob ki 5 perc játék után az exe hibája miatt a játék?
Vevõ lennék néhány elképzelésre...
A PlanetSideról meg csak annyit hogy hiába jó játék ha a kutyát sem érdekli..legalábbis kishazánkban..TR power!!!

Krinyo
planetside <#eljen>

guardian hero
A Halo Wars RTS lesz.

Sci-fi multi FPS fronton a Quake Wars, az UT2007 és a Huxley jelenthet majd erõs konkurenciát, bár ezek közül azt hiszem inkább a QW játékmenete áll majd közel a BF2142-höz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Rapid81
Na igen, a Quake Wars-t én is nagyon várom, az valahogy ütõsebbnek indul, meg még ott van a készülõben lévõ Halo Wars, asszem ez lesz a címe, na az sem lesz kutya, és ezek mind sokkalta szebbek, mint a BF.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

koschwarz
nemsokára meg fog jelenni egy-két cím, ami verheti ebben a kategóriában. a quake wars-t hagy ne említsem. lesz az is ilyen összetett, és hasonló lesz a játékmenet.

+ asszem már így látatlanban sem lehet összehasonlítani egy quake motort a bf-ek motorjával, ami egy kalap kaki.

Rapid81
A jövõben is ugyanazok a fizikai törvények fognak uralkodni mint most, legalábbis remélem. SóNekem ezt jelenti a realitás. Sok szebb és élvezetesebb játékmenetû játék van, mint ez, összetettségrõl nem nyilatkoznék, mert inkább összedobáltság jellemzi, de mint mondtad, multiban egyenlõre nagyon nincs, hacsak nem nézi meg valaki a Prey-t vagy a FEAR XP-t, mert 1000x szebbek. De azok enm csak multik. GRAW meg nagyon jó játék, az az ami igazán összetett és gyönyörû. Amúgy nem mondok le errõl a játékról egyenlõre, még megvárom a teljeset, mert egy ilyen szedett-vedett demó engem még nem tudott meggyõzni, de talán a fullnak majd sikerülhet.

guardian hero
A Planetside ugyanez csak 1000x jobb (kivéve a grafikát, dehát az nem egy mai darab... 😊 mondjuk az animáció nem rosszabb abban sem).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Pharaoh
Japán katakanák

norBOSS
szasz rapid!! A jövõben háborúzunk ebben neked mi legyen reális????<#conf>Én úgy gondolom,hogy ez a multi játék még sokáig nem talál ellenfelet!!Sem grafikailag sem játékmenetben sem összetettségben!!!de ha tudsz olyat ami van ilyen jó vagy csak +közelíti akkor oszzad +velem kérlek!!Próbáltam a Ghost Recon címû õrületet de csak 1szer azóta is a polcon porosodik!!!A sebzéssel kapcsolatban pedig igazavan ODIN-nak nem szembõl kell támadni!!!Soha!!idõvel majd a peccsek után úgyis kialakúl,hogy melyik jármûvet hol érdemes eltalálni na és hogy milyen fegyverrel!!Nekem tetszik és szerintem érdemes beruházni erre a játékra!!

guardian hero
LOL 😊

Lacc
A háború kaotikus? Mik vannak már, szörnyû 😄
koschwarz
monnyuk szerintem a warrock egy sima csihi-puhi, béna art concept-tel (most erre nem találok megfelelõ magyar kifejezést), szóval a lényeg, hogy nekem totálisan nem jöttek be a katonák külseje, tök hangulatrombolónak találtam a félig manga-hiperkúl-dögös-csajszi katonákat, akkor már inkább a bf2 klónkatonái. meg egyébként a pályák sem tetszettek.

Rapid81
Hát az nincs olyan kaotikus mint ez, az átlátható. Rendben nincs olyan ûberkirály grafikája, mondjuk ennek sincs, láttam már szebbet (Tomb Raider: Legend).

felpillanto
énis köszi már vajdnem kihajitottam a gépem

TS Zolly
Olyan nyelven, amihez nem telepítettél karakter készletet. Ruszki, japán, arab stb.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Tudja valaki ez milyen nyelven van írva?😊

ルド
ルド1942
ルドベトナム
ルド2
ルド2142

Sziasztok.
Nekem az a problémám, hogy a játékba bevan kapcsolva a Punkbaster és mégis mindig kidob a Punkbaster.
Valaki tudja hogy ez miért van, vagy hogy mit csináljak vele hogy jó legyen?
joebacsi
nyugi, most kivételesen nem te fogalmazol hülyén 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
bezzeg a warrock, mi? <#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gratulálok...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TasManXT

psn: TasManHUN

Swy
köszi végre egy értelmes ember....

Thx kipróbálom...

http://bf2s.com/player/swy/

gecc

Én általában lépegetõvel vagyok, kb 20órát töltöttem már benne, és megtanultam célozni a rakétákkal, nekem a messze lévõ célpontokba is bemegy már, csak meg kell tanulni használni.

mistixx
Akinek DLL problémája van:
http://mabattlefield.atw.hu/battlefield_2142.htm

mesor
b+!
<#buck><#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Rage47
#2358<#nezze>
JCSR ODIN
Ha a földi jármûveknél húzod föl az érzékenyésget, a csávód nem fog kétszer körbefordulni, ha nem ülsz semmiben, mert ahhoz szintén külön lehet állítani.

Vagy én fogalmazok hülyén ? <#rinya> <#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Rapid81
Köszi szépen, csak éppen nem akarom, hogy amikor a telepített ágyú rendesen mozog, akkor azon kívül húzok fél centit és a csávó 2x fordul körbe.

Swy
ez jön be mindig

http://bf2s.com/player/swy/

JCSR ODIN
Csak a földi ágyúk mozgását nem lehet, viszont lehet külön állítani, mind gyalogos harchoz, mind szárazfoldi jármûvekhez (ebbe tartoznak az ágyúk is), mind repülõ cuccosokhoz is az érzékenységét az egérnek.

JCSR ODIN
Nem szembõl kell lõni. Hátul mind a lépegetõknek, mind a tankoknak vékony a pánzélzata. Szinte az összes cucc kilõhetõ egy lovésbõl seggbõl. Asszem a lépegetõnek marad valamennyi, ha max élete volt, de nem sok, arról nem is beszélve, hogy bizonyára ebben a részben is vannak egyéb gyengepontok a különbözõ cuccokon, amiket mondjuk általában nehéz eltalálni, de ha megvan akkor paff.

Ez bf, itt nem szembõl kell nekirontani mindennek, amit láttok.<#duma>

Helyzetfelismerés, helyezkedés, reflex.<#nezze><#circling>