Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint uninstall lesz 😊
"A PlanetSideról meg csak annyit hogy hiába jó játék ha a kutyát sem érdekli..legalábbis kishazánkban..TR power!!! "
A játék nem attól lesz jobb vagy rosszabb hogy hány amgyar tolja.
on:
Baromira idegesít amikor a titan halad azzal a 2km/h sebességével és nekiemgyek egy doboznak a haladási iránnyal szemben akkor meghalok mert ugye elütöttek.
Igazad van. Nagyon sok a loller, de vannak szerverek ahol találsz csapatjátékosokat. Persze van aki csak feljön és azt sem tudja mi van. pl. Ugatok neki nulláról, hogy gyógyítson, erre csak néz rám, mint aki azt sem tudja hol van. Ellenség sehol a közelben. 3 szerelõ áll mellettem. Jelzek 15*, hogy "I need repair." És az összes áll, mint a f***om. De ettõl eltekintve jó lett. A demó pálya megválasztása talán azért jó, mert ennél már csak jobb lehet 😊
Én mindenesetre megveszem!
Kellene egy oldal, ahol a játék hibáit lehetne elemezgetni. Blog szerûen. Hiba leírása és hozzászólások! Vagy csak szimplán hibaleírás. Ha pedig sok összegyülik, akkor link elküld EA emberkének, hogy emésztgesse. Mert ennyi hibát én még életemben nem láttam, mint ami ebben van.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
mellesleg szvsz is a bf2 a legjobb multis fps játék, még ma is szívesen játszom vele, sõt manapság mintha csak komolyabb arcok tolnák csak, ugyanis soha nem volt még ennyire jó a csapatjáték mint most a szervereken. szerintem az a változás, hogy a plecsni és pontvadászok most a 2142 demot tolják 1000-rel. mert a pont és plecsni az kell.<#shakehead>#shakehead>
sorozat!!És akkor ezt ki lehet jelenteni!!Azért kíváncsi vagyok hogy a 2142-ben az igazám gyalogos pályák mennyire lessznek játszhatóak??Illetve a készítõk tanulva a hibáikból mennyi bag-ot hagynak benne??Én azért már nagyon vároma teljes verziót!Nem tudod véletlenûl,hogy lessz-e valahol akcióban bf 2142 ha elõrendeled?? Teszem azt:ajándék fejhallgató vagy póló vagy sapi??
Vevõ lennék néhány elképzelésre...
A PlanetSideról meg csak annyit hogy hiába jó játék ha a kutyát sem érdekli..legalábbis kishazánkban..TR power!!!
Sci-fi multi FPS fronton a Quake Wars, az UT2007 és a Huxley jelenthet majd erõs konkurenciát, bár ezek közül azt hiszem inkább a QW játékmenete áll majd közel a BF2142-höz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
+ asszem már így látatlanban sem lehet összehasonlítani egy quake motort a bf-ek motorjával, ami egy kalap kaki.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ルド
ルド1942
ルドベトナム
ルド2
ルド2142
Nekem az a problémám, hogy a játékba bevan kapcsolva a Punkbaster és mégis mindig kidob a Punkbaster.
Valaki tudja hogy ez miért van, vagy hogy mit csináljak vele hogy jó legyen?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
psn: TasManHUN
Vagy én fogalmazok hülyén ? <#rinya>#rinya> <#vigyor5>#vigyor5>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Ez bf, itt nem szembõl kell nekirontani mindennek, amit láttok.<#duma>#duma>
Helyzetfelismerés, helyezkedés, reflex.<#nezze>#nezze><#circling>#circling>