Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
A lépegetõbõl kiszállsz-beszállsz és megy rendesen.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
szét röhögöm magam rajt <#idiota>#idiota>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Pedig rendesen kifért a nevem a sima bf2-ben, nme lógtam ki sehovas 😛P
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De a legdurvább bug szerintem a hullák csúszkálása a titánon, pedig ott lenne legfontosabb a felélesztés...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<<<<<<<||||||K1RC5i&&&&&&&&@@@@@@@@@@ÜBERMEGABRUTÁL>>>>>>>>>[[[[[[[[||||ANDRISKA&&&&&&&######@@@@@@@@@
nevû hülyegyerekekkel, mint más multis fpsnél...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a 2142 meg 13 rugó? ezért meg nem adok ki ennyit.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy kíváncsi leszek, mert látom, azért van pár ember akinek bejön (frxtõl elég sokan pozitívan reagáltak róla), szóval valszeg ilyen mellékközösség alakul majd rá, mint annó a vietnámra, bár az sokkal egyedibb, és stílusosabb volt, illetve nem a publik stat majmolásra lett kihegyezve...
arma-ban én perpillanat jóval nagyobb bf utód esélyest látok...azmeghogy az a vérpistikéknek nemfog bejönni...hát istenem 😄
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Amugy passz. Elsõ nap szépen ment,jópár kört lenyomtam, köv napon már kidobott. De nem is izgaz enegm nagyon 😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Miért van az hogy a Punkbuster mindig kidob a serverrõl?
A játékon belül pedig be van kapcsolva!
És még mielõtt valami humorherold hozzászólna, nem cheat-elek!
Már csináltam,csak ne olvatál vissza.<#smile>#smile>
- 32 felett exe hiba random(100) + 1 percenként.
- Error fejlécû, üres ablak
- Átlagban 50 25 20 15 stat. Semmi Teamkill. Erre ha nem mozdulok addig, amig ki nem dob a szerver, akkor utánna belépéskor azt nyögi, hogy az admin kitiltott Teamkillért. Miközben én a réten szedtem a rádioaktív virágokat!
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Paranoia: ha csinálsz lesz 😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Krinyo én ezzel csak azt akartam mondani hogy ha nincs egy jó team akikkel együtt tudsz nyomulni pl PSben akkor elõbb utóbb megunod mert elveszti az újdonság élményét és megund.Persze lehet a külföldiekkel is jót játszani na dehát aki próbálta az már tudja mennyi a különbség ha a haverokkal TSen nyomultok együtt vagy a játék adta lehetõségeket kihasználva ülföldiekkel.
TEhát igenis számít hány magyar játsza.Mert a játék élményen nagyot dob.
-on-
BF2142 a 32 fõs szervereken eddig nem adta elõ nekem az exe hiba miatti kidobósdit...de ha ennél nagyobbra mentem 3perc tán jött az asztal.