Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZOLCHI
EA UK ... #12 és #19 -es servereken egész jó csapat össze szokott verõdni. Sajna csak 24 férõhelyes.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
Sajna elég sok van még ezekbõl a bugokból.Remélem a fullban javítanak rajta.
A lépegetõbõl kiszállsz-beszállsz és megy rendesen.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Newyorker
No meg az a bug nagyon kemény, amikor csúszik a nagy robot és nem lépked!
szét röhögöm magam rajt <#idiota>

Rage47
remélem javitják a fullban ezt a csúszkálást, ez engem is zavar.
Tök jó hogy ahányszór én eddig titan módba jáccotam mindig az a csapatvesztett ahol én voltam. <#buck>
Lacc
Lenne már server, ha nem basztak volna kiadni a linuxos változatot.
szeréntem nincs olyan fííílingje mint a sima bf2-nek, szeréntem 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A szimpla bf2-ben használt nickemet akartam használni a 2142-ben hogy a statomba is bekerüljenek a pontok de nem tudom megoldani a szögletes zárójel hiánya miatt és mert kevés karakter áll rendelkezésre. 😞((
Pedig rendesen kifért a nevem a sima bf2-ben, nme lógtam ki sehovas 😛P

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

guardian hero
Mindezek ellenére jól elvagyok vele, de ebben benne van az is, hogy szeretem a sci-fi FPS-eket. Viszont én se hiszem, hogy rohanok majd megvenni fullban... Inkább befizetek abból a pénzbõl 4 hónap Planetside-ot 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

koschwarz
nemtom, eddig sem volt nagy esélye nálam hogy megveszem, de ezek az esélyek is rohamosan csökkennek.<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
<#hehe><#taps>mer ott is hülyeségeket beszélnél állandóan, de nem engedik<#ravasz1>

gecc

guardian hero
Tegnap este egyébként engem is kivágott joinolásnál két szerverrõl is a játék 'excessive teamkill' miatti admin ban szöveggel, pedig nem tudok róla, hogy ilyesmit elkövettem volna...

De a legdurvább bug szerintem a hullák csúszkálása a titánon, pedig ott lenne legfontosabb a felélesztés...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

schrank
ENGEM AZON A FÓRUMON MODERÁLNAK RENDESEN MAX 20% KERÜL JÓVÁHAGYÁSRA <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Na jön már lefele a full gamma, estére már darálok <#eplus2><#violent>

joebacsi
ja, hogy ne legyenek tele a szerverek
<<<<<<<||||||K1RC5i&&&&&&&&@@@@@@@@@@ÜBERMEGABRUTÁL>>>>>>>>>[[[[[[[[||||ANDRISKA&&&&&&&&#######@@@@@@@@@

nevû hülyegyerekekkel, mint más multis fpsnél...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
de van. ne akarj szögletes zárójelet írni, és hogy ne lógjon keresztül a nickneved a képernyõn játék közben.<#whatever><#szomoru2>

Tudja valaki miért nem tudok szögletes zárójelet írni az accountomba és hogy miért ilyen kevés karaktert lehet csak irni? nincs erre valami elixir? köszi!

koschwarz
b+ mit írtál a bb-re hogy még mindig nem hagyták jóvá?<#hehe>

koschwarz
ja, gondoltam én is már rá hogy megveszem az sf-et, erre kiderül hogy még mindig majnem 8 rugó, úgyhogy bekaphattyák.

a 2142 meg 13 rugó? ezért meg nem adok ki ennyit.

koschwarz
nem nem gyûlnek pontok, csak éppen gyúrnak majd a késõbbi pontgyûjtésre<#awink>

schrank
ha most vennéd a bf2-t mondhatni ingyen adják hozzá az sf-et persze az nem lenne akkora áttörés mint ha ingyen letölthwetõ lenne annak akinek eredeti alap gammája van de szerintem feküdjünk vissza és álmodjunk valami mást <#hehe>

mNzJean
Nekem az jönne be ha ingyenessé tennék a Special Force-t mivel majdnem ugyan az mint az alap. Így meg lehetne hosszabítani a bf2 élettartalmát.Viszonylag uj mapok ,fegyverek ,nem lenne rossz... csakhát az EA -tól ilyen gesztusra hiába is várunk.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

schrank
jóvammá fordujj a zágyfelé azt aaavás <#oooo><#mf1>

Zs0lt1
Szerintem elõbb tanulj meg írni <#bee1> <#vigyor1>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

joebacsi
hát ha rajtunk múlik hamarabb lesz armanak magyar szerver, mint ennek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
a mai rohanó világban nincs idõ az ilyen arma féle játékokra <#vigyor5>

joebacsi
ha érdekelné a csapatot, már lenne rá szerverünk, neaggódj 😊
amúgy kíváncsi leszek, mert látom, azért van pár ember akinek bejön (frxtõl elég sokan pozitívan reagáltak róla), szóval valszeg ilyen mellékközösség alakul majd rá, mint annó a vietnámra, bár az sokkal egyedibb, és stílusosabb volt, illetve nem a publik stat majmolásra lett kihegyezve...
arma-ban én perpillanat jóval nagyobb bf utód esélyest látok...azmeghogy az a vérpistikéknek nemfog bejönni...hát istenem 😄

schrank
még egy újgazdag KK-nak sincs szerver izéje ... <#vigyor3>

joebacsi
én azon csodálkoznék ha lenne...sztem egyik magyar csapatot sem érdekli komolyabban ez a lézerfegyeveres bfmod..

schrank
MÉG MINDÍG NINCS MAGYAR DDEMO SZERVER <#idiota>

mohus
így néz ki a gém? jaj...tiszta metroid😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

TS Zolly
Gémhekelsz. 😛

Amugy passz. Elsõ nap szépen ment,jópár kört lenyomtam, köv napon már kidobott. De nem is izgaz enegm nagyon 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Valaki segytsen már pls.
Miért van az hogy a Punkbuster mindig kidob a serverrõl?
A játékon belül pedig be van kapcsolva!
És még mielõtt valami humorherold hozzászólna, nem cheat-elek!
banplz
köszi a gyors választ!

ERykk
17.-20. körülre van kiírva

banplz
kb mikorra várható a teljes játék?😊

joebacsi
és miért nem?

hjaaa,mert,h az sincs.
Rage47
az banner nem??
Már csináltam,csak ne olvatál vissza.<#smile>
Newyorker
Kicsit gyengébb mint a BF2é!

pIIrash
Szintén!

- 32 felett exe hiba random(100) + 1 percenként.
- Error fejlécû, üres ablak
- Átlagban 50 25 20 15 stat. Semmi Teamkill. Erre ha nem mozdulok addig, amig ki nem dob a szerver, akkor utánna belépéskor azt nyögi, hogy az admin kitiltott Teamkillért. Miközben én a réten szedtem a rádioaktív virágokat!

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

JohnnySmith
Nálam látszik...

Paranoia: ha csinálsz lesz 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Rage47
nálatok sem látszik a banner?
hajaaaj...hól van az a f.a.q már<#conf><#vigyor3>
kérem valaki mondja már meg a gépigényét!

Newyorker
Repcsibõl hogyan tuok ejtõernyõzni?

norBOSS
Igazad van tényleg jobb most 1 kicsit a bf2!!!Sõt én majdnem csak külföldin játszom és ott is azt veszem észre,hogy 1re többen vágják a kialakuló helyzeteket és segítik a csapatot(ha tank öli + akkor anti tankkal születik újra,fedezik a csapatfõnököt és hasonló finomságok)!!Persze sosem árt 1fullos commander!!!Más:én azt hittem hogy a demón nem gyüjtöd a pontokat és a plecsniket vagy igen??

mistixx
-off-
Krinyo én ezzel csak azt akartam mondani hogy ha nincs egy jó team akikkel együtt tudsz nyomulni pl PSben akkor elõbb utóbb megunod mert elveszti az újdonság élményét és megund.Persze lehet a külföldiekkel is jót játszani na dehát aki próbálta az már tudja mennyi a különbség ha a haverokkal TSen nyomultok együtt vagy a játék adta lehetõségeket kihasználva ülföldiekkel.
TEhát igenis számít hány magyar játsza.Mert a játék élményen nagyot dob.
-on-
BF2142 a 32 fõs szervereken eddig nem adta elõ nekem az exe hiba miatti kidobósdit...de ha ennél nagyobbra mentem 3perc tán jött az asztal.