Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem nagy sikerrel...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nahjó,jó be spojlereztem<#hehe>
Én nem veszem meg.
Már készül a private ranked😄 http://www.bf2142.bfstats.info/ teljesen jó lesz nekem.[/spoiler]
AZ lenne vicces ha szintet kéne lépni ahoz unlockolni tudd a cstlakozást.<#idiota><#idiota><#idiota>
nagyitást is lehet unlockolni 4x optikait a csipára!😊
reaper4
jóhogy a nagyítást nem kell unlockolni 😊 v a futást 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

sztechnika
Te megveszed teljesben a 2142-t?

kBagyula
Lélegeztetõgépet kell unlockolni? <#hehe><#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

de lesz ilyen lehetõség,csak unlockolni kell hozzá a stabilizátoros témát😄 aztán nyomhatod a SHIFT-et és lááám visszatartja emberünk a levegõjét.MIkor tölti be a pályát akkor ír mindig vmi "okosságot".
koschwarz
ja valaki mondta, de én sem vettem még észre. illetve nem is snipáztam még.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

guardian hero
Itt a fórumon említette valaki, hogy van erre lehetõség. És lenne is értelme... De akkor legalább nem én vagyok a hülye, hogy nem találtam.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

uHs Gerzson
CoD2? nem Bf2142? Asszem 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
lol bazzeg, ez nem cod2 😄
itt ilyen lehetõség nincs.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

guardian hero
Köszi! De tudtommal a snipernél bent lehet tartani a levegõt a lövés idejére, így nem mozgó célkereszttel kell célozni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Beers
Nem tudod Te mi a jó (majd dcon-nál csorog a nyálad 😄)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Anyám! Hogy vannak még olyan emberek, kik nem értik a pojént!!! 😞

Amugy nekem exe files volt, csak inditottam, és kész. Nem kelett semmit sem másolni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ZOLCHI
DLL hibára!!!!!!!!!
Fájl letölt,sistem32-be bemásol,megköszöni és játszik!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

TS Zolly
Jobb egér gomb volt a termonukleáris robbanás, bal a nitro. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kBagyula
Ja a DC-ben. 😄D Látni nem láttam, csak hallottam róla.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Az neked nitro???? Akkor még nem láttad a Murry féle nitros ladát! Vadászgépet legyorsulja! 😄

kBagyula
Háát. Nekem az a kisautó teccik nagyon. Van benne nitro és megy mint állat. A lépegetõ is tud "szaladni", nem tudom észre vette-e már valaki. 😄D

TS Zolly
😄

Amugy nekem ez a valami, kenszöl lett. Grafika, az bf2. Fegyverek sebzése szintén, tehát szar. Ötletesség, nuku. Titán mod röhej. Több a bug mint az ,,alap,, játékba.

Azért van pozitiv dolog is. Talán a vérpistikék átnyergelnek erre a játékra, ha az apuci megvette nekik, vagy valahonnan lewarezolták.

Lacc
1.Én úgy tudom nem lehet, legalábbis én anélkül lövöldözök.
2.3-as gomb. Ugyanaz mint a fegyveré.
3.Demo-ban nem lehet, majd a fullban kell kiváltani az assaultnak a defibrillátort, azzal lehet majd.
guardian hero
Láma kérdések, tudom, de ha nem néztem át húszszor a Controls menüt, akkor egyszer sem... Szóval hogyan lehet Sniper-rel lövés elõtt lélegzetet venni? Hogyan lehet az Assault fegyver sorozatlövését ki-be kapcsolni? És hogy lehet valakit feléleszteni?

Na, én is rákaptam a demora. Szerintem egyáltalán nem rossz, sõt... Bevallom, amikor szóbakerült a játék, hadakozva mondtam magamnak, hogy nem érdekel. Kipróbáltam és bejött a lépegetõrobot, Titán, stb újítások. Ahogy nézegettem a tárgyak bõvítési listáját (unlockok) ami a teljes játékban lesz, átalakul majd a harcmodor. Rengeteg lehetõséget fog kínálni, fõleg a squadban mûködõk fognak jól járni. Van néhány bug valóban de egy demo-tól mit vár az ember? 😊 Grafika terén sincsen gond, csupán a csúszkáló emberkék a Titánon, akiket nem lehet feléleszteni 😄

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Bocs,csak most vettem észre ,hogy ki is kérdezte ... 😊.
Csókolom Zolly bácsi!Hogy van manapság ? 😊

A 2364-es hozzászólásnál van a megoldás....de hogy ne szenvedj tovább,idézném magát a hozzászólót...:
"Akinek DLL problémája van:
http://mabattlefield.atw.hu/battlefield_2142.htm"
Egyébként hiányzik valamelyik d3dx9-es dll fájlod,amit errõl az oldalról le tudsz szedni...

GameStar Online

Battlefield 2142 GOLD
<2006. szeptember 24. @ 13:43 - Berkenye>
A Battlefield 2142 hivatalos weboldalán található információk szerint a modern taktikai csapatos lövöldözõs játék munkálatai befejezõdtek.

Az Electronic Arts gondozásában lévõ, és a Digital Illusions stúdiójában fejlesztett alkotás október 17-én (Észak-Amerika), illetve 20-án (Európa)kerülhet boltokba. Megkapjuk a titán módot, akár 64-en is játszhatunk egymással és egymás ellen, s emellett testre szabható képességek, lépegetõk, számos high-tech fegyver is a birtokunkba kerül.

Sry, ha már volt. Csak gondoltam beírom. Na persze kitudja, hogy mikor jelenik meg. Megint akkora kavar a megjelenés dátumánál, mint a Fifa 07-nél.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

schrank
sorry "tps nézet" <#vomit>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
"tps mod" "fejlõdik a karakterem" <#ticking> nnna már csak ezek a kecseg wowosok hiányoztak innen <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Rage47
hehe, ez a kép arra emlékeztet, amikor az ellenség kinyirta a titan-unkat, én meg lent vártam õket gépágyúval 😄D párat el is kaptam...
TS Zolly
Valami dll hibám van. Nem tok jáccsani a béefkettõezeregyszáznegyvenkettõvel!!! <#rinya> Esetleg ha a Gugle Peti bácsitól megkérdezem, tud segíteni??? Ha már itt a fórumon ez a hiba egyszer sem fórdult elõ egy játékosnál sem, fõleg többnél. Hee????

kBagyula
Mi lenne ha kicsit visszaolvasnál? (elõfordulhat, hogy fáradt/lusta vagy hozzá?)

ERykk
Attól függ hogy mit ír ki.

sziasztok megvan a demo felmegyek egy szervere és betölti a mapot de mindig kidob a fömenübe és kiir valami szöveget mi lehet a baj?

TS Zolly

zombeeka
<#violent> ha hazaértem lövöm ezerrel az ellent!!!<#violent>

Irgum-burgum :)

zombeeka
én is ma töltöttem le innen és nekem megy rendesen!
de hallottam,h sokaknak hibát ír ki,h vmit nem talál vagy csak simán kidob a játékból! Töltsd le megint inkább és újból telepítsd ennyit tudok mondani,több ötletem nincs!

gecc

Van a játékban tps nézet is amikor emberrel vagyunk?

joebacsi
demó alapján sokminden leszûrhetõ...minek kell okoskodni?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

finaltrekker
Én ma töltöttem le a demót az sg.hu-ról, de nem akarja elindítani a játékot, többször is újra telepítettem. Azt írja valami dl alkalmazást nem talál. Nem tudja valaki mi lehet a baj? Van aki innen töltötte le?

www..KALOZOK.com

Rage47
magától is megjavul a lépegetõ járása
Egy olyan játékról beszélsz ami emg se jelent 😊

gecc

Newyorker
A teljes pontos megjelenésérõl tudni vamit?
mert mindenhol másmás dátumot olvasok

zombeeka
Különben BF2-vel nem játszottam neten,mert macerás lett volna és mindig szarozott vmin,maradt a LAN!
Éppen ezért az a kérdésem amire sejtem a választ,h csak akkor tudom fejlesztgetni az emberem ha jól teljesítek? Így van? Vagy van vmi más is?

zombeeka
Hali!
Õszintén én csak ma szedtem le a demót és sok idõm nem volt belemerülni a dolgokba,de nem olyan vészes!
Bár a BF2-nek a feelingje azért jobb volt!

Warez vagy official?

Ha warez dobj privibe linket THX!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hi,kell a demohoz valami video driver? mert nekem valami ilyesmire panaszkodik valami dx hibát észlel.. pls help