Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor legalább tudnád ki volt a 3 alapítótag egyike, Te nagyon okos<#nyes>#nyes>
http://gaborszantai.co.uk/
Rohadtul félreértesz, vagy nem tudom, Te milyen stílusban játszol, de nekem war közben célpont és tereptárgy volt, azt sem tudtam volna single nélkül megmondani, hogy minek milyen színe van, csak azt, hogy hol kell eltalálni...
na ennél a pontnál vesztette el a hozzászólásod a kompetenciáját a BF sorozattal kapcsolatban <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
így járt a Vietnam és a BF2 is - '42 után mindkettõ egy raklap ürülék...😞
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
but thankfully your friends at the blade have included a default user profile
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
jó lenne tört szerveren tolni...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
biztos lesz hozzá majd vmi mini .img fájl,addig sztem esélytelen a töt szerveres is.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Official Sitenone Reviewnone Save NFOclick here Hits3111
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
1: Kicsomagolod, mountolod, vagy kiirod.
2: krekket átmásolod
3: Kicsomagolod a Default_profile.zip-et a C:\Documents and Settings\teneved\My Documents\Battlefield 2142\ mappába.
4: megnyitod a C:\Documents and Settings\teneved\My Documents\Battlefield 2142\Profiles\0001\Profile.con fájlt a jegyzettömbbel és ott a következõket kell beállítani:
//name of the in-game user:
LocalProfile.setName "neved_a_játékban"
//login username:
LocalProfile.setEAOnlineMasterAccount "teneved"
5: Elinditod a játékot, majd a loginnál beirod amit a LocalProfile.setEAOnlineMasterAccount-hoz írtál. Ha nem írtál semmit ide akkor a Razor1911-et kell megadnod.
Majd ezután közli veled a játék, hogy offline módban játszol. Ezt okézd le, majd válaszd ki a katonádat és mehetsz játszani.
Ui: Valakinek ki kéne próbálni, hogy a demóban látrehozott accal be lehet-e lépni. Vagy esetleg így tört szerverre fel lehet-e menni.
A felinstallálást az nfo-ba találjátok!
vagy itt: http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=107169
Gyorsan belenéztem az infoba csak kell mennem melozni és a game sincs lent!
Valamelyikötöknek nincs kedve egy Faq-t összekovácsolni!
Sok szeretettel használnám, mert ahogy elnéztem kicsit macerás a dolog!
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Pont most akartam beirni :-))
Battlefield_2142-Razor1911
Amúgy nem vagyok béna,mert menni szokott a gyilok,de nem ülök a gépen folyton!<#violent>#violent>
Irgum-burgum :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Megvárjuk a BF2 1.25 paccsot és addigra lesz egy jó játékunk.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit