Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
a tRs fórum meg az srv.hu fasságai miatt elég halott mostanság.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Köszi..😊
http://gaborszantai.co.uk/
nekem elindul médiumon 800X600-ba simán fut viszont kb 2perc múlva kilép a gém és a battlefield.exe-re hivatkozik hogy rossz....a demoval ugyan ezvolt a gáz:S valami ötlet? codekeket leszedtem más nemjut az eszembe.
-tRs-Landor
persze ekkor még waroztak, de ha nem csalódtak volna az új hullámú BF-ekben, akkor most is ott lennének...
és a logó alapját is én csináltam amit használsz😊
-tRs-Landor
Pl.:E-t átállítom az end gombra.
ui.:amd2500+ati 9600pro 1giga ram ,low grafika és még élveszhetö a játék.
nálam igy nézz ki !!
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
De a gondom nem ezzel van.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
-Most jön,hogy ha már fizetek v.miért at legyen jó- sablon.
Én önszántamból vettem- és vszem meg a bf-eket.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
fele ennyi rammal sokkal szebb gémeket lehet fullosan nyomatni...
Igen nagy gépigényû a game ezzel a motorral és rengeteg bugot tartalmaz.
Ám az,hogy akad,csak a géped hibája.
Ha megnéznéd a grafikát nagyobb felbontásban,bizti nem fikáznád.(Szerintem!)
De könyörgöm amennyi bõrt már lehúztak errõl a motorról.... és még mindig nem tudták megírni rendesen. Lehet aki elvakult BF-es az beletörõdik és vesz még 2GB ramot.
De szerintem a hc BFesek között is sokan vannak akiknek már a hócipõjök televan hogy állandóak a bugok és az optimalizálatlanság.
Ahhoz min.1024 kell.Amit nem igen tudott kipróbálni.
Távolról sem tökély a gém,de a grafika az nem fika!<#vigyor3>#vigyor3>
Namármost,ha ez a gém akadozik 800*600-ban,az igencsak a gép miatt lehet.
Te ezt hogy értelmezted?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bocsi, de ezt meg kell, hogy cáfoljam!
Amikor a BFV még ment, akkor BF42-es klánok javában voltak, szal nem halt meg az addigi BF scene. Sõt pl a team.de(fop, pt, six. stb..) még bfv-ben is volt. Játszottunk velük warokat. Az állításod természetesen igaz, de kicsit eltolódik az idõben kb 2 évet. A BF2 megjelenésekor kezdtek el mmorpg-zni (wowozni) sokan a BF42 scene-bõl.
Peace! ;-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nevetséges hogy egy ilyen távolrol sem szép játék még 800X600 ban is akadozik.... nem is tudom mikor játszottam valamit is 800X600 ban.
Ilyen szarúl optimalizálni valamit túltesz az OFP gyerekbetegségein is (szvsz) de azt eltudtam viselni mert valamit valamiért.
De a BF2142ben ez az elv nagyon nem mûködik.
én spec szerettem a bf42-t de már akkor is az votl a véleményem hogy a dice-nál egyszerüen vagy nem tudnak programozni vagy nem akarnak...
A véleményem a játékról.....hadjuk..... sztem csõdtömeg mint az elõdei (sorry ha megbántok ezzel valakit). Optimalizálással komoly gondjai vannak a BF-eknek és ez sem különbözik tõlük sajnos.
Szal nem eröltetem. (grafika meg "nem szép")
én inkább FELtöltöm...😊
aztán lehet öregkoromra marad az NwN2, nekem már az is gyors😊))
és a bf2ben való csalódás után vonultak át tömegesen wowozni, meg hasonló marhaságokba...
elég naív vagy, ha hiszel a 2142 mesékben.. ahogy annyi õsbfes is megmondta már; ez egy csicsázott bf2
-tRs-Landor
tök ugyanaz( a demo alapján) mint a bf2 csak itt future környezetet csinátak
-tRs-Landor
legtöbb nagy játékos akkorát csalódott, hogy MMORPG-kbe menekültek, a BF2-be még néha-néha láttam a fényt az alagút végén, de aztán elvesztettem...
remélem a 2142 visszahozza a szép idõket idézõ halvány sugarakat, mert nekem nem a II.Vh.-s környezet hiányzott, hanem a nagybetûs HANGULAT...
-tRs-Landor
k*rva szar lett volna gyakorolni "élesben", hogy kell No4-gyel kiszedni a repülõben ülõ lövészt...
a single 'fontosságáról' meg csak magamat tudom felhozni példaként - egy percet sem játszottam sem a bfv- sem a bf2-vel offline és mégis igen jól megállom a helyem az online harcmezõn.. 😉
-tRs-Landor