Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Igy van. G_ArchAngel régi róka a bf scenbe.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

bakvarnyu
Most csak viccelsz, szívatsz.Mi neked a high?

Zs0lt1
Hát mostanság nem nagyon, mert msn-en is kb fél éve láttam utoljára.
a tRs fórum meg az srv.hu fasságai miatt elég halott mostanság.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ha beszélsz Peptivel, akkor Boldog Szülinapot neki, mert az ICQ-ja régóta halott...

Köszi..😊

http://gaborszantai.co.uk/

Zs0lt1
Tudom, hogy te csináltad, Pepti mesélte ;-)

szijasztok 😊

nekem elindul médiumon 800X600-ba simán fut viszont kb 2perc múlva kilép a gém és a battlefield.exe-re hivatkozik hogy rossz....a demoval ugyan ezvolt a gáz:S valami ötlet? codekeket leszedtem más nemjut az eszembe.
jó, annyira nem érdekel <#vigyor5>

-tRs-Landor

picit súgok a SiX-rõl és .de-rõl vagy FoP-ról: LineAgeII-vel kezdték a MMORPG-t a BF rovására😊
persze ekkor még waroztak, de ha nem csalódtak volna az új hullámú BF-ekben, akkor most is ott lennének...

és a logó alapját is én csináltam amit használsz😊

teddymac
türelem majd lesz valami patch

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

én csak azt nem értem hogy a BF2 nem, akkor a marhajóra optimalizált BF2142 miért akad ugyanazon a minõségi szinten? <#idiota>

-tRs-Landor

teddymac
Valaki meg tudná mondani miért nem menti el a játék a bill beállításokat?
Pl.:E-t átállítom az end gombra.

ui.:amd2500+ati 9600pro 1giga ram ,low grafika és még élveszhetö a játék.
nálam igy nézz ki !!

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Teljesen igazatok van. Szerintem vannak sokkal jobb játékok is/super mario és tsai../amit nyugodt szivvel játszhattok mx440-el is<#mf2> Tudja mki milyen gépigénye van a BF sorozatnak csak akkor azt nem értem hogy mirõl beszélünk?!<#nemtudom>

ZOLCHI
Ámen

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

JohnnySmith
A 2GB ramot leszámítva jobb a konfigom mint amit leírtál.
De a gondom nem ezzel van.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ZOLCHI
Igen.Ezt el is ismertem.Ehhez a játékhoz viszont ezt a vacak motort használják. Aki szereti a bf-et az játszik vele. Aki nem az fikázza.
-Most jön,hogy ha már fizetek v.miért at legyen jó- sablon.
Én önszántamból vettem- és vszem meg a bf-eket.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

JohnnySmith
Rendben akkor sarkosítsunk. Én nem fogok ezért a játékért gépet fejleszetni, feleslegesnek tartom.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

nah igen.jogos
Guer
csakhogy annyira nem szép ez a játék hogy 2 giga ram kelljen hozzá csak optimalizálatlan az engine...
fele ennyi rammal sokkal szebb gémeket lehet fullosan nyomatni...

ZOLCHI
Ebben teljesen igazad van. A motorja nem ér egy fillért sem,de sajna ezt használják.
Igen nagy gépigényû a game ezzel a motorral és rengeteg bugot tartalmaz.
Ám az,hogy akad,csak a géped hibája.
Ha megnéznéd a grafikát nagyobb felbontásban,bizti nem fikáznád.(Szerintem!)

Nekem is akadozott a gém 800x600-ban.512 rammal és FX 5600-al.Namármost 2gb rammal P4-3000 procival 6600gt-vel valamilyen megmagyarázhatatlan módon szép a grafikája is és nem is akad.<#fejvakaras><#wilting><#nyes>

Guer
arrol beszélt hogy egy kalap fos az engine és atomerõmû kell ahoz hogy normálisan menjen full grafon....

JohnnySmith
A játék motorját nem kívánom minõsíteni, az úgy is szubijektív vélemény.
De könyörgöm amennyi bõrt már lehúztak errõl a motorról.... és még mindig nem tudták megírni rendesen. Lehet aki elvakult BF-es az beletörõdik és vesz még 2GB ramot.
De szerintem a hc BFesek között is sokan vannak akiknek már a hócipõjök televan hogy állandóak a bugok és az optimalizálatlanság.

Nos???

ZOLCHI
Ha 800-ban akad,nem lehet megitélni a grafika milyenségét sem!
Ahhoz min.1024 kell.Amit nem igen tudott kipróbálni.
Távolról sem tökély a gém,de a grafika az nem fika!<#vigyor3>

JohnnySmith
Legalább valaki megértette... lehet nekem nagyok az igényeim.

ZOLCHI
Arrol beszél,hogy nem tetszetõs neki a gém és még akadozik is.
Namármost,ha ez a gém akadozik 800*600-ban,az igencsak a gép miatt lehet.
Te ezt hogy értelmezted?

én meg elárulom neked hogy full nem errõl beszélt, olvasd el mégegyszer..., és ha még midnig nem világos akkor mgéegyszer..., és ezt addig amig fel nem fogod...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát ezt igen keményen cáfolom mivel nekem 1Gb Ram meg egy ATI 9600 XT és tökéletesen megy 1024-be és high-on.Csak kell hozzá egy jó rendszer ami nagyon kevés embernek van.
Elárulom neked ha Battlefieldet akarsz játszani inkább vasat vegyél hozzá minthogy leirod az egészet.Ha 800x600-ban akad akkor az már elég gáz,javaslom nézzél szét a konfigod körül./2gb ram,és valami olyan vga aminek a magórajele 500 a memória pedig 1000 körül van stb.../És ez érvényes a BF2-re is ha 1024-ben vagy fölötte akartad tolni.

Zs0lt1
Szia!

Bocsi, de ezt meg kell, hogy cáfoljam!
Amikor a BFV még ment, akkor BF42-es klánok javában voltak, szal nem halt meg az addigi BF scene. Sõt pl a team.de(fop, pt, six. stb..) még bfv-ben is volt. Játszottunk velük warokat. Az állításod természetesen igaz, de kicsit eltolódik az idõben kb 2 évet. A BF2 megjelenésekor kezdtek el mmorpg-zni (wowozni) sokan a BF42 scene-bõl.

Peace! ;-)

Majd megkereslek oszt jó meglocsollak egy tárral
Guer
vegyé inkább vizipisztolyt...

alma2
jo is lesz az, szarnyas dinorol tv-raketat loni 😊

szerintem

A battlefieldet kötelezõ megvanni annak aki szereti.Én holnap veszem meg de ha megjön addigra az Air Soft Sig stukim, akkor majd novemberen.
magus
következõ, battlefield 2200, miután az emberiség kiírtotta magát 2142-ben, bunkósbottal darálsz, miközben a szemét camper szétlõ csúzlival.

evvan, én majd akkor probálkozok be ezzel ha elsz valami multiképes verzsön 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

JohnnySmith
Adtam neki még esélyt, de felesleges volt.(unist megvolt)
Nevetséges hogy egy ilyen távolrol sem szép játék még 800X600 ban is akadozik.... nem is tudom mikor játszottam valamit is 800X600 ban.
Ilyen szarúl optimalizálni valamit túltesz az OFP gyerekbetegségein is (szvsz) de azt eltudtam viselni mert valamit valamiért.
De a BF2142ben ez az elv nagyon nem mûködik.

hát evvan 😊
én spec szerettem a bf42-t de már akkor is az votl a véleményem hogy a dice-nál egyszerüen vagy nem tudnak programozni vagy nem akarnak...

<#eljen> nwn2 powa 😊))

JohnnySmith
Én is így vagyok vele.... ezt inkább feltöltöm 😊

A véleményem a játékról.....hadjuk..... sztem csõdtömeg mint az elõdei (sorry ha megbántok ezzel valakit). Optimalizálással komoly gondjai vannak a BF-eknek és ez sem különbözik tõlük sajnos.
Szal nem eröltetem. (grafika meg "nem szép")

köszi!
én inkább FELtöltöm...😊

esélyt ez is kap, mint mindegyik BF...

aztán lehet öregkoromra marad az NwN2, nekem már az is gyors😊))

persze, nem bírták a vietnam tempóját <#mf1>
és a bf2ben való csalódás után vonultak át tömegesen wowozni, meg hasonló marhaságokba...
elég naív vagy, ha hiszel a 2142 mesékben.. ahogy annyi õsbfes is megmondta már; ez egy csicsázott bf2

-tRs-Landor

Guer
szvsz nem fog tetszeni ez sem ha a 2 sem jött be
tök ugyanaz( a demo alapján) mint a bf2 csak itt future környezetet csinátak

nem haragszom, nem lehet mindenki született gamer <#buck>

-tRs-Landor

nincs mit szégyelni, az igazi, eredeti BF-scene a Vietnam megszületésével meghalt...

legtöbb nagy játékos akkorát csalódott, hogy MMORPG-kbe menekültek, a BF2-be még néha-néha láttam a fényt az alagút végén, de aztán elvesztettem...

remélem a 2142 visszahozza a szép idõket idézõ halvány sugarakat, mert nekem nem a II.Vh.-s környezet hiányzott, hanem a nagybetûs HANGULAT...

tudom... s kicsit szégyellem is hogy így nyilatkozol a bfvrõl..

-tRs-Landor

ne haragudj, de nekem szükségem van rá, hogy megismerjek egy pályát, egy játékot, és a beépített hatásokat...

k*rva szar lett volna gyakorolni "élesben", hogy kell No4-gyel kiszedni a repülõben ülõ lövészt...

Mit vársz egy 12 éves gyerektõl 😊) Sztem mondanád neki hogy szedje le torrenten csak nézne hogy ott hova kell küldeni az sms-t.

Na lassíts ArchAngel, te single módról, meg hangulatról beszéltél <#miaz>
a single 'fontosságáról' meg csak magamat tudom felhozni példaként - egy percet sem játszottam sem a bfv- sem a bf2-vel offline és mégis igen jól megállom a helyem az online harcmezõn.. 😉

-tRs-Landor