Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit érdekel ?...De én sem ma kezdtem,]<#wave>
van egy yamaha 600asom, de 200 felett már nagyon akadozik és hárompercenként ledob conenction lostal <#mf2>

-tRs-Landor

Valamin kellett spórolni ! 😊
schrank
én egy full szar géppel bármikor meg....szlak bf2 ben <#bee1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank

Sziasztok!
Na, okostojás mindent fikázó tesztelõ brigád! Lehet köpködni :
NEKEM TETSZIK A JÁTÉK ! 😊
Csak azért multiban az igazi !
Mindenesetre tojok az optimalizálásra, és az sem érdekel, ha akatonákon nem látok anyajegyet! Ez egy játék, amivel játszani kell, nem filmet néztek ! Játszani pedig igenis jókat lehet vele! Amit sajna tudomásul kell venni: az uj játékokhoz jó vas dukál. Tehát igenis áldozni kell gépre.Mindennél így van az életben, ennél miért lenne máshogy ? Ha 200-al akarsz motorral hasítani, ne Rigával kisérletezz!
Kritizálás helyett inkább próbáljátok élvezni, hogy játszotok, szerintem sokkal boldogabbak lennétek.
valaki segítsenmár... 😞
reaper4
nem olyan rossz ez 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

GoKu x
jah az jo, biztos futni fog nálam is.<#vigyor2>

ZOLCHI
Nem

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

gamerboy91
A Hamachi nevü program nélkül lehet online nyumulni a Razor verzióval?
NEM LAN!

GoKu x
minimum gépigény micsoda?

Kövesdi A
Hi hogy lehet a tört játékal tört szerveren nyomulni ?
milyen programal ?
milyen be álitások kellenek hozzá?
minen ehez a témához kötödö segitséget szivesen fogadok !

alma2
Az uj kofigoknak 90 - % a max terheles alatt 300 watt alatt fogyaszt, a problema az, hogy amit veszel 300 wattosnak 5000 fT-ert a felet se tudja, es azt is nagyon rossz hatasfokon. Vegyel chieftek stb stb tapot, de ne legy tehetetlen prohardver.hu-n egymillio teszt van fent. Boven eleg eleted vegeig egy jo minosegu 420 wattos tap. de ehhez meg egy jo minosegu 300 wattos is eleg. Amit akar a www.depo.hu talalsz is magadnak, de meg sose jottem ra, hogy miert mindenre a bf forumon akarsz valaszt kapni...Ja igen a piros szives alsogatyadat vett fel ma estere, mielott megkerdezed azt is es reggelire jo lesz a piritos teaval 😊

szerintem

schrank
nem ahhoz kell hanem egy új géphez amd3500+ x1600PRO 200GB sata2 <#nezze>

alma2
Schrank a te ocskavas konfigod, valahol boven 200 watt alatt fogyaszt , ha ez megnyugtat 😊

szerintem

alma2
Ez nem igaz.Ha inditasz egy multi szervert lehet titan modot elinditani, az visztont bena, hogy csak 5 mapon engedi.bar egyedul nehez magad ellen lenni, de kiprobaltam, demonstraltam haveromnak a titan mod lenyeget egymagam 😊

szerintem

TS Zolly
túl bõbeszédû vagy nem? 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

jó akkor de..., keresd meg... 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

schrank
nem ? ! <#mf2>

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem

nem

tudom gyakran feltették ezt a kérdést de tudja vki h mikor jelenik meg a játék mert én már láttam neten?

teddymac
HAMACIVAL-probálta valaki?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Akiknek nem menni a kibontás közbe kis segitséggel meglett total commanderbe összeillesztitek a fájlokat kaptok 1 .out kiterjesztésü fájt ezt átnevezitek .rar-ra aztán winrar-ral megnyitjátok rámentek a rzr-2142.001 -re és kibontás ide.

norrec92😄IRECT X-el lesz a gond

schrank
VALAKI EMLÉXIK A MÚLTJOR BELINKELT OLDALRA AHOL MEG LEHET NÉZNI MENNYIT ZABÁL EGY KONFIG !!

sehogy

LasDen
hogy lehet titan módba játszani:?????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szijasztok 😊

nekem elindul médiumon 800X600-ba simán fut viszont kb 2perc múlva kilép a gém és a battlefield.exe-re hivatkozik hogy rossz....a demoval ugyan ezvolt a gáz:S valami ötlet? codekeket leszedtem más nemjut az eszembe.
Ehhh így se.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hmmm...passz. De nem adom fel<#eljen><#hehe>. Most visszaállítottam midennt a régire, így hátha...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

matyi08
én úgy tettem fel, ahogy az nfo-ban le van írva, és mûködik.

Vibri
Ha az a valaki akit meg szeretnél gyógyítani nem önszántából feküdt le a földre, (értsd lelõtték) <#vigyor3> akkor nem tudod meggyógyítani, csak újraéleszteni defibrivel, de azt meg unlockolni kell.<#wink>

Welcome To Trance It\'s Time To Dance

tul sokat mûszaki szakkönyvet olvasol mostanság <#szomoru1><#mf2>

-tRs-Landor

Rusid
Lehet ,hogy nem kerested azért nem találtad, de a kérdést sem értem lehet azért mert nincsen. Vagy fordítsam le magyarról magyarra amit kidobott hibának?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

atomboy
1. Lemesz az oldal aljara.
2. Ott latsz egy szoveget: Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
3. Azalatt van egy mezo, beirod a d3dx9_29.dll szot.

Jopar talalat lesz...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Razor alapján ügyködtem, úgy nem sikerült. De thanks a helpet, még próbálkozok.

törölt hozzászólás
na itt van például teddy.. rossz példa, de itt van <#banplz>

-tRs-Landor

<#nemtudom> ja..
mint pl gocpid vagy srank <#nevetes1>

-tRs-Landor

teddymac
Nem szól másról ez a topic csak a játék lehordásáról???
NE játssz vele és kész! Nem megy a gépeden, ne játssz vele, de szerintem senkit nem érdekel milyen géped, van !!

Ui.. Tisztelet a kivételnek.

alma2
De, hogy alt+tab majd vissza es teleszemeteli a kepernyot, ha epp nem csak a fekete kepernyo fogad, koszonjuk dice, ez legalabb megy a Bf2-ben. Valaki gyujtson fel batran, ha megveszem 😊

szerintem

alma2
leirta mi a baja, gondolom nincs local profileod, pl masold oda a demobol a configod, meg allitgatni se kell az iranytast, vagy ahogy razor bacsi leirta es menni fog.De ha nem akkor sem vesztesz sokat.

szerintem

alma2
Hehe, jo hogy csak offline-ba megy, nem latta az EA lealltam ket bot-al statpaddingolni, ket medic ellenseg volt, lelottem az egyiket az feleleszette a tarsat majd forditva, na meg egy parszor ugyanezt😊
Ja hogy singlebe nem szamolja pontokat, ohh milyen kar 😊

szerintem

madtolyy
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha Medic-kel vagyok és fekszik egy sérült a földön, akkor azt hogyan tudom meggyógyítani? Vagy csak azokat lehet, akik még nem terültek el?

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

LasDen
1 kérdés......ebbe hogy lehet nyomni ezt a Titan módot???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#help>. Az alapján próbáltam bejelentkezni a játékba és játszani offline, ami a #2531-ben is levan írva. Valóban kijön az a szöveg, hogy most offline-ba vagyok és leokézom, de erre kidobja nekem ezt :S. De nemtom miért...:S<#help><#wave>

TS Zolly
Persze! Én is láttam bf-nél sokkal szebb játékot. De azok csak egy szük folyoso pálya féleségen lehetett ökörködni. Lásd: cod, mohaa. De ez egy sokkal másabb játék! Több négyzetkilométernyi terület áll rendelkezésedre, arra mész amerre akarsz. Codba ezt mikor csinálod meg??? És ott vannak ugyi a rengeteg jármûvek.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Na figyu! Mohaa után mikor megjelent a Battlefield, azóta játszom vele, és különféle izéjivel. Jó, kípróbáltam közben más játékot is, de maradt a bf. Ezt szeretem. De EZ!!! Ez a valami! NEM BF! Ezt még jóndulattal sem lehet bf-ek nevezni.