Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Na, okostojás mindent fikázó tesztelõ brigád! Lehet köpködni :
NEKEM TETSZIK A JÁTÉK ! 😊
Csak azért multiban az igazi !
Mindenesetre tojok az optimalizálásra, és az sem érdekel, ha akatonákon nem látok anyajegyet! Ez egy játék, amivel játszani kell, nem filmet néztek ! Játszani pedig igenis jókat lehet vele! Amit sajna tudomásul kell venni: az uj játékokhoz jó vas dukál. Tehát igenis áldozni kell gépre.Mindennél így van az életben, ennél miért lenne máshogy ? Ha 200-al akarsz motorral hasítani, ne Rigával kisérletezz!
Kritizálás helyett inkább próbáljátok élvezni, hogy játszotok, szerintem sokkal boldogabbak lennétek.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
milyen programal ?
milyen be álitások kellenek hozzá?
minen ehez a témához kötödö segitséget szivesen fogadok !
szerintem
szerintem
szerintem
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
norrec92😄IRECT X-el lesz a gond
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nekem elindul médiumon 800X600-ba simán fut viszont kb 2perc múlva kilép a gém és a battlefield.exe-re hivatkozik hogy rossz....a demoval ugyan ezvolt a gáz:S valami ötlet? codekeket leszedtem más nemjut az eszembe.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Welcome To Trance It\'s Time To Dance
-tRs-Landor
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
2. Ott latsz egy szoveget: Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
3. Azalatt van egy mezo, beirod a d3dx9_29.dll szot.
Jopar talalat lesz...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
-tRs-Landor
mint pl gocpid vagy srank <#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
NE játssz vele és kész! Nem megy a gépeden, ne játssz vele, de szerintem senkit nem érdekel milyen géped, van !!
Ui.. Tisztelet a kivételnek.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
szerintem
szerintem
Ja hogy singlebe nem szamolja pontokat, ohh milyen kar 😊
szerintem
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy