Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Ati x800 vidikari
A többit nem tudom haveré a gép, csak rákérdezet, tudok e segíteni neki.
Este megint csinálok servert 20.00 körül.
BF2142DARK/teddy

2046/256 net mennyi embert bír el ? Max 10 ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Zs0lt1
Nna, leszedtem a razort én is végre a szar netemmel. Hát a grafikára tényleg nem lehet gond, mert nem néz ki szarul, de hát azt már megtanultuk az évek folyamán, hogy a dájsznál a grafikusok jók, a programozók meg szarok. A 16 fõs mapok sztem rohadt kicsik. Arról nem beszélve, hogy az mekkora poén, hogy single playerben a botoknak van unlockjuk, nekem meg nincsenek. A játékmenet kurvaszar, arról nem beszélve, hogy rohadtul nincs kiegyensúlyozva. Van ahol csak az egyik oldalon van lépegetõ, a másikon nincs. Ez nagyon szánalmas, ahoyg az egész játék is.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
konfig?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

teddymac
Fél percenként kidob a játék van ötlet,hogy miért ? uj dierectx,videodriver,eredeti vidi driverel is probaltuk.Nincs fent codec se.

joebacsi
hmm, pojéhoz képest is? mer akkó lehet mégiscsak letõtöm...(najó nem, de majdnem 😛)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JCSR ODIN
A mapok kinézete nem fog változni, mert neten játszom, szal csittmá neszójjábemindig <#ravasz1>

Sokkal több tereptárgy, sokkal több rom, útvonal, belsõ tér, kurva sok épület stb. van benne, mint bf 2-ben mondjuk kharkandon. Sztem ez jó.

Ettõl függetlenül a játékmenet még lehet szar lesz, én az assimapokat dicsértem.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

joebacsi
neki meg az offline teljesen...sztem valahol ugyanott vagytok 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zsoltika 007
De csak offline. Az meg nagyon gyengus így.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ZOLCHI
Razor verzioval már lehet tolni

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Péntek a hivatalos megjelenési dátum.
koschwarz
öhöm, megjelent már? (utólag teszem hozzá, hogy a véleményem a demon alapult)

JCSR ODIN
Nem tom nézted e, de pl. assimapok terén mérföldkövekkel jobb 2142, mint bf2. Többit mapot nem tom, egyelõre csak ezeket néztem meg, de baromi jók.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

pIIrash
Nem valószínû! Még lehet ennyi sem lesz.
A fele meg már egyébként is van. Sugárfegyverek, CAMO ruha, ami 87%-ban eltüntet. Csak nem dobják piacra és nem találtak még hozzá gazdaságos "lõszer" forrást.
Egyébként meg ki tudja, hogy nincs-e már olyan fegyver, ami a bolygót is lenyomná. De ezt nyilván nem kötik az orrunkra! 😊

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pIIrash
Ezt nekem akkor írta ki, amikor belepiszáltam a init.cfg-be hogy ne jöjjenek be a kezdõ videók!

uHs Gerzson
Arra várhatsz <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

biztosan lesz majd 1 mini .img fájl aztán kész is.elindul a játék reggelsz egy accountot és menni is fog.mint a bf2ben...
remélem<#vigyor3>
pIIrash
Valóban szép a grafika: Quadro FX 1300-as kártyámmal élvezek minden LOW grafon eltöltött pillanatot. A játékmenet is odab*sz! Föleg mikor az ember a 4. teamkill-t hajtja végre az undorító fizika miatt. Ettõl függetlenül megveszem, mert tetszik!

u.i.: Kiváncsi vagyok, hogy javítanak-e hibákat mire 20.-án kijön!
Csak nehogy S.T.A.L.K.E.R legyen ebbõl is!

Newyorker
remélem lesz vmi orvosság a multira 😞

ppfff.legalább ezt itt ne
teddymac

teddymac
Meg tudná valaki mondani hány embert bir el egy 2048/256-os ADSL net hamacival ?

Hali mindenkinek!
Nincs vkinek kedve eggyet nyomatni hamachin?

ZOLCHI
Amugy : Reggelt!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
sajna nekem is csak a demo mapos servereket dobja ki. Esetleg valakinek ötlet????

koschwarz
jobb a bf2, mint ez, de ha így tetszik, akkor irigyellek. nekem nem.

Gyerekek ez a game kibaszott jó!!!
Kiváló grafika, remek játékmenet!!!
Éjjel nappal ezt nyomom. 😊

Bármi, amiben egy csöpp élvezet is van, az vagy erkölcstelen, vagy törévnysértő, vagy hizlal...

A2 NXel tényleg nincs hardveres hangkeverés 2142ben?

-tRs-Landor

MerlinW
Te pénzed, döntsd el magad.. pont ezt a célt szolgálják a demo verziók😊

[merlinw.org]

atomboy
Hmm... Sztem gondolkozz inkabb a helyesirasi tanacsado szotaron. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Rage47
én azt mondom h ennyi pénzt nekem nem ér meg a 2142, amúgy jobban tetszik mint a bf2
Kövesdi A
szerintetek meiket éri meg meg veni leginkább a Battlefield 2 vagy Battlefield 2142 ?
mert azt olvastam hogy lényese eltérés nincs a kétt rész között és gondolom a 2-vel többen játszanak mert joban el van terjedve !

LasDen
nah megvan a szopás....nekem csak sidi power pplant map van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez nem a battlefield 2805. ez még cvsak a 2142

LasDen
nah ezt írja:

keressek? ok....de a demóba melyik pálya volt???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

schrank
hol ilyen mobilon <#idiota><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

chalezlopez
Sorry 😊)

Vamos Argentina!

chalezlopez
Ilyen a gamma:

Vamos Argentina!

Gondolkozz egy kicsit logikusan 😄
Ne demo szerverre csatlakozz vele.
A demoban csak 1 pálya van, így keress egy olyan szerevert amin más pálya megy mint a demoban.
És lám csodát...<#nyes>
Rage47
ez kicsit lol kérdés már megbocsáss😄
a játékban vannak az effektek, ami nekem amúgy nagyon tetszenek😊
valszeg azért zavar be az EMP az embernél is, nem csak a jármüveknél, mert a sisakod is tele van árammal😊)
TS Zolly
Ez nem cod!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kövesdi A
nem tudjátok hogy mik ezek a elmosodások a játékban valmi efektek pl amikor eltalál egy EMP vagy nálam nem jó valami !

LasDen
kipróbáltam ezt a demó exe-t berakom......és lehet is accountot csinálni meg minden, de bármelyik szerverre mék a map betöltése után kidob egy hibaüzenettel...vmi olyasmi, hogy csak az unmodified playereknek vagy mi...majd holnap rakok képet 😄DD

na, egy dologra jó volt ez is: arányt növelni...😊

http://gaborszantai.co.uk/

van benne valami sztori mint pl a cal of duty?vagy olyan h kiválasztom melyik pálya és pffpfffpff?

MerlinW
Jah, én sem jöttem még rá a gránátdobálásra, hacsak nem lehet felvenni valahol.

[merlinw.org]

reaper4
ilyen az összes bf. legalábbis számomra. a modok azok amik feldobják.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

chalezlopez
Köszi a hostot máskor is!!!

Vamos Argentina!

teddymac
Aki jött a serverre annak kösz ,ha másra, nem arra jó volt,hogy kipróbáljuk milyen 5-en 😊

Rage47
velem még nem volt ilyen
kiszaktam>>>>kiszáltam 😊