Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ilyen piros kis gomb a gépen, mint amikor a kocsiban bekapcsolják a nitrót
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
ne haragudj gyuri de ezzel a "gyere ide nézzed a monitoromat ahogy játszom"
dologgal még nem bizonyítod hogy te bezzegh kiállnál és hogy nem csalsz
és ezt te is nagyon jól tudod hogy miért: nevezetesen hogy senki nem menne el soha a büdös életbe hozzátok nézni a monitorodat ami nem mutat semmit persze mert mint tudjuk ha netántalán cheatelsz (nemtudom nemvoltam ott sose nem vádaskodás) akkoris kitudod kapcsolni arra az 1 délutánra a cheated amig a kedves vendég csekkol
dologgal még nem bizonyítod hogy te bezzegh kiállnál és hogy nem csalsz
és ezt te is nagyon jól tudod hogy miért: nevezetesen hogy senki nem menne el soha a büdös életbe hozzátok nézni a monitorodat ami nem mutat semmit persze mert mint tudjuk ha netántalán cheatelsz (nemtudom nemvoltam ott sose nem vádaskodás) akkoris kitudod kapcsolni arra az 1 délutánra a cheated amig a kedves vendég csekkol
www.818clan.eu
Erre lehet alkalmazni a windows távoli asztali kapcsolatot??????? <#nyes>#nyes>
hohó nem wellnesshétvégére jössz
jóóóóó<#nevetes2>#nevetes2>
gyere ide és nézzed a monitoromat ahogy játszom...nehéz erre válaszolni? mindenki ír csak épp nem normális választ hanem tovább basztatást
Meg fantaziatlanok is vagytok, mert a korabban pont ratok mondott dolgokat (mint falkaszellem) probaljatok most masokra konvertalni. Ez vicces <#hehe>#hehe> es egyben siralmas, hogy csak ennyire vagytok kepesek.
Ha elmegyek, lesz süti meg üdítõ is?
Na elég lesz már... megint megy a flame!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
vagy zoli?
tudom...mint mondtam, veled nem játszottam és nem te csítereztél le...nem rád értettem az imént leírt dolgokat
gyere ide és nézzed a monitoromat ahogy játszom...
Én meg azt látom, hogy még mindig rajta vergõdsz. Egyébként semmivel sem kötöttem bele, csupán az én hozzáállásomat írtam le a játékhoz. Ha szuperhõs témára hördültél fel és magadra vetted...
ui: a cheater-ezésbe nem megyek bele nem voltam ott nem tudom, véleményemet csupán a hozzászólásaid alapján formáltam
ui: a cheater-ezésbe nem megyek bele nem voltam ott nem tudom, véleményemet csupán a hozzászólásaid alapján formáltam
ansell?
Zee-vel meg johnnal nincs bajom...most tényleg nem csináltak itt sg-n még semmit...szerveres kalandokat meg most én magamra vonatkozólag (érthetõ okokból) nem nézek...felõlem jöhet még bárki bárhonnan, nekem nem gond...
Nekem az. Szelektív. Te persze a helyes úton jársz. Mindig. Mindig okosat mondasz, sosem tévedsz, minden felhozott érv szemét ármánykodás. Ellened. Az, meg, hogy azért vagy cheater, mert úgy lösz mint King hülyeség, Te sokkal jobb vagy kingnél. Egyébként, ha jól tudom -mert te is írtad- Kingék ellen sokszor játszott már az ominózus klán. Velük akarnak játszani. Gondolom nem azért, mert csíternek tartják õket. Mindegy. Nincs igazam. És különben is ki Vagyok? Megspóroltam neked a replikázást😊
egyébként a gyökéreket nemigazán rád érettem mivel veled nem is játszottam soha
és jól bejön, már özönlik mindenki, hooopla, zee, johnconnor és a névtelen lelkiismeret, ki jön még?
A gyökérért én kérek bocsánatot...csak hát mi is kaptunk a nyakunkba azt elszaladt egy ilyen...téged sem ismerlek veled sincs bajom...ha gyurinak van akkor van....azt nem tudom...mindenesetre te nem küldtél el minket sehova úgyhogy ehez viszonyulok...<#vigyor2>#vigyor2>
ez a cél xD
Kihívogatósdi? Ez jó...és aki nem áll ki az gyáva guzmány....aki nem áll ki az sztem nem áll ki és nem a másik fogja eldönteni, milyen okból....õõõ....ezt gyurira is értettem <#vigyor>#vigyor>(bocs)...mármint ha összegyávázod õket, csak jobban ránkszállnak...
neked úgyszintén szelektív a felfogádos ahogy mindenkinek itt, ami ellenérv arra nem reagálunk hanem becsukjuk szemünket behúzzuk farkunkat...hát leírom még egyszer: tessék gyere ide és nézzed a monitoromat ahogy játszom...
látom teis csak belekötni tudsz...a klánod nyíltan és alaptalanul lecsíterezett a szeróján azért mert lelõttem õket, és tudod mi volt az indok? "úgy lõsz mint first-king"
Neten mar talalkoztunk es pont a holland szervereteken (aki nem lusta, az elmenyeimrol picit lentebb beszamoltam) ... par percig voltam ott, lattam amit lattam es csak a kulturaltsagomrol adtam tanubizonysagot, hogy nem kezdtem el egy veszekedest. Egyebekben jobb ha csondben maradsz, mert nem veletlenul leptem ki abbol a jatekbol, pedig pont engem nem szokott egyaltalan erdekelni, ha kepenlo valaki. Errol ennyit.
Felrebeszelsz, gyava vagy es mindig csak ugyan azt tudod szajkozni. Nalam teljesen leirtad magad (egyebekben minden korabban mondott dolgomat fenntartom Veletek kapcsolatban).
Felrebeszelsz, gyava vagy es mindig csak ugyan azt tudod szajkozni. Nalam teljesen leirtad magad (egyebekben minden korabban mondott dolgomat fenntartom Veletek kapcsolatban).
neked szelektív a felfogádos ahogy mindenkinek is, ami ellenérv arra nem reagálunk hanem becsukjuk szemünket behúzzuk farkunkat...hát leírom még egyszer: tessék gyere ide és nézzed a monitoromat ahogy játszom...
Látom pörögnek az események, azt sem tudtam honnan kezdjem el olvasni.. széép, igazából nem fûzök hozzá semmit, de az "én velük játszom amikor bf-ezek nem pedig public gyökerekkel" ki kérem magam és a játékostársak nevében. Komolyan hihetetlen, én egy teljesen átlagos katonának tartom magam a játékban!!, kész ez van, de sokan (tisztelet a kivételnek!!) úgy írtok mintha szuperhõsök lennétek... na és akkor ki a király... igazából megmondom õszintén leszarom, sohasem érdekelt különösebben a stat. én örömbõl játszok és soha nem fogok különösebben vergõdni azon hogy egy k. FPS GAME-ben ki a faszagyerek...
redhammerz meg a bf playerek 99,9%-ánál játszik jobban, õi s csal?
"mert valakinél esetleg jobban játszok és lecheaterez..." A tévedés itt van, te nem valakinél játszol jobban, te a BF playerek 95%ánál játszol jobban.
Gyurci, hogy is van az hogy mindenki téged bánt. Én mikor írtam neked olyat, hogy "szánalmas" vagy? Hm? Lejáratósdit te játszol, én nem, minek, hisz téged jobban már nehéz lenne lejáratni, megteszed ezt magad is.
Neten, mindig ez a net. Ennyi, egyebet nem is kell mondani😊 Neten nyertél, megvertél engem nullára, elismerem, hogy legyõztél, remélem így jó lesz. 1:0 oda. Nos, jöhet a LAN?
Neten, mindig ez a net. Ennyi, egyebet nem is kell mondani😊 Neten nyertél, megvertél engem nullára, elismerem, hogy legyõztél, remélem így jó lesz. 1:0 oda. Nos, jöhet a LAN?
tessék gyere ide és nézzed a monitoromat ahogy játszom...lusta vagyok azért elmenni valahova mert valakinél esetleg jobban játszok és lecheaterez...
ha neked azt mondja egy ember hogy csalsz akinek még a nickjét sem tudod mit válaszolnál?
bebizonyítottad hogy szánalmas vagy...KI MERSZ ÁLLNI NETEN? erre válaszolj ne pedig lejáratósdit játszál
És te miért nem mersz kiállni élõben Gyurci? Miért csak NETEN akarsz kiállni?
Gyávák, mert nem akarnak veled neten játszani? Te gyáva vagy, mert nem akarsz velük élõben? Hogy van ez?
Gyávák, mert nem akarnak veled neten játszani? Te gyáva vagy, mert nem akarsz velük élõben? Hogy van ez?
Egyelõre itt jó pár hsz után ti fakadtok ki mindig. Mindig azzal jöttök, hogy titeket, lenéz meg bunkóz és különben is bánt mindenki. Hopplával én sem értettem egyet, és azt is írtam, hogy sok dologban igazatok van. Mert ha valamiben igazatok van, akkor igazatok van. Ti ilyet nem írtok. A másiknak sosincs semmiben igaza. Mert õ csak egy troll, õ csak hazudik, õ lenéz titeket, vagy minek képzeli magát, hogy ellent mer nektek mondani. Ti kollektívan mutogattok mindenkire, aki nem azon a véleményen van mint ti. Én egyszer sem minõsítettelek titeket "bunkó", "pöcs" és hasonló jelzõvel. Ti többször csak annyit válaszoltatok, hogy én mire fel verem meg minek hiszem magam. Én semminek nem hiszem magam. Én vitázom. Én érveket sorolok. Kulturáltan. Ti válaszként csak hõzöngtök. Azt sem értem, miért kellene ezeket törölni. Nem anyázás ment, legalábbis részemrõl biztosan nem.
Mindegy, a lelkiismeret eltûnik, Gyurci talán elgondolkodik pár dolgon. A többiek meg eldönthetik mit hisznek.
Mindegy, ennyibõl már el tudja dönteni mindenki, hogy kinek hisz. Kapcsford
Mindegy, a lelkiismeret eltûnik, Gyurci talán elgondolkodik pár dolgon. A többiek meg eldönthetik mit hisznek.
Mindegy, ennyibõl már el tudja dönteni mindenki, hogy kinek hisz. Kapcsford
Nem fognak kiallni, majd keresik a kifogasokat ... nem latod, hogy csak folyamatosan terelnek, ossze-vissza beszelnek ... kozben pedig nem merik felvallalni meg sajat magukat sem
Engem ha ilyen nyiltan kihivnanak, mar szerveznem is a legalkalmasabb lehetoseget ... nehogy azt hidd, hogy ilyen itt elofordul majd.
Nyegleskednek majd valamit, probalnak humorizalni, aztan nagy csond lesz a tema korul mint ha nem is tortent volna semmi.
Nyulgerincek! ... na de mindegy, allitolag ettol szines a vilag.
Utazom en ha ugy kenyelmesebb Nektek ... es meg van par hely az autoban, ha jonne valaki ... ne tereljetek tovabb, kezdjuk el szervezni.
Engem ha ilyen nyiltan kihivnanak, mar szerveznem is a legalkalmasabb lehetoseget ... nehogy azt hidd, hogy ilyen itt elofordul majd.
Nyegleskednek majd valamit, probalnak humorizalni, aztan nagy csond lesz a tema korul mint ha nem is tortent volna semmi.
Nyulgerincek! ... na de mindegy, allitolag ettol szines a vilag.
Utazom en ha ugy kenyelmesebb Nektek ... es meg van par hely az autoban, ha jonne valaki ... ne tereljetek tovabb, kezdjuk el szervezni.
Nekem az a gond, hogy én nem akarok elutazni egy játék miatt amivel már jó ideje nem játszom (+ezt az egészet azért mert vki azt mondja cheatelek és nekem ezt bizonyítanom kellene <nem, ez nem neked ment ó nahgyságos lelkiismeret>, a másik meg az, hogy mi garantálja, hogy hooopla pl. nem megint így fogad minket majd elküld a ****-ba/be azzal hogy analfabéták vagyunk...
ha ki mertek ellenünk állni egy tét nélküli meccsben neten ahogy mindenkinek kénylemesebb, utána beszélhetünk róla...de mivel úgysem mertek neten kiállni mindegy...nemtudom mi miért lennénk gyávák amikor ti féltek olyan ellen játszani akinek esélye is van
igen valószínûleg azt is fogják törölni
ha a moderátor úgy tartja helyesnek
megjegyzem misem glóriával születtünk 😉
Hooopla én benne vagyok a lanozasba ugyis nagyon régen voltam már 😊
ha a moderátor úgy tartja helyesnek
megjegyzem misem glóriával születtünk 😉
Hooopla én benne vagyok a lanozasba ugyis nagyon régen voltam már 😊
www.818clan.eu
Akkor talán törlik hoopla kispöcsûzéseit is meg buzizásait....talán...jaaa.....nem mert mi voltunk a bunkók tényleg...szánalom...egy lebuj az egész ami itt van...az emberek másokat flamelni járnak ide aztán lebunkózzák...és nekik áll felljebb...
egy nicket kérdeztem a játékból...de kisebbségi komlexusod is van látom
Nos ... most felreteve ezt a gerjesztett es kozben teljesen ertelmetlen vitat:
nyilatkozzatok, hogy mikor es hol tudunk talalkozni ... mikor lenne lehetoseg egy osszeulos jatekra??? Ebben semmi kemenykedes nincs, ez egy nyilt kihivas!
Amennyiben nem veszitek fel a kesztyut, akkor a szememben gyavak es hazugok vagytok! Punktum!
nyilatkozzatok, hogy mikor es hol tudunk talalkozni ... mikor lenne lehetoseg egy osszeulos jatekra??? Ebben semmi kemenykedes nincs, ez egy nyilt kihivas!
Amennyiben nem veszitek fel a kesztyut, akkor a szememben gyavak es hazugok vagytok! Punktum!
Nagyszerû...megint vki szerény volt...mert TE KI VAGY? HE? Ha én teszem föl az bunkó? Hova kerültem te jó isten.... A te neved "lelkiismeret" naaaaagy már tudom igen, ott vagy a híradókban és egy élõ legenda vagy...
Hooopla úr:
"ex-MKO tagjai kulon-kulon szuletesuk pillanatatol nem eltek meg annyit ezen a foldon es ebben az eletben, amennyit egyes korosabb jatekosok akar csak jatekkal eltoltottek. Nem csak, hogy hihetetlen a megis fellelheto klassziskulonbseg ifju-titan harcostarsainkkal szemben, hanem egyenesen lehetetlen. Nincs vita!"
Hooopla úr így erre:
"Ne a szad legyen nagy, uljunk ossze!!!"
Ezt vki magyarázza meg kérem....
Mert megint nekem volt nagy a szám...
"ex-MKO tagjai kulon-kulon szuletesuk pillanatatol nem eltek meg annyit ezen a foldon es ebben az eletben, amennyit egyes korosabb jatekosok akar csak jatekkal eltoltottek. Nem csak, hogy hihetetlen a megis fellelheto klassziskulonbseg ifju-titan harcostarsainkkal szemben, hanem egyenesen lehetetlen. Nincs vita!"
Hooopla úr így erre:
"Ne a szad legyen nagy, uljunk ossze!!!"
Ezt vki magyarázza meg kérem....
Mert megint nekem volt nagy a szám...
Én egy fair játékos vagyok, sok éves tapasztalattal a háta mögött, akit nem tudsz megvezetni. Elhiszem, hogy ez bánt téged. Te ki vagy? Majd ha mondasz olyan nevet amit ismernem kellene korábbról a teljesítménye alapján(!), akkor én is mondok.Addig én névtelen vagyok, te meg egy nethuszár, akinek nincs hitele. 1:1
Alszentek vagytok Tweax es A Stanger !
Hol volt itt anyazas? Mirol beszeltek egyaltalan? Visszaszoktatok magatokat is olvasni, vagy csak a kakan is keresitek a csomot? Nem veszitek eszre, hogy most mar mennyire mulatsagosak vagytok, mennyire semmilyen ervetek nincsen ... egyaltalan mennyire semmitmondoan hiszteriaztok?
Ebbol nekem elegem van! Veletek nem is lehet ertelmesen beszelni, Ti semmibol nem okultok es valojaban nem is veszitek eszre Magatokat.
Hol volt itt anyazas? Mirol beszeltek egyaltalan? Visszaszoktatok magatokat is olvasni, vagy csak a kakan is keresitek a csomot? Nem veszitek eszre, hogy most mar mennyire mulatsagosak vagytok, mennyire semmilyen ervetek nincsen ... egyaltalan mennyire semmitmondoan hiszteriaztok?
Ebbol nekem elegem van! Veletek nem is lehet ertelmesen beszelni, Ti semmibol nem okultok es valojaban nem is veszitek eszre Magatokat.
Bocs, hogy ezzel jövök én is, de te baromira nem érted a kommenteim lényegét, vagy érted és szándékosan félremagyarázod.
cheatszürökkel való takarózás alap, semmit nem ér, te is tudod, én is tudom, mindenki tudja. Ezt már ti is beismertétek, erre jött az, hogy de az "esl-en bezzeg", aztán azt is megbeszéltük, hogy az esl sem garancia semmire.
Nem tudod, hogyan kell "komolyan venni" egy játékot? Akkor segítek. A "jegyzett" játékos azt jelenti, hogy komoly pénz vagy tárgynyereményes versenyeken is indult már (élõben) és eredményeket is fel tud mutatni. Ez persze nagyon sok direkt gyakorlást igényel, mind egyénileg, mind csapatban. Sokszor csak a játék egy-egy elemét gyakorolva, már-már hivatásszerûen, nap mint nap, sok-sok órán át, hiszen a sok százeres díjakat nem lehet csak szerencsével elhozni abban a mezõnyben..
Nos, Gyurci úgy lõ, mint ezek a sok éve harcedzett igazi prok. Mert õ született tehetség, megesik az ilyesmi, csak nehezen hihetõ. Korábban említetted kinget, ismerem õt más játékokból is (õt már lehet ismerni, mert nem a "semmibõl jött"), valóban jó játékos, de egyénileg õ is csak bociszemeket mereszthet Gyurci teljesítményére. Szerintem. Remélem nem sérti Kinget a véleményem..😊
cheatszürökkel való takarózás alap, semmit nem ér, te is tudod, én is tudom, mindenki tudja. Ezt már ti is beismertétek, erre jött az, hogy de az "esl-en bezzeg", aztán azt is megbeszéltük, hogy az esl sem garancia semmire.
Nem tudod, hogyan kell "komolyan venni" egy játékot? Akkor segítek. A "jegyzett" játékos azt jelenti, hogy komoly pénz vagy tárgynyereményes versenyeken is indult már (élõben) és eredményeket is fel tud mutatni. Ez persze nagyon sok direkt gyakorlást igényel, mind egyénileg, mind csapatban. Sokszor csak a játék egy-egy elemét gyakorolva, már-már hivatásszerûen, nap mint nap, sok-sok órán át, hiszen a sok százeres díjakat nem lehet csak szerencsével elhozni abban a mezõnyben..
Nos, Gyurci úgy lõ, mint ezek a sok éve harcedzett igazi prok. Mert õ született tehetség, megesik az ilyesmi, csak nehezen hihetõ. Korábban említetted kinget, ismerem õt más játékokból is (õt már lehet ismerni, mert nem a "semmibõl jött"), valóban jó játékos, de egyénileg õ is csak bociszemeket mereszthet Gyurci teljesítményére. Szerintem. Remélem nem sérti Kinget a véleményem..😊
Istenem és akkor jön a másik aki meg mindjárt megszabja ki hova és mikor menjen el...ha meg nemet mond rá az mber akkor megint csak bunkó....hát ez nem igaz...és ti ezzel töltitek a napotokat, hogy 24/7 forraljátok, mivel lehetne kit izélgetni, majd miután én másnap meglátom azt a szennyt amit a fejünkhöz vág pár ember (bocs ez nem neked megy, de már mindegy) és vmicskét megpróbálom a dolgokat tisztába tenni semmi sikerrel....áhhhh....hagyjuk....szóval erre mi vagyunk a bunkók...
gyuri nem megy el lanra=bunkó...most már ez jön lassan...???
p.s.: Jut eszembe...én miért vagyok bunkó....idézzetek szépen....és kezdeményezõ komment legyen, ahol minden ok nélkül leoltok vkit...hajrá...(ez se neked ment, bocs).
gyuri nem megy el lanra=bunkó...most már ez jön lassan...???
p.s.: Jut eszembe...én miért vagyok bunkó....idézzetek szépen....és kezdeményezõ komment legyen, ahol minden ok nélkül leoltok vkit...hajrá...(ez se neked ment, bocs).
te...ki...vagy?