Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erdekes: azert masok akik annak idejen sokaig jatszottak az 1942-vel, majd megvettek a Vietnamot, utana hosszu ideig nyomtak a 2-est ... ma, ezzel mulatjak az idot.
Erteke viszont egyenenkent valtozik ... en 20 ezerert sem adnam oda ... ez van!
Lehet Te magad megmaradtal a BF2-es szintnel ... akadtak akik nem ragadtak le es tovabblepek ... megsem minositi senki a korabbi tortenetet. Tudod ha az elet sehova sem fejlodne, akkor meg ott ulnenk melletted a fan ... akadnak szepen akik lemasztak <#hehe>#hehe>
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
[IRAM] leader
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
[IRAM] leader
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
szar ez a játék, am mennyiért lehet ilyet venni?
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...
Sehol semmifele anyazast nem talaltam. Persze erzodik egy szunni nem akaro feszultseg, de valojaban semmi csunya beszed nem volt tamadonak velt oldalrol.
Azt is felreertettetek amikor a tapasztaltabb jatekosrol beszeltem. Soha semmikor nem magammal peldaloztam ebben a temaban mert valo igaz, hogy mar azota jatekos vagyok amikor meg nem is volt PC a koztudatban es szerencsesebb eletem okan az azota eltelt ido nagyobb reszet a jatekokkal foglalkoztam a magam szorakoztatasara, de soha nem voltam az atlagnal jobb, soha nem tartottam magam kimagaslo tehetsegnek, igaz engem a jatekban jobban erdekelnek a megoldasok keresese, jobban lekot a masok gondolatainak kijatszasa mint a valos elert eredmenyek.Nem kell a szavaimat felremagyarazni es nem kell osszeeskuves elmeleteket fabrikalni semmibol.
Az, hogy hosszan irok? Hmmm! Miert problema ha van velemenyem, akad szokincsem es nem vagyok lusta leirni amit gondolok. De azert azt korant sem gondolja senki, hogy csak ugy vaktaban dobalozom a szavakkal. Megprobalok utanajarni a dolgoknak es persze altalaban az elettapasztalatomra is nagyban hagyatkozom donetesimben es mar nem annyira irok levelet a telaponak, ami tetszik nem tetszik a korombol adodik (bocsi, hogy elek).
Igen is fura a kimagaslo teljesitmeny, az ember alapvetoen szkeptikus ... de kesz vagyok a vegere jarni a dolgoknak es megkovetem azokat, akiket meggondolatlanul megbantottam. Elismerem az igazolt teljesitmenyt es csodalom a bajnokokat, de gyarlo ember leven en is ketelkedem az eredetisegben, azaz mar kevesbe hiszek a mende-mondakban es tobbszor ert mar a kezem bilibe.
Ha tenyleg meglehet majd bizonyosodni Gyuree tiszta jatekarol, akkor miert ne tennem ... valoban erdekel, hogy mi lesz az igazsag. Nagyon faraszto ez a forumos pofozkodas, ertelmetlen egymas gyozkodese. Generacios es akar felfogasbeli kulonbsegek vannak nagyreszben az elmult vitakban, semelyik oldal nem meggyozheto a szavak erejevel. Lassuk hat mi a valosag!
Magam reszerol a dolgok tisztazasaig elhatarolodom Gyuree szapulasatol. Ha lehet hinni a tortenesekben, akkor nemsokara osszejon egy talaka ... en biztos ott leszek ... viszem a gepem (Tweax sajat klaviaturat es egeret nyugodtan hasznalhat) ... felmegyunk egy szabadon valasztott szerverre (ahol az altalam is ismert emberek eppen jatszanak) ... es megnezek par menetet (talan meg tanulok is nehany mesterfogast). Ha minden tiszta lesz, en fogok elsokent elnezest kerni es egyben mindenkit tajekoztatok, hogy rendben zajlottak az esemenyek. Egyelore ennyi fejlemeny (remelem ennek megosztasa nem serti a privat beszelgetesunk bizalmassagat) ... addig is errol a csalosdi dologrol en leszallok, a tobbit majd meglatjuk.
De tudnod kell, hogy attol meg mert privat vonalon tarsalgunk ... ha kifalsulsz, visszalepsz, vagy nem josz el a megbeszelt talalkozora, akkor mindent megosztok itt a kozosben.
Ha igy rendben, akkor nyugodtan jelolj be ... elfogadom.
(a lényeg a mittomkicsodán volt...még nem mondtál semmit a nevedet illetõen)
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
*818* raykrepsz http://www.818clan.eu
(nem jon az a level! nem jon az a level!)
Csak popcorn-t és sört vigyél...
Az elobb provokaltal, hogy menjek es nezzem meg hogyan jatszol. Valaszoltam: reszemrol rendben.
Megneztem azota a hotmailos levelesladam, de meg semmi nincs benne <#nemtudom>#nemtudom> ... (???) ... nem kell regenyt irnod, eleg ha mondsz egy idopontot, talalkozunk valahol a kozelben es felugrunk jatszani par menetet. Nem olyan nehez!
Játszunk, próbáljuk kiszürni a csalást, ha nem sikerül ez van. A csalók úgyis magukat minõsítik....
(Gyurinak láthatatlan wallhackje van, nehogy a vid-en ottlegyen...)<#buck>#buck>
p.s.:Jó tudom, hogy ez gyurinak ment én csak az álláspontom írom...
p.s.2.:Mi a program neve, mert én fraps-rõl átszoktam xfire, de az is lassít bizonyos játékokban, meg a gond az, hogy késleltet néha...ja és tömörítetlenül gyûlik fel az anyag=120GB <#wow1>#wow1>
Gyuree felajanlotta, en elfogadtam ... egyeztetunk es ennyi ... ha nem jelentkezik, az mindent elarul majd.
Amugy pedig ha a cimem kell: Bp.XIII.Katona J.u.2/e. Itt barki es barmikor megtalalhat ... veletek ellentetben, nekem semmi felnivalom nincs.
Azt hiszem itt is megmutatkozik egy lenyeges kulonbseg kozottunk!!!
Természetesen a 818 kiáll veletek bármilyen gyakorlás és verseny keretében. Mivel ez csak egy játék, nem számít nyerünk vagy vesztünk. A HTW-vel is azért játszuk mert nagyon jó buli még hy el is kapálnak... Viszont a közös játék feltétele neten, hogy minden játékos felveszi (Sagem talált egy nagyon jó progit ami felvétel közben nem húzza le a gépet) a saját játékát és feltölti egy szerverre, ahol mindenki megnézheti a meccset. Ez 2 okból is szerencsés 1 meglátjuk hogy nem kék és piros alakok rohangálnak a pályán, 2 tanulunk egymás játékából, technikájából.
Kb ennyi
Raerhetosegem tekintve 0-24 oraig a rendelkezesedre allok ... keress nyugodtan (telefonomat is megadnam, de tartok az ejszakai zaklato hivasoktol) ha tenyleg el a felajanlasod, akkor ram szamithatsz!
Apró dolgokra kell figyelni, mint pl. aimbot beakadás falon át/társra(aimbot) vagy hogy kirívóan felismeri az ellen commander és a squadleaderek helyzetét(wh)...nem tudom én ezeket szoktam nézni, néha árulkodik...
(Ez most non-vita komment volt, semmi indíttatás nem volt, csupán érdekesség az egész.)