16212
Battlefield 2142
-
RoboGoD #15251 Köszi a helpet, má müxik ez a fos, de mitnemonnyak elég nyűgös jószág. 1680x1050 -
RoboGoD #15250 Na ezeket még kipróbálom. A normál BF így van beállítva de a klánfost még nem próbáltam ezzel a verzióval. -
spacecrony #15249 Nekem így van:
"F:\Games\Battlefield 2142\mods\clanmod\launcher\clanmod.exe" +playNow 1 +menu+widescreen 1 +szx 1440 +szy 900 1 +eaAccountName NEVEM +eaAccountPassword JELSZAVAM +soldierName KATONÁMNEVE
A videókat is átneveztem, de az alt-tab fix után a Dice videót visszaírta azt úgy is hagytam mert csak így tudom letenni tálcára ha kell. -
#15248 nekem azért lépett ki ugyanígy, mert rosszul volt beállítva a parancssori felbontás.
aztán beállítottam és most jól működik, de nekem is ez volt, hogy töltőképernyő feljött, aztán pedig asztal.
widescreen monitorod van?
én most így indítom:
"D:\Games\Battlefield 2142\mods\clanmod\launcher\clanmod.exe" +menu 1 +eaAccountName accountnév +eaAccountPassword jelszó +soldierName katonanév +widescreen 1 +szx 1440 +szy 900 -
zeoos #15247 Belepni be lehet a BFHQ-ba, csak ha a jobboldali talcan rakattintasz egy-egy kituntetesre (mondjuk megakarnad nezni az odavonatkozo statisztikat), akkor lep ki.
(ja es az elobb figyelmetlen voltam ... most mar latom, hogy irtad "atnevezett es eredeti nevu videokkal is" ... elnezets kerek) -
zeoos #15246 Jol van na! Nem okoskodni akartam, csak segiteni probaltam.
(probaltad a Battlefiel2142\mods\bf2142\Movies mappaban talahato fajlokat atnevezni - mondjuk a pont utan berakhatnal egy alahuzast ... talan segit) -
RoboGoD #15245 Ja és kb. 5x raktam újra. Uninstall - reinstall. Különböző trükkök alkalmazása közben. -
RoboGoD #15244 Az ikon elindítja a gamét, de a videók indítása előtt lefagy. Átnevezett és eredeti nevű videókkal is. Mod nélkül elindul videóval és nélküle is. A vírusirtót kikapcsoltam telepítés előtt, és indítás alatt sem volt bekapcsolva, sem a köztes időben. Más modok mennek csak ez nem. A communityből sem indul. A hibajelenség amúgy az, hogy simán az asztalon találom magam, üzenet nélkül. (Hátha valakinek használható ötlete is támad.) Addig Wolfensteinezek BF helyett, mivel minden klántársam a clanmodban nyomja a rendezvény miatt. Kösssszzzz. - Mellesleg nekem meg mindig is és most is be lehet lépni a BFHQ minden részébe. -
RoboGoD #15243 Én is innen töltöttem le. -
#15242 jaja én ezt kaptam le és jó lett
clanmodocsak -
zeoos #15241 Jahh ... mukodik a CLANMOD 3.02!!! Maximum virusfertozest mutatnak egyes tuzfalak, de valojaban nincs vele gond es ketyeg rendesen.
Viszont mik a friss hirek a v1.51-es javitasrol es a benne levo Operation Blue Pearl palyarol? Tud valaki elsokezbol kapott informaciot? Johetne mar!
(RoBo-Isten: probald meg mashonnan lehuzni es rakd ujra! ITT VAN PAR LEHETOSEG) -
#15240 Nálad van gond most toltam fel én is és működik szépen !! -
TweaX #15239 clanmodnak más a parancsikonban az indítás helye és a cél...ergo azt ronthattad el, jobbat nem tudok (ha a többi pár ezer embernek működik és neked nem...) -
#15238 community/custom games -
#15237 Pedig a hiba nálad van Robogod. Nem is hallottam, hogy bárki másnál gond lett volna...
Simán felrakni a clan-módot, kerül egy új parancsikon az asztalra amibe én ugyanúgy beírtam a felbontást, a nevet és a jelszót. Ha a normál játékkal akarok játszi azt indítom, ha klánmód akkor azt. Amúgy elvben a játékon belül is át lehet lépni clan-módba, a community menüben (bár ez nálam mindig kifagy ) -
RoboGoD #15236 Na én befejeztem a szarakodást a clanmoddal. Visszaraktam az eredeti exét, visszaneveztem a videókat, de a videó lejátszás előtt kilép. Clanmod nélkül mindenhogy működik. Clanmoddal sehogy nem indul. (3.02) Ennyi.
Nem értem amúgy miért nem volt jó az eredeti játék a bajnokság kiírásához, ami mindenkinek megvan kínlódás nélkül.
Ha nem sokan jelentkeznek, gondoljatok a clanmodra... -
#15235 a badgeos kilépős dolog az a 1.50 hozománya....
Tessék máán jelentkezni a bajnokságraa! -
#15234 nekem az otthoni gépemen működik a menü rendesen, de a munkahelyen pedig kilép...tehát nem központi (ea) probléma, hanem valami lokális hülyeség lehet.
a szerverválasztó viszont ea hiba, majd mindenkinek xaraxik. :( -
zeoos #15233 Nem kliens problema, mert nalam csak ugy egy honapja csinalja a baromkodasait, pont egy keddi napon amikor az EA allitgatott a kozponti szerveren. Elotte minden flottul ment.
Neha mar kezdem erteni az amokfutokat ... amikor ilyen erthetetlen faszsagokkal talakozom (es ha nem lennek ilyen birka turelmu ember) legszivesebben szetvernek minden kezem ugyebe kerulo dolgot.
Valojaban azt hittem, hogy a komplett gep ujratelepitese es a driverek frissitese utan nem lesznek meg a gondok, de minden maradt a regiben.
Kozben pedig mostanaban a TS is baszakszik. Hova jutottunk Te edes jo Istenem!
Letoltottem ez a Terminator Salvation jatekot ... csak kivancsi voltam, hogy milyen ujdonsagokat vonultat fel a porteka. Hat basszus! Ez is ossze-vissza kutyulta a gepemet a megmagyarazhatatlan helyzetekben es idoben fellepo DX problemaival. Uninstall utan elvitt egy csomo dll-t a gepemrol es mar a BF sem akart elindulni. Ujra lecsekkoltam mindent, ujra rendbehoztam ... de mar kezd felforrni az agyvizem.
Igaza van Hicks kolleganak ... egyutt kell elni a problemakkal.
(valojaban nem is ertem miert valtam mar el haromszor ) -
tomonor #15232 hmmm, ha badgeimet szeretném nézni akkor nekem is instant kilép, mindig is azt csinálta, mióta megvan a játék azóta ez a második gépem. Ez inkább amolyan kliens probléma. -
#15231 Na az kemény ha már egy komplett gép reinstall sem oldja meg a dolgot. Akkor valami az online profillal van.
1. Lehet irogatni az Íjjé-nek + idegeskedni + anyázni + türelemetlenkedni + hallgatni h nem tudják mi van ,de nagyon rajta vannak a dolgon, és most már mindjárt hűha de gyorsan megoldódik minden -> majd nem történik semmi...
VAGY
2. Együttélni a problémával...
UI: maradok a kettes opciónál... -
tomonor #15230 de még ha patcheled is, minden szerveren maximum csak botok játszanak. Nagyon elhanyagolt mod lett, nem is értem miért fizetnek azokért a szerverekért. -
zeoos #15229 Kedd delelottonkent szokott az EA allitgatni a kozponti szerveren ... ilyenkor siman elofordulhatnak kapcsolati problemak. -
Ribizlee #15228 mert mar 1.5 van? -
mcgrape #15227 Üdv nektek, 2 év után vissza tértem a frontra. De most egy egészen más kérdésem lenne :D. ismeri it valaki a Swtar wars first Strike modot a 2142-höz? Ha igen tudna valaki segíteni abban hogy , moért nem látok ot egy szervert sem? . letöltöttem ezt a 1.4-es változatot meg mindet telepit pecsel de egy szervert sem látok , bár a 2142 vel si akadnak problemák de azzzal legelább tudok játszani . választ előre is köszi -
#15226 Tegnap nyomtuk fenn többen is, nem csak ami klánunkból és nem volt semmi probléma..publicon is megy ez vagy csak clan módban és más szerveren is???? -
erikli11 #15225 engem is nem tom miért.pedig má ölnék -
oldoldold #15224 Dick, a szerver folyton kidob..."elveszítetted a kapcsolatodat az EA Master Serverrel..." -vmi gáz van... -
zeoos #15223 Basszus! Tenyleg nem oldotta meg.
Ujra pakoltam az egesz gepet, de ez a "game mod" valaszto maradt ramaty allapotban. Mi a franc lehet a gond?
Viszont Gyuree-nak szep tiszta gepet keszitettem elo!!! -
RoboGoD #15222 Köszi! -
spacecrony #15221 http://www16.zippyshare.com/v/8806305/file.html
-
RoboGoD #15220 Majd szólj, ha lesznek még más pályák is. Én már kb a felét letöltöttem, de bazi sok van. -
RoboGoD #15219 Valaki felrakhatná az antiNODVD-t is. Nem mentettem le az eredeti fájlokat és most kellene... -
#15218 tessék feltettem neked itt a nodvd exe ami kell az 1.5 höz
http://www7.zippyshare.com/v/44705034/file.html
-
zeoos #15217 1hengeresVmotor!!!
Remelem tudod, hogy ha a kek szinu szovegre viszed a kurzort es rakattintasz, akkor megnyilik a "tudatod" -
zeoos #15216 Igazad van de mivel nem ertek hozza: az ilyen megoldas eszembe sem jutott, mint kockazati tenyezo.
Egyebekben mint lathato, erdemes a kulonbozo klanok honlapjait is bongeszni, mert a napi friss hireken tul - sok-sok okossag is talalhato az ilyen oldalakon.
*818* klan
PTD klan
HTW klan
HUN4CE klan
IMMORTALES klan
KUKLUSZ klan -
#15215 De karcos lehet a lemez úgy is, hogy lelazul a hűtőventi a prociról, a bolt csak holnap lesz nyitva, elfekteted a gépet hogy a hűtő ne essen le, majd elindítod a játékot... Sajnos a lemez a meghajtóba nem maradt a helyén :( -
zeoos #15214 egy hir a 818 forumbol ... regebben ez a hir jelent meg a forumunkban ... ez alapjan talan meg sikeresebben talalhatod meg a keresett dolgot.
www.lex-clan.eu -
zeoos #15213 talan itt megtalalod?
esetleg itt?
de leginkabb itt! (ha jol sejtem ez fizetos!)
... amugy szerintem nem megy tonkre a lemez, hacsak nem allandoan ki-be teszed es kozben neha gurigazol -, avagy esetleg frizbizel vele. -
1hengeresVmotor #15212 Üdv!
Tud valaki valami megoldást arra hogy ne legyen bent a telepítő lemez midíng játék idnításkor mert nem szeretném hogy előbb utóbb tönkre menynen a lemez ...
választ előre is kösz