Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez már röhej.Megveszi valaki és nem játszhat vele?Hát mi ez az ea ROFLOL
Promi
Mar en is kifogytam az otletekbol.Pedig valami a te gepednel nem stimme.
SubZero911

MOst mi van ???? Nem megy a MULTIPLAYER része ????

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

mesor
Ez most tényleg komoly?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

SubZero911

MOndja meg már valaki, hogy EA DL-es vásárláskor mennyit vonnak le forintban !!!!

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

MaverickSXT
?

Gerisone
85 hercen van a monitor! a bettlefildhö mellékelt direktiksz vann fenn! és a legujabb forszver driver van még fenn! tejjesen lövésem sincs!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

dehogy lehet. mit gondolsz, megveszel egy játékot 13 ropiért, és csak úgy egybõl játszol? Ugyan, most épp egy peccset várunk.
Na most lehet online?Vagy mi?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Promi
<#hehe>nalam alapveto, hogy akar mar a 100 megas file -okat is flashget -tel toltok.😊
Pink Tiger
srácok ezt a demót lehet netkapcsolat nélkül is tolni?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Promi
DirecX frissitve?, vagy meg a vidkari drivert csereld le ujabbra, vagy regebbire.Monitor frekvencia jol all?
dede😊vkibõl megkell gazdagonuk#&@&#@ð<#falbav>mondjuk nekem még nemvoltak ilyen problémáim.letöltöprogival kellet volna és akkor nem idegesített volna.
Elõbb megszakadt egy pár pillanatra és az elég volt ahhoz, hogy megszakítsa a már majdnem 1 gigás letöltést, ami kb 4 és fél órába telt... Csak nem monornetes vagy te is?😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Gerisone
ujraraktem azt a rohadék vindózt! minden más gém nagyon jól megy! csak ez lép ki valamijen hibával! pffff

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

micsodah?<#wow2> mibaj van a monor nettel?<#vigyor>
SubZero911

AKi letöltötte EA DL-en !! Mennyi vót ??

kBagyula
www.bfstats.info <#nezze>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

És mikor jön ki a patch? Játszanék.
Me0w
Eleg sokaig barmilyen ranked szerverre be lehetett lepni valid cd-kulcs nelkul is. Ez olyan tavaly november magassagaban volt.

Together we'll fly someday...

MaverickSXT
hogy neked miota van ott servered nem tudom de en ott az osszesre beleptem anno mikor meg bf2oztem,masreszt mi ertelme van a privatnak?nem jegyzik sehol

Igen, nekem is tetszik így elsõre, és még mi lesz, mikor elkezdenek unlockolni a srácok...én is azt várom.

De azért, megvettem, felraktam, és egy k...va peccsre várok, az azért vicc.
Murry
Mi szerverünk pl azért lett private ranked mert a modok nem futhatnak ranked alatt. De ettõl még nem lesz tört.

Murry
Ez butaság. Attól, hogy private ranked még nem biztos, hogy tört a szerver. Pl A mi szerverünk sem tört. külön fizetek neked ha törtel belépsz rá.

bakvarnyu
Na mindenrõl írtok csak a játékról nem (szokás szerint) akkor majd én írok. A demó óta sztem sokat javult a fegyverek pontossága (távcsövessel 1 fejlövés -1 ember, testlövésnél max 2-3tól kipurcan)
Assault: szuper király hatékony fegyver pontos célzásnál hamar megdöglik a másik. A jármûvek továbbra sem tetszenek, túl otrombák. Ez a repülõ micsoda is elég jellegtelen konzervdoboz. A lépegetõt már mindenki ismeri. Jól el lehet vele marhulni. Hogy mi ellen hatékony azt még nem tudom. Ami a legjobban tetszik az egészben az a pályák kinézete. Vállalhatóak a városképek, nagyjából így képzelem el a Földet 150 év múlva. Nem túl modernek, de mégis szembeszökõ az idõközbeni változás. Az effekteken sokat fejlesztettek a BF2 óta, a rengeteg robbanástól és a nagy porfelhõtõl nálam kurvára beszaggat a játék.
Nekem eddig minden BF tetszett egyikkel sincs nagyobb bajom.Hogy van e patch meg reklám , kisebb hiba stb mellékkérdés. Én se nagyon szeretem a sci-fi FPS-eket ezért szkeptikus voltam de sztem ez a rész is jól sikerült.

Me0w
Minden tarazasert lassan fizetni kell, a gazdagokat ugy lehet majd felismerni hogy sorozatokat lonek a levegobe 😄 Az ilyen magyar duhajok meg 1 - 1 lovedekkel orulnek a meccsgyozelemnek 😄

"Sajnos" megszakadt a demo a letöltése, ezer köszönet a monornetnek😊

MaverickSXT
ott mindegyik tort azert privat ranked

tejis fiam Brútusz??! 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uHs Gerzson
Szánalmas? Asszem igen. Még kint sincs a játék máris javítás van hozzá de csak azért hogy neten nyomják, még az lenne a vicc hogy pénzt kérnek érte, el sem merem képzelni hová fajul majd a játék 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Nem tudom, de azt megcsinalhatnak vegre, hogyha valami reklam jon be meg a menuben, es olyan mazo vagy, hogy ra is kattintasz, akkor ne lojje ki a jatekot azert hogy elindithassa a browsert 😉

kBagyula
Szerintem kitalálnak hamarosan erre a "problémára" is valamit. <#ravasz1>

A kérdés az, hogy ha pl. rálõsz egy sorozatot a plakátra, akkor kilép-e a játék ami, elindítja a favorit böngészõd és arra a webszájtra navigál amelyet plakát hirdet. <#hehe><#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

guardian hero
Na igen, mondjuk ilyen szempontból geciség az egész EULA, mert még a játék megvásárlása elõtt el kéne olvastatniuk és alá kéne íratniuk veled 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mesor
De ha nem X-eled be akkor nem tudod telepíteni a játékot! 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

guardian hero
Nem "csak úgy" teszik bele, ha egyáltalán beleteszik, hanem azért, mert az ehhez hasonló személyes jellegû, de konkrét személyhez nem köthetõ adatok komoly értékkel bírnak, ezzel lehet pl. meggyõzni a marketingeseket, hogy mit is érdemes a Battlefield játékokban reklámozni. A játékokban szereplõ reklámok gondolatával pedig jobb megbarátkozni, mert sokak szerint ez a jövõ útja.
Más kérdés, hogy amennyire én tudom, bármiféle ehhez hasonló adatgyûjtéshez szükséges elvileg az alany engedélye, vagyis be kellene ixeltetniük veled valami szöveget a telepítés elején, hogy ez nincs ellenedre. Mondjuk lehet, hogy trükkösen bele is van fogalmazva az EULA-ba, amit ugye mindenki elolvasás nélkül beixel, és ezzel elfogad.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kBagyula
Kilehet írni. A letöltött cucc ott lapul az EA dánlóder mappáján belül a .../EAdownloader/felhasználóneved/... alatt.

nekem még csak a demo 1 óra múlva jön le...

teddymac
Red Jade néven alapított új céget az a néhány fejlesztõ, akik a Digital Illusions kanadai részlegében dolgoztak, csak amikor az Electronic Arts felvásárolta a DICE-t, akkor azonnal bezárták ezt a részleget, az ottani alkalmazottakat pedig kirúgták.

Az ex-DICE-os fejlesztõk egyelõre pusztán artworkök és rajzok készítésével foglalkoznak, amelyek next-gen címekhez kötõdnek. Arról egyelõre nincs hír, hogy a Red Jade valaha is saját játékokat fog-e fejleszteni...

Szerinted?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Igen lehet tölteni EADL-el. Sõt az itt elérhetõ verzió lesz a Collectors Edition(némi extra tartalom lesz).Hogy ki lehet-e írni? Na ez jó kérdés.

Ha nem lenne megerõltetõ akkor kipróbálnád, hogy téged felenged e a játék?
nagyon megköszönném
Hello fórumlakók.
Ahogy azt sokan elõre látták az EA-t nem kell félteni. Már ami a pénzéhségük és a fogyasztók iránti teljes ignorancia növekedését illeti.
Ám a spyware még csak egy a sok eljövendõ dolog közül. Most olvasom Total2142.com-on és más helyeken is hogy a holnapi(ha ugyan el nem tolják a spyware botrány miatt) megjelenéskor már elérhetõ lesz az 1. patch a játékhoz ami képessé tesz hogy online játszhassunk vele. Ezek szerint aki a dobozos verziót súlyos ezrekért megveszi az csak egy single only verziót kap kedves EA?(költõi kérdés) Én nem tudom de már unalmas ez a kavarás. Már mehetne a nép az EA székház elé is tüntetni.
Mindezek ellenére lehet hogy beszerzem a gamét. Miért? A demo alapján azért van benne Hangulat és némi innováció(Titán mód), és talán nem produkál olyan kiegyensúlyozatlanságot mint a BF2. Nah további jó napot nektek. Viszlát a hófödte csatatéren.

Sajnos egyikünk sem dolgozik az EA-nál, ezért nem tudunk kellõ magyarázatot adni az esetre...

Valaki meg tudná mondani hogy miért nem enged fel az EA Master Serverre?
Tegnap este még minden ok volt...
ZOLCHI
Hali all!
Most hívtak Pc Dome-tól. Holnap hozza a futár a gamét.<#eljen>

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Kifogják úgyis magyarázni.Hogy személyreszabott reklámokkal akarják telirakni a játékteret,ezért figyeli,h én merre járkálok az interneten mi az ami érdekel..stb.Persze nem ez a legjobb megoldás:S
Sziaszto! Érdeklõdni szeretnék hogy az EA downloaderrel le lehet már tölteni a játékot? Mikor lehet vele játszani online? Illetve hogy mûködik ez a letöltéses dolog? Nem kell kiírni dvd-re a cuccot? Köszi

Hát "csak úgy" nem teszik bele, mert akkor szvsz be is tilthatnák a játékot...

már megint ezek az elborúlt pervezióid<#ejnye1><#hehe>
guardian hero
Nem azért tették bele.

Tudjuk már Schranky, hogy te a nagymamikra buksz<#mf1>