Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MOst mi van ???? Nem megy a MULTIPLAYER része ????
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
MOndja meg már valaki, hogy EA DL-es vásárláskor mennyit vonnak le forintban !!!!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
AKi letöltötte EA DL-en !! Mennyi vót ??
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Together we'll fly someday...
De azért, megvettem, felraktam, és egy k...va peccsre várok, az azért vicc.
Assault: szuper király hatékony fegyver pontos célzásnál hamar megdöglik a másik. A jármûvek továbbra sem tetszenek, túl otrombák. Ez a repülõ micsoda is elég jellegtelen konzervdoboz. A lépegetõt már mindenki ismeri. Jól el lehet vele marhulni. Hogy mi ellen hatékony azt még nem tudom. Ami a legjobban tetszik az egészben az a pályák kinézete. Vállalhatóak a városképek, nagyjából így képzelem el a Földet 150 év múlva. Nem túl modernek, de mégis szembeszökõ az idõközbeni változás. Az effekteken sokat fejlesztettek a BF2 óta, a rengeteg robbanástól és a nagy porfelhõtõl nálam kurvára beszaggat a játék.
Nekem eddig minden BF tetszett egyikkel sincs nagyobb bajom.Hogy van e patch meg reklám , kisebb hiba stb mellékkérdés. Én se nagyon szeretem a sci-fi FPS-eket ezért szkeptikus voltam de sztem ez a rész is jól sikerült.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A kérdés az, hogy ha pl. rálõsz egy sorozatot a plakátra, akkor kilép-e a játék ami, elindítja a favorit böngészõd és arra a webszájtra navigál amelyet plakát hirdet. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Más kérdés, hogy amennyire én tudom, bármiféle ehhez hasonló adatgyûjtéshez szükséges elvileg az alany engedélye, vagyis be kellene ixeltetniük veled valami szöveget a telepítés elején, hogy ez nincs ellenedre. Mondjuk lehet, hogy trükkösen bele is van fogalmazva az EULA-ba, amit ugye mindenki elolvasás nélkül beixel, és ezzel elfogad.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Az ex-DICE-os fejlesztõk egyelõre pusztán artworkök és rajzok készítésével foglalkoznak, amelyek next-gen címekhez kötõdnek. Arról egyelõre nincs hír, hogy a Red Jade valaha is saját játékokat fog-e fejleszteni...
Szerinted?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
nagyon megköszönném
Ahogy azt sokan elõre látták az EA-t nem kell félteni. Már ami a pénzéhségük és a fogyasztók iránti teljes ignorancia növekedését illeti.
Ám a spyware még csak egy a sok eljövendõ dolog közül. Most olvasom Total2142.com-on és más helyeken is hogy a holnapi(ha ugyan el nem tolják a spyware botrány miatt) megjelenéskor már elérhetõ lesz az 1. patch a játékhoz ami képessé tesz hogy online játszhassunk vele. Ezek szerint aki a dobozos verziót súlyos ezrekért megveszi az csak egy single only verziót kap kedves EA?(költõi kérdés) Én nem tudom de már unalmas ez a kavarás. Már mehetne a nép az EA székház elé is tüntetni.
Mindezek ellenére lehet hogy beszerzem a gamét. Miért? A demo alapján azért van benne Hangulat és némi innováció(Titán mód), és talán nem produkál olyan kiegyensúlyozatlanságot mint a BF2. Nah további jó napot nektek. Viszlát a hófödte csatatéren.
Tegnap este még minden ok volt...
Most hívtak Pc Dome-tól. Holnap hozza a futár a gamét.<#eljen>#eljen>
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.