Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
ha a mellette lévõ kis jelre rákattintasz tudsz hozzá csatlakozni.
ha éppen japánban játszik a haverod, mert neki az a heppje, akkor rábasztál 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
De hogyan tudom meg, hogy hol játszik az illetõ????
( A láma nem mekeg) (úgyhogy NEM mekeke)
Az élet nagymértékben megnöveli a halál kockázatát....
A battlefield.hu-n van egy nocd crack! Én is azzal nyomom, és "hibátlan" . Khmmm... Megyeget...
Az élet nagymértékben megnöveli a halál kockázatát....
sorolnám:
-hibás nyersanyag (DVD)
-hibás optikai drive
-hibás memória modul
-hibás hdd
-hibázó cpu
hirtelen ennyi jutott eszembe.
próbáld meg más gépre felrakni. ha pöpecül megy akkor nem a DVD lemez a bibis.
az ünnepi kaki...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
<#idiota>#idiota>
PT-6|GSJinn
good job EA...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Egy 6600 GT-re még futja. 😊
THX
Aláírásba láthatod a conf.!
Most egyelõre nagyobb bajom, hogy nem lépek feljebb, pedig már rég megvan a szintlépéshez megfelelõ pontom bõven. És semmilyen szerveren nem adja meg! lol
a többit remélem tudod 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
vegyél még 1GB RAM-ot, meg egy jobb videókareszt...futni fog fullon!
Vamos Argentina!
Viszont lenne egy kérésem.
Akinek meg fullban (AA nélkül), az please írja le a configját.
100 e feletti kártyával rendekezõk kiméljenek 😛
THX
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Itt vannak a rangok
Itt a badgek
Itt a medalok
Itt a ribbonok
És itt a pins amirõl mellesleg fogalmam sincs hogy micsoda! ( Aki tudja leírhatná)
Akit érdekel itt megtalálja az unlock fegyókat kasztokra bontva.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Akinek sikerült megoldania, hogy ne legyen a Titan belsejében egy merõ feketeség az please jelezze!!!
Nagyon vigyázz, már létrehozott 2142-es accounttal és player névvel szerkeszd meg az egészet, ugyanis nem lehet módosítani utólag.
Én is elba**tam. Ha mindent jól beírsz, akkor is hibát ír ki, aztán egyszrcsak elfogadja.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Nincs a nevem elõõt a piros kettes. A veterán progin (EA oldalán)befirkálom a kért adatokat,és állandoan errort beszél.
Hogy is van ez?
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Tudom, hogy butuska kérdés, de hogy lehet valakinak elvenni a "dögcéduláját" ??
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
A game ha egyedül nyomom,akkor high beállításokon nem szaggat,ha meg sokan vagyunk 1 ponton(csak 10)a játék úgy akad,hogy csak na,demoban nem akadt kicsit sem itt meg még lowon is.
Biztos nem tudtok vmi olyat amivel meglehet oldani a problémát,hogy sok embernél ne akadjon a game?(demoban tök jó volt)
Köszi elõre!!<#worship>#worship>
na most akkor csak egy játékos módban megy, vagy lehet hálózatba is használni? ja és az mit jelent? mennyek haverhoz és dugjam össze a gépet és imádkozzak hát ha megy, vagy esetleg hamachin keresztül is elindul?, stb... vagy esetleg ti szoktatok-e játszani?
hm?
Lenne egy kérdésem. Biztos 5 milliószor föltették már és elõre is bocsánat, csak most nem nagyon van kedvem végig olvasni a fórumot. Szóval az lenne a kérdésem, hogy jelenleg van-e vmi multiplayer lehetõség "bizonsági másolattal"? nem hivatalos szerver ilyesmi? vagy esetleg Hamachin keresztül?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
#3493 megvan😊infantryzik izomból😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)