Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZOLCHI
A budilist vagymi ablak oldalán van egy kis fül. Erre kell kattintani,hogy lásd a servert amin a haverod tolja. A server neve végén van egy jel,ami által kapcsolódhatsz az adott serverre.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Zs0lt1
sehonnan.
ha a mellette lévõ kis jelre rákattintasz tudsz hozzá csatlakozni.
ha éppen japánban játszik a haverod, mert neki az a heppje, akkor rábasztál 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

szenoi
Apropó! Gyerekek! Az rendben van, hogy létrehozok egy Budi listát.
De hogyan tudom meg, hogy hol játszik az illetõ????

( A láma nem mekeg) (úgyhogy NEM mekeke)

Az élet nagymértékben megnöveli a halál kockázatát....

szenoi
Szia!

A battlefield.hu-n van egy nocd crack! Én is azzal nyomom, és "hibátlan" . Khmmm... Megyeget...

Az élet nagymértékben megnöveli a halál kockázatát....

md5 hiba az azt jelenti, hogy a file (cheksum) nem egyezik meg bitre pontosan azzal ami a DVDre van gyógyitva. több esélyes a hiba forrása.

sorolnám:
-hibás nyersanyag (DVD)
-hibás optikai drive
-hibás memória modul
-hibás hdd
-hibázó cpu

hirtelen ennyi jutott eszembe.
próbáld meg más gépre felrakni. ha pöpecül megy akkor nem a DVD lemez a bibis.

az ünnepi kaki...

Kövesdi A
tényleg nem mükszik az eredeti ?

ZaJanga
megvan thx!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
ott kerestem de nincs!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

matyi08
a többi ea-s játékban a játék fõmappájában van egy olyan, hogy support, ez egy mappa, és abban van egy exe, amivel át lehet írni. nem tudom ennél a játéknál így van-e, nézdd meg.

Rage47
sztem vhol a registry-ben kell ügyködni hozzá...
ZaJanga
tudom v.hogy módosítani a CD kulcsot?
<#idiota>

Én nem tom mi van, de nekem eddig semmi gondom nem volt a játék müködésével telepitésével. Tökéletesen fut az egész. A hiba Önökben van... Vagy a készüéákükben.... !

PT-6|GSJinn

Zs0lt1
nna hát így jár aki megveszi ezt a szart 😄

erdos
Vazze, az eredetit se tudom feltenni, valami Md5 hibát ír ki még az intro.bik-nél is, meg egy csomó másik fájlnál....
good job EA...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hi.Nem tud valaki valami megoldást a lemez nélküli játékra?/mini image vagy valami hasonló.../

Newyorker
azért mert nekem nem is sikerüt, ráadásul nem találtam azt az 1 servert sem! 😞

probált...nemsok haszna van
Newyorker
Valaki próbálta már ezt a demó exe felülírásos tört indítást?

pIIrash
I need 12.75 patch. <#vigyor4><#idiota>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pIIrash
Úgy látom, hogy a RAM nagyon odatesz akkor!
Egy 6600 GT-re még futja. 😊
THX

ÉN!
Aláírásba láthatod a conf.!

pIIrash
Ha a 7800 GT annyi lesz, amennyit adni tudok érte, akkor meglesz! 😊

Most egyelõre nagyobb bajom, hogy nem lépek feljebb, pedig már rég megvan a szintlépéshez megfelelõ pontom bõven. És semmilyen szerveren nem adja meg! lol

Zs0lt1
pin=kitûzõ, badge=jelvény, ribbon=szalag
a többit remélem tudod 😄

chalezlopez
A64 3200+ @3800+ 2GB RAM 7800GT
vegyél még 1GB RAM-ot, meg egy jobb videókareszt...futni fog fullon!

Vamos Argentina!

pIIrash
Magától megjavult!

Viszont lenne egy kérésem.
Akinek meg fullban (AA nélkül), az please írja le a configját.
100 e feletti kártyával rendekezõk kiméljenek 😛

THX

TS Zolly
Pins? Kitüzõk. Valami badget féleség lehet. Több mint valószinû, csak a titán modban lehet illeneket kapni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ToCsEk
Összegyûjtöttem nektek a Bf 2142 Awardokat.
Itt vannak a rangok
Itt a badgek
Itt a medalok
Itt a ribbonok
És itt a pins amirõl mellesleg fogalmam sincs hogy micsoda! ( Aki tudja leírhatná)
Akit érdekel itt megtalálja az unlock fegyókat kasztokra bontva.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

teddymac
Késsel

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

kBagyula
Azért van mert csak egy darabig lehetett a veteran programba regelni. Annak meg vége van már egy ideje. 😞( (mondjuk én regeltem magam anno)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nekm ugy let jo hogy a felbontást álitota,m viszza lowra vagy mediumra aszem vagy ott kersed v hol a megoldást!!
pIIrash
Hi!

Akinek sikerült megoldania, hogy ne legyen a Titan belsejében egy merõ feketeség az please jelezze!!!

SubZero911
Erre meg én tudom a választ !

Nagyon vigyázz, már létrehozott 2142-es accounttal és player névvel szerkeszd meg az egészet, ugyanis nem lehet módosítani utólag.

Én is elba**tam. Ha mindent jól beírsz, akkor is hibát ír ki, aztán egyszrcsak elfogadja.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

ZOLCHI
Nekem is van problémám!
Nincs a nevem elõõt a piros kettes. A veterán progin (EA oldalán)befirkálom a kért adatokat,és állandoan errort beszél.
Hogy is van ez?

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
Lekéseled,mint a disznót.<#wink>

SubZero911

Tudom, hogy butuska kérdés, de hogy lehet valakinak elvenni a "dögcéduláját" ??

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

ZS90
na ha itt vagy akkor tõlem játszhatunk!

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
jaj Chalez, el is felejtettem teljesen hogy írtad hogy szoktatok játszani😊)))) de állat vagyok én meg itt kérdezõsködök össze-vissza😊)

bakvarnyu
Milyen cuccod van?

chalezlopez
Én szoktam Zsoco!! Benne vagyok valamikor.

Vamos Argentina!

ZS90
kössz. és ti nem szoktatok hamachin játszani? kipróbálnám milyen multiba.

hamachin keresztül elindul
sztechnika
Teljesen ki vok..
A game ha egyedül nyomom,akkor high beállításokon nem szaggat,ha meg sokan vagyunk 1 ponton(csak 10)a játék úgy akad,hogy csak na,demoban nem akadt kicsit sem itt meg még lowon is.
Biztos nem tudtok vmi olyat amivel meglehet oldani a problémát,hogy sok embernél ne akadjon a game?(demoban tök jó volt)

Köszi elõre!!<#worship>

ZS90
"CSAK egyjátékos-módban vagy Hálózaton keresztül megy most."

na most akkor csak egy játékos módban megy, vagy lehet hálózatba is használni? ja és az mit jelent? mennyek haverhoz és dugjam össze a gépet és imádkozzak hát ha megy, vagy esetleg hamachin keresztül is elindul?, stb... vagy esetleg ti szoktatok-e játszani?

MIELÕTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!
hm?
ZS90
Hi all!

Lenne egy kérdésem. Biztos 5 milliószor föltették már és elõre is bocsánat, csak most nem nagyon van kedvem végig olvasni a fórumot. Szóval az lenne a kérdésem, hogy jelenleg van-e vmi multiplayer lehetõség "bizonsági másolattal"? nem hivatalos szerver ilyesmi? vagy esetleg Hamachin keresztül?

kBagyula
jaja, csak nem gondoltam át azt a hsz.-t.. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

neem.Jól figyelted meg!Ha nincs más pontjuk akkor lehet bcni.
#3493 megvan😊infantryzik izomból😊
TS Zolly
És ha valaki bczik, lobaszott betükkel kiirják a warningot. Nem egybõl cseszerintik ki. Amugy még nem nagyon sikerült lefigyelnem, de mintha szabad lenne a bc. De csak akkor, ha nincs az enemynek befoglalhatõ bázisa. De leeht csak rosszul figyeltem meg. Mert tegnap dalianon egy Magyar gyerek keményen bombázta az anyahajót, és mikor belett fehétitve egy zászló, egybõl kiirta a figyelmeztetést.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Õ volt LoB-os és neki eredetiben volt meg a játék, csak gyakran ment PR-szerverekre... már nagyon rég hallottam róla...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

hja hogy dragon szíívej.xD értek mindent<#hehe>HUN_ZOLI val rengeteget jáccok õ LOB-os volt.nem?<#fejvakaras>