Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor mikor bf2zünk?😄 mer akkor felkell raknoma játékot<#idiota>#idiota>
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Elég értetlenke vagy. --> ITT <--megtalálod a verziót,amivel neten is tolhatod!
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Sajnos te nem tudsz vagy nem akarsz olvasni. Lehet valami más játékkal kéne próbálkoznod.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
2.:3-4 folyosóna titanból nekimész az elsõ kiálló oszlopnak és lemész az 1-2siloba ami szintén rontja a védekezési esélyekt
Statpadosokat rühellem:
1.: ami durva de még nem annyira, supportos csomagot teszel a titan feyeverzete mellé és elkezdesz vele lõni, paod a pontokat----->sosem próáltam, utálom a mocskos csalókat
2.: legszemetebb csalás, ezért hagyom aba a játékot, én az 1000pontomért sokáig küdök a csaló statpader 2000-3000 akár 12000et is csináálhat egy menet alatt, transporttal elmész azellenséges titan fölé jó magasra és a társad elkezdi váltogatni az ülõhelyeket f2-f3
pillanatok alatt ezer pont, egyszer próbáltam ki(sajnálom is)
azóta nem gamelek szóval itt egy eladó játékl
inaktív :C cu@bf3
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Kielégitõ válasz volt? (szerintem nem lettél okosabb)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az elsõ tábla egytõl-egyig csíterekbõl áll. Ha az EA nem tesz semmit,elveszti a game a "komolyságát".Elterjed ez a buziság és mindenki ezt fogja csinálni,majd senki sem játszik vele.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Ezeket hogyan csinaljak?😊))
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nekem lenne egy problémáb a bf 2142 vel. Amikor multiban spawnolok akkor az egész elfagy és újra kell indítanom a gépet. Nemtudom mit kéne csinálni.<#nemtudom>#nemtudom> Tudna vki segíteni nekem, nagyon megköszönném.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://i37.photobucket.com/albums/e67/JoseFkja/screen036.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e67/JoseFkja/screen039.jpg
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
http://i37.photobucket.com/albums/e67/JoseFkja/screen034.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
amúgy egyszerû 😄
BFROE rulez 😊) majd kiagyalják, hogy miért is van ez. Kifejtettem a BF2 topikban ma délelõtt ezt a jelenséget... úgy látszik nem vagy egyedül.
Asszem, sok dolga lesz annak aki fel akarja jelenteni a csalókat!
Ezt sasold meg : BF2142 leaderboards
Az arcom levált a helyérõl. Az elsõ koma 4 !!!! órája nyomja és 56713 pontja van.
Most hírezték ki, hogy mindenki megtudja nézni a statját ott lettem figyelmes erre. Player Stats launches for Battlefield 2142!
Hmmm az IQ távmérõmet az EA felé irányítottam, és csak csík-csík-csík.
No comment.
Ez ranked server volt?
Mi nap néztem is, hogy a BFHQ -ban ez elsõ helyezetnek már több mint 30.000 pontja volt, mondom milyen szorgalmas jómunkásember. Ezektõl fordul a gyomrom, na 1111.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
"Egy Demo-s kérdés: gyakorlatilag antitankkal nyomulok benne, és többször észrevettem, hogy néha EMP rakétát lövök, csak éppen arra nem jöttem rá, mitõl?"
http://www.bfroe.com/
Igy, bocs
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Este ment a Cheat. <#pardon1>#pardon1>
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bftali:
2006.12.02. 19:00 - 5:00
Scopaima Pub-Étterem
1137 Budapest, Pannónia utca 18. (nyugatitól pár sarok)
a lényeg, hogy lesznek hastáncos lánykák, ha igényli a nép 😄
fasza, nagy hely, sok ülõhely, hosszú bárpult, márcsak oda kell menni, és inni mint állat...
majd feltolom bannerba, meg lassan felkerül bf.hu-ra is