Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
mindet meg probáltam hogy azt azt kikapcsolok, de mindent végig probáltam...és semmi! arra gondoltam hogy a netel van valami gond..de akkor a flatout 2 vagy a bf2-nek is ki kénelépnie ha az lenne a gond nem?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Írhatsz nekik privátot, vagy kereshetsz kapcsolatot velük pl: a http://www.battlefield.hu-n
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
találom meg akor egyszerüb ha a forumba beirom hogy keresek klánt és hiába irok neki levelet.
ui:az volt az 1 gondolatom hogy irok levelet de mivel személy szerint nem ismerem a magyar klánokat körül nézek de nem tudom hogy lehet csatlakozni ha már találtam azért irtam neked
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Azert is nyugodt leszek. Van onkontrolom.
A valasz: Gondoltal mar ra esetleg, hogy irsz annak akinek klanja van, hogy vegyen be? Vagy egy ilyen kibaszottul osszetett gondolat meg csirajaban elhalt az agyadban?
Together we'll fly someday...
hogy lehet klánba csatlakozni?
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Together we'll fly someday...
Ez nem ilyen 1xû, hogy adnak rá jogot aztán csá. Marha sok feltételnek kell megfelelnie annak, aki ranked szervert akar üzemeltetni, és csak cégekkel szerzõdnek, magánemberekkel nem. Arról már nem is beszélve, hogy az EA hu-nál, marha lassan mennek a dolgok.
Elõször is találnod kell valakit az EA-nél akivel, errõl tárgyalhatsz. Majd sok, sok idõvel, és telefonálással késõbb, talán sikerül elérned, hogy végre megkapd a követelményeket, amiknek majd ha megfelelsz, talán 1x majd eljutsz a szerzõdésig, és utána meg kitudja mennyi idõt vársz majd arra, hogy elküldjék végre a ranked file-okat, majd amikor már megkaptad, feltelepítetted, és beállítottad a szervert, és azt hiszed, hogy minden oké, akkor majd a játékosok kezdenek el panaszkodni, hogy a szerver miért nem írja jóvá a pontjaikat, és miért nem fejlõdnek. Erre kiderül, hogy az EA rendszerében még mindig nem aktiválták be a ranked szerveredet…
Ezzel nem akarok senkit elriasztani attól, hogy belevágjon, de amit leírtam az nagyjából így történt annó, amikor a magyar scene-nek BF2-es ranked szervere lett.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ea a büdös életbe nem fog a seggetek alá tolni egy szervert, nektek kell összedobnotok rá...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de magyar clan már van: =HTW= 😊
itt találtok statos infókat: http://www.2142-stats.com/
vdak a eved és ok
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és hogy lehetne csatlakozni
magyar klán =HTW= Hungarian Titan Warriors 8en vagyunk, prok vagyunk<#idiota>#idiota>
Ui.: para ha kijön az új peccs akkor jövök vissza bf2zni, nekem sics már fennt
inaktív :C cu@bf3
2,hol tudom megnézni szegény szerencsétlen áldozataim dögcéduláját?
(késel amit legyapsz ara célzok)
3 nincs valami modszer hogy a magyar játékosokat gyorsan kiszurjam pl ország szerrinti csoportositás vagy valami hasolo
4, local ban játszok akor muszáj hanc használni hogy mások elen játszak kinos de nem tudom ha simán local ban vagyok e emberel vagy gép elen játszok e
5, nagyon jo mester lövészletem miota irtam utojára és érdekelne a töbség mivel szokot leni?
köszi elöre is a válaszokat hun_leon