Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Ki szeretnem probalni a jatekot, de sajnos mindig kidob a demobol a punkbuster. Gondolom frissiteni kellene es, akkor megoldodna a problemam csak sajnos nem tudom, hogy hogyan! Legyetek szivesek es segitsetek ebben!
Meg ma szeretnem megoldani a dolgot, mert holnapig akciosan 35 euroert meg tudnam venni a jatekot es addig szeretnek tapasztaltot gyujteni, hogy megerne-e beszerezni.
U.I.: vissza olvastam es lattam, hogy valakinek volt egy hasonlo problemaja de neki a frissites sem oldotta meg.😞 vajon a full game-mel is lesznek ilyen gondjaim, vagy ez csak a demoban jelentkezik?
vazze regen a cheating death mennyivel egyszerubb volt😄
Szóval az a helyzet, hogy eddig kimaradt az életembõl a BF sorozat, de ez a 2142 megfogott, játszogatok ezerrel a demoval (egyelõre, aztán megveszem nemsokára)..az a kérdésem, hogy hogyan tudok átülni egy másik helyre a jármûvön belül? Szóval ha beszállok egy tök üres 6személyes páncélos nemtommianeve gépbe, alapból a vezetõ ülésre tesz ugye, de én szeretnék átülni, hogy tudjak az ellenséges titánra kataputálni jól. Thx a helpet..
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
leon_hun néven játszom de nem sok magyarrt látok sajna ezért akartam klánba belépni
a rangoknak nincsen valahol maqgyar neve (pl közlegény,százados,ezredes stb)
nagyon megköszöném ha tudnátok segiteni
Az alap fegyverekkel nem lehet lõni, és mégtöbb olyan dolog van benne amit nem kell irányítani hogy öljön(minek tesznek egy multi fps-be öncélzó gépfegyvert??)
Szóval mégtöbb lámaság
Unlockok ellen nincs sok esélyed(mondjuk amikor szereztem egyet akkor szépet henteltem😄DD)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Szerintem nagyon jó játék, a csapatmunka nagyon jó benne.😊Gyilkokért csak egy pontot kapunk de ha kapunk Badge-et akkor viszont azért is kapunk pontot.A jármûvek nagyon jók.Szerintem jo de ahoz mindenki ki kell probája !
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Szerintem Verdun és Sidi Powerplant a leggagyibb pályák, pont ami az elõzetes tesztben és a demoban van, ami nagyban befolyásolja néhányak véleményét. Kétségtelen, hogy egy BF2 mod, jópár buggal, még tele cheaterrel, ráadásul pénzért, de szerintem a pályák hasonló szintüek, sõt jobbak mint a BF2-ben(fõként a városi pályák), és érdekes az egész hangulata, annak aki szereti a sci-fi-t 😊
Én szeretem mindhárom játékot (BF1942, BF2, BF2142) mindnek megvan a saját feelingje. Amit konkrétan kiemelnék és tetszik, hogy a medic pack nem tölt fel kapásból élettel ha leteszed a földre, ahogy pl. BF2-ben van. A sok unlcok pedig sokfajta taktikai lehetõséget eredményez(bár szerintem felesleges <#rolleyes>#rolleyes>).
alias Darken
Nekem és naon sok emberkének bejött.Igaz vannak bugok meg sokféle hiba még, de van feelingje.Próbáld ki razorral,singlibe.Ha bejön az élmény,képzeld el a sokszorosát multiban.Ha nem jön be akkor hanyagolás.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Kíméld meg magad és a pénztárcádat!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
ui.:a feygverek lézer fegyók vagy normális golyós?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha van mellette valamilyen txt v nfo fájl akkor nézd meg és abban lehet,h leírták,ha meg nem akkor meg így jártál.
MEGVÁLOK (NEM)SZERETETT BF 2142-õmtõl ! Az ára 8 maki (számlával , accounttal, kb. 1800 global pointtal.
Tel: 06-30/74-808-15. E-mail : [email protected]
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Te ki te!!!!!!!<#gun>#gun>
Valóban müxik! Thx
De amugy mostmár megjavult. Mára sok sikeres kört kivánok mindenkinek 😄
Igen onnan ismerheted...<#taps>#taps>
Na , alszom rá egyet.
Amugy ismi a neved v.honnan,de nem tom honnan.
Esetleg PCDome forumon? Párszor bekukkantottam oda,mintha ott láttalak volna. Bocs ha tévedek.
vagy ahogy egy haverom monta "a ea-nél egy takaritó kihuzta a kábelekett"<#vigyor4>#vigyor4><#hawaii>#hawaii>
Nézem az EA oldalán = 0
Keresném a haverok statját = 0
Bármilyen nevet keresni akarok = 0
Törölték mindenki statját? <#mf1>#mf1>
Nemtom,de én elolvastam a faq-t meg mindent át is írtam úgy ahogy levan írva de nem jutok el csak addig,hkiírja a nevmet de utána ha megnyomom az ok-t csak arra megy,h nincs internet,ha meg utána is okétnyomok akkor meg csak azt írja ki,h nincs offline nick-em.
Ha valaki tud választ az írjon ide vagy msn-re
msn:[email protected]
misa
az ünnepi kaki...
irtam pár embernek privibe nem is venének be.Na skacok idáig téleg aránylag kedves és udvarias voltam.Johnny bocsi ezekért a szavakért
de mi a jo kutya fülért nem lehet egy magas rangu katonának klánt találnia?
bizonyotanom kéne vagy mi?
5 napja irogatok a klánoknak és egyikse vesz be mit rontotam el!?
itt a logod snecie! 😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
De ez az egész az EA + DICE hibája is. Mmint hogy lehet....
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Rég nincs már szó B2 Sf hangulatról, csak rókabõrrõl.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,