Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
és ien unlockos valami csít vagy mod van?
CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.7 GHz
RAM: 512 MB
Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
Hard Drive space: 2.2GB of space is required to install the game
Internet connection: 128kbit Cable/DSL connection
AJÁNLOTT gépigény:
CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 3.0 GHz
RAM: 1.5GB
Video Card: 256MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
Sound card: Sound Blaster X-Fi series from Creative Labs
Hard Drive space: 2.2GB of space is required to install the game
Internet connection: 512Kbit Cable/DSL connection
Sumi70 : Vega driver? Tedd föl a legujjabbat.Nekem ez megoldotta!
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Juj mit kapok én tõle! 😄DD
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Megköszönném
bye
Olyan gondom van, hogy a játék elinditása után fekete képernyõ jelenik meg. Gép: Intel Celereon 2000, 512 MB Ram, GeForce 6600GT 91.47 driver, WINXP Prof. Köszi.
arra van vmi megoldás?
a választ hát elõre kösz remélem kapok választ 😄
nem ki az az ablak amit ír.
mit írjak a jelszóhoz?
help plz
Engem is dobált ki asztalra a demó 1 perc játék után. Mióta kikapcsoltam a beállításoknál azóta nincs ilyen probléma. De ezt is leírta már elöttem valaki.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
(pontosan én se tom mi az a VOIP).
milyen direckx-et használsz? (scak szúrjünk ki mindent 😊 )
A grafikát azt vedd miniumra 512 MB-s memó esetén. De ezek nem biztosak, mert nekem ilyen problémám még nem volt.
megvolt a pecselés is (ugye anélkül online el se indulna) szoval azzal nemhiszem hogy gond lenne
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
azért köszi.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Meg is lehet rendelni...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Segítség kéne: elindítom a játékot, már a neten játszom, de max 1 perc után kivág, hibaüzenet nélkül (a játék eredeti)
mi lehet a baj? (singe és multiban egyaránt ez a bajom)
Válaszokat elõre is köszi