Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unlockot tud valaki adni törthöz (ha van egyáltalán) ?
Kovács legény
hát jah az 512ram az még bf1942-höz is a minimum volt ,bf2-nél meg már édeskevés ,bf2142-nél már az 1giga is kevéske

www.czekoart.hu

van persze!Kitörlöd a videó fájlokat ugyanúgy mint bf2ben.
Fujiryu
Azt remélem tudjátok, hogy a minimum gépigény az kb az amivel felinstallálhatod a játékot...Az ajánlott gépigény az az amivel már játszani lehet, és ami jobb mint az ajánlott gépigény azzal lehet már szép képet elõvarázsolni.Szóval senki ne várjon csodákat azért mert olyan gépe van mint a minimum gépigény...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

megvan hamacsival jáccok ! és mûkszik is

és ien unlockos valami csít vagy mod van?
Elvileg azon a konfigon amit irtál el kéne h menié nekem Intel Celereon 2400, 1.25 gb Ram, GeForce 6600GT 91.47 driver, WINXP Prof van és simán megy !!Hivatalos MINIMUM gépigény:

CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.7 GHz
RAM: 512 MB
Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
Hard Drive space: 2.2GB of space is required to install the game
Internet connection: 128kbit Cable/DSL connection

AJÁNLOTT gépigény:

CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 3.0 GHz
RAM: 1.5GB
Video Card: 256MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
Sound card: Sound Blaster X-Fi series from Creative Labs
Hard Drive space: 2.2GB of space is required to install the game
Internet connection: 512Kbit Cable/DSL connection
JimKirk
Arra van valami megoldas, mint a bf2-ben, hogy a videot, meg az introkat a jatek inditasanal ne jatsza le a program, es ezzel gyorsabban lepjen be a jatekba?
ZOLCHI
Lanon coop modot indíts és bent lesznek a botok is.

Sumi70 : Vega driver? Tedd föl a legujjabbat.Nekem ez megoldotta!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

sector512
LOL

PSN: s3ctorHU

TS Zolly
Elösször is, vegyél gépet ha ezzel a szarral akarsz játszani. Másodszor, te is keresd Meowot. 😊

Juj mit kapok én tõle! 😄DD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Keresd privátba Meowot. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

4131-es üzire pls választ . Meg hamis verzióval valamien szerveren lehet jáccani ? Ha igen valaki leírná nekem ?
Megköszönném
bye
TS Zolly
Kecseg ösbéefes! 😄 😄 😄

Hali!

Olyan gondom van, hogy a játék elinditása után fekete képernyõ jelenik meg. Gép: Intel Celereon 2000, 512 MB Ram, GeForce 6600GT 91.47 driver, WINXP Prof. Köszi.
én nem tudok segíteni mert nekem kb 2 órája van meg a game
a 4131-es üzire szeretnék választ kapni lécci válaszoljatok !
na ok megvan(voip kikapcs)<#vigyor2>
Nem multira gondoltam csak kipróbálni,de aztán sikerült megoldani csak minidg kidobál az asztalra.
arra van vmi megoldás?
Öööm én lanba szeretnék jáccani sikerült is csak a titan módba elég szar 2-en jáccani nem lehet valami botokat betölteni a játékba hogy jó legyen a titan mód is?
a választ hát elõre kösz remélem kapok választ 😄
Akkor a multit felejtsd el.Egyébként én warezzel nem foglalkozom... sorry <#ejnye1><#shakehead>

nem eredeti a gamma
512 memória mi a bánatos faxra elég nekem anno a BF2 se ment vele alap grafikán tökéletesen... Ha már bementem egy 32-es szerverre akadt mint állat.Szinte csak fényképeket láttam b+...<#eplus2><#guluszem1>

Elõször is regisztráld magad az EA oldalán majd ha elinditod a gamet az elsõ bejelenkezõ ablakba ird be az EA oldalán regisztrált neved és jelszavad.Ezután kreálj egy soldier-t és már tolhatod is gamet.Feltéve ha eredeti a játék....

na nekem olyan gondom van hogy megcsináltam azt amit a faq-ban írnak de amikor belépek nem tudok bejelntkezni az accounttal.
nem ki az az ablak amit ír.
mit írjak a jelszóhoz?
help plz
már a faqba is beírtam 1 ideje...
mesor
Voip a bf belsõ kommunikációs fosa. Ezzel tudsz beszélni a csapattársakkal mikrofonon...

Engem is dobált ki asztalra a demó 1 perc játék után. Mióta kikapcsoltam a beállításoknál azóta nincs ilyen probléma. De ezt is leírta már elöttem valaki.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Devid14
Nem biztos hogy az a gond. Amit mesor is írt az próbáld meg, vedd ki a VOIP-ot
(pontosan én se tom mi az a VOIP).

igen

Devid14
Nem nagyon hiszem, mert az már csatlakozásnál kidobná a játékot.
Windows tûzfalad van?

Devid14
Ha semmi se jó, akkor lehet a megoldás VOIP OFF <#taps>

vagy talán tûzfal akadhat be?

mesor
voip off!<#rolleyes>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

memória tuti elég, a grafikai beálításal meg már probálkoztam
milyen direckx-et használsz? (scak szúrjünk ki mindent 😊 )

Devid14
Elképzelhetõ hogy a Memória nem bírja, de ha 512es akkor bírnia kéne.
A grafikát azt vedd miniumra 512 MB-s memó esetén. De ezek nem biztosak, mert nekem ilyen problémám még nem volt.

Tegnap kaptam kézhez, teljesen uj.
megvolt a pecselés is (ugye anélkül online el se indulna) szoval azzal nemhiszem hogy gond lenne

Devid14
Régenre pár hétre gondoltam 😊

Devid14
Régebben is volt gond vele, vagy csak most vetted a játékot?

Elöbb is írtam hogy hibaüzenet nélkül kidob a játék 😊 ...nem ír semmit..csak kibodom a windows asztalra, minden müködik, nem fagy be semmi csak kilép a bf egyfolytában

Devid14
Akuman, pontosan mit ír ki?

JohnnySmith
....jó mind1 inkább nem mondok semmit. (jobban teszem)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mert nem tudok járni és a házhozszállítással is gond lenne.

azért köszi.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

JohnnySmith
De nem is kéne 😊
Meg is lehet rendelni...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

uHs Gerzson
mert egyesek olyan lusták, hogy még a gépüktõl sem tudnak elmozdulni...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JohnnySmith
576,cdgalaxis stb.... miért kell ilyeneket kérdezni?

hol lehet megvenni a gamét hétvégén? ja és nem pesti vagyok. mi az ára?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Sziasztok

Segítség kéne: elindítom a játékot, már a neten játszom, de max 1 perc után kivág, hibaüzenet nélkül (a játék eredeti)

mi lehet a baj? (singe és multiban egyaránt ez a bajom)

Válaszokat elõre is köszi

ja és mi az a titán mod?

megvegym vagy ne vegyem?

JimKirk
Baro, koszi!😊

Majd ha megint szarakodik, akkor ezt fogom csinalni!😊
Supersix
Asszem rám céloztál😄!Ugy kell megszivatni a Punkot legegyszerûbben hogy amikor felrakod a géjmet akkor csinálsz egy biztonsági másolatot az egész pb könyvtárról és amikor szarakodik akkor játékból ki és egyszerûen vissza másolgatod!Ez 10000% hogy mûködik és le van a gond a hülye frissítésekrõl amik amúgy sem mûködnek!