Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Jujj, azt a szerencsetlen Asus lapot hogy sikerult megcsipned? 😊 Remelem nem te valasztottad magadnak...

Together we'll fly someday...

az jo de természetes unlock (carier normál játékal) szerinted nem lehet megoldani?

ui: az elöb egy láthatatlan hapek késelt meg háturol még lönise tutam ere gondolsz 😄
de hogy csaljak hogy ne vegyenek észre?
szerinted ha valakinek eredeti van hogy csalhat ugy hogy ne vegyék észre ? 😄
ZOLCHI
2142-ben pedig nem árt az unlock!
1.- alap fegyó hurka az unlock ellen
2.- alapból errõl szól az egész (itt még a defib. is unlock)

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

szia én egy 18 éves gyerek vagyok én is látom hogy van bene némi hiba de akor is jo a játék élmény és ki fogják javitani
sziasztok,én egy 10 éves gyerek vagyok,imádom a bf-t de a 2142-ben tele van minden féle hibával!Tök szar!!!

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

szerintem egy igaz bf nem fog unlockolni (anyi a játék élménynek)
Zs0lt1
Nem tom volt-e már, de ha nem akkor tessék:
BF2142 Unlocks mod for Single-Player, Co-op, and LAN
Ha eredetid van, akkor nem árt elõvigyázatosnak lenni!
LINK

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kipróbáltam, nagyon nem jött be.amúgy még mindig csak a lanos ill. single playeres béta verziója van forgalomba?

a 48 kitüntetésel az öszes fegyvert tipust (medic.ammo,sniper) felehet oldani?
mert pl elkezdem mind medic -es és felszeretném oldatni az öszeset lehet e ?

elöre is köszi
Igaz <#vigyor0>

majd jön a peccset javító peccs...
kBagyula
Ez egy rontó peccs, a játék már annyira tökéletes, hogy muszály volt a dájsznak rontania valamit. <#falbav>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

öö izé, ha ennyi szívás van a peccsel, akkor egyáltalán mit javít (ha javít vmit..)?

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Kovács legény
ha történik valami a dvd-vel az EA kicseréli ingyen

www.czekoart.hu

Titan modban nalam is asztalra lep minden meccs utan. EA a legjobb, csak igy tovabb. Meg is ert 12000-et a jatek. Elszomorito.

nehm tutam hogy ma jelent meg 😞 ezer bocsánat nem figyeltem de ujra kell telepitenem ugynézem mert inditás után kilép azonal
kBagyula
Szerinted hol lehet? Írsz az EA-nak azt ad. (most komolyan: ma jelent meg az új pöcccs, gondolod, hogy lesz azonnal hozzá nocd krekk?) <#ticking>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Az enyém is kilép titán módban. 😞

uj pach no dvd pach hol lehet szerezni ráér mert van eredeti csak az drága ha valami történik a forás lemezel
Nekem is megy csak egy gond van ! Elszáll a desktop-ra amikor a titán megsemmisül!
Külföldi forumokon is rengeteg ilyen visszajelzés van !
kBagyula
Nekem megy pedig.

Kovács legény
vagyok gyere akkor te is mert megyek el itthonrol

www.czekoart.hu

gyere be TS re pls

Kovács legény
-holterem a CD?
-???
-diszkréten

www.czekoart.hu

Kovács legény
de lesz ,kell a lemez ,vagy uj nocdpatch

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem

www.czekoart.hu

nekem eredeti a game de no cd játszom mert utálom ki be teni a lemezt remélem ez nem lesz baj
no CD crackkel játszol?

Kovács legény
nekem müködik az 1.5

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
LooooooooooooooooooooooL

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ja és ebbõl kifolyólag rakhatja ujra a gamet...

kBagyula
Na az zsír! <#ticking>

Ha valaki leszedi a 2142-höz az 1.05-ös patchet egyenlõre ne telepítse, mert telepítés után ha elíndítjuk a gamet EXE hibát ír ki!

kBagyula
Kinn van az 1.05-ös pöcs a gémhez: ITT

A Házigarázda tolja már be a FAQ-ba pls! <#eljen>

Fujiryu
Mondom: Túl kemény vagy azabaj<#vigyor2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ezt ki fejtenéd bõvebben? Ugy gondolom nem a te hsz-ra válaszoltam kiskanna...<#gunyos1><#mf1>

TS Zolly
😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

0Fritz0
Emlékeim szerint az egy másik gém, másik motorral, texturákkal, fizikával és még iq-harcosabb gémerekkel. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Need for Speed: Carbon
Fujiryu
Túl kemény vagy azabaj<#duma>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Mi a lófaxt hablatyolsz te? Mi megy neked simán?<#falbav><#fejvakaras>

Fujiryu
LOL

TS Zolly
😄😄😄 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

HunnernesKonge
"A NFS: Carbon-nál is ugyanez a minimum gépigény, és szaggatás nélkül simán fut!!!"
Ebbol kovetkezik hogy az EA szarik megadni rendszerkovetelményt, év elején kitalál egy minimum és egy ajánlott konfigot és az összes játékára vonatkoztatja oket <#idiota>
Fujiryu
Na b+...
<#falbav><#lama>

Me0w
megbaszlak 😊

Together we'll fly someday...

erdos
Csak az kész van ez meg béta 😛

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hali!

A NFS: Carbon-nál is ugyanez a minimum gépigény, és szaggatás nélkül simán fut!!!
erdos
nem hiszem hogy törtnél mûxik...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"