Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legnagyobb gonosztevésed a WC-ben dohányzás volt negyedikben ?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
DE a pént fel markolták és nem javitják hanem inkáb kidobnak egy kiegészitöt ami -ujab pénzbe kerül -ujab bevétel igy kisziv a játékos kinevet a cég miért?
mert pénzük van programozokat kifüzeték és ahogy mondtad (kaszátol távozás után reklomácio nincs) én meg probáltam elhajtotak és aszt mondták irjak a cégnek ha bajom van és ott sirjam ki a hibákat
nem az elado hibája igaz de lehetne megértöb.
marketinget tanulok de akor is ha bele gondolok menyi mindent lehet ne javitani a bf -en és mit tesznek helyete hova megy a kölcsögvetés és a hackerek,meg a csalok csak röhögnek (nem értem miért jo csalni)
Vanak olyan gyártok amelyek HATÁROZOTAN mmeg kérdezik a rajongokat mit látnának szivesen a játékban ÉS ELNÉZÉST KÉRNEK HA HIBÁZNAK sajnos eben az esetben ez nem áll fen
köszi hogy végig olvastad a helyesirásom 😄 és ezt a monologot 😄
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
a repülö fegyver ami jön mögöted az ojan édi fel unlockoltam de nem tudom mivel lehet ezeket mozgatni vagy aktiválni?
az f12 re nem reagál kérlek segicsetek
Van kedve valakinek játszani?
Én amúgy egyszer csalás nélkül 1700 pontot szedtem össze. 800 újraélesztés, 500 heal pont, meg ölések. Vagy valahogy így. Szóval enm kell csalni a jó ponthoz.
"Megnyugtatunk afelõl, hogy továbbra is fellépünk azon játékosok ellen, akik a hibákat kihasználva növelik pontjaikat. Hamarosan véglegesen bannolni fogjuk az accountjukat. Bár jobban szerettük volna elkerülni ezt a lépést, rájöttünk, hogy nem hagyhatjuk tovább, hogy elrontsák a többiek játékát azzal, hogy kihasználják a hibákat és hackelik a Bf2142-t. Mint mindig, továbbra is gondosan figyeljük hogyan játszanak az emberek, hogy megelõzhessük, a hibák kihasználását. "
Remélem mihamarabb megteszik a megfelelõ lépéseket.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Egyébként próbáld ki a zellert,eléggé ott van.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
grr..ne bosszantsd a népet szerintem..😊 Mi az hogy se ideje, se türelme, amikor ez lenne a dolgok/munkájuk elvileg (a pénzrõl már nem is beszélve..az EA-ról van szó, nem a trafik systemrõl..)!? A játék így is hemzseg a hibáktól, a csalásokra nagy ívben tesznek, ezzel gyakorlatilag téged is a semmibe vesznek, beszedték tõled a pénzt, oszt ennyi, a kasszától való távozás után.. Normálabb helyeken legalább próbálkoznak, lásd Blizzard vagy Valve.náluk sem tökéletes a dolog, de legalább próbálnak tenni a csalók ellen, és néha ki is rakják jópárnak a szûrét.
Ezzel asszem a helivel statpaddolókra és hasonlókra gondolhattál.
Ezekkel nem kell törõdni,mert nemigen találkozol velük a harctéren.
Az uj patch (ami nekem már hibátlanul müxik) ezeket a lehetõségeket kivette.
Ha viszont a nagy átlagot nézzük,aki teheti unlockot használ.
Vegyük például a recon kasztot! A lambertet használja mindenki,hacsak nem snipázik,akkor Zellert
pl egy szám csak 200 ezer ember elenörzése,utána a fenyités szoval jo az ötlet csak nem kivitelezhetö szerintem az ö szemükben
Aztán kikell szûrni a stat alapján azokat akiknek az egy körben elért pontszámuk nagyobb annál (Best Round Score). A többi innen egyszerû. <#hehe>#hehe>
Tehát rákényszelülsz az unlockolt csúzlira."
Rákényszerülsz mi? Azért mert sok idióta aki nem képes kipörgetni normál módon a játékot egybõl csal (mert a nem normál módon szerzett unlock is csalás akárhogy is nézzük).. Csak azt sajnálom, hogy ezt valszeg nem fogják szakcionálni, mert nem tudják. Pedig elsõ lépésben egy visszaállítás, és mondjuk egy figyelmeztetõ ban (majd, ha továbbra is ügyskedik végleges serial tiltás) egybõl megszüntetné ezt a fenemód nagy "kényszert".
inaktív :C cu@bf3
Sajnos még a Bf2 (SF) ben beszélhettünk fegyver-fegyver különbségrõl, most már nem nagyon...
Gecipaci kismalac megy az erdõben, mindenki útálja, mert igen geci ez a kismalac..
Szóval beleesik egy verembe, nem tud kijönni. Arra jár a jótündér és mondja a kismalacnak :
- Igazán egy geci vagy te kismalac, még én is gyûlöllek, pedg a Jótündér vagyok. De látom bajban vagy, ezért segítek rajtad, teljesítem egy kívábnságodat !
Erre a gecipaci kismalac:
- Hát tudod mit ! DÖGÖLJ MEG !
Together we'll fly someday...
És amúgy a többi UNLOCk se ér sz*rt se !
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Together we'll fly someday...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nem kedveled Asust talan?
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Meg 1x Bocs
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Tehát rákényszelülsz az unlockolt csúzlira.
Az a láthatatlanság is unlock,nem csalás! Recon kit - IT33 -as kütyü.
<#violent>#violent> csak nehéz munkával <#mf1>#mf1> na inkáb megyek játszani