Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hja ok ok vágom😊<#wave>
elb*sztam, Anakin-Skywlkr 😊 LOL, bf2142: =HTW= Atysh

*EGER* Anakin-Skywklr BF2-ben

*eger* clános anakyn vagy?
Szerintem azért sem mondja el, mert nem lehet 800-at csinálni... csak vagány gyerek akart lenni, hogy õ tud nagyobbat mondani, arra is kiváncsi lennék, hogy összesen mennyi ilyen pontja van...

Kiváncsi lennék, hogy ezek a gyíkfingok mit is tudnak valójában, félek hogy semmit, csak a szájuk jár, szerintem összesen nincs annyi pontjuk kettõjüknek, mint amirõl szövegelnek... péntek este összemérhetnénk a tudásunkat, azaz minden kemény magyar gyerek 1 szerverre... 😊

ah pits,lemaradtam énis<#hehe>
Fujiryu
Ne töröld már ki a hszeket amiben anyáznak mert tiszta szar így a topik...Vagy akkor töröld ki a válszokat is amik mennek rá...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

JohnnySmith
Kezdek picit morci lenni..... lehet megkéne fogadnom ARMA topikban leírtakat és katonai diktatúrát bevezetni itt is.......
Mrlego és Nyolan fórumozókra gondolok elsõsorban. (nem szeretnék mindenkit külön kiemelni lehetne pár õs tagot is)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Kovács legény
reggeltot? latm megy itt az elet
mijafaszez a f2-f3 cucc? mit csinal?

www.czekoart.hu

ZOLCHI
Reggelt!
Mi a franc megy itt????
Kiszabadult a gyogyós ovi? Ez bizti valami vicc lesz.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

kBagyula
Engem nem bánt, segítettem korábban neki.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Best Round Score: 2702.
Grat a statpaddinghoz! Méghogy 100 pont/kör... ha szerver tulaj lennék elsõ lennél a banlistámon.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ne haragítsd magadr,a mert téged is kispéciz vagymi😊

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

kBagyula
Lego, Te egy kicsit el vagy tévedve. Szerintem. 😊)

kBagyula
Szerintem itt próbálkozz: Link.

szépen hangsulyozom amig gyugod vagyok ha meglátlak pályán és tudom hogy csaslz ! csak téged foglak kispécizni 😄
nagyon fogom az ujaidat sajnálni nyomd meg sok szor az örök élet gombot hátha bejön 😄
3 jonapja játszom napi 4 orát suli miat 😄
18 éves vagyok 😄
nem szeretek dicsegetni már le is tetem rola hogy vala ha klán tag lehetek nem érdekelnek a plecsnik meg a rangok csak ugy játszom DE NEM VAGYOK AMATÖR csak ezt tisztázuk ok?
joebacsi
tuttam! 😛
(sok idõd van basszus 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

F1rstK1ng
Milyen néven tolod kisköcsög?

inaktív :C cu@bf3

aztadurae, te valami paródia vagy, jól nyomod a figurát, még vicces, szólok ha már sok lesz.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

F1rstK1ng
Te szedsz valamit mi?
Mond hogy éred el ezt a hatást?<#ticking>

joebacsi
kuss, éndugommeg 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
figyimá, énis csapatot keresek, énis ígyállok hozzá mint te, csináljunk már egyett!
merha ketten vagyunk, azmár egy kiscsapat, nem?

mNzJean
<#fejvakaras>Népszerü leszel ,már látom elõre, csak olvassák el többen a hsz.-aidat.<#eplus2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

joebacsi
bocsi, ugye szopni is tudsz?

joebacsi
jó, én felveszlek a klánomba, amit láthatsz az aláírásomban (nem az erdéháa, hanem a másik)
"lány" beosztásban kezdesz, 2 év próbaidõvel, és ha még azután is tudsz szakaszosan fingani, akkor elgondolkodunk a további elõmeneteledrõl 😄

Nem mondom meg, hogy kell újraélesztésbõl 800-at csinálni, mert tiszteletlen voltál velem, és aki tiszteletlen volt velem, az a jövõben is tiszteletlen velem, és valószínûleg a jelenben is tiszteletlen gondolatai vannak velem kapcsolatban, és az nem túl jó, hanem inkább közepes. Ennyit errõl.
--- xy vagyok --x éves , ennyi ideje játszom, szeretnék hozzátok bekerülni , hetente ennyi idõm van játékra stb...

Így jó? Akkor várom a visszalevelet a felvételemrõl.
joebacsi
és ezeken a gyíkokon kívül akar valaki klánozni egyáltalán ezzel a rattyantással? 😊

Fujiryu
Amúgy meg az unlockra visszatérve, aki klánozni akar 2142-ben az leszokhat róla mert cb-n még nem nagyon használják...
(Mondjuk sztem ez az infantrys dolog egy vicc ebben a játékban...)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

kösz a tippet, megpróbálom.
miaza "gyk" ?? ...

<#hehe><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mNzJean
Ha alaposan utánnatúrsz a Battlefield.hu-n valahol sokáig téma volt ez a ranked server dolog , BB-vel is ott tudod felvenni a kapcsolatot.

hát ez az, hogy nem tudom elérni a magyarországi képviseletet, mivel az electronicarts.hu-n se telefonszám, se e-mail cím se semmi................

Amúgy köszi : ))
Fujiryu
Hát azért volt neked is egy két érdekes beszólásod😄

F1rstK1ng
Az a legjobb amikor 2 ilyen GYP-s oktatja egymást...HIHETETLENEK vagytok, elõször tanuljatok meg hentelni (Mrlego-Nyolan párosra gondolok) Egyszer taníts már meg statpad nélkül csak revive scoreból 1000 nyomni, kösz szépen

mNzJean
Sajnos a ranked server üzemeltetésének szigoru szabályai vannak , ez ügyben vedd fel a kapcsolatot az EA magyarországi képviseletével ,vagy keresd Burn Baby-t õ is tud ezügyben felvilágosítást adni.Amúgy sok sikert hozzá.<#eljen>

mNzJean
Ezt most neked írom ,de mindenkinek szól aki klánozni szeretne,ezzel a mentalitással maximum egy ovodai csoportba van esélyetek bekerülni ,nem egy klánba. Eleve úgy senki nem fog kapkodni utánnatok ,ha itt a fórumon magatokat fényezitek a statotokkal ,aminek a felét ráadásul úgy stadpaddoltátok össze. Normál esetben így néz ki egy jelentkezés egy klánba: --- xy vagyok --x éves , ennyi ideje játszom, szeretnék hozzátok bekerülni , hetente ennyi idõm van játékra stb...,a statod a legutolsó ami valakit is érdekel , élesben úgysem tudod sokra használni a kés-pisztolyos tapasztalataidat.

Hali!

Bár nem volt idõm végigolvasni az itt kefejtett témát, de erre kérdésre ha valaki tudja a választ akkor üzenjen:

Hol találok olyan embert aki kapcsolatban van az EA-val?
Ugyanis szeretnénk az Argonet-es szerveren Ranked BF2142 szervert futtatni és egyszerûen nem találok olyat aki EA-s :\.

Pls, küldjön mail-t aki tud segíteni!
Köszi!

Üdv.: Antali Zoltán ([email protected])
irj visza akor játszhatunk 😄
kBagyula
Nem nagyon szoktam bújkálni egyébként, megyek és ha szembejön valaki lepuffantom, ha van idõm célozni. Jobbára az alapfegyvereket szoktam használni, valahogy azok jobban bejönnek.

SubZero911
Tiszta GYP. (gyógy-pedagógia gyk.)

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

kBagyula
Azta! <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe> Én kérek elnézést Terminátor úr!

ttibi
van a játék-hoz mini-image? a bf2-höz volt!
tög gáz hogy benne van a lemez a gépbe!

aszitem csak én nemtudok folyamatosan olvasni<#idiota>
vazz, nem bántásból, mert én sem vagyok sajnos egy Grécsi, de kicsit lassabban pötyögj, mert rémes kibogáraszni, hogy mit akartál tulajdonképpen írni 😊)

HunnernesKonge
Ugye 3 szintu Leader cucc van, van a spawnpoint (beacon) Van a repkedö uav és az ultra mega hiperszuper repkedo haláloszto.
A beaconhoz 1 ember kell a squadodba.
az uavhoz 3 ember
ahhoz a izéhe' meg 5 vagy 6.
Persze mindezt ugy hogy te vagy a squadleader, és a Customize alatt beteszed a fejed mellé
nem dohányzom nem iszom 😄 egy sportolo már csak ilyen 😄
nem a leg nagyob az volt amikor már rendört hivtak és tanuskodnom kelet a saját osztály társam elen mert meg lopta az o.f met 20 ezer forintal
nincs se priuszom semim 😄

na jo ez nem lényeges
nah ere lene egy két szavam ha nem baj az adminok nem mindig helyesen cselekednek szerintem titeket is néha véletlenül 1 p kizárnak de senki ne mondja hogy nem rugták még ki sehonan mert nem hiszem el hogy véletlenül ölöd meg a csaptársad ( gránát dobásnál véletlenül a marha elnézést nem elszalad hanem pont ara szalad amere dobom)
ma kill néven egy srác -30 vagy 30 saját csapat társát megölte és nem hogy kirugnák 2 szavazásra bocsátoták és már a játék otartot hogy mindenki rá vadászot mert ojan idegesitö volt a srác(párdon ha csaj)

a hackerek az a baj hogy a ban jolene de ahogy az ea-games keményit ugy ök is olyanok mint a virusok ha felteszel egy jo virusirtot elöb utob elavul és a virus inteligenseb lesz mint a virus irto és simán kicselezi a tüzfaladat.

Nem értek egyet a cégel mert nem az a megoldás hogy kirugnak minden csalot sokszor a megfélemlités hatásosab pl a sro (nemismerték el ) a cég feltörte a játékosok gépét és kitörölte minden játékbeli adatát vagy a számitogépén dolgok eltüntek csak ugy (ez egy ingyenes játék)

Én nem vagyok biztos bene hogy ezt megtudja a cég ugy oldani hogy mindenki elégedetlegyen a döntésel