Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát muszály mert különben nem döbbenek rá <#ejnye1><#duhos2><#dumcsi>

Fujiryu
LOL

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

erdos
Félsz hogy szétkap az ifjúság, mi? <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

kBagyula
Bug.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

JCSR ODIN
Jól van látom minden topicba jut egy ügyeletes Vérpisti <#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Kovács legény
DEC.2-án, 6 órától kezdõdik az immáron 9. community találkozó, amit remélhetõleg senki nem fog megúszni tiszta tudatállapotban.
Jelentkezés a szokásos módon,a www.battlefield.hu bal oldali menüjében. Kérjük a létszám felmérése és a névkitûzõk elkészítése érdekében mindenki jelezze, aki el fog jönni. (Aki most regisztál és nem kap visszajelzõ e-mailt az aktiváláshoz, legyen kedves írni BurnBaby-nek egy e-mailt([email protected]) arról a címrõl, amivel regisztrálta magát, és aktiválja manuálisan.)
Ennek pontos helye Pannónia utca 18. (a nyugatitól pár sarok).
Térképis van hozzá. A hely reggel 5 óráig áll rendelkezésünkre, tehát az elsõ BKV járatok indulásáig bárki maradhat.
Árak (azaz ami nem az étel/itallap szerint megy):
Italok:
Csapot sörök
- Dreher korsó 450,-
- Dreher pohár 300,-
- Pilsner korsó 550,-
- Pilsner pohár 400,-
Borok
- Szekszádi kékfrankos/olaszrizling/rosé 200,-/dl
Naturaqua szénsavas/mentes 200.-
Szénsavas üdítõk 300,-/pohár
Rostos cappy 350,-/üveg
Johnny Walker Red Label 850,-/4cl

Ételek:
Rántott sajt 750,-
Rántott csirkemell 900,-
- Köret (hasábburgonya, rizs) 250,-
- Tartármártás 120,-
- Ketchup 100,-
Tejszínes jércetokány, tészta köret 1100,-
Bolognai spagetti 1050,-
Somlói galuska csokiöntettel 550,-
Palacsinták igény szerint 150,-/db

www.czekoart.hu

Köszi.
Ez a videó cheat vagy bug? És az elsõben mi volt a hiba, azt nem értettem.
Senkit nem érdekel hogy neked kinek hiányzik a dögcédulád. Bazzeg anakyn te nagyon gyerek vagy ez látszik!!! Inkább ne is írj ha nem tudsz valami olyat írni ami mindenkit érdekel!!!<#banplz><#gonosz3>

kBagyula
Vót már ilyen korábban a BF2 berkein belül... 😄D

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nyolan, túl nagy a szád, és hiányzik nekem a dögcédulád!
Azon sem csodálkoznék ha demotól tovább még nem is jutottál volna.
Félsz a kihívástól??? Szerintem jó ötlet lenne megtölteni este egy szervert magyarokkal. Egyik oldalon Nyolan és akinek õ szimpi, a másikon meg akinek nem szimpi, aztán harc! 😄

á néha nemolyan könyü nyerni 😄 de atért érdemes probálkozni ha 2 x eröseb is az elenfél 😄
mNzJean
Jó lenne ezt a fórumot nem elvinni a dedó szintjére ,nyugodtan töröld a gyökér hozzászólásokat ,nem kell leállni egy ilyen kreténnel vitatkozni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Carlos HUN
Battlefield 2142 Titan Glitching
nemtom volt e már de nagyon érdekes mennyi bug van a titan-on belül😄DDDDD

Carlos HUN
Hát nekem kezdödik mint anno bf2 - ben sokkal szarabb lesz a a patchtöl😄

JohnnySmith
OFF:
1. Ne hasonlítgassál senkihez...
2. Stílusodon változtass mihamarabb mert nem leszel hosszúéletû az sg-n.
3. Miért nem lehetett ezt mind 1hsz ben leírni mondjuk nevekre lebontva?

Ja és ne szomorkodj nem törlöm a hsz-aidat.... majd esetleg ha már tényleg nem bírsz magaddal.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Na, elég lesz, már nem vicces.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Fujiryu
Túl sok itt a keményember azabaj😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu

mesor
Nah egy újabb statláma!<#levele>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
kire gondolsz? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Most olvasom, hogy csak a "privát üzenkedéseinket" törlöd. Elõbb a saját házad tajtékán kéne körülnézned, akkor úszhatnál a tajtékban, mert legalább a fele irományod privát üzenet.
Ja egyetértek. Tök cink ez az admin. Ahelyett, hogy növelné a pontjait, itt osztja az észt, meg belemunkálkodik abba, amit én kínkeserves vergõdés után megírtam, és ami olyan szép lett. Szóval inkább a BF szerveren legyél ilyen destruktív, adminkám.
Ja egyetértek. Tök cink ez az admin. Ahelyett, hogy növelné a pontjait, itt osztja az észt, meg belemunkálkodik abba, amit én kínkeserves vergõdés után megírtam, és ami olyan szép lett. Szóval inkább a BF szerveren legyél ilyen destruktív, adminkám.
Felesleges minden magyarnak egy szerverre vagy akármennyire feljönnie, mert úgyis én nyerek, ez nem kérdés.
De legalább helyesírni sem tudsz.
Nem mondtam csúnyát. Nem szép dolog kitörölni a tisztességes emberek hozzászólásait. Te is olyan vagy, mint Gyúrcsány. Le kéne mondanod.
zombeeka
Én nem vagyok ilyen sz.gép és games-mániákus ezért nagyon nem mélyedtem el
a dolgokban én csak a puszta érzést tudom kommentálni a játékkal
kapcsolatban! Nem tetszik igazán,eléggé csalódott vagyok! Erre gyúrtak a gyártók ilyen hosszú ideig??? A motor ugyanaz,mint volt csak más a skin és ennyi! Még azért tolom a játékot,hátha megbékélek vele...vmikor!<#violent>

Irgum-burgum :)

kBagyula
Majd lesz kellemetlen is, pl. egy jó kis crash az új pöccs után. 😊)

F1rstK1ng
Bocs FACE/OFF
Gyere játszani most akkor (nem voltam itt)megmutatom miért én vok a legjobb magyar kiskocsis😄 és a legjobb hun sudnik vps

inaktív :C cu@bf3

atomboy
Na beszereztem es kiprobaltam a fullt. Egesz kellemes hangulatu, elso nehany jatekon meg nem volt negativ benyomas.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

uHs Gerzson
Ezek a mai programozók 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

kBagyula
Szerintem ebben a PB keze is benne van. Egy kis mellékes a jó szolgálatért cserébe. 😛

(1ébként komoly, hogy a még meg sem jelent QW-ra is lehet hacket elõrendelni.. 😄

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

durva..az is elég szánalmas ember aki csal az ilyen játékokban, de aki megveszi a játékot, majd vesz hozzá (mert ezt pénzért nyomatják) egy ilyen szarságot, az már a megaszánalom kategória. Ahogy nézem a lapot, elég sok játékot és így céget érint a dolog, nem értem, miért nem lépnek fel ellenük..akár összefogva egy anti anti cheat system létrehozásával..vagy a PB,VAC stb emberkéknek összekapni magát és az ilyenek ellen valami frankót kihozni.

mooo
😄
Cheat videó végén a szöveg elég elkeserítõ<#szomoru1>
csak országos volt 😞 az nem jo?
és futásban nyertem az jo lesz? (remélem most nem hibáztam)
de ha nyersz egy olimpiát és/vagy VB-t megbocsájtjuk neked😊)

szerintem számold ujra töblesz az hidel
mooo
Suli után játék helyett inkább gyakorold a helyesírást...20 hibát kapásból látok a 3 soros mondatodban.
JohnnySmith
Nem tiltok ki senkit (nincs rá jogom) , csupán egy észrevétel volt, amit azért bekéne tartani nem hiszem hogy sokan kiváncsiak lennének a privát üzengetéseitekre.

Anakyn neked csak azt tudom tanácsolni hogy gondold át hogy mit írsz és olvasd is el. FAQ-ba ez nincs lefektetve de gondolom ez csak "netikett".

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

elnézést anyit mondtam csak hogy nem birom a csalokat nem károngodtam nem sértetem forum szabályt csak megosztotam a véleményem a töbi játékosal mert a forum elvileg ere van nem?
ezért ha kitiltasz akor csak anyi a válaszom hogy nyugotan de nem csináltam semit
Fujiryu
Mondtam hogy nagy szar ez az EA.Ez már lassan hagyomány hogy a patchekkel rontanak a játékon...

Házigazda: JohnnySmith!
sajnálom, hogy 2 hsz között elfelejtettem a FAQ (GYIK) ide vonatkozó sorait, és elõbb vertem egy entert, mint ahogy az új gondolat kifejlõdött volna bennem. Legközelebb a megírt hsz és az enter után várni fogok 9 évet! Tudok bunkó lenni, de nem akarok... most nem, fõleg nem veled, itt a saját topicodban. Mindenkinek további jó fórumozást kívánok! <#worship>

ZOLCHI
EA reakció a patch hibáira :
"-Titan mapon kivág az asztalra kör végén. Megkapod a pontokat, amiket elértél a körben, legfeljebb némi késéssel.

- Ha a Titan mozog, miközben leomlanak a pajzsai, és az adott mapra beállított körök száma nagyobb, mint egy, akkor a játékost kivágja az asztalra kör végén. Amíg a hibát nem javítjuk, az adminok elkerülhetik a jelenséget úgy, hogy csak 1 kört állítanak be maponként)... ezt a DICE is megerõsítette). Addig is a katonák választhatnak conquest mapokat, hogy ne fussanak bele ebbe a hibába, ha a maponkénti körök száma nagyobb, mint egy."

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

JohnnySmith
Egy hszbe nem ment volna mi?

perverz hajlamaimat tökéletesen ki tudom élni a BF2142-ben, ha újra szerelemre vágyom, majd újra BF2 😊

lehet az lesz, de nem sok esélyt adok neki, kiábrándultam Tubar-ékból! máshol meg nincs esélyem játszani, ha érted a problémám 😊

cru5er vok<#vigyor>Szal már ennyien átmentetek 2142re<#szomoru1>majd csak eljön a nap,mikor sírva jöttök vissza bf2zni<#ravasz1>
ezek szerint találkoztunk a harcmezõn 😊 kit tisztelhetek benned???