Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Hat ha neked egy celeron kivalo jatekra, akkor legyen igazad. (lolol)

Together we'll fly someday...

sztechnika
Érdekes játékra kivalo nalam es leirtam,hogy nem uj gépet akarok venni...
Az üzit Paranoia-nak írtam...

Me0w
A celeron nem processzor jatekra, nem tudom hogy sikerult olyat venned (gondolom olcso volt, elolvasni meg hogy miert, az luxus). Hiaba veszel bele memoriat, a processzorod/videokartyad akkor is lassu marad. A megoldas lehet egy nem celeron dual core proci, 1g ram es egy x800pro minimum.

sztechnika
Köszi!
A neved mióta van animálva?😊
A vista beta szépen futott bar volt fennakadasok..
Akkor amit irtam,azt megoldja a + RAM?

hát már szinte lassan alap az 1giga ram:Snemis a játékok végett.../jön a vista is/ramból sosincs elég😊
sztechnika
Köszi!
Jó remélem a kivágás valahogy megoldódik<#wow2>
A játék beszaggat,amikor a mapon egy helyen vagyunk 20 nál többen és azért kérdezem(még full lowon is)
768 ram akkor kevés,megéri venni,hogy ne szaggason?

ramot mindenféle képpen!de attól még korán sem biztos,h nemfog kivágni a játék😄
sztechnika
Engem is kidob a game....ujra kell raknom...
EZ a gépem,mit vegyek,hogy mégjobban fusson a bf 2142?
Intel Celeron D 3,0ghz,768Mb RAM,Ati 9800Pro
Lehetõleg ne azt,hogy vegyek új gépet,Köszi!<#worship><#worship><#worship>

Colton
Sngle Player-en tényleg nincs titan?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Hello

Az Accountos Baj Mgoldodott de nem tudok interneten játszani mertazt irja ki hogy Nincs Internetem padig csatlakozva van.

Mi A Baj PLS HELP!

TS Zolly
Csak tippeim lehetnek a patching failedre. Mert nincs nekem meg ez a szar, de bf2nél eleinte sok próblémát okozott ez a hiba. Mivel a bf2142 csak egy fizetett bf2 mod, ezért talán ezek közt van a hiba.

- ne legyen az xp felhasználói nevedbe ékezet
- Rendszergizdaként jelenkezz be, ugy próbáld felrakni.
- Csökkentett modba való felrakást is megpróbálhatod.
- Játék nem a c meghajtón van.
- Nincs elég hely a c meghajtón. [ bf2-en egy párszáz megás pecshez kelett 3-4 giga szabad hely a c meghajtón. ]
- Nem eredeti a játék. [ Bár ez nem ok ]
- Olvasd végig a tyopikot, hátha van róla szó valahol.
- Szólj a tyopik házigizdájának, frissitse a q gyikját.
- Felejsd el a bf2142-öt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Ja bocs 1.06
Mértne lene?
TS Zolly
Talán mert nincs 1.6 pec???? 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

HELP.mitöl lehez az,hogy az 1.6 os patch patching failedet ír?és kidobál a játék😞
Colton
Mi lehet e baja? Mert Csinálok uj account ot és kiírja hogy foglalt uttánna beirok egy újjat és kiírja hogy "invalid CD Key" Segitsen vki imádom ezt a JÁTÉKOT!

PLS

F1rstK1ng
key-gen

inaktív :C cu@bf3

ttibi
nem tudtok a játékhoz serialt? 1 szérial kéne! mielõtt mindenki elküld meglegebb helyekre...eredeti játékom van!! bilboHUN néven nyomom! csak lanozni akarunk, és nem enged egyszere úgyanazal a szeria számal,
vagy tudtok valami megoldást hogy tudjunk lanozni?

remélem rendbe hozák a game-t mert mostanság sajna ugy látom sok hiba van bene és csalodnom kell a játékban 😞(
pedig nagyon szeretem a bf öszes részét
Az EA hivatalos oldaláról már nem elérhetõ az 1.05 patch csak az 1.06 hotfix. Ez valószínûleg magában foglalja az 1.05-öt is.

az ünnepi kaki...

pIIrash
"1 honapos a game kb,h lehet az h van akinek már több mint 160.000 pontja van" : úgy, hogy ügyes és sokkal többet játszott mint mi.

"meg h lehet az h titan modban nyomtam én vezettem a pontokban 30al és volt akinek a meccs közepére 240 pontja volt": sok ember lelött (általában repülnek). Vagy cheater!

"meg a másik h kap az ember 500 pontot mit kell legyilkolni?😊": pl. ha egy adott kaszt tagja vagy sokáig: pl 10 óra a supporttal, 50 óra a reconnal, stb. ( Én mindig support szinte ... már 3 * kaptam 500-at)

A 2.-es ponthoz visszatérve:
Ki az a szánalmas, aki cheatel?
<#ejnye1><#gun><#gonosz2><#phone><#banplz><#lama><#violent>

Egy ilyen játékban miért jó az ha valaki cheatet használ.
Ha singleben valaki már 50 órája nem tud továbbjutni, akkor ok.
De, hogy lesz így valaha is jó játékos vkibõl?! *-)

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

JCSR ODIN
Nekem ezt akkor írta mikor rossz crack-et raktam rá. Jó crack és már ment is.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

1.Stat padding
2.kis piros kettesrõl meg már lekéstél.Volt egy bizonyos ideig a Veteran regisztráció,de már sajna nincs.
sziasztok!

1 honapos a game kb,h lehet az h van akinek már több mint 160.000 pontja van?nem értem!!!meg h lehet az h titan modban nyomtam én vezettem a pontokban 30al és volt akinek a meccs közepére 240 pontja volt?h csinálta?meg a másik h kap az ember 500 pontot mit kell legyilkolni?😊

jah és még 1et kérdeznék bf2ben is nyomtam h jelenitem meg a játékban a kis piros 2est?😊
köszönöm h ha válaszoltok😉!!!!

kBagyula
<#hehe><#hehe><#hehe>Ezen csak én is nevetni tudok. <#hehe> mindegy, feltettem, látszólag minden oké, mûködik.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

pIIrash
Valóban. Ez az 1.06 javítja azt, amit az 1.05 még jobban elk*rtak.
Ergo: 1.06 = 1.01 😉

De jó, mert legalább most már nem idegesítem magam, hogy "There is a problem with your connection ...". Most már e nélkül vág ki! <#mf1>

U. a a beállítással az 1.01 AvFPS: 24, ezzel (1.06) AvFPS: 15

Minden komolyabb hiba, amit eddig észleltem továbbra is megvan.
Szal jó lett! Ezért vártam ennyit?

Az egyetlen dolog, ami változott, hogy nem félóránként, hanem csak szökõ évente félszer vág ki.

// Egy éven belûl várható az 13.11-es patch: 3 DVD // <#zavart2>

akor visza vonom azokat amit a cégre mondtam ha a pach müködik akor csak egy dolog maradt a cheats kiszürése
mesor
Ez hihetetlen b+!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

gy van, gáz..de annyibó jó, hogy egalább amit elbaltáztak azt egybõl korrigálják..legalábbis bízom benne, hogy ez a pacccs javítja a felmerült dolgokat..

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

1.06-os peccs??!<#wow1> Mi a manó hisz még az elõzõ ki sem hûlt<#wow2>Én meg azt hittem az EA már nem képes meglepni(szarkazmus).
<#szomoru1><#gonosz3><#rolleyes>

Kovács legény
kénytelen leszel venni egy normális monitort, nemcsak a játék miatt ,de a 60Hz az nemkicsit gyilkolja le az ember szemét.

www.czekoart.hu

kBagyula
Pöccs: Link

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

pIIrash
Battlefield 2142 verziókövetés:

Battlefield 2142 Kis rakás.00 /
- Elk*rtuk. Nem kicsit! Nagyon!
Battlefield 2142 Nagy rakás.01 patch
- Az új pacth segítségével már lehet játszani a neten.
- A durva hibák számát megnöveltük
Battlefiled 2142 Híg fos.06 patch
- Felülmúlva önmagunkat még tovább növeltük az idegörlõ hibák számát!

Köszönjük!
<#worship><#banplz><#levele><#gunyos1>

peti193
egyértelmû.................

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

gondolom onnan tudod, hogy neked is megvan ertedetiben 😊))

ftp://ftp.multiplay.co.uk/pub/games/fps/battlefield2142/patches/win32/bf2142_patch_v1.06.exe

valaki 1.06 patch link pls!

mokás a f.a.q belet téve az unlock 😄 kár hogy figyelik a hálot és kiszürik a csalokat mert kiprobálnám szivesen én is csak nem akarok kockáztatni az eredetimel.

Még kirugnának 😞
ttibi
van már 1.6os patch!<#taps><#wow2>

A tisztelet kijár Nyolan-nak! Nyolan VS 63 😊

HunnernesKonge
Szeretem az ilyen embereket aki lenagyképuznek másokat csak mert azok nem az o velemenyet fogadjak el.
Amugymeg szovegertelemzes 1es barátom. 63 vs Nyolan de oltsál csak mert téged védelek. OMG
Szeretem mikor ilyen gyerekek nagy arcnak hiszik magukat, csak nem tudom mire feszítesz! Kemény vagy a monitor elõtt, ugye öcsi? Jó dolog beszólogatni ismeretleneknek, ugye? Jó bunkónak lenni? Nem tudom miért kell letámadni a másikat?

62/2 véleményem szerint 😊

mrbaba
CSá nép!! Az lenne a kérdésem, hogy a monitorom csak 60 HZ-ig nyugszik és sajna ez a game meg többön. És ha ekinditom a játékot akkor "besül" a monitorom. Aki tud, az segítsen PLZ!!!
A választ elõre is kössz!!

Üdv.:2Ba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

mNzJean
Nincs routerem úgyhogy ez kilõve.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nem tudtam hogy ez a fórum korhatáros és ezuton szeretnék elnézést kérni tõled hogy ennyire belegázoltam lelki világodba...<#mf2><#vigyor1>

HunnernesKonge
Szerinted van olyan szerver ahol engedélyezve van a 63vs1?<#idiota>

Jean: Esetleg ha van Routered, a portokat engedélyezted? Más ötletem nincs . Bár ez lehet beleesik az stb-be
Te magadtól vagy ilyen hüLe vagy valaki segit??? Látom az értelem ábrázolásában magadra találtál... Gratulálok te XXL-es balfax!<#mf1><#eplus2>

mNzJean
Tegnap óta ezt csinálja , van valakinek valami ötlete?Újra tettem, virusírtó kikapcs stb.. mégsem látja a netet, eddig jó volt , feltettem az új patchet és mivel nem mûködött visszatettem a régit ,azóta ez van.Ha valaki tud valami okosat azt megköszönném.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Neked tudok gratulálni, hogy te nem vagy gyerek, csak akkor nem értem mit keresel itt?

Esti magyar hent party áll, az érdeklõdõket várom!

Bánom hogy adtam a nevem ehhez a fórumhoz, megköszönném ha törölnétek a hozzászólásaimat! THX

Me0w
Azert a 7 szobol ketto hibas nem rossz arany <#vigyor1>