Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu

A BF2 peccsei után ez a legijesztõbb dolog, amit a tokon találni lehet <#vigyor2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Me0w
A dobozt nem sokan nezik. Egy keresztbe athuzott voroshagyma + szalonna is van rajta, te megis jatszol vele 😛

Together we'll fly someday...

ColdFire
hamachi:
BF2142Hungary
pass: 12345

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fujiryu
Szedd le a géped oldalát, és nézz bele...50 kémnek csak van vmi nyoma benne😄

A másik meg, hogy ne játsz számítógépes játékot addig, amíg meg nem tanulsz írni...Nem véletlenül van rajta az a 16+-os jelzés😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
jah a 007ügynök volt az
légyszi olvasd már el min.10szer amit irsz mielött rányomsz a "mehet" -re

amugy nemveszik el amit eddig csináltál ,mert az ea szervere tárolja az accokat (célszerû megjegyezni az acc nevét és jelszavát ha nem lett volna világos😉

www.czekoart.hu

dukumentumalat majd kitörlöm 4 x ujra telepitetem más merevlemezre kitürültem mindent csak a dokumentumok alat lévö profilt nem de akor minden elveszik amit idáig csináltam nem?

biztos nincs más modszer ere csak a teljes törlés?
az elmult napokban kb 50 db kém behatolást észlelt a gépem
Nem lehet hogy a kémek szét barmolták a gamet?
ColdFire
nemigazán... te?...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kBagyula
Eltévedtél?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ColdFire
hamachi? vki csináljon szervert és gogo nyirás 😄

ColdFire
tört verzsön kell updatelni? :\

igaz én sem tudok helyesen irni de hogy ha ezt meglátta volna a magyar tanárom 10000% hogy megbuktatt! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ColdFire

ZOLCHI
Ugye,hogy nem is olyan egyszerû az élet?!

Uninstall az egészet(profilostól,mindenestõl).
Install game , install 1.06 patch.
Nem hátrány a vega driver frissítése sem!

Sziasztok!

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

kBagyula
Jól beszélsz, ezt az irományt én sem vágom.

Lego:
Nomeg, ha eredetid van akkor minek a FAQ? Az a virágbóti verziós emböröknek van - többnyire. <#fejvakaras>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Me0w
Na ezt megegyszer mert egy ertelmes szo nem volt benne, nemhogy mondat.

nem ergyszerüen telepiti
után inditom el és egy fehér ablak jön be a logo helyet ha elinditja akor exe hibát ir ki a lemezen egy karc-se láthato
nem volt baj amig punk bastert nem frisitetem ami a f.a.g van kirtta licens punk puster (8b4b) asztán kirugot a játékbol és töbet nem indult el
kBagyula
1. Feltetted, jó, de el is indítottad? Úgy mûködött?
2. Ha mûkszik az alap akkor tedd rá a pöccst.
3. Minek buzerálod a PB-t? Frissíti ótómatán magát.

... és Jaóreggelt!

Carlos HUN
HUUUHUU dejó a banner gratula<#worship><#taps>

Kovács legény
hát azt nem😄

www.czekoart.hu

1, lépésnek fel telepitetem a játékot
2, 1,06 pach
3, punk puster frisitése

4 eredmény a logo fehéren fön be nem kátni semit a program nem indul el ha elindzl kirja hogy hiba történt
a f.a.q követem eredeti a játékom de akor nagy játékosok kérdem én mit rontotam el?
nem tudnátok majd nekem segiteni?
honnan tudomm leszedni az intro zenéjét??
uHs Gerzson
Ez mehetne Bf42 topicba, de a te képedett nem verheti 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

sziasztok nektek nem fordul elö hogy csak 2 x vagy 3 x ra tutodjátok elinditani a játékot (elindul bejön a logo és eltünik enyi de utána a töltés megál és néha kirja hogy hiba történt) eredeti a game
SubZero911
Gyönyörûûû-gyönyörûûûû ! Az a SAS !! A gíp oldalán !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Kovács legény
ez a legjobb😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
esetleg játszani lehet rajtuk?

www.czekoart.hu

newszepiking
sziasztok
tényleg csak az eredeti megy a neten?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

készek vagytok<#hehe>
erdos
jól van na, túlhaladt rajtam a technika... <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

kBagyula
Ez vetõgép nem látod? Épp a jövõ évi búzát tapossa bele a földbe. A háttérben pedig a permetelõgépek röppennek és írtják a zsizsiket, a katona pedig az elõtérben a rágcsálóírtásra szakosodott szkvad tagja, aki épp egy nyulat kerget... <#idiota><#hehe>

erdos
Ezek a modern kombájnok vazze.... <#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

SubZero911
Már csak az avatarom hiányzik a bannerrõl !!! A sas gyönyörû lenne a bal felsõ sarokban !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Látod nem hagytam el a 2142 klubot..

Jah naon jó lett a banner! Grat!!<#worship><#eljen>

ZOLCHI
Sirály lett a banner! Grat.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

JimKirk
asztat?
angol játékos felvet aszt akarja tag legyek 😄
meglepö 😊 köszi
mooo
Felhasználói nevet sehogy...A jelszót meg meglepõ módon a jelszó cserénél a beállítások menüpont alatt.
egész jo ez a kép 😊
sziasztok tudom nagyon hülye kérdés de hol lehet a jelszavamat és a felhasználoi nevem megváltoztatni a bf ben és az sg.hu forumon?
JohnnySmith
Tökéletes<#worship>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Me0w

JohnnySmith
Este meglesz, ha hazaértem. Csak kicsinyítek rajta.
Ha valaki megcsinálja normális banner méretként akkor most is felrakhatom.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

SubZero911

bakvarnyu
<#vigyor2><#eljen>

JimKirk
Hat jah..!😊
F1rstK1ng
És mit tegyek két nem ranked serverrel, ló....t

inaktív :C cu@bf3

JimKirk
Vannak nagyon jok!😄