16212
Battlefield 2142
  • DarkSector
    Eredeti cd-kulcs kell...
  • Alien69
    Azért, mert a statisztika szerint több killt szereztem, még nem jelenti azt, hogy "értenék" is hozzá! De azért köszi! :-)
  • vacakvacak
    Aha kössz
  • czky
    Tört verzió sehogy sem megy neten. Neten csak eredeti megy és az is csak sajnos eredeti lemezzel...
  • vacakvacak
    Sziasztok ha a crackelés nélküli tört verzióra réteszem a kiegészítőt akkor az menni fog rendesen neten vagy nem????
  • kBagyula #7110
    Hát ölég rendesen kikeltél magadból.
  • kBagyula #7109
  • pIIrash
    Nyilván átadom annak aki jobban ért hozzá!
    Bár már én is gyakorolok vele néha! A kidobósdiról meg annyit, hogy:

=== ===
    == ===
    === = =
  • Alien69
    PIIRAS, KÖSZÖNÖM, hogy átadtad a gépet ! Sajnos, késöbb már nem tdutalak visszavenni, más ugrott a helyedre, sorry. Késöbb, 3x dobott az asztalra, és már nem mentem így vissza.
  • Alien69
    Hidd el, NEKED se fog menni! Nem arról beszél, hogy mindig ez a helyzet, hanem arról, hogy néha. :-) Én is jártam így nem 1x, sőt! Még a gunship gépágyújával is lövöldöztem, azzal se sikerült szétlőni!
  • pIIrash
    Amikor nálunk egy csapat van és a mi beaconunk az ellenség Titánján van, akkor nem nehéz rájönni, hogy ami a miénken van az nem a miénk!
  • zsuskoo
    Csá! PIIRASH. lehet hogy nekem megy csak de én le tudom vadászni a beacont csak előtte megnézem nem e saját csapaté!
  • pIIrash
    Az a baj, hogy a 3/5-e a társaságnak 16< ... Na már most az a szűlő, aki hagyja hogy eleve 16 felettieknek készűlt játékkal játszon a kölök (mert ugye biztos nem zsebpénzből vette meg a 12 k-s játékot), annak ez lenne az utolsó mondata, ha összefutnék vele: "Tank pratyivnyika!"
  • pIIrash
    A kedvencem, hogy minden egyes kör elején be kell pakolni a tetves cuccokat ... NAGYON NEHÉZ LENNE HELYI FÁJLBAN LETÁROLNI, HOGY MIT RAKTAM BE ELÖTTE!! IGAZ EA-s IDIÓTÁK (véleményem, nem tény ) Persze sokszor kör elején csak úgy berak az alap cucokkal! Azon gondolkozom, hogy vajon kik azok akik ezt kitalálják. Vajon voltak valaha a szabadban? Vagy játszottak 10 percnél többet a játékkal?
    A másik, amit baromi gyorsan javíthattak volna az elpusztíthatatlan Beacon. Persze ha nem tudod szétlőni az ellenség meg csak úgy áramlik le rajta és lelővöd őket, akkor meg az összes sír, hogy "BEACONCAMPER, BEACON CAMPER".
  • ansell
    Tegnapelött Hungarian Rankeden: Miután harmadszorra spawnoltam olyan szállító helire, aminek a nagyokos pilótája kamikazét játszott beírtam, h: fákinkamikázenúbsz. Az automata script ki is rúgott a szerverröl (teljesen jogosan). Újracsatlakoztam, éledek a titánon, ahol egy eszement folyamatosan TéKáz. 10. halálom után sikerül félrehúzódnom, *agozva de bírom a véleményem a féregröl --> erre engem BANNOLNAK! Gratulálok az adminnak: TéKás faxfej továbbra is benntmaradt, holott negatív rekordokat döntött lassan, én meg nem tok csatlakozni rátok...
    (Bf2-ben ugyanez volt velem, de én továbbra is el fogom küldeni az ilyen embereket a pIIcsába...)
  • czky
    Én is ezt használom! Jó kis progi!
  • sziro74
    Ezzel a kis progival meg minden játékban kiírja az éppen aktuális FPS értéket. Fraps 2.8.2
  • kBagyula #7098
    FPS kiíratása a Bf2142-vel:
    A konzolt a 0-val lehet le hozni,
    majd beírod: renderer.drawfps 1
    A bal felső sarokban mejgelenik a pillanatnyi és az átlag FPS értéke.
  • Alien69
    A videó lopásnál se lassulna nagyon be. Csakhogy, ehez eleve megfelelő fps kell, mivel, a progiban be tudod állítani, hogy mennyi maradjon, de, ha ugyan arra a wincsire veszed, amelyiken az oprendszer, és a gamma van, akkor logikus, hogy lehetne akár 4db 8800XTX (vagy bármilyen extra) vga-d, mert ugye a wincsi adatforgalma nem fogja bírni egyszerre ezeket a dolgokat (szvsz). :-)
  • pityu1973
    Csatlakozom, még ki se lehet írni image fájl-ba hogy ne zúgjon az az átkozott korong. (Alkoholt már probáltam mielőtt még valaki be linkeli)
  • pIIrash
    @ ¢@#&@!&#@x !##@!#@ ¢@#&@@!!# : üzenem ezt annak a köcsögnek, aki kitalálta, hogy a játéknak be kell olvasni a t*tves DVD-t induláskor, TOTÁL FELESLEGESEN!!!
  • Stex
    fps szám kiírása nagyon kell ám tényleg..pláne ehhez segédprogit használni:P Képlopásra jó, én is ezt írtam, de videolopásról volt szó, az meg igenis belassít 2 GB ram alatt. A procim egy jobbfajta Pentium 4-es (nem celeroncs) gyárilag 3,4 Ghz-n, ok, nem dualcore, de valszeg nem is ez a szük keresztmetszett video rögzítésnél, hanem a memória (mert abból csak 1GB DDR2 van). Nyílván 2 GB-el nem nagyon tapasztalnék változást már én sem, majd rakok bele hamarosan és kiderül:P (amugy hangot nem állítottam be, és a képernyő mérete sem fullon volt offkorsz)
  • Mattboy
    Én teljesen be vagyok lelkesülve....
    Este kb 23:00-ig toltam...az asszony azt mondta fél kilencig aludni akar....Hát én meg felhúztam az órát fél hétre és gyaksziztam kicsit...

Bár az eredmény is lassan érik...
    Tegnap előtt még a 372 ezer x helyen voltam, de ma reggel már csak 365 ezer x...
    Ezerrel nyomulok az 1. helyért!
  • tojas1
    Csáó!!

Jó volt az este bár nekem valahogy most nem nagyon ment.
    Sajna reggel korán kelek ezért jöttem le hamar a játékról.

• Mattboy
    Hi allz!
    Istenes volt a tegnap esti harc....
    Tojás...elég korán lekonnektáltál..

Peace!
  • kBagyula #7090
    Ettől már csak a tegnap esti TK király volt a szánalmasabb.
  • czky
    Jajj de szánalmas!
  • sziro74
    De minket szeret
  • pityu1973
    Utálkozás helyett inkább játszott volna az ilyenekből kéne egy galériát nyitni .
  • reaper4
    hehe :D
  • reaper4
    hát igen :)
  • H2
    Érdekes emberekkel kellett felvenni tegnap a harcot! Szerencsétlenek végig pofáznak de mindig szarul járnak előbb vagy utóbb!

Házé
  • Twetr0x
    "...Olyan helyen, ahova egy normális játékos még vélettlenül sem nyulkál játék közben..."

Ezzel teljesen egyetértek. Saját tapasztalatból mondom. Még régebben lekéseltem KAIN-t, mert egy szerveren voltunk, és gondoltam biztos olyan jó lehet. Először lekéseltem, későn nyúltam oda. Másodszor lekéseltem, akkor rögtön odanyúltam, és mivel régi billentyűzetem van, amin a kikapcs gomb közvetlen a printscreen fölött van, kikapcsoltam a gépem.
  • Alien69
    Hendrichharcos, hát, miért jobb, ha APC-vel lövöldözlek le? A lövészem meg egy fapados volt, mert csak a géppityuval lövöldözött pontossan, az irányitottal már sokkal nehezebben bánt. Pl kénytelen voltam az ellen titánnál jó közel menni az ágyukhoz, és a másodpilótát becélozni (ezt külön gyakoroltam anno F1rst-l), hogy ha csak megnyomja a fire gombot, már akkor is eltalálja az ágyukat.
  • Alien69
    EZT a hozzászólást nem is értem. Persze, vannak mazohisták. Tehát, ha jól értem, nyomkodjam a prtintscreen gombocskát, majd (játék közben hülyeség), utánna menjek egy másik progiba, ahol még konvertáljam is át. Ááá, LOL, nem egyszerübb, ha egyből jpg-re megy? Ááá, dehogy! Nem is beszélve arról az egyáltalán NEM elhanyagolható dologról, hogy hol a rákban van az a gomb (printscreen)? Olyan helyen, ahova egy normális játékos még vélettlenül sem nyulkál játék közben (meg amúgy se, soha a büdös életben). Tényleg logikus akkor, hogy a fraps egy sz*r, mert ugye egyből jpg, és arra a gombra, amelyre akarom, akár még az egér oldalsó gomjára is rá tudom rakni. Ááá, ez nem logikus, és túl 1xű.
  • kBagyula #7080
    A játékot főleg azért lassítja a Fraps, mert videórögzítés közben folyamatosan ír a merevlemezre, ez szaggatást eredményezhet. Az összes BF sorozat az F12 bill. leütésével nagyonjó minőségű *.png fájlokat késztít (ez alapból linux formátum, de pl. az ACDSee megnyitja gond nélkül és itt a *.png konvertálható *.jpg-vé is) nem kell a "printscreen"-t használni és ráadásul megkíméled magad egy csomó munkától is. :)
  • hendrichharcos
    Bocs a tegnap estiért-de nagyon bepörögtem, mert azt hittem bénázok folyamatosan,de közbe meg kiderűlt,hogy az egerem adta meg magát! 2hete vettük nem is olcsó,direkt úgy kértük,hogy strapás legyen-birja a kiképzést!!!Hát ez jó sokáig birta!!De legalább láttam hogy belülről hogy néz ki.Mégegyszer elnézést mindenkitöl /HTW/-el se köszöntem.De hamar berágok és nagyon okos vagyok olyankor.Köszönöm a tegnap esti zúzást.Alien!!Nem akarsz mondjuk APCre váltani???Úgy hullottunk tölled mint a legyek!!-a lövészed se volt rossz.!
  • DarkSector
    Jah az gázos, de lehet, hogy futtatás közben akarta talán...
    De jobb ha az ember nem szarakodik fraps-al holmi képek miatt...
    PRT SC gomb majd kilépés, vagy Alt+TAB néhány játéknál, utána paint-ban szerkesztés->beillesztés, és mentés másként...itt jpg-t kell kijelölni, hogy aként mentsen...
  • reaper4
    az eredeti problem nem a videófelvevő ről szólt, hanem képlopásról. abban meg ne mondja már, h lassít a fraps :)
  • DarkSector
    Én a videóra gondoltam...Képeket PrintScreen-el szoktam csinálni....
    Ezért nem érdemes fraps-ot működtetni...