Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JCSR ODIN
Túl demokratikus házigazda vagy az a gond <#nyes> Mi bf-esek homokos diktátorokhoz szoktunk mint Running maki a bf2 topicban, vagy mint Borg volt anno <#vigyor5><#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

JohnnySmith
Akkor asszem itt és most elég is lesz mert már nem vicces.
A fenyegetõzést meg nem szeretem....
A véleményem annyi errõl a bekezdésedrõl (Amugy nem vagyok hangember..)
nehogy véletlenûl olyat találj meg aki utánna rossznéven veszi és hasonlóan fog fellépni mint te, és ne adj isten még szankcionálni is fog..

Szóval errõl ennyit. Ne offoljunk már.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Beers
Régi szép idõk 😊!
Tényleg volt fényképes illusztráció a bejárati ajtóról <#hehe>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Tudtam! 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Persze, mert te csak egy kis köcsög körös vagy. 😄D 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Mint már irtam, mindig a leghüjébbre szállnak rá. Istenem, most te vagy az. Ha megfigyelted volna, igy van az élet más területén is. Te vagy az, kire ugy rátudtunk szállni, aki vissza is irogat baromságokat, trágár szavak kiséretében. Nem is haragszom érte, és igazad van, jókat röhögök a monitor elött, de rajtad. Szerinted miért pont nem Boxer az akit kispéciztünk? De mondhatom akár MeOwot, Mesort, Beerst. Köv áldozat Gerzson lesz, már elõvan jegyezve a naptárba. Késöbb. Most még te vagy. Remélem még leszel, mert szórakoztat az irásaid.

Amugy nem vagyok hangember, eddig a bf közösségben két embernek igértem meg, hogy megkeresem, persze a net mögül akkor is arcoskodtak, de mikor közöltem az utca/házszám melett a telefon számaikat, egybõl bocsánatot kértek, és kusba maradtak. Remélem te sem szeretnéd, hogy a lakás ajtótok fényképe bekerüljön ide a fórumba?

Boxer HUN
Viszont nem is "durva név" és nem kellett "sokat agyalni" rajta!! <#nevetes1>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Beers
Legalább ügyes vagy, mert magadtól jöttél rá 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
Az én nickemben nincs se szám, se betü akkor most nincs fantáziám...<#rinya><#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Boxer HUN
Hát igen... A mi macskánk már csak ilyen...<#hehe>

Me0w
En feltavnal elelveztem. bocs 😉

Together we'll fly someday...

Boxer HUN
Egész éjjel nem írtam... <#hehe> gondolhatod..

uHs Gerzson
Húúú b+ ekkora olvasmány nagy átlagban Landor szokott írni amikor elszabadul a fantáziája 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Boxer HUN
<#buck>

erdos
Basszus de hosszú, lehetek a haverod? <#vigyor>
jah és köszi a szpem elleni helpet, piszoksokat segített <#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Boxer HUN
A "langyi-boxos" szól hozzád kis<#kocsog>öm... <#hehe>

1.)
Ha a NET-et nem csak arra használnád, hogy anyu vagy apu pénztárcáját kurtítsad, akkor bizonyára "kis " fantáziával rá tudnál keresni az ODIN név valódi jelentésére. Mindegy... segítek: A vikingek legkedveltebb istene volt. Bornak, az istenek atyjának fia. A költõk, harcosok és államfõk védelmezõje, a halál, a háború s a mágia istene.
Bár híres alakváltó volt, többnyire életerõs, ötvenes korú férfinak ábrázolták csigás hajjal, lengõ szürke szakállal.
Ha az emberek közt vándorolt, hosszú kék köpenyt és széles karimájú kalapot hordott, amelyet hiányzó fél szemére húzott.
Fegyvere a Gungnir dárda, lova pedig Sleipnir.
Odin tudásszomja kielégíthetetlen volt. Két hollója naponta beszámolt neki az istenek, emberek, törpék és óriások tetteirõl.
Fél szemét is az ismeretek mohó vágya miatt vesztette el, Mimir óriásnak kellett adnia , hogy ihasson a kútból, melynek vize az Yggdrasil gyökerei között fakadt.
Õ szerezte meg az embereknek a rúnák titkait is. Mint Valford ( "a leöltek atyja" ) õ vette magához a csatában elesetteket. Lányai a valkûrök vitték az elesetteket a Valhallába.

2.)
Seggnyalás... Ha valakinek gondja van a másikkal egy nyílt fórumban, akkor azt álltalában nyíltan is rendezik, hogy a többiek is tudjanak róla, ha elásták a csatabárdot. Ne lepõdj meg, ha továbbra is csámcsognak rajta a vérmesebb fórumlakók... <#hehe>

3.)
Szánalmas... Többször is hangsúlyoztad ezt a szót, bár lehet, ennek a jelentésével sem vagy tisztában. Mindenesetre én semmiképp, de szerintem TS Zolly sem szorul a te, irányunkba mutatott szánalmadra... és igen, tényleg vigyorral az arcomon ülök most is a monitorom elött, és fogok is mindíg, amikor visszaolvasom ezeket a szópárbajokat... Lehetsz te 22 éves is... addíg míg nem tudod ésszel lereagálni az esetlegesen "kötekedõ" hozzászólásokat, addíg csak egy 12 éves vérpistike maradsz...<#nevetes1>

4.)
Ismeretség... Ez már egy külön kategória. Odint lehet, hogy ismered (TV-n keresztül. Õ képviselte közösségünket a nagynyilvánosság elött. Az év cybersportolója lett. . Ugye Odin?? <#nevetes1>). Az állandó fórumlakók viszont élbõl tudják, tehát elég 1-2 hozzászólás is, hogy ki a tinivérpisti ill. ki tartozhat a középkorosztályba. Neked viszont eszedbe sem jut az a tény, hogy a vitapartnered esetleg az apád is lehetne... <#eplus2> Nyugodt lelkiismerettel püfölöd a billentyûzetet, és a nemtetszõ válaszok esetén kívánod,.. bárcsak ott lennénk, hogy jól megszorongathassad a torkunkat.. De kérdem én!! TÉNYLEG JÓ LENNE EZ NEKED? <#fejvakaras> Nem hinném..

Végül egy jótanács. Ha a fórumok olvasása közben jól akarsz szórakozni, akkor ne dühöngve válaszolj a bántó hozzászólásokra, (mert mi ezeket nagyon szeretjük) hanem felnõtt módjára kezeld le a dolgot, és perceken belül elül a por!!

Ui.: Többször is jelzõkkel illettél, hogy milyen a "beálítottságom". Hát most felvilágosítalak csibefalatom, hogy nem vagyok buzi: "homokzsák", "langyi"... valamint nem vagyok sem afro, sem cigány származású: "boxos"!!! (Bár hozzáteszem egy pár cigány barátomért még tûzbe is mennék, viszont az õ IQ-szintjük magasabb az álltalad nekem tippelt szintnél)! A "72" elég karcsú. Soha nem kellett még ilyet írnod?

uHs Gerzson
Legyen egy kis EA hír is ne csak egymás fejének leharapása <#idiota>

Ma jön ki az 1.1-s pöcs:

BUG FIXES
- Remove ability to resupply all unlimited ammo objects
- No longer able to use Sentry Gun pushing player into Titan Crate collision
- No longer able to use RDX DemoPaks drop through first section of the 3rd and 4th upper hallways of both Titans
- Away Bonus is now used when calculating in-game promotions
- Improved communication with GameSpy Database
- EU Duty Ribbon/PAC Duty Ribbon awarded correctly when all criteria are fulfilled
- “Commander score" statistic no longer resets to zero
- Enabled tabbing to password field when using a dedicated server
- News Tickers Speed time to display increased
- When scrolling through the list in Multiplayer you no longer move both at the same time as the server info
- EMP effect on Gunships reduced from 4 to 3 seconds allows the gunship to recover when throttled up at medium altitude
- SL drone: Tweaked the acceleration on the left right aiming for the bot. It now acquires targets properly
- Adjusted pistols: Increased ROF Clamp values, slightly reduced damage fall off over range
- Adjusted up the damage of the HMG rounds to counter its lower RPM
- Adjusted and/or increased entry radius points for all vehicles
- Removed unused RangeFinder setting from EU Walker, Titan Guns to fix the APC/Railgun/FAV draw out bug
- Fix for latency and TV guided missiles (lowered the acceleration on the missile and fixed firing lag)
- Fixed active camouflage to no longer offset image
- Changed default server port to 17567
- Update to most current PunkBuster client files

FEATURES
- Reserved Slot Enhancement (Gives reserved slots the ability to be filled if not used)
- Unranked Unlock Control (Option to give all first level unlocks and Enable/Disable control of all other unlock levels use)
- Spectator Function

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Már értem, miért nem merte beírni a születési adatait!

F1rstK1ng
Ok

Szép volt ismét, megint nem hagytad el a seggnyalást, grat (Odinnál).
Szerinted én vok a hülyegyerek, de nézõpont kérdése, de szrintem te vagy itt a fasz(ez az én nézõpontom).
A kis homokzsák haverod szállt rá a nevemre, de te is rámszálltál, de nagy ívbe lesz*rom.
2 kis hangember pofázik, errõl szól már mióta a fórum, nembaj itt kiélhetitek vágyaitokat mások ellen, ami nagyon mélyen el volt folytva bennetek. Szrintem full vigyorgó képpel ülsz a monitor elööt ha eszedbe jut vmi oltás és leírod, és még magadon is röhögsz,amikor visszaolvasod, kb így képzellek el.(SZÁNALMAS)
de mondom én lezártam ha nem lesz több pro, kontra sem lesz(mondjuk még langyi spanodra számítok boxosra, h megpróbál vmit 72es IQból nyomni nekem, de ahogy érzi)

inaktív :C cu@bf3

TS Zolly
Mindig kell egy hüjegyerek, kire rá tuduznk szállni. Most te vagy a soron. De mint minden dolog, ez is csak három napig tart.

Nevem? Már ezzel a névvel moháztam anno, igaz csak lanokon, abban az idõben nem volt erre szélessávu net, modemmel meg nem nagyon lehetett. Y a nevembe nem ratyiság, csak a nemesi származásomra utal. 😛 De a te 1-es szmát tartalmazó neved, ha már itt tartunk persze, sokkal ratyibnak tartom, mint pl Odin nevét. 😄 Szal a neved, nem valami nagy fantáziára utal, csak egy nagy adag faszságra. Olyanok választanak ilyen nevet, kiknek a szemei elött rózsaszínü repkedõ elefántok vannak, rajtuk micimackos poloval. De ha jól tudom, nem foglalkoztam a nevedel. Visszacsapásért keress valami mást, amibe bele tudsz kötni.

JCSR ODIN
nem a név teszi az embert... pl odin-ból van 1000, mégis én vagyok a legjobb statpadder és fraglopó <#idiota><#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

mNzJean
Loál , fenn a magaslabda már csak le kell ütni.<#hehe> Amugy jók ám ezek a kis csetepaték ,én jobb szeretem ezeket olvasni mint azt ,hogy õõ áá százezerpontomvandenincsrangommitcsináljak hülyeségeket.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

F1rstK1ng
Köszi, hogy elmondtátok gyönyörû életem. Nagyon nagyok vagytok, 2 gyökkettõ keménykedik, de tényleg nem tudom miért kell verni mostmár mindkettõtöknek a nyálát, mint két kis rózsaszínseggû pitbull, én már fujiryuval privátba tisztáztam, ti meg itt lihegtek a nyakamon, szrintem ez már szánalmas, mind1 én lezártam akivel akartam ti meg csak lovagoljatok ketten két kis jóbarát.

kis magyarázat, csak kettõtöknek(gyengébbek kedvéért): F1rst-K1ng néven játszom, szrintem durva név(mondom szrintem😄, sokat agyaltam rajta bevallom, keresztnevembõl jött, aki ismer tudja, itt a kulcsszó=ISMER
Nektek fingotok sincs róla ki vagyok, és így történeteket találtok ki egymás szórakoztatásár, (17 éves vok) ennyi rólam és remélem feleltem a kérdésetekre amik annyira érdekeltek benneteket
: boxer hun--------> nem bántásként de ez nem sok fantáziára utal, mind1 legközelebb átgondolod milyen nevet választaszt(szrintem agresszív név is)

TS Zolly: LOL 😄 Most látom ypszilonnal van írva, ez nagyon ratyivá teszi, nagyon meleg ezzel a betûvel a végén, mind1 legközelebb átgondolod

Hát részemrõl ennyi én szrintem lezártam

Boxer HUN
Talán épp ezért választotta ezt a nevet is... "F1rstK1ng"!!
Világ életében a háttérbe szorult, ezért itt a névtelenség tengerében próbálja kiélni a mások álltal elfolytott érvényesülési ingerét! <#hehe>

TS Zolly
Mindhárom? A szörös hátú atlétás cukros bácsi elcsalta egy eldugott helyre. Emiatt a többi gyerek kinevette, csúfolta, többször meg is verték minden ok nélkül, ezért mondhatni rá, nehéz gyerekkora volt. Most, hogy kis kukin ször nött, már nagynak érzi magát, és beszologat egy-két elvetemült kecsegnek törlesztés címen. 😄

Boxer HUN
...huh de megijedtem... Amúgy a három közül melyikbe trafáltam bele, hogy ilyen agresszívak lettünk???

F1rstK1ng
Nyugodj meg, már tisztáztuk, máshol verd a nyálad. kösz

Boxer HUN
És te ki vagy??!! <#fejvakaras> A közelébe sem érhetsz... amúgy meg a macskánkat ne haragítsd magadra... <#hehe>

Valamit esetleg magadról...??? Nehéz gyermekkor..., iskola mellett a cukrosbácsi..., az alkesz szõröshátú hústorony szomszéd fehér atlétában... <#hehe>

mNzJean
Remélem lessz itt is patch új fegyverekkel meg mapokkal.Egy két unlock kütyü még jól jönne.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

nah..azt hittem kijött vmi új peccs azt arról megy a sírás, oszt' csak egymást osztjátok itt 2 dedos kérdés között <#idiota> Menjen vissza mindenki statpaddolni szépen <#eplus2>

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Fujiryu
Addigra már megszokom............Remélem<#idiota>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

TS Zolly
Ez lesz a DConal is. Piros az iraki, kék az amcsi.

Fujiryu
Nekem fasza, csak a csapattársaimnak szar😄 Mindig kibombázom õket😄 Sose tudom melyik oldalon vagyok(különösen szar amikor piros a csapattárs mert mindig ellenségnek nézem😄)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

F1rstK1ng
Ok, ahogy érzed

TS Zolly
Hited ellen nem tehetek semmit, de ugy érzem, egyedül maradsz vele.

Amugy meg tékelni kelett volna nekem az elöbb. 😄

F1rstK1ng
Nem hiszem

TS Zolly
Éééés? Milyen az eredeti bf??? Fasza mi? 😄D

TS Zolly
Lehet ö egy ujbéefes kis akárki a többi makival együtt, de ö igy is TÖBB nálad.

F1rstK1ng
Tisztában vagyok vele ki Fujiryu, és vágom a waros eredményeit(hallottam róla) és nem neked "pofázok", (te különben kije vagy,)
Azt is tudom h jól tolja, de itt próbál oltani mindenkit a nagy pofájával???-------> miért ki õ???(nagy eredmények nagy pofa,ezen kívül)

Ne offoljatok mar itt! Nagyon gyerekessetek vagytok.. Nem mind1 hogy fuyi mit ért L BF2ben? Lényegtelen... Ez 1 forum lehet hozá szolni a játékhoz ha meg hülyeséget ir az egyik hozászolo egyböl megy a floodolás 1000rel.. haggyátok abba és menjetek BF2142 kecsegek! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Me0w
Majd ha olyan szinten losz warokon, vagy olyan eredmenyeket teszel le az asztalra mint ahogy Fujiryu teszi, akkor pofazzal.

Together we'll fly someday...

F1rstK1ng
Oks, ne vitatkozz akkor, és ne magyarázzkodj, tényleg felesleges

Fujiryu
Hát nem is vok õsbéefes, csak játszom a negyvenkettõvel(ezerkilencszáz) mostanában és talán ezért, hitte azt...

Fujiryu
Nem emlékszem hogy írtam volna neked privát üzenetet...

Fujiryu
Na lol
Nem fogok veled vitatkozni mert felesleges...Magyarázkodni sem fogok, mert aki ismer az tudja, hogy nem egy statpadder pöcs vagyok.Meg elég dolgot elértem már BF2-ben anélkül, hogy magyarázkodnom kéne...

TS Zolly
Na, a jó régi ovoda. 😄D

ZOLCHI
<#eplus2><#taps><#violent><#vigyor2>

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Ja és irhatsz nekem is nyugodtan privátra hogy álljak ki melletted és a többi...<#taps> Na akkor ki a 11 éves kiskancsó?<#mf1><#hehe>

TS Zolly
Õsbéefes???? Nem is emlékszem rá a régi idõkbõl. 😄D

Megszólalt a NAGYI kedvence....<#mf1><#mf2><#eplus2>