16212
Battlefield 2142
  • kolbi870315
    bevan.
    tegnap újratettem a gépet vistaval azót csinálja ezt.
    pedig már frisytettem is a PB-t.
  • H2
    Tegnap minket is kidobált az első serverrekapcsolódásnal de másodikra mindig sikerült! A játékon belül neked bevan x-elve a punkbuster?
  • kolbi870315
    Hali.

Még mindig kidob ez a szar PB, pedig már beállítottam, hogy rendszergazdaiként fusson.
    mi a szart csináljak, hogy menjen?
  • czky
    Akkor max a játékban fogunk találkozni, mivel én kaposvári vagyok. Majd jól lelőjjük egymást!
  • H2
    BUDAPEST - TRIPOLISZ lehet jönni!!!! Amúgy ez így már tényleg nevetséges. Most kérnék meg minbdenkit, hogy legyen olyan szíves aki ide ír ne ragadtassa el magát és ne komentelje a dolgot részemröl az ügy lezárva.
  • H2
    =HTW= HUN20L1

• czky
    Na idefigyelj!
    Én még meg is érteném, hogy meg akarsz szerezni egy medált. Azzal is egyetértek, hogy mi magyarok segítsük egymást. De én nem láttam, amikor azt kértétek, hogy ne lőjjünk a titánnal. ÉÉÉÉRTEEEED?????????
    Csak a kick vote-ot láttam, ami rosszul esett.
    Meg hogy nem fogok megszerezni egy medált! Hűha, és akkor mivan? Annyira nem érdekel h az hihetetlen. Tudod nekem van épp elég bajom az életben, minhogy egy medál megszérzése érdekében így kikeljek magamból!!!
    A szádra meg neked kéne vigyáznod...
  • hendrichharcos
    Lehet megint majd jönnek a válaszok hogy idióta vagyok stb.Nem probléma. Persze gondolom sokan nem fognak igazat adni nekem,megéretem. Én valahogy úgy gondoltam ez a világ mássabb mint a kinti,de életemben nem tévedtem ekkorát.Találkoztam személyesen 4sráccal akik az életben is olyan korrektek jószándékuak mint a neten.Nem tudom mire jó ez az egész?Tudjátok mit??Kérni szeretnék egy dolgot még igy utsónak-ne is válaszoljatok erre.Szerintem mindenki úgy értelmezi majd ahogy akarja. Kivánok nektek minnél több pontot és olyan játékot ahol 5perc alatt levágtok,lezúztok mindenkit-csak ilyen meccsetek legyen.Ja és ti legyetek a világegyetem BF urai-meg minden jót!!!
  • hendrichharcos
    Jó rég irtam már-de ahogy elnézem semmi nem válltozott.Egy biztos ahogy nézem "vannak"akik nem vállalják be hogy kik ők volójában-álnév ismeretlen minden stb.Én úgy gondolom hogy egy fórum azért van hogy megbeszéljünk dolgokat-és nem hogy köpködjük egymást.Az ország kicsi és nem lehet elbújni.Nekem egy ember aki szúrja az oldalam-küldök egy privátot NEKED-megtaláltam.Pénzért megtudsz mindent.Meg foglak keresni személyesen.Nem tudom kinek a mottólya de idézném "AKI ISMER AZ TUDJA MILYEN VAGYOK"Egy páran már ismernek.És talán itt én be is fejezem a "fórumozást"Nevetséges hogy még itt is ez megy./persze név nékül/De nektek ez kell??!!Közös játék??Minek, hogy lemészároljátok a pontokért a "kezdőket"??Ez a nagy közös harc??De igazad van, ennyire vagyunk mi képesek,mi MAGYAROK.
  • kBagyula #7347
    Hogy ragadna be az összes egérgombod, amikor ott ülsz a Titan AA-ban. :DDD
  • sanzik
    Bocs ,hogy beleugatok,de azért igy ez elég gáz.
    Ne lőjjél le,hogy megszerezzek egy medált? Ez mi?
    Az én olvasatomban ez majdnem egyenlő egy cheat-el....
    Azt hittem ez az a játék ahol többek között le kell lőni a másikat.
    Azért ne basszunk már le senkit mert bevédi a titánt. Jah,hogy igy akkor nem tudod megszerezni a plecsnit?
    Biztos kellemetlen,de ez egy ilyen játék.

Nekem is volt olyan,hogy hetekig küzdöttem egy badge-ért,de eszembe nem jutott "csalni",hogy meglegyen...

De ettől függetlenül kicsit erős czky-nek a kirohanása,ugyan ugy ahogy a válaszod is....
  • H2
    Ja és különben is HTW nem pedig hwt!
  • H2
    Igazad van! Az ilyen szitukon mindig jót röhögök! Amúgy a votenak semmi értelme csak jelzés értékű dolog, de van aki benézi magának! pff
    Ezért is kapcsoltam ki mert már untam az örökös igen vagy nemelést. Így történt, hogy nem én hanem más lett megszólítva. Ergo akkor én vagyok a ! Válalom!!!
    ui: agrr de már ok
  • Carlos HUN
    Azé télleg ilyet írni hogy tiszta szégyen tese gondolhatad komolyan .......
  • Carlos HUN
    Ehelyett inkább már lehetne szervezni magyar warokat :DD
  • Carlos HUN
    Má megint mi a fasz eza kötekedés nem értem....
    állandoan a vita megy minden ilyesmin,senkinek nincs joga másikat le hordani ez egy játék gyerekek engem hányszor akartak már kickvote-olni hányszor szartam bele.
    Az lesz a fele bevédi ezt a másik meg azt és megy majd ide oda elküldés tiszta felesleges
  • H2
    Na Cimbi!

Itt egy kis savazás következik! Én kértem hogy szavazzon mert meg tudtam volna szerezni végre egy olyan medált meg plecsnit ami te ha vérthugyozól akkor sem fogsz megszerezni a kis szánalmas bfes pályafutásod alatt sohat! Még be is írtam párszor (gondolván legalább mi magyarok segíteni fogjuk egymást), hogy legyél olyan szíves és nem löj le minket mert kell az a szaros titan air drop pont! De te csak lőtél mint a barom! De végül örültem neki, hogy meglett így is a segítséged nélkül is (bocs mindenkitől) te kis fazs! A szádra meg nagyon vigyázz! Tisztelettel Házé
  • SINbacsi
    czky:
    Had, felejtsd el, ha rájük jön, engem is kick vote-olnak.. :D
    Főleg ha éppen 2 sör után írtom őket... :D
    Egyébiránt nemtudom, h mi a bajotok a vistával, nekem jobban fut a 2142, mint xp alatt és még komolyabb gondom nem volt vele bf téren, fut a 2142 és a bf2 is csípőből. Itt jegyzem meg, h egy 1.7 GHz mobil P4-ről beszélek, 1 giga ram és ati moobility radeon x600 (128)... ;)
  • Twetr0x
    Nem sértettél meg, csak az zavart egy kicsit, hogy kommenteket kértem, erre így első válaszra jött zsigerből a fikázás. Mindegy felejtsük el.
  • czky
    Vista :(
    Az az oprendszer rühelli a bf2142-őt. Én is próbáltam párszor. Engem nem a punkbuster dobált ki állandóan, hanem a játék gondolt 1et, lefagyott és szépen ki is lépett. A betöltés után nekem pár percig laggolt is a játék, és ha esetleg tudtam hosszabb ideig játszani és nyomtam egy ESC-et, akkor abban a pillanatban lefagyott...
    Én feladtam a küzdelmet. A Vista nyert, és visszaraktam az XP-t! :D
  • czky
    Ezt a szánalmas arcot: =HWT?= janko313
    Azért kick vote-ot indított ellenem, mert a tinánnal leszedtem őket jópárszor. Az ilyen emberre szokás mondani:
  • SINbacsi
    Kolbi:
    A vistánál adj a játéknak rendszergazdai jogokat a game-nek és a PB fájloknak... Pontosan nem tudom, h melyikeknek kell, de nekem simán működik a 2142 vista alatt. Igaz, ez a losing key packets engem is idegesít, de olyankor windóz restart... Bővebb info a megoldásról: Itt
  • Bogdogege
    Mondhattam volna ,hogy szép de akkor hazudtam volna.Biztos sok munkád fekszik a banneredben ,igen magas kreativitásról tesz bizonyítást.Amit most látsz a 2142 topikban 3 percig készült,ha megsértettelek volna bocsáss meg ..
  • Bogdogege
    Ne izgulj, engem is állandóan kidobál akármit csinálok.
  • kolbi870315
    hali.
    kéne egy kis segítség.
    úratettem a gépet vistaval. megy minden faszán.
    felteszem a bf-et + 1.25 patch.
    1 perc játék után kiírja, hogy punkbuster.
    mondom ok.
    frissítem.
    utánna se megy.
    ilyenkor mivan?
  • Drag04
    Sziasztok!
    Valóban volt egy szerverteszt, de sajnos nem ranked lesz, hanem elsődlegesen a HTW valamint egyéb Magyar klánok warozós szervere.
    Köszönöm mindenkinek aki a szerver tesztjén részt vett, úgy tűnik bírja a vas a BF-et! Ha lehetide, vagy a HTW weboldalántalálható fórumra várunk visszajelzéseket a tesztel kapcslatban. Menyire laggolt, mennyire nem, mennyire jót fogunk még játszani rajta...
    Ha működik, akkor szerintem csinállhatunk rajta néha fun partykat is, csak HUN gárdával! :-) Pontot nem kapunk ugyan, de játszani pontszerzés nélkül is lehet.[wink]
    =HTW®= Negat
  • Twetr0x
    Nagyon szépen kérlek, hogy ha majd csinálsz egy jobbat, akkor pofázz be.
    Köszönöm.
  • Bogdogege
    HA-HA-HA tiszta szégyen
  • Twetr0x
    Majdnem elfelejtettem: Akinek sárgabéka, az jobklikk->kép megjelenítése aztán frissítse az oldalt.
    (Aki ezt tudja, annak sry, aki nem az próbálja ki)
  • Twetr0x
    Elkészült a banner.
    Nem valami nagy szám, viszont teljesen home-made, még a BF logo is.
    Két méretben csináltam:

760x320

540x240

Remélem tetszik, kommenteket várom
  • Lord White #7326
    Hmm, szetm saját szervert csinálni tök felesleges, ha megnézed keresőben van egy csomó szerver ami tök üres, multkor (csak úgy kiváncsiságból) rá állítottam egy progit, hoy figyelje a szervert, 3 napig nézte (általában a gépem 5-6 napig megy, aztán restart és mehet tovább, néha [havi 1-2]alkalommal éjszakai leállítással) és semmi sem változott, 3 nap alatt egyszer sem használták, mi meg oda csináltunk (ismerősökkel) mini war-t magunknak. Szal ha kell szerver fel lehet menni, + még az EA serverei is ide jönnek, mert van vagy 100 és csomó általában tök üres.
  • pityu1973
    Arról nincs infóm, de annak nem sok értelme van ha még pontot akarsz gyűjteni az unlockhoz.
  • Gauge
    És nem ranked állandó server?
  • pityu1973
    Egymást jelőlgettük meg a fórumból és úgy találkozunk szervereken még nincs állandó szerver ahol összejönnénk legalábbis én úgy tudom.

Válasz a magyar szerverekre: még nincs ranked szerver!

Most nem rég volt egy szerverteszt, úgy tudom jólsikerűlt remélem ez beugró lesz egy magyar ranked szerverre, ha nem akkor is megérte.
    Habár én nem voltam ott, de aki ott volt tőlünk az azt monta jó volt.
  • czky
    Emlékszem, hogy találkoztunk. :)
  • Mattboy
    Tegnap előtt jól lehenteltél! :)
  • czky
    Én küldtem nektek! Majd fogadjátok el!
  • czky
    A bf2142 iszonyat memóriazabáló játék. Kilépés után rendesen be tudja lassítani a gépet egy rövid időre.
    A punkbuster nekem anélkül is a memóriában van, hogy elindítanám a játékot, szal ezzel semmi gond.
  • Mester01
    Haverom és én is megvetük a gamet!
    Kérek minden magyar játékost jelöljön meg minket!
    BF 2142 Nick: M3st3R[HUN] & HoZe001
    Van valami TS,Ventrilo server ahol a magyarok össze jönnek esténként álltalában?
  • Gauge
    Köszi. Műxik.

További kérdések:
    1.) Kikapcsolom bf2142-t, Punkbuster még mindig a memóriában van + a gépem is iszonyú lassú, restart kell. Más is tapasztalt ilyet?

2.) Van magyar server? Nem láttama listában sehol sem...

G.