Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
ezzel a logóval kicsit vicces ez a hozzászólás 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bakvarnyu
"Bunkbuster"<#vigyor0>

atomboy
Eredetihez minek crack? <#confused>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ZOLCHI
IGEN! Jól látod a halyzetet.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

TS Zolly
Látom lassan ide is bekerûlhet ez:

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Evogordon
Ja mert te megvetted eredetibe és más ne is játszhasson vele... Tudom így volt ez a flat out 2-vel is mégis végignyomtam <#mf2>

ja és a faq-t talán érdemes lenne frissíteni, mert elavult... 😊

alias Darken

Azért, ha valami mini image lehetõség, vagy crack akad szóljatok már. Unom berakni a dvd-t az olvasóba.
Elõre is kösz.

alias Darken

ZOLCHI
És soha nem is lesz lehetséges!!!!!!! (remélem)

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Carlos HUN
NEM

Evogordon
hi láma kérdés de a faq-ot is átnéztem de nem találtam azt hogy lehet e már neten nyomni tört játékkal?

linkelest persze h elcseszem.. http://www.firststrikemod.com

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

ez nagyon franko modnak igerkezik -> <a href="http://www.firststrikemod.com/" target="_blank">http://www.firststrikemod.com/</a>..mar annak aki kedveli az SW-t 😊

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

kBagyula
Bemész a militári shopba oszt veszel egyet magadnak. <#lama>

Ui.: Leböksz valakit és tiéd a cetlije.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

HAF Rigel
Ja bocsánat így utolag olvasva inkább igy kellet volna írnom , nagyon köszi , ha van még azt is megnézném.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

HAF Rigel
Köszi , esetleg más 😊 ?

Ui : még egy kérdés hogy lehet dögcédulát szerezni ?

kBagyula
Pölö itt: link.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

HAF Rigel
Sziasztok szerettem volna megkérdezni , hogy ismertek olyan stat oldalt ahol rendesen meg lehet nézni , az elért statokat unlokkokat stb stb .
mert a tracker nekem nem frissül .

Elõre is köszi a helpet .

Boldog Szülinapot Jean utólag is!<#taps><#worship>

Carlos HUN

SLICK
köszi szépen, végülis sikerült megoldani úgy, hoyg a dokumentumokból a profiles mappát kiírtam cd-re õ meg otthon berakta a sajátjába és msot tud vele játszani, igaz nem sok pálya van de havert ismerve õ ennek is örül 😄

de tényleg htx!

bakvarnyu
Aha te tudsz vele igy neten jatszani, o meg otthon tudja tolni. Asszem van a jobb felso sarokba egy olyan opcio, hogy OFFLINE arra kell neki menni ha nincs net. Csak az a baj single playerbe nincs benne az osszes palya de talan mar ezt is megoldottak valami moddal.

SLICK
Bocs rosszul fogalmaztam:
Én hülye vok ehhez a játékhoz, látom kell net. Viszont az megoldható h a gépemen felrakom beregisztrálom és akkor haverom otthon tudna játszani?

SLICK
hi!

Egy haverom megvette a játékot eredetibe. Az a problémája h mikor túllép az intrón bejön egy ablak ami kéri a felhasználó nevét és jelszavát. És ezt hoyg lehetne kiküszöbölni, hogy otthon normálisan tudjon single playerben játszani, mivel neki nincs net. Vagy ehhez mindenképp kell internet?

kösz a helpet elõre is!

😛
wardogzombie
szewa jol tudod az 1.10es az aktuális verzio a többit nem vágom de biztos
<#vigyor2>

happy birthday Jean <#puszi>

don\'t panic

Sziasztok!

Karácsony óta én is boldog tulajdonosa vagyok a Battlefield 2142-nek. Azaz cska lennék, ha indulna. A problémám már néhány másik játéknél is fennállt: "Please insert disc into the drive". Állítólag az okozza a gondot, hogy a legalacsonyabb betûjelû meghajtónak kell lennie a DVD-olvasónak, az én két vinyómon meg van összesen 4 partíció (2 rendszer és 2 "többi").
Mi a teendõ?
Letölthetõ valahonnan mini-image file?
Ha jól láttam, akkor az 1.1 patch a legfrisseb a játékhoz, ugye?

Köszi a segítséget elõre is!
kBagyula
Ehh.<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

atomboy
Eredetihez minek hamarchi?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Me0w
Igen, komoly bazmeg... idiota.

Together we'll fly someday...

DonC
futunk

na emberek akinek van hamachi-ja az gyorsan jöjjön a szerverem-re!!!A felhaszn. név jecsi és a jelszó pedig jecsomen!!MIndenki jöjjön minnél többen vagyunk a szerveren annál jobb!
Fujiryu
Mondtuk hogy nem jó a géped, ehhez a játékhoz😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Robogo
BSZN Jean!<#pias>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

sztechnika
Komoly?

bakvarnyu
Nálunk ördögûzõ szertartás volt!

sztechnika
ÉS ez mindnekinek igy van?

mesor
Erre nincs megoldás.
Titán közelében egy fos lesz a játék...

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

sztechnika
Hali!

Nekem és haveromnak ugyanaz a problémánk van,eredeti bf 2142+1.10 patch.
Ha mediumra,high-ra,vagy low-ra tesszünk az optionst,singleben a game magas fps szám mellett üzemel,persze eddig ez mind szép,meg minden de ha felmegyünk egy Titan serverre pl.48 slotosra akkor ugy akad a játék 20 fps el,h csak na még low ban,is maxon is ugyanannyi fps(ez a fura amit nem értünk)
Ha tudtok valami megoldást azt nagyon megköszönnénk.
Esetleg a legjobb megoldás az msn en beszélgetés:[email protected]

Még annyi,hogy nektek hogyan telt a Karácsony?

Kovács legény
Te enyimétet ,amiota ien szép rucid van tejjesen felizgacc<#puszis>

www.czekoart.hu

TS Zolly
Te? Enyémet? De! 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
és hogy ke bekapni az nemédekel?😄

www.czekoart.hu

TS Zolly
Juj de rendes vagy! 😄DD

Karácsony alkalmából én is kérdezhetek valamit? Hogy kell snipával zuuumooooni?? 😄

mNzJean
Ez azért van mert nem eredeti a játékod ,és hibás crack-et tettél fel ,szerezz másik crack-et és jó lessz ,amúgy meg warezos kérdésekre nem szoktunk válaszolni<#nezze> ,de most karácsony van.<#alien2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
5192 Éljek Én!

www.czekoart.hu

5191 Éljen a HUBA klán!
Karácsonyt, kullancsok!
Kovács legény
Bódogot all!

www.czekoart.hu

Carlos HUN
De most nekem sem látja a servert!😊