Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
alias Darken
Elõre is kösz.
alias Darken
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Ui.: Leböksz valakit és tiéd a cetlije.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Ui : még egy kérdés hogy lehet dögcédulát szerezni ?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
mert a tracker nekem nem frissül .
Elõre is köszi a helpet .
de tényleg htx!
Én hülye vok ehhez a játékhoz, látom kell net. Viszont az megoldható h a gépemen felrakom beregisztrálom és akkor haverom otthon tudna játszani?
Egy haverom megvette a játékot eredetibe. Az a problémája h mikor túllép az intrón bejön egy ablak ami kéri a felhasználó nevét és jelszavát. És ezt hoyg lehetne kiküszöbölni, hogy otthon normálisan tudjon single playerben játszani, mivel neki nincs net. Vagy ehhez mindenképp kell internet?
kösz a helpet elõre is!
don\'t panic
Karácsony óta én is boldog tulajdonosa vagyok a Battlefield 2142-nek. Azaz cska lennék, ha indulna. A problémám már néhány másik játéknél is fennállt: "Please insert disc into the drive". Állítólag az okozza a gondot, hogy a legalacsonyabb betûjelû meghajtónak kell lennie a DVD-olvasónak, az én két vinyómon meg van összesen 4 partíció (2 rendszer és 2 "többi").
Mi a teendõ?
Letölthetõ valahonnan mini-image file?
Ha jól láttam, akkor az 1.1 patch a legfrisseb a játékhoz, ugye?
Köszi a segítséget elõre is!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Titán közelében egy fos lesz a játék...
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Nekem és haveromnak ugyanaz a problémánk van,eredeti bf 2142+1.10 patch.
Ha mediumra,high-ra,vagy low-ra tesszünk az optionst,singleben a game magas fps szám mellett üzemel,persze eddig ez mind szép,meg minden de ha felmegyünk egy Titan serverre pl.48 slotosra akkor ugy akad a játék 20 fps el,h csak na még low ban,is maxon is ugyanannyi fps(ez a fura amit nem értünk)
Ha tudtok valami megoldást azt nagyon megköszönnénk.
Esetleg a legjobb megoldás az msn en beszélgetés:[email protected]
Még annyi,hogy nektek hogyan telt a Karácsony?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Karácsony alkalmából én is kérdezhetek valamit? Hogy kell snipával zuuumooooni?? 😄
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info