Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.)Igen.
3.)Igen.
4.)Szivesen.
<#hehe>#hehe>
Szerintem korrekt voltam! <#vigyor>#vigyor>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Hogy kell ezt a játékot elinditani?Nevet és jelszót kér?CSak internetes?Lécci segítsetek!köszönöm!
SZVSZ! (Ami befolyásolhatja, az az Eredetisége..)
Milyen kábelt tegyek hova?
Félreértettél: két vinyóm van, mindkettõn egy-egy rendszer. és 'egyéb'partíció.
Két rendszerpatríció egy vinyón nem túl egészséges.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
A problémám már néhány másik játéknál is fennállt: "Please insert disc into the drive". Állítólag az okozza a gondot, hogy a legalacsonyabb betûjelû meghajtónak kell lennie a DVD-olvasónak, az én két vinyómon pedig van összesen 4 partíció (2 rendszer és 2 "többi"), C,D,E,F betûjelû partíciók, a floppy "A" betûjelû (nem is lehet hozzányúlni), DVD-meghajtó pedig "G" betûjelû. Ezt persze nem tudom "B"-re átnevezni, legfeljebb "H"-tól fölfelé.
Mi a teendõ?
Letölthetõ valahonnan mini-image file?
Köszi elõre is!
Én szerttem használni csak egy idõ után szar lett az i betü , igy elég kellemetlen lett a használata vettem egy g15 logitechet , na az nagyon bevált .
ui: minden skinel szar lett az i , igy hiába cserélgettem alap + bf2 +wow mindegyik szar volt, nem birt ki egy évet
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Csini a z-board bill.,de nem sokmindent ér.
Szerintem kényelmetlen.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
-tRs-Landor
Lásd még!!!!
mi lehet az oka h nem ad lehetõséget az unlockra, holott átléptem a kivánt score határt?a következõ rangot és ponthatárát sem muattja meg!
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
biztos le vagyok maradva, de ezt csak most láttam:

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
-tRs-Landor
alapmû😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Mindegyikban ugyanaz van gyakrolatilag? Tank, repülõ stb stb
A BF2ben a sok kieg lemez mire kell?
Jah és mi a gépigény? Nekem most egy Radeom 9600XT/256 vid kártyám van! :S
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Kis segtséget szeretnék kérni!
Eddig CS-t nyomtam, meg GW-t! Gondoltam belefogok valami másba is. Ez a battlefield jónak tûnik.
Kérdésem melyik résszel lenne érdemes kezdeni? Elég sok van mint láttam!
EZ a 2142 milyen?
Egy kis segitség kéne , hol tum magam regisztrálni hogy tudjak játszani , én próbáltam a hivatalos honlapon de az nem jött be valaki segitsen .
fps-t igy írod ki : nyomsz egy konzolt (nulla), majd beírod renderer.drawfps 1
Asszem a baloldali érték az fps.
Magyar nyelvü részletes leírás nincs,az ea oldalán találsz ismertetõt.
Egy kis segitség kéne , hol tum magam regisztrálni hogy tudjak játszani , én próbáltam a hivatalos honlapon de az nem jött be valaki segitsen .

A fegyver odabasz, ha van vki rendelt ilyen gyönyört neten akkor szóljon és vezsem fel buddyba ez minden tk-t megér, én csak egy hullájét vettem fel és nem volt 5percig a kezembe, de készültek rólam gyönyörû képek<#eplus2>#eplus2>
Ha vki tudja milye fegyver ez az leírhatná
inaktív :C cu@bf3
2 kerdesem lenne remelem tudtok segiteni:
1. hogykell kiiratni az fpst a gamaba?
2. tudtok olyan oldalt ahol van vmifele leiras a jatekrol? beallitasok, fegyverek mapok stb... CS1.5 ota nem jatszottam FPSsel es bar baromira bonyolultnak tunik 😛 pl. eddig osszesen 1 palyat probaltam ki de mire rajottem hogy mit kell csinalni eltelt kb fel ora 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az itt megjelenõ vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját."<#mf1>#mf1>
Akkor egy ujjabb vélemény: SG.HU. <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Boldog új évet!