Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Ha meg nem akkor irany a bolt 😉

Together we'll fly someday...

atomboy
Ha eredeti, akkor a dobozban van egy manual...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Légyszí nem legyél már bunkó
hahaahaa de tudom hogy a parancs ikonról kell elinditani..de aztán a játékba
Boxer HUN
De most tényleg!

Így, ebben a sorrendben!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
1.)Autorun segítségével, vagy az asztalról parancsikonról.
2.)Igen.
3.)Igen.
4.)Szivesen.

<#hehe>

Szerintem korrekt voltam! <#vigyor>

Sziasztok!
Hogy kell ezt a játékot elinditani?Nevet és jelszót kér?CSak internetes?Lécci segítsetek!köszönöm!
Boxer HUN
Eredetiség... visszavontam! 😊

Boxer HUN
A multiboot alkalmazása nem kritérium, és kizáró ok.. Nálam is müxik..
SZVSZ! (Ami befolyásolhatja, az az Eredetisége..)

A DVD-olvasóm frissítése nemtom, hogyna történik, de kiagyalok valamit.
Milyen kábelt tegyek hova?
Félreértettél: két vinyóm van, mindkettõn egy-egy rendszer. és 'egyéb'partíció.
Természetesen az eredeti van meg nekem...ezérti s bosszantó ez a hiba.
ZOLCHI
Ez hülyeség! Valmi más van. Friisítsd a dvd olvasód,rendezd át a kábeleket ....

Két rendszerpatríció egy vinyón nem túl egészséges.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

Boxer HUN
Vedd meg az eredetit... <#hehe>

Helló!

A problémám már néhány másik játéknál is fennállt: "Please insert disc into the drive". Állítólag az okozza a gondot, hogy a legalacsonyabb betûjelû meghajtónak kell lennie a DVD-olvasónak, az én két vinyómon pedig van összesen 4 partíció (2 rendszer és 2 "többi"), C,D,E,F betûjelû partíciók, a floppy "A" betûjelû (nem is lehet hozzányúlni), DVD-meghajtó pedig "G" betûjelû. Ezt persze nem tudom "B"-re átnevezni, legfeljebb "H"-tól fölfelé.
Mi a teendõ?
Letölthetõ valahonnan mini-image file?

Köszi elõre is!
HAF Rigel
Én a Bf2 es verziot használtam ez a 2142 csak matricában tér el .
Én szerttem használni csak egy idõ után szar lett az i betü , igy elég kellemetlen lett a használata vettem egy g15 logitechet , na az nagyon bevált .

ui: minden skinel szar lett az i , igy hiába cserélgettem alap + bf2 +wow mindegyik szar volt, nem birt ki egy évet

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

ZOLCHI
BUÉK belétek!

Csini a z-board bill.,de nem sokmindent ér.
Szerintem kényelmetlen.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

atomboy
Hol a numpad? Nelkule nem is billentyuzet...

nem igazán érdekel a nyomorod

-tRs-Landor

Boxer HUN
Nektek is viszont, és tényleg le vagy maradva... kb.: egy évvel. <#hehe>
Lásd még!!!!

F1rstK1ng
Vastagon leszarom
ez 2142 és 2142es billentyûzetem van, ennyi
BUÉK

inaktív :C cu@bf3

Bencsi
helpplízz
mi lehet az oka h nem ad lehetõséget az unlockra, holott átléptem a kivánt score határt?a következõ rangot és ponthatárát sem muattja meg!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

buék mindenkinek!

biztos le vagyok maradva, de ezt csak most láttam:

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Vietnám a zisten! xD

-tRs-Landor

Bencsi
bf42<#wave>
alapmû😊

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

RÉSZEGSÉGEBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!! RÚGJATOK BE MINT ATOM!<#pias><#pias><#guluszem1> B.U.É.K.

papo21
FöLdrEnGéS

pTD-hU ptdclan.hu

UnknownAsshole
Szerintem azért megpróbálhatja, ha már énis megpróbáltam 786-al és megy 😊
Supersix
Hi All!!!Happy New Year!!Tudna vk segíteni nekem?Újra felraktam a Bf2142-õt és amikor mennék a multiplayer részhez egyszerûen kilép a windózba amikor szervereket kéne keresnie!Eredeti van meg és tûzfalam sincs fent ami estleg befolyásolná!De megnéztem és engedélyezve van az alap tûzfalban.Kipróbáltam már patch nélkül is(legújjabb) és úgysem megy!Ja patch nélkül nem lépett ki csak egy servert sem látott.Thx

Memória az van! 😊
kBagyula
Szerintem egyforma sokan játszák mostmár. Neked kell eldöntened, hogy melyik. A VGA elég hozzá, de nem az a lényeg annyira, hanem a memória. 1GB alatt meg sem próbáld egyiket sem.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nah és az sem mellékes hogy melyikkel játszanak többen?
Hát jó kérdés.
Mindegyikban ugyanaz van gyakrolatilag? Tank, repülõ stb stb

A BF2ben a sok kieg lemez mire kell?

Jah és mi a gépigény? Nekem most egy Radeom 9600XT/256 vid kártyám van! :S
kBagyula
Attól függ milyen környezetben szeretnél játszani. A BF2142 a feltételezett jövõ, amíg a BF2 a jelen technikájával játszik.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Sziasztok!

Kis segtséget szeretnék kérni!
Eddig CS-t nyomtam, meg GW-t! Gondoltam belefogok valami másba is. Ez a battlefield jónak tûnik.
Kérdésem melyik résszel lenne érdemes kezdeni? Elég sok van mint láttam!

EZ a 2142 milyen?
hi
Egy kis segitség kéne , hol tum magam regisztrálni hogy tudjak játszani , én próbáltam a hivatalos honlapon de az nem jött be valaki segitsen .
ZOLCHI
Az
fps-t igy írod ki : nyomsz egy konzolt (nulla), majd beírod renderer.drawfps 1
Asszem a baloldali érték az fps.

Magyar nyelvü részletes leírás nincs,az ea oldalán találsz ismertetõt.

hi
Egy kis segitség kéne , hol tum magam regisztrálni hogy tudjak játszani , én próbáltam a hivatalos honlapon de az nem jött be valaki segitsen .
kBagyula
Scar 11 a neve. 😉

kBagyula
Scar 11 a neve. 😉

F1rstK1ng
Fraps a háttérbe és gyönyörûen kiíratja

A fegyver odabasz, ha van vki rendelt ilyen gyönyört neten akkor szóljon és vezsem fel buddyba ez minden tk-t megér, én csak egy hullájét vettem fel és nem volt 5percig a kezembe, de készültek rólam gyönyörû képek<#eplus2>

Ha vki tudja milye fegyver ez az leírhatná

inaktív :C cu@bf3

csumi
2 kerdesem lenne remelem tudtok segiteni:

1. hogykell kiiratni az fpst a gamaba?
2. tudtok olyan oldalt ahol van vmifele leiras a jatekrol? beallitasok, fegyverek mapok stb... CS1.5 ota nem jatszottam FPSsel es bar baromira bonyolultnak tunik 😛 pl. eddig osszesen 1 palyat probaltam ki de mire rajottem hogy mit kell csinalni eltelt kb fel ora 😊

Carlos HUN
Boldog új évet mindenkinek!!
Kurva nagy ivászatal <#eplus2><#eplus2>

JohnnySmith
Ez <#mf1> hûen tükröz téged is... és gondolkozz majd el hogy miért töröltem a hsz-okat.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Nem tudok róla sajnos.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

<#mf1>"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenõ vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját."<#mf1>
Akkor egy ujjabb vélemény: SG.HU. <#mf1><#mf1><#mf1>
crazyclone
valamit nem lehet megcsekeráppolni hogy ne kéjjen pixel shader 2 es videokártya uugy szaggat mint terminátor ááááhhhhh grrrrrrrr<#gun><#violent><#falbav>

JohnnySmith
Egyelõre ez van... (bannerilag)
Boldog új évet!

Devid14
Ez az EA Link (régen Downloader) dolgozik dobozos verzióval is?

atomboy
Egyre gondoltunk. <#hawaii>

TS Zolly
Miért is?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy