16212
Battlefield 2142
  • pIIrash
    - Kell némi "ájkú" (mert ritka, aki ész nélkül sok pontot szerez)! Itt nem azokra gondolok, akik minden egyes kis/nagy kaput kihasználnak, hogy pontot szerezzenek.
    Kell egy qva jó gép, a mellé rendelt normális nettel, hogy amikor valaki mellé érsz pl. Titánon, akkor ne laggoljon ez a @#¢!!.
    Sok gyakorlás és máris megvan a sok-sok dögcédula.

- Másik lehetőség, hogy felmész késszerverre és agyongyakod, aki szembejön. Ennek a hátránya, hogy ha nálad jobbak vannak, akkor max mázliból szúrsz le vkit. // Mellesleg kiírja a statban azt is, hogy mennyi egyedi dögcédulát gyűjtött valaki. ld. első összesített késben: 40132 cédula, de abból összesen 7500 db gyedi van neki. Szal mejdnem bizti, hogy 20 ezret késszerveren bohóckodott össze. //

• frenkibende
    ...ez állati! Mármint az 1392 dögcédula...születni kell erre vagy vannak spéci pályák ahol "könnyebb" késelős pozícióba kerülni?
  • trumpf1
    elvileg (skype-on elérlek most? (no duma csak írni tudok, nincs mikrofonom a melóban)
  • tojas1
    Este jössz Trumpf?
    És a többiekről tudsz valamit?
  • tojas1
    KÖSZÖNJÜK NEKED!!!!!!!!!!!!!
    Ezzel sokat segítesz Mindenkinek szerintem.
  • trumpf1
    Magam se csináltam volna jobban
  • pIIrash
    Köszi!! De nem szűkséges, mert ma reggel megcsináltam. Inkább nézzétek át mit írtam el!

Badges
    Medals
    Pins
    Ribbons
  • trumpf1
    Ez klassz. Ahogy elnézem csak a badge hiányzik. Megcsinálom, ha gondolod, sokaknak nagy segítség lenne szerintem.
  • Mattboy
    Köszönöm szépen! :)

• H2
    1938? OMG!

• Carlos HUN
    Az a zene nagyon komoly!!!!!!!!!

:DDDDD
  • Janko313
    Sziasztok!Gyertek várunk mindenkit szeretettel ---------->HTW
  • pIIrash
    Elkezdtem anno:

link
  • pIIrash
    Tetszik! Játék közben is kiírhatná ilyen formában:

• trumpf1
    :D értem én, csak nekem újdonság volt.
  • Mattboy
    Sziasztok!

Szokásosan hülye kérdéssel jelentkezem...

Nincs valami összesített "lista" magyarul, ami leírja melyik kitüntetéshez mit kell teljesíteni...

Mindíg elhatározom, hogy nekiülök és lefordítgatom...de amikor eljutok oda, hogy olvasgassak....eszembe jut, mi lenne ha inkább játszanék?!

Help me!
  • H2
    Itt is lehet csinálni dögcédulát, de én inkább gyűjteni szeretem...

BF2142 Dogtag Generator

• kerek1224
    Jól megszoptam
    Punkbuster GUID bannol folyamatosan, a support oldalról megcsináltam a PB uninstall/reisntallt, volt egy másik megoldás is a support oldalon(serilat újra beírni, registrybe beírni elé vmit), azt is megcsináltam, aztán ugyanúgy kidob.
    Szuper.
  • trumpf1
    Nem jött össze. :(
    Ez az
  • trumpf1
    Találtam egy jópofa oldalt. Lehet saját dogtag-et kreálni Ittvan.
    Az enyém ilyen lett
  • papo21
    hát nincs fix ip amire megyünk de buddy listen sok embert fell vettünk már és ugy szoktunk egymásra joinolni néha össze szokott jönni hogy nagyon sok magyar van de nem is néha hanem elég gyakran!!!!!
  • KaryKeksz
    Szevasztok !!
    Merre szoktatok lenni ? ( server ip )
  • wardogzombie
    köszi hogy segitettél bár nem kértem csak visszaolvastam
  • peti193
    kösszi h rávilágítottál!
  • zsolt9999
    amúgy van egy tippem miért nem megy mert xp home-om van és nem professional
  • Alien69
    Piiras-nak köszönhetően van egy kis képecském!
    Itt is KÖSZÖNET érte!
  • SINbacsi
    pIIrash: erre lenne jó a magyar ranked, magyar adminnal, jól megmondhatnád neki, ha ilyet csinálna..
    Lincselés és társai..
  • SINbacsi
    nyugi, engem is kickeltek már 20-as pinggel "High Ping"-ért...
    Szegény GGR-esek nem tudtak velem mit kezdeni... 2 sör után már megy a game..
  • SINbacsi
    Két orosz tudós feltalálta az a csodálatos megoldást, amit ma keresőnek nevezünk... Mivel te általános kérdést tettél fel, leghamrabb ott leled a választ és le merném fogani, hogy magyarul is van nem egy leírás.
  • pIIrash
    Menyire elegem van már ebből a sok óvodás, fasz nyomorékból.
    Felmegy az ember kés szerverre lazítás képpen. A első halál: Zellertől. A második pisztolytól ... aki nem mellesleg az egyik admin volt. Aztán jön egy robbantós idióta. Amikor az 5. halál után megelégelve áthajtok rajtuk kocsival ( köztük egyik admin ), akkor persze rögtön kick! Szánalom!

• penge17
    Szia!
    Nezd at ezt:EA Support
    Toltsd le ezt: pbsvc.exe
    Installald fel, utana meg 1x inditsd el, es Uninstallald.
    Az EA Support leirasa alapjan nezd at a registryt es a Windows System32 konyvtat is es torolgesd ki amit kell.
    Ha kesz rebootolj.
    Toltsd le ezt: PBSETUP.EXE
    Telepitsd, es frissitsd fel.
  • peti193
    vagy akkor máshogy kérdem mert úgy látom ilyen nincs!de ha valaki tudna segíteni akkor megköszöném!
  • peti193
    Sziasztok!nem tud valaki Hamachihoz valami utmutatót vagy mit??
  • hendrichharcos
    Testvér!Semmi gond.Akadozott a játék,akartam fegyvert váltani de elbénáztam-aztán meg gondoltam lesz ami lesz-igy jártam
  • Carlos HUN
    Na most nyomok egy kis party elötti bf ezést :D
  • tojas1
    CSá Hendrich!

Bocsi a késelésért,bár nem tudtam,hogy TE vagy csak azt láttam,hogy valaki késelget na mondom akkor felveszem én is a harcot.
  • zsolt9999
    odáig eljutottam hogy letöröltem, aztán letöltöttem, valamit utána az is törölt valamit és utánna mit kell csinálni?
  • hendrichharcos
    Köszönöm a tegnapi játékot remek volt.Megjegyezném nem magam és nem is mások miatt voltam ingerűlt egy kicsit,hanem mert isten megáldott az asszonyokkal!!!Tovább nem is részletezem.Meg kell köszönnöm a HTW-s klánnak a segitséget de legközelebb szeretném ha az irányitási /szpk/ megcsinálnák hogy lássuk mit is kell csinálni.Ha nem jól csinálom nyugottan kajabálhattok velem-annak idején megszoktam.PAPÓ már sokszor lehülyézne-még nem tette,de hamarosan csak kihúzom a gyufát!!Mégegyszer köszönet mindenkinek!! =PTD= =BT= SRÁCOK IS REMEKEK VOLTAK. Tojás te nem,mert csúfosan lekéseltél.De szép volt
  • reaper4
    és ha most leírtad volna az nehéz cselekekedet lett volna? max űber rendesnek néznének...
    nekem nincs ilyen gondom, de már más topicban próbáltak így segíteni.
  • SINbacsi
    Zsolt:
    support.ea.com
    és ott olvasd el a FAQ-t!!!! Benne a megoldás!!! Nekem is volt, elolvastam, megcsináltam és láss csodát...
    Ha nem értenéd a szöveget, szólj és helpelünk