Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
vagy a schrank csöcsével...

mekkora rím<#wow1>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
A pöcsével?<#idiota>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Akkor mivel játszassz?

Kary vagy Karykeksz

<#nevetes1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

TS Zolly
Nem jól irtad! KabeLegény és Zolly. 😛 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
Nem, szarban nem turkalok.

Together we'll fly someday...

Te eggggyáltalán játszasz ezzel a gémel

Kary vagy Karykeksz

lesz .
De nem értem mi van <#nemtudom>

Kary vagy Karykeksz

Carlos HUN
*strike

Carlos HUN
Javítom helyette,hogy minél gyorsabban megtörténjen😄
"lesz"

1942:HUNter007 2142:HUNkiller vagy Crazy-Sniper xfire:xvxvxvx

Me0w
Majd ha a 'lessz' helyett 'lesz'-t irsz.

Öcsém!Ezek nagyon jól nyomják😄meg persze jól kitalálták!

F.A.Q
fent
elolvastad ?

Kary vagy Karykeksz

csá, lenne egy kérdésem, miért van az, hogy felrektam a játékot, és nem tok belépni mert nem enged. kell valami regisztráció, és hiába csinálok ujat nem engedi hogy belépjek, és azt irja ki , hogy nem vagyok kapcsolodva a netre.Pedig én csak single playert szeretnék játszani, viszont ez a ... még a fõmenübe sem enged be. kérlek segitsetek mit csináljak.
kösz elõre is
merre vagytok ?
server ip ?

Kary vagy Karykeksz

sanzik
de komolyak a helikopteres trükkök <#wow1>
gecc
Sehol,de nekem van önkritikám<#crazya>

Fujiryu
Ebben hol a komolyangondolás???

gecc
Egy jó pilótát azért tudok a klánba<#nevetes1>

Fujiryu
Van már magyar 2142 klán is...

gecc
Vannak akik komolyan gondolják,ezt a klán dolgot. CSak még nem idehaza<#vigyor5><#whatever>

Lehet, hogy hülyeség, de szerintem kéne csinálni egy olyan magyar szervert, amit közösen fizetnénk...Így havonta csak egy minimális összeget kéne befizetni. Mondjuk évente egyszer lenne díjbeszedés, így nem kéne mindig azzal foglalkozni, hogy befizette(m)-e már...
Ja és pls ha most(anában)valaki játszik az íja ide be a karija nevét, mert egyedül úgy unatkozom...😄

gecc
Hú Kary, ilyen sokáig nyomtad a gémet.<#email>

ok értem

Kary vagy Karykeksz

remélem tisztában vagy vele, hogy cb kisfiú, és mint ilyen, nincs helye a szívemben. Persze tudom, hogy pár embernek a topicból ez nem okozna gondot, igaz a szívûkbe õk se zárnák (a részleteket meg mellõzzük😄)

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

atomboy
Nem neznem a filmjeidet. <#buck>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Fujiryu
A mert csak helyett írhattad volna ezt: mert csak téged szeretlek és nincs másnak hely a szívemben... Aztán linkeltetek volna egy képet arról ahogy együtt mentek a naplementébe<#idiota><#idiota>

(mindig is tudtam, hogy rendezõnek kellett volna mennem😄)

Mert:
1. mert ki van írva, hogy a warez témák kerülendõk
2. mert annyi esze nincs, rákeressen a neten, vagy valami warez közeli helyen tegye fel a kérdést
3. mert ha sikerül neki telepíteni végre, akkor nagy valószínûség szerint az lenne a következõ kérdése, hogy miért nem tud a warez játékával online játszani..
4. mert csak.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

én elösszõr megtanulok játszani
de SG klánt nem hiszem hogy lehet csinálni , mert akkor meg kell kérdezni az sg-seket hogy használhatjuk -e az sg-t

Kary vagy Karykeksz

Na látod,erre én is kiváncsi vagyok😄
Nem kéne csinálni valami klánt?mondjuk SG?

mikor lessz a magyar server ranked ?

Kary vagy Karykeksz

miért nem szerted õt ?

Kary vagy Karykeksz

nem neked való ez a játék, hagyd, játssz mással. Gratulálok, Te vagy a nyolcadik a privát listán!

kBagyula
Elmégy egy bótba oszt veszel egyet, felteszed, örülsz, játszol.. stb. <#nezze>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

sziasztok megvan a játék de nem tom feltenni mert ninics meg a kitömöritõje a fájloknak. és igy nem tudja összerakni egy képfájlba.Nem tudtok adni egyet vagy megmondani honnan tok letölteni egyet. kösz
JohnnySmith
Mondom néha nagyon elméseket tudsz beírni amivel egyet is értek, de amikor már nagyon gáz úgy összeségében a hsz (habár amit kitörõltem azzal szintén 1et értettem) azt azért már törölni kell 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Köszi . Ezt be kellne raki a FAQ ba is szerintem

Kary vagy Karykeksz

kBagyula
"Asszondja, hogy (nagyvonalakban):

A BF frencsájznak van sok sok mozgó eleme, és jelenleg nincs lehetõség ezeket szinkronizálni, peccselni, frissíteni, újra indítani, (monnyuk ezt megértem, elég nagy forgalmúak lehetnek a statszerverek) karbantartani, javítani a szolgáltatást. Ezért az EA elhatározta, hogy karbantartási munkákat fog elvégezni ezeken a szervereken, amik érintik a következõ játékokat: Battlefield 2, Battlefield 2 Modern Combat, és Battlefield 2142.

Standard karbantartási ablak Kedden:

3 a.m. - 6 a.m. Eastern Time (Nyú Jorki idõ, számold át +6óra kb.)

''Vészhelyzeti'' karbantartási ablak - Csütörtök:

3 a.m. - 6 a.m. Eastern Time (Nyú Jorki idõ számold át +6 óra kb.)"

No ez lenne az.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ez az újj logó.

Kary vagy Karykeksz

kössz

Kary vagy Karykeksz

kBagyula
Úgy tavaly õsszel volt egy EA közlemény melyben leírták, hogy 2-3 havonta mely napokon várható master/stat szerver karbantartás, majd megkeresem a hsz-t.

És te ezt honnan tudod ??
mert nekem nem jött mail vagy valami más sem .

Kary vagy Karykeksz

És te ezt honnan tudod ??
mert nekem nem jött mail vagy valami más sem .

Kary vagy Karykeksz

kBagyula
Hát, ja, mert karbantartás van 10-14 óráig.

nem tudok konektingolni a ea serverhez
<#rinya><#rinya>

Kary vagy Karykeksz

kBagyula
Olvastam, sõt jónéhánynak segítettem is anno.
Bár ettõl az EA-link nevû csodaprogitól félek egy kicsit, az EA downloader jobbnak tûnt.

<#integet2>
Hja, mostanában fõleg 2142 és SF, de néha BF2-t is tolok nosztalgiából.

uHs Gerzson
Fizettél a Zolly - KLegény(remélem jól írom) párosnak hogy ezt ki merted írni? <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
De azért azt te is olvastad hogy nem sok ember sikerült még akkor sem amikor meg lett mutatva mit honnan, és a külföldi forumokon is olvastam hasonlókat.

Amugy hi, rég láttalak <#vigyor>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Kabe 😛