16212
Battlefield 2142
  • tamas76
    nagyon rövid leszek és tárgyilagos, játszani kell , relative jól, ezáltal pontokat szerzel amiket beválthatsz időközönként okos dolgokra
  • tamas76
    az msn-en belül lehet nyomulni, bombaizével meg kőkirakóizével...asszem....lehet arra gondolt....
  • C4akela
    Sziasztok!
    Nem tudjátok,hogy a battlefield 2142-ben patch-ekkel feltelepítve hogyan lehet megszerezni a fegyvereket,gránátokat stb.???
  • trumpf1
    Nos igen. A trumpf már foglalt volt , a [HUN] utótagot sokalltam itt egy kicsit. Így lett trumpf1.
  • pityu1973
    Figyelj Levi nem igazán értjük, de fejsd ki légy szives bővebben amire céloztál.
    Itt a forum tagjai gyakorlatilag majdnem mindennap találkozik a játékon belül is.
    Nem MSN-en jelőlgetjük egymást hanem a BUDI-listán, a játékbani nick nevét legtöbb emberkének látod a nevénél (trumpf1 ???) onnan csemegézhetsz!
    De szolj ha én értettelek félre lehet beittam
  • ColdFire
    te se vagy láma, te főleg nem :DDD
  • trumpf1
    Biztos ingyennet vagy ajándék gém lesz vagy
  • pityu1973
  • levi19711023
    Hello ha valaki akar neten nyomulni akkor vegyen fel msn-en (ha akar):[email protected]
  • trumpf1
    Nem. Én vok, hogy nem vigyáztam jobban.
  • ColdFire
    lama vagyok? jóvan... :DDD
  • trumpf1
    előferdül, ettől még nem megyünk a falnak, aki az így jár
  • ColdFire
    hmm...
    én meg lelőttelek, sry, hallottam vmi lovoldozést az antiair mellett, kiszáltam, és mivel nem mutatta a neved, lőttem :(((
    sry
  • trumpf1
    Nem is értettük, mi a francot akarnak tőled. Bár sejtettük, hogy túl hatékony vagy A vélemény egyöntetűen az volt, hogy , majd nyomtuk a pg down erősen mi is
    Jó párszor kihúztál a sz@rból. thx
  • Alien69
    Tegnap megint ki akartak szavazni egy szerverről. Egy klános szerver volt, és talán az volt a szerencsém, hogy az egyik klántag repült az elöző körben velem. Egyből irkáltak is, hogy gunshippes. Úgy gondolom, hogy ebben a járműben van legjobban elhatárolódva a csítergyanutol.
  • uHs Gerzson
    Mind bf2-ben és bf2142-ben sok bug van, így amig nincs valamilyen mod bf2142-höz addig én a bf2 modokat nyüstölöm :)
  • liquivent
    Nekem is megvan mindkettő játék.
    De egyértelműen a 2142-re szavazok, sok előttem szólóhoz csatlakozva!!!
    Sokkal élvezetesebb és pörgősebb a játékmenet és még sorolhatnám.
    De mindegy ki mit mond. Tedd azt, amit Én is tettem.
    Mindkettőhöz van demo. Töltsd le, szánj rá egy kis időt mindkettőre és dönts magad. De sztem a 2142 mellett fogsz dönteni.
  • Alien69
    LOL, már sorry. Miben visszalépés??? Talán a titán módban? Minden más detto ugyan az, szinte. Kivéve, hogy itt nincsen repcsi. Na bumm. Kevesebb csaló béz(szpón)kemper van a gammában. SOKKAL kevesebb, köszönhetően a titán módnak, az összes bugjával együtt persze. Tehát, itt NO FLAME, please!
  • F1rstK1ng
    Mivel 7th-s vagy, BF2es klán, persze, h azt dicsőited.
    DE Battlefield 2 jó ugyan, de szerintem mostmár Battlefield 2-t lenne visszalépés venni, 2142 helyett.
  • Bogdogege
    Itt nem az olcsóságon van a hangsúly,a 2142 visszalépés a bf2 képest ...
  • pIIrash
    Valóban. A héten jön a QW demója. Hogy mikor az passz. De még a héten meglessz. De ez nem azt jelenti, hogy ne vegyétek a gammát. A BF2-nek is megvan a maga feelingje, de én e mellett döntöttem, amikor megvettem. Az ok akkor egyszerű volt. A BF2-öt késöbb atom olcsón megvehetem, ha akarom.
  • RoboGoD
    Nekem mindkettő van. De most a 2142 a nyerő. Ez az újabb. De a BF2 is nagyon jó. Csak a körítés változik, a két játék majdnem teljesen ugyanaz. Legalábbis a lényeg. A 2142 a Titán mód miatt tarol szerintem. Gyakorlatilag upgradelt BF2.
  • Bogdogege
    Várj egy pár hónapot azt jön a Quake wars
  • pityu1973
    sorry
    elküldtem privátba
  • Alien69
    Szvsz, feldobsz egy huszast, fej-, vagy írás! :D De, a haverjaidat kérdezd meg, akikkel együtt akarsz játszani. Ha nincsenek ilyenek, akkor mindegy. Szerintem BF2, mert az olcsóbb valamivel.
  • ColdFire
    ha van itt BT-s, adja már meg a TS-en a BT szoba jelszot htx
  • F1rstK1ng
    Ebben a fórumban azt fogod hallani, h Battlefield 2142.
    A Battlefield 2esbe meg persze azt h Battlefield 2.
    Szal döntsd el te, én erre voksoltam :) és bevállt
  • Madmano
    Egy kérdés:gondolom,vannak itt olyanok,akik nyomták,nyomják a BF2-őt és ezt is.Ha csak egy BF-re kéne voksolniuk,melyik lenne?BF2?BF2142?Időm csak egy ilyen játékra lenne,annyi amennyivel lehet is haladni benne.De nemtom,melyik legyen az.A BF2 megvan eredetiben.De tetszik ez is a videók alapján.Hmm?Vélemény?
  • pIIrash
    Nem. Ami benne van azt bemásolom ahova kell és ennyi. Nem kell imgae fájl meg semmi. De csak akkor müködik, ha eredeti verziód van. Crackelt verzióval nem fog menni!
  • trumpf1
    Nem kell image file. Letöltöd. Kicseréled azt a pár file-t (előtte az eredetit mented!!! sose lehessen tudni alapon) és már müxik is.
  • Stex
    hm, nekem ezek a NO DVD crackek semmit nem értek, igaz az 1.25-el nem probáltam, de a korábbiakkal igen. Te ezt ugy használod, hogy van a gépeden egy image fálj is a játékhoz?
  • pIIrash
    Erre pedig erre: hogy a nemlétező tudását pontokra váltsa, az szánalmas, másrészt pedig ponttörléseket vonhat maga utan.
    azt tudnám csak válaszolni, hogy KAIN is egy no skill statpadder és mégsem vettem észre, hogy olyan baromi sok pontot töröltek volna tőle.

etc: [N)@(M] KAIN
  • Carlos HUN
    LOL
  • pIIrash
    Elarulom neked, hogy nincs olyan, hogy keses szerver.
    Az meg, hogy a sok lama statpadder ilyen szervekre jar, ...

Ha nincs ilyen szerver, akkor hogy járhat oda a sok ?
  • pityu1973
    ok túl vagyok rajta
  • Me0w
    Elarulom neked, hogy nincs olyan, hogy keses szerver. Az meg, hogy a sok lama statpadder ilye nszervekre jar, hogy a nemletezo tudasat pontokra valtsa, az szanalmas, masreszrol pedig ponttorleseket vonhat maga utan.
  • C4akela
    Már rájöttem!!
    De azért kössz mindenkinek
  • pIIrash
    Ez is benne volt a listában :)
    Bár ugyan nem az elején ..., de én csak a keresés módját adtam meg :P

GameCopyWorld 2142
  • pityu1973
    This torrent is dead or has been blocked.

nekem ezt írja ki az oldal
  • pIIrash
    Rosszul linkelte be vmiért!!
    Szóval akinek eredeti verziója van és nem akarja koptatni a lemezét annak itt a megoldás: 1.25 NO_DVD MULTI CRACK