Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szia
Game ?
mehetünk ?

Kary vagy Karykeksz

gecc
Szeva Kary<#wave>

jó reggelt

Kary vagy Karykeksz

papo21
igen és ez mit takar?

pTD-hU ptdclan.hu

atomboy
Nem kell prefektul tudni. Alapszinten is megertheto ez a szoveg. Segitseg: "request has been sent" --> "he/she app roved your request"

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

papo21
perfect

pTD-hU ptdclan.hu

papo21
nem csak ha nem tudsz angolul perpectül akkor nem nagyon értem hogy mit ir ki<#fejvakaras>

pTD-hU ptdclan.hu

lol..hát igen, végülis nevezhetjük az angolt fasságnak is akár..<#wilting><#falbav><#help>

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

atomboy

papo21
maegtalálom akiket akarok csak rá nyomok arra hogy send és ezt irja ki yourbuddy request has been sent. The player will be to your list as soon as he/she app roved your request....

pTD-hU ptdclan.hu

beírod annak a nevét akit keresel.
ha sokat dob ki akkor nézd át melyik is kell neked.
mit ír ki ?

Kary vagy Karykeksz

papo21
hogy müködig ez a buddy list téma fel akartam venni egy két embert és faszságokat irt ki
Papo.Hun.21 A nevem

pTD-hU ptdclan.hu

Carlos HUN
Vegyél fel buddy listre és akkor meek

gecc
Most meg torrentet töltök

gecc
Én megvárom az új videokártyát,ott voltam én is az orosz szerveren az elöbb.Írtam is neked de nem figyeltél,pedig kétszer leszedtél <#bee1>

inkább jönnétek játszni mint videot válogattok meg nézegettek

Kary vagy Karykeksz

Carlos HUN
Menj be hamachi fórumba ott tudnak neked segíteni!

Carlos HUN
Valaki mondana nekem egy hamachi hálózatot?
gecc
gecc
Wreck86
a régi szép snipás idõk mi?😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Én medicel szoktam a sipereket kiszedni messzirõl.

Kary vagy Karykeksz

Ja és azt kifelejtettem,hogy minden viszonyítás kérdése...
Ha nem mozogsz szinte bárki leszed!<#violent><#violent><#violent>

1942:HUNter007 2142:HUNkiller vagy Crazy-Sniper xfire:xvxvxvx

Szerintem nem fontos az,hogy jó vagy rossz sniper...
Ha egyszerre 2-en 3-man célba vesznek ,nincs eséllyed...

F1rstK1ng
Én pl 3kurvajó sznájpert ismerek a játékba, mindegyik magyar (2 a klántársam) az egyik meg itt kommentel elõttem<#vigyor5>

inaktív :C cu@bf3

kBagyula
azmiaz?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Valaki mondana nekem egy hamachi hálózatot?
kBagyula
Tééleg? 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Kevés Ügyes sniperrel találkoztam eddig bf1-ben és bf2142-ben is.
ment a buddy list.

Kary vagy Karykeksz

Supersix
Remélem nem árulok el nagy titkot ha azt mondom crouch és prone helyzetben simán át lehet slisszanni az aknák felett!Sniperkedni meg azért jó mert sokan utálják fõleg ha már tudod használni ügyesen a rifle-t!Na meg a Demo Pakk-ot.Amúgy SuperSix és Slowhand is mehet BuddyList-re.-over-

nyilván a titánon olyan helyekre teszik, hogy ne tudj elkúszni mellette..

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Szerintem a sniper alaphelyzetben is Sz*r, minden játékba (bf1 bf2 bf2142)
Az aknát ha meg észreveszem elkuszok melette.
Nem értem , most akkor mi lagol? miért ?
Nekem ugyan nem szokott lagolni , ha mozog a titán , ha nem .

Kary vagy Karykeksz

1etértek. A titan mód nagyon jó lenne, ha tényleg lenne értelme a titánon belül harcolni miután lehullt a pajzs..most nem nagyon van, a legtöbb szerveren nem is nagyon támadják már közvetlenül a titánt, csak ha látják, hogy nincs ott senki. Ha nem lennének aknák a titánon belül tényleg jobb lenne a helyzet.

Blinkye
😞 Akkor nem is lehet több cumóm?

3Ds MAX :)

atomboy
Nem tudsz azzal neten. Es CSAK ranked szervereken szamol.

Blinkye
szasztok. feldobtam a gémet,de még csak singleplayerben próbáltam. 3 körösre volt állitva és két kör után kiléptem.. ugye azétr nem számolta az elõléptetésem.. Neten tudok razorossal nyomulni?

3Ds MAX :)

kBagyula
Egyetértek. A Titan nem lagol egyébként, ha a VoIP nincs engedélyezve a szerveren.

gecc
Egyetértek

Engem is vegyetek fel:
HUNkiller
Crazy-sniper

mNzJean
Meg végre a sok gyökér is kénytelen lesz játszani akik eddig csak a titán ágyujával voltak kemény legények. Bár ami igazán dobna a játékélményen az az lenne ha , a titánon nem lehetne claymor-t /apm mine/ lerakni , szerintem ezzel tudnák igazán játszhatóvá tenni , nekem a sok csira snipátol ment el a kedvem a titán módtol, skillbe nullák ,csak a tetves aknájukat meg a demopakkot tudják használni .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

hehe, inkább azt kellene megoldaniuk, hogy ha mozog a titán ne legyen lag..

Carlos HUN
Added server side option to disable Titan movement.

na végre akkor majd nem fogják tudni azt a szar titant mozgatni és talán nem fog lagolni

kBagyula
The Beta of the 1.20 Patch will be available for public testing beginning Friday February 2nd. In this update we have addressed many issues including:

* Fix for Squad Leader Spawn Beacon CTD
* Fix for Titan core exploits
* Code of conduct enforcement enhancements. Players who are found in violation of EA/DICE Rules of Combat will have their account banned
* Adjusted Static AV cross hair alignment to improve accuracy
* Added server side option to disable Titan movement.

Download the Beta and jump into the ranked servers to check out the latest fixes for 2142.

-Your DICE Live Team

<#ticking><#nemtudom>

Carlos HUN
Vegyetek fel Buddy listre
Carlos_HUN
THx!

Me0w
Aham.

Together we'll fly someday...

joebacsi
ja, vót 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Meow . Téged nagyon sokan szeretnek .
Voltál bf talin ? A multkorin ?

Kary vagy Karykeksz

Me0w
Mondja ezt aki schrankot bassza 😄

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Öcsi fogja csöpi csöcsét
Csöpi fogja öcsi p*csét <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?