16212
Battlefield 2142
  • Twetr0x
    Engem két repülőgépes kitüntetéshez segítettél hozzá
  • Alien69
    Ma K1ng-nek összehoztuk a 35 killt gunship-ben. Mellesleg, a 200. vagyok a gunship listán.
  • H2
    egérpadból nekem ilyen kell!!!

CAMO
  • Stex
    ami viszont lol hogy ha egy nyamvadt bokorba fekszel be, akkor sok esetben nem tudsz kilőni, de befele persze simán lőnek..
  • kolbi870315
    Én a Ligitech G7-et ajánlom és mellé a Razer mantis speed egérpadot.
  • H2
    Logitechet mindeképp! Ha optikai akarsz akkor MX-518, ha lézer akkor G5-t vegyél. Fontos ám az egérpad is, hogy milyen felületen használod!
  • hendrichharcos
    Ez ok.Csak azt nem értem hogy én mért nem tudtam a helyére bemenni. Ő kijött annan és én be akartam menni a helyére de nem ment sehogy sem. Na ez az ami nem ok-meg a többi sem
  • Twetr0x
    lol Nyelvtan ottvan... "Áttecőek"... Tanulok öcsémtől?
  • Twetr0x
    Falba bemenetel az csalás, kihasználja az objektumok rejtett hibáit, és "becsúszik" a falba. Ilyenkor bentről áttecőek az objetumok és át lehet rajta lőni, kívülről meg... Egyszer játszottam, és nem lehetett rendesen a titánon éledni, mert két f@sz ott volt benn a falban.
  • hendrichharcos
    Egyre jobb!Ma én is sok érdekességgel találkoztam-csak 1et emlitek.Várjuk a 2es konzolnál az ipséket látom a kütyün hogy felettünk van a szellőzőbe és irdatlanúl dobálja le a robbanóanyagot.Gondoltam várja az odaérkezőket-voltunk egy páran bent!Erre a manus bumm,mi meg nyekk.Meglepő!Persze FFes pályán.Sokan nyomhatták a KÁINnal-meg az annyukba is nyomhatnának valamit-mert kialakult egy új stratégia.FFes pályán ma mind ezt csinálták.Titán felső rész,sniper robbanóanyag aztán jöhet a tüzijáték!Baromira élveztem.Komolyan olyanokat találnak ki hogy az már félelmetes.Na a falban lévő emberkékről ne is beszéljünk.Csak azt nem tudom hogy én mért nem tudok oda bemenni ahova ő!!???Ma már ezt is próbáltam-nem sok sikerrel.Ja a lényeg-a csávó ráfutott a taposóaknára amit nagy gondossággal raktam le manus robban és továbbment,de nekem kiirta hogy megöltem.Nem értem én hogy-hogy csinálják ezeket!!De kezd elegem lenni az ilyen trükkökből.Még egy kérdés-AKKOR MOST MILYEN EGERET VEGYEK???Köszi a segitséget előre is. Tudom hogy attól nem leszek jobb,de hátha mégis.Csak anya meg ne tudja
  • Twetr0x
    Én fákat+lámpaoszlopokat csókolok le rendszeresen.
  • Alien69
    Na, a tegnapi nap is "érdekes" volt. Mint trumpf1 említette, volt egy izé, tróger (hosszu sípszó) féreg. Beparkolt keresztbe a csapatszállitóval a gunship helyére, ezért a gun meg se jelent. Nagynehezen szétlőttük, (rengeteg minusz jött mindenkinek ), majd ugyan ez a patkány beszált a gunba, és megint keresztbe ált, igaz, így már elvileg senkit se zavart. Csak azokat, akik játszani akartak. Persze, kiszavazás nuku. Az volt a terv, hogy csapatszállitóval nekirepülök, de elötte lövöldöztem a gépágyuval, hátha. Persze nem ártott neki eléggé. Ekkor valaki beült, és elindult. Nagyon morci lettem. De, sikerült szétszedni. (mindenkinek KÖSZÖNÖM !) Újra született, de már résen voltam, 2x letékáztam. Gondolom, ez a másik csapat beépített bunkója volt. Azoknak is beszóltam (erről valszeg le kellene szoknom), de 3x jöttek rám, úgy, hogy még ki se repülhettem (basecamp, vagy minek nevezzem). Az volt a szerencsém, hogy egyszer se deglettem meg, csak a gun nyekkent meg. Aztán jött a vendetta, szépen levadászgattam őket. Egy idő után már mások voltak a gunshipben.
    Ja, aki elolvasta, annak szintén köszönöm! Illetve, akkor, hogy legyen is értleme, még egy tanács. Van ez a bumeráng, az égbe, ami az UAV nevet viseli. No, ez simán kinyírja a repülő alkalmatosságokat. Eddig vagy 2x vélettlenül belé száltam, és megdeglettem.
  • Twetr0x
    Ja, akkor te voltál.
  • czky
    Azt nem együtt néztük 1 APC-ből? Nagyon jól nézet ki!
  • pityu1973
    JA ÉS VAN BÍRÓ IS A PÁLYÁN CSAK A KÉPEN NEM LÁTSZIK DE FELISMERITEK MAJD OTT ROHANGÁL FEKETE RÖVIDGATYÁBAN ÉS FEHÉR TÉRDZOKNIBAN .

HÚ NÁLATOK IS ILYEN MELEG VAN..............
  • Twetr0x
    Ilyen személyiségzavaros UAV-ot én is láttam már. Asszem Papo is ott állt, néztük ahogy Shuhia-n ott az objektumnál próbál lebukni a föld alá. Sajnos pont akkor robbant fel amikor benyomtam a Fraps-t.
  • trumpf1
    hüle
  • pityu1973
    Az új légdeszkás pálya nem is tudtátok a NorthenStrike pluszpályája itt lehet minden teleszorhatod a dobozzal az egész pályát repkedhedsz az UAV-n a Gunship úgy közlekedik mint a 4-es metró és a transportot nekünk kell a hátunkon odavinni a cél helyre
  • Stex
    ahaha..nézz nézz az ég felé..:D Egyébként ilyennel én anno még a demoban találkoztam, nem is egyszer, rankedeken még nem, de úgy tnik akkor itt is van..hajh gondolom szépen el fog terjedni ez is:(
  • kBagyula #8024
    A legjobb a földön keringő UAV.
  • trumpf1
    Tegnap az afférok napja volt.
    Szegény Alien-t is felbosszantotta egy f@sz. No meg minket is, mert leparkolt a gunship helyére a csapatszállítóval és nem mozdult. Beszáltunk, kiszáltunk, lőttük go go-ztunk, de nem mozdult. Kösz a figyelmeztetést Alien .
    Aztán volt még valami, mert eccer csak Alien közölte elég baljós hangon, hogy ne szálljunk be mellé a csapatszállítóba, mert villámlátogatás lesz belőle Annak nem láttam a végét, csak sejtem.
  • uHs Gerzson
    Látom itt is megvan ez a bug nem csak bf2-ben
  • kBagyula #8021
    Ez a tegnapi affér? Kár, hogy csak hallgattam az eseményeket TS-en és nem láttam. Az a gyerek csinálta aki benn volt a falban?
  • H2
    omg

• H2

na azért ez már gusztustalan! commanderes csalás...

http://images.netbag.hu/20070619/13132997358.png

ez legalább érdekes volt, na de akkor is a k...nyukat!

http://images.netbag.hu/20070619/13133019626.png

• Kovács legény
    nekem mx518 am van és ennél jobb egér nem kell nekem ,kényelmes ,teli van gombokkal és 6 dpi beállitás van rajta.
    A súlyoknak annyi értelme van hogy ki mit szokik meg ,mi a kényelmes neki. volt nekem egy egerem ami olyan könnyü volt mintha papirból lenne ,egyszerűen nem tudtam megszokni ,szeretem ha van súlya, valakinek meg a könnyü a jó.
  • pIIrash
    Ritka ronda egy egér! De nem a a lényeg, hogy szép legyen hanem, hogy jól lehessen vele aprítani az ellent!
  • trumpf1
    Nekem is G5 van és tecc.
    Hozzáteszem, hogy a dpi állítgatás nálam nem működött játék közben a gyári driverrel :( Le is szedtem. Hiába váltottam a gombbal nem változott. Pontosabban az első gombnyomás után beállt valahova (most nem emléxem melyik "végállásban" világított a led) oszt se tovább. Azóta újradobtam a gépet majd teszek egy újabb próbát.
    A súlyok tényleg nem sokat érnek.
  • kBagyula #8015
    Inkább kihagyom a spyware progikat, mégha hasznosnak is tűnnek látszatra. Nekem a 2142-be beépítettel sem volt soha semmi bajom.
  • Twetr0x
    Egér témához hozzászólnék: Én 2005 December óta egy G5-öt nyúzok, és mivel nincs más gaming egér tapasztalatom, ezért azt tudom mondani, hogy nekem teljesen bevált. Snipereléshez 400dpi lövöldözéshez 800dpi röpködéshez 2000dpi. Kisúlyozásnak sok értelmét én sem látom, de azért bepakoltam a kis súlyokat. Mondjuk azért valami razerre beruháznék.
  • RoboGoD
    Igen beépítve is megtalálható a játékban, de mi Papóval kínlódtunk, nem tudtuk felvenni egymást. Miután felrakta a Comrade nevű progit a telepítő lemezről, simán létrejött a kapcsolat. Sőt ő az egyetlen, akinél már a windowsban látom, hogy milyen szerveren játszik, és mi a pingje. Érdekes. Ha a játék buddy list-jére veszel fel valakit, akkor a Comrade-ban is megjelenik. Amíg Papó fel nem rakta, addig ő látott mindenkit, akit felvett, de őt nem látta a másik (a játékban a buddy listben). Röviden ennyi. Nem tudom másnak milyen tapasztalatai vannak... De azóta volt már pöccs, lehet nincs meg ez a hiba.
  • kBagyula #8012
    estére felveszlek.
  • Kovács legény
    oanom van ,de az alapból benne van a játékban nem? nah mindegy:D
    klegeny néven vagyok fennt ha jól emlékszem:D
  • kBagyula #8010
    Elvtárs? A buddy listeden lévő arcokat mutassa meg, hogy azok épp onlányok, vagy nem. Olyan mint az xfire.
    Node mi is a játékbeli neved? Gyühet privibe is, ha nem páblik.
  • Kovács legény
    mijaza comrade?
  • kBagyula #8008
    Így jó:

• PartyService
    áhh akkora szar ez a fórum...
  • PartyService
    faxa én is diamondback-el tolom, meg hozzá 1 mantis ;)

amugy 1 fokkal se lettem jobb mint a régi 500 forintos logitech egeremmel vszont a + 4 gomb pozitív...
  • H2
    így is van! 518as rulez, a tesztben is második!!!
  • sanzik
    egérteszt

amúgy én meg az mx518-at ajánlom