Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kary vagy Karykeksz
HTW Negat
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
egy olyan unlockot kaptak ezért amivel lehet aktiválni a lifteket a lépcsõházban
<#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
Valaki irja már le legyen szives hogy kelllll fel jutni??????
Ha úgyérzed megtudsz felelni akkor írj e-mail vagy vegyél fel msn-re ezen a címen: [email protected](msn és e-mail egyben)
Várom a jelentkezéseket!
de ha már nem akad....hahaha <#bdead>#bdead><#violent>#violent><#gun>#gun><#eplus2>#eplus2>
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
1942:HUNter007 2142:HUNkiller vagy Crazy-Sniper xfire:xvxvxvx
ha valami nem klapol, akkor remélem helpeltek megint
(azért beszarás, hogy még müködnek emberi normális reakciók)<#worship>#worship>
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
PT-6|GSJinn
PT-6|GSJinn
HTW Negat
Ugyan angolul van de szerintem egyértelmü és nem igazán nehéz egy kezdö angolos számára sem a lirás. Most probálom ki, de mivel Supersix kolléga sikerrel járt, igy én is nagy reményeket füzök a dologhoz!
PT-6|GSJinn
teljesen felpörög a lemez, és rohadtul nem szeretném ha törne,õtlete valakinek?
lekéne menteni a gépre, azt onnan nyomatni de a másolás védelem tuti, pedi g eredetileg egy példányba másolhatnám, már csak biztonsági okbó, mert ha törik, veszet a pénzem....
köszi a válaszokat majd<#email>#email>
tamas76(hun)néven küzdök, de jelöld még meg a pityu73(hun)nevet õ is fent van esténként és még lesznek páran,jelölj be minket és akkor ha megyünk és fent vagy akkor rád joinolunk.
Nem sok pontszám és dicsõség van a nevünk mellett, de lelkesek vagyunk😊
szerintünk sokkal jobb, úgy játszani
ha már a HUN-ra rá keresel akkor mi is ott vagyunk egy páran és akkor már csak be ugráltok hozzánk, tök jókat nyomulunk ha van kedvetek, szerintem a patch is sokat javított a játékon,egyre élvezetesebb
bár fura, hogy mikor lelünk még magyarokat és megjelõljük õket, hát nincs visszajelzés, miközben szerintem úgy még jobb.