Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joóó

Kary vagy Karykeksz

bocsi ezt tudtam!!!! de 1.20 alattttt ezt már nem csinálod meg!!!!!!

LOOOOOL <#nyes>

HTW Negat

gecc
esetleg így<#eplus2>

ez egy jó viccccc,,,de most tényleg???? amugy én is a veterán programon keresztül regeltem!!!!!!

kBagyula
3

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

macskássy
hi a nothren strikeba hány újj pálya lessz?

sanzik
csak azok tudnak felmenni akik a bf2 veterán programon keresztül regisztráltak...
egy olyan unlockot kaptak ezért amivel lehet aktiválni a lifteket a lépcsõházban
<#vigyor3><#idiota>
Carlos HUN
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Hello!!!! lenne egy kérdésem,,,,,hogyan lehet felmenni a tetöre a Berlin map-on???? most a napokban vettem észre,hogy manapság a felhökarcolok tetején a normális közlekedni nem a földön!!!!
Valaki irja már le legyen szives hogy kelllll fel jutni??????

Hellosztok!!! ez nem biztos, hogy illik ide, de nemrég alakult BF2142-es klánomba keresnék tagokat...bárki jöhet...legyen eredeti játékod, légy csapatjátékos, nem árt ha van TS-ed, MSN-ed, tapasztalat szintén elõnyt jelent...szívesen meghallgatjuk véleményedet...stb. 😊

Ha úgyérzed megtudsz felelni akkor írj e-mail vagy vegyél fel msn-re ezen a címen: [email protected](msn és e-mail egyben)

Várom a jelentkezéseket!
gecc
Bisztos az üzletek elõtt állnak a Northern strike- ért<#hehe><#hehe>

papo21
hol vagytok emberek?<#wow1>

pTD-hU ptdclan.hu

tamas76
ká xar volt a hétvégém, rá áltam, hogy zúzok, de akadtam teljesen és 500 volt a pingem <#zavart2><#duma><#confused>
de ha már nem akad....hahaha <#bdead><#violent><#gun><#eplus2>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

gecc
nem sok de lesz esti harc, a lényeg viszont, lesz bevédõs pálya conquestben az az igazi <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

pIIrash
de. csak mindig elfelejtem elindítani az XFire-t 😛

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

maffioso
mi uj dolg van benne?

\"If in doubt, flat out!\"

kBagyula
majd márc. 1.-én kiderül.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

papo21
szeva mostanába nem játszol?

pTD-hU ptdclan.hu

pIIrash
én tuti! <#hawaii>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

papo21
oszt milyen?

pTD-hU ptdclan.hu

kBagyula
Már meg van véve. 😉

gecc
<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>

Ki veszi meg a Northern Strike-ot??<#violent><#violent><#violent>

1942:HUNter007 2142:HUNkiller vagy Crazy-Sniper xfire:xvxvxvx

tamas76
köszönöm a válaszokat,még nincs idõm meg csinálni....<#szomoru1>
ha valami nem klapol, akkor remélem helpeltek megint
(azért beszarás, hogy még müködnek emberi normális reakciók)<#worship>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

Supersix
Köszi a segítséget skacok!Most jó!Win telepítés!Már majdnem meghalt valaki <#violent>

Carlos HUN
Ha meg hibás a játék én szivesen odadom az enyémet egy teszt erejéig ha pesti vagy

Carlos HUN
De elképzelhetõ egy memória modul hiba is,. memtest kari teszt ha semmi sehol akkor egy xp ujrarak ha sehogyse megy akkor sajnos nincs megoldás ilyen jelegü hibárol sehol se írnak utána néztem összes létezõ bf fórumon neked

Carlos HUN
Biztos hogy videokártya vagy directx hiba esetleg egy gép format megoldhatja

gecc
Passz sajna<#shakehead>

Supersix
és szedtem le új drivert videokártyához is

Supersix
Valaki pls help ha van hasonló problémára megoldása mert szét*** az ideg!Le szedtem megint felraktam újra már az egész géjmet újra raktam de mindig sötét van a titanban amikor átváltana a térkép kisebbre

Supersix
Extra LOL<#vigyor2>

gecc
Szólj az EA-nak, hogy a biztosítékot cseréljék ki a titánon.<#heureka>

Supersix
De én nem azt mondtam hogy mini image!Hanem image tehát teljes ugyan az lesz a mérete csak legalább nem kopik a dvd és bemountolható!ám

Supersix
Most akkor felrakom mégegyszer a peccset és ha az után is ilyeneket csinál szétverek vkt EA-nél!
sötétségmegintés megint

Nem elég hogy nem mükszik a maxi-image, de még a játék se indul el eredetivel (elinditom de fekete képernyö, pár másodperc és vissza asztal). Bár ennek lehet, hogy a peccs az oka, habár sosem volt ilyen gondom a pecsek miatt... Valami ötlet? Eddig sosem hittem, hogy én is beirom ezt valaha is, de ugylátszik most megtörtént a rémálmom...<#csodalk>

PT-6|GSJinn

Sajnos nekem sem sikerül... <#rinya> Minidg kéri a cd-t. Ez miért random dolog, egyes gépeknél bejön másoknál nem. Van akinek a virtuális meghajto letitlásával megy. Remélem ti több sikerrel jártok. Esetleg ha tuttok megoldást, vagy más ötletet nefogjátok vissza magatoka. <#smile>

PT-6|GSJinn

Nektek sikerült is belépni így? Nekem folyamatosan install lemezt kér...

HTW Negat

Carlos HUN
Kösz az infot éjszaka megcsinálom éniss.,most nincs rá idö jön esti melocska😄

Neked és azoknak akik szeretnének mimi image filet, és nem akarják a dvdmeghajtoban sérülésig forgatni a lemezt. mini image készités

Ugyan angolul van de szerintem egyértelmü és nem igazán nehéz egy kezdö angolos számára sem a lirás. Most probálom ki, de mivel Supersix kolléga sikerrel járt, igy én is nagy reményeket füzök a dologhoz!

PT-6|GSJinn

Supersix
én csináltam Alcohollal egy image fájlt és azt rakom be démonba mindig

Sziasztok nem tudja vki véletlenül hogy ha dedikált servert csinálok akkor hogyan kell plusz botokat betenni conquest módban?
tamas76
hadd kérdezek már , ha már igy izé.....
teljesen felpörög a lemez, és rohadtul nem szeretném ha törne,õtlete valakinek?
lekéne menteni a gépre, azt onnan nyomatni de a másolás védelem tuti, pedi g eredetileg egy példányba másolhatnám, már csak biztonsági okbó, mert ha törik, veszet a pénzem....
köszi a válaszokat majd<#email>

tamas76
oké, valszeg fent leszek este, ha a család nem ül rám nagyon😊
tamas76(hun)néven küzdök, de jelöld még meg a pityu73(hun)nevet õ is fent van esténként és még lesznek páran,jelölj be minket és akkor ha megyünk és fent vagy akkor rád joinolunk.
Nem sok pontszám és dicsõség van a nevünk mellett, de lelkesek vagyunk😊
szerintünk sokkal jobb, úgy játszani

papo21
gyere este játszani nyomjunk egy keményet mien néven futsz?

pTD-hU ptdclan.hu

tamas76
Hali, este elég sokat nyomulunk,szerintem elég sok magyar van fent.
ha már a HUN-ra rá keresel akkor mi is ott vagyunk egy páran és akkor már csak be ugráltok hozzánk, tök jókat nyomulunk ha van kedvetek, szerintem a patch is sokat javított a játékon,egyre élvezetesebb
bár fura, hogy mikor lelünk még magyarokat és megjelõljük õket, hát nincs visszajelzés, miközben szerintem úgy még jobb.

Carlos HUN
Papo felnézek játszani!

papo21
S.T.A.L.K.E.R<#hehe>

pTD-hU ptdclan.hu