Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos HUN
nyomom a continuet es nem csinal semmit sem elegem vannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Rendesen azt hiszem.

HTW Negat

Carlos HUN
nah lehet ezis baj volt mert én +36 al kezdtem 😄
a neveket rendesen irtad vagy angolul megforditva?

Zip nem kell, Postal kell, ha kéri.
Telefonna én ezt írtam: 20xxxxxxx (az x persze a telcsiszámom)
Egybe az egészet

HTW Negat

Carlos HUN
Zip és a phone részhez hogy kel beiri tudtomal zip kodot csak az amerkaiaknak kell beirnijuk

Sajnos az a gáz, hogy az installálást maga az EA-link végzi, ami egy online progi. Ellenõrzi, hogy van-e jogosultságod installálni.

HTW Negat

Mikor nem volt a virtuális szálámon pénz, mindenféle hibaüzenet nélkül visszatett a fizetési adatok megadásához. Utaltam rá pénzt és máris egybõl továbblépett. Amúgy Visa fizetési lehetõség van?

HTW Negat

Carlos HUN
Igen dombornyomott

Carlos HUN
Esetleg nem lehet ezt valahogy tényleg kijáccani mert ilyen alapon valaki feltölti bemásolom énis a mapába és akkor már jáchatok is😄

sanzik
ha dombornyomott a visa kártyád akkor jónak kell lennie
de ha nem megy akkor tényleg a bankban érdeklõdj...
Nekem szerencsére nem írt ilyet! Próbálltad a relogint?

HTW Negat

sanzik
log out és jelentkezz be újra
ezt próbáld meg,nálam ugyan ez volt és ez segített
Carlos HUN
de az a vices magyarországrol már vásároltam neten ott semmi gond csak ezel a külföldi cumokal van gáz 😄DDDDD

Carlos HUN
Én K and h s vagyok visa kártyám van 😄
és valamiért kitöltök mindent és egyszerüen nemtok vásárolni , lehet levan tiltva nálam ez a szolgáltatás majd felis hivom a bankot

czky
Elindítottam ezt az EA Linket. Bejelentkeztem az accountommal. Rámegyek a Northern strike-ra. 2 dologra lehet klikkelni: Buy Download és More info. Ráklikkelek a Buy Downloadra és ezt írja ki:
û
Please help! Kéne nekem is ez a cucc! 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Nem írnád le, h hogyan mûxik ez az EA linkes dolog??

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Ha nem ragaszkodsz a poszterhez, akkor jobban jársz az EA linkkel. Nekem OTP-s számlám van elektronikus csomaggal. Ehhez járt egy web-kártya, ami külön számlaszámot és egy hozzá tartozó virtuális kártyát is takar. A virtuális helyett persze az igazi is jó.<#buck>
Elindítod az EA-link nevû programot és bejelentkezel rá a BF2142-es accoddal. Ott kikeresed a Northern strikeot (nem lesz nehéz) és megrendeled. Felkínál fizetési módokat- itt én a Mastercard bankkártyásat választottam. Ez után megadsz pár adatot: név, cím, bankkártyaszám, stb...
Ha a kártyádon volt pénz, akkor kb 5 mp alatt megkapod az engedélyt és az EA-linkben már töltheted is le a progit. (egyébként ez egy letöltésvezérlõs, sokmindentbeszerezhetõs EA cucc)
A 160 MB letöltése után (nekem gyanúsan gyorsan lennt volt) katt az installra és a rövid telepítés után már játszhatsz is.
Az átutalással, EA-link letöltéssel, installal együtt is megvan az egész cirka 20 perc alatt... Ja, és nem is álltál fel a gép mellõl.
1 hátránya van, hogy a késõbbiekben, ha formázol windowst akkor újra le kell tölteni, de ezért asszem senki nem szúrja szíven magát.

HTW Negat

mellesleg kúúúúúrva jó (na jó azért annyira nem) a lebegõ nagyon irtás azért viszunt az EA naggyon elrontotta azt hogy nem lehet az új jármûveket az eredeti pályákon használni <#gonosz3><#levele>
de azért a többi nem rossz
Ja és Carlos én nem ma reggeltet hanem 8. reggelt értettem

kódos én a galaxiból szerváltam meg, igy kaptam egy cd tokot két útmatatási papirral és egy kódot (ja meg egy posztert)

igen én is azt ajánlom neked hogy telepisd normálisan a 1.20-as patchet ha az meg van akkor meg nyomd le teljesen a tûzfalat mert az akadályozza a szerverek csatlakozását, egy egyszerû minden engedélyezése s meg van oldva minden gond (persze amit ezzel meg lehet oldani ja és ne felejsd el aztán visszakapcsolni mert simán lebasszódhat a géped ahány virus meg miegyéb van manapság

túl lassú voltál ha reggel mentél volna oda most keményen nyomathatnád NS-el mellesleg kártyával kész szenvedés a beszerzése

Carlos HUN
VAGY HA ESETLEG VALAKI EGY ÜZENETBEN LEIRNÁ NEKEM PONTOSAN HOGY KELL VÁSÁROLNOM A KÁRTYÁMAL VELE NAGYON MEGKÖSZÖNÉM ME SOSE SIKERÜL PEDIG ALAKLMAS A KÁRTYÁM RÁ CSAK NEMTOM KÜLFÖLDRÖL HOGY KELL VELE

Carlos HUN
Fogom és az lesz letöltöm a virág bolti verziot bf2 nél is müködtek 😄DD

Carlos HUN
Na felhivtam a boltot azt mondják kifogytak belõle kurva élet hétfõ vagy kedd és csak akkor teszik ki a netre ha kaptak belõle

Carlos HUN
Valaki írja már meg gyorsan akkor most a cd galaxisban a dohány utcában sincs még???????

Jut eszembe,kódos a játék vagy cd-s?
Mert ha kódos akkor inkább én is letöltöm😄

1942:HUNter007 2142:HUNkiller vagy Crazy-Sniper xfire:xvxvxvx

Az NS-t 15 perc alatt megvettem, letöltöttem, installáltam. Jó találmány ez az EA LINK nevû cucc.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

lehetséges azért mert az internetem kissé fekete?

Ez egy politikailag korrekt topic, szóval kérlek, hogy máskor afroamerikainak nevezd az interneted <#buck><#taps>

Komolyra fordítva: ahogy már tanácsolták, tedd fel a peccset jól.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

papo21
fassszom most akartam meg venni NS-t két helyen is voltam és sehol nem volt kénytelen voltam megrendelni Galaxisnet-röl de az csak hétfö vagy kedd.<#wilting>

pTD-hU ptdclan.hu

czky
Szerintem telepítsd fel az 1.20-as patch-et, és nagy öröm fog érni! 😄
Ha tûzfalat használsz, akkor engedd ki a netre a játékot.

zsuskoo
Kösz a válaszokat! most még bénábbat kérdezek hogy tuok fecsatlakozni ranked szerverre? nekem semmiféle szervert nem sorol fel az adott lehetõségnél! ( server count: 0 ) lehetséges azért mert az internetem kissé fekete? továbbra is kösz az istápolgatást!

Látszik hogy mindenki az NS-t nyomja!!! 😊

czky
Szerintetek az miért van, hogy ha single playert v multiban local gamét akarok indítani kidob a játék abban a pillanatban, hogy ráklikkelek hogy töltse be a pályát. Se hibaüzenet, se semmi csak kib@sz az asztalra.

Jameg olyan kehésen indul h az hihetetlen. Indítanám parancsikonnal és nagyon soxor csak háttérbe dobja. Ekkor a feladatkezelõben bezárom és próbálom újra az egészet... <#boxer>

pIIrash
- biztos single-ben nyomod! <#idiota>

- a hülyeséget félretéve valszeg nem ranked szerveren játszottál. vagy ott játszottál, csak olyan szerveren, ahol nem menti el a stattodhoz a pontokat. a szerver listben, ha a szever neve mellett nincs ilyen felfele mutató nyíl, akkor ott nem írják jóvá a pontjaidat.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

két lehetõség lehet:

1. nem ranked szerveren játszottál->nem számolja a pontodat
2. bekakilt a MS megint, kis csúszással kapod meg a pontokat

Az elsõ azért valószínûbbnek tûnik.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

zsuskoo
Help me! Lehet hogy béna a kérdés de most vettem bf2142-t telepítettem játszottam de nem fejlõdök, azt jelzi egy percet sem játszottam most mi van??????????? köszke

már most is lehet tolni, én pl most jöttem vissza az északi hómezõkrõl, kicsit bekukkantottam, aztán este majd jobban tanulmányozom 😊

pIIrash
1 órája semmi. erre most nézem, hogy cd galaxisban már lehet is megvenni!!
már holnap tûzök is érte. <#violent><#alien><#nevetes1>

pIIrash
Mikor lehet már megvenni NS-t vmelyik üzletben??? <#nemtudom><#nezze><#help><#violent><#felkialtas><#phone>
Aki csenget kártyával az már ma estétõl tolhatja ...
Mi meg ..? márc. 16 :S

Akkor holnap már te is jöhetsz...😄
Én ma karyval, ünneolek!😄

papo21
holnap veszem megfele 1942-t

pTD-hU ptdclan.hu

Gyere bf1942 topicba 😊

Kary vagy Karykeksz

kBagyula
Így már kicsit más a leányzó fekvése.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

czky
Én a kör elején mindíg lent vagyok és foglalom a silókat, és mikor lejön a pajzs a titánról, akkor megyek védeni. Ha ez lámaság, akkor kapják be...

kBagyula
Magát azt az embert én is lámának tartom, aki csak a titánból tudja aprítani a népet. Jöjjön le közénk azt ott lehet bizonyítani. <#gonosz3>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

czky
Tegnap este annyira aranyosak voltak az egyik szerveren (White-Wolf-Clan)! Azért volt pofájuk kidobni, mert a titán ágyúival aprítottam az ellenséget. Biztos szúrta valamelyik klántag szemét, hogy nem õ az elsõ. Persze ezért én voltam Titan Lamer.
Ezek szerint ha valaki sok pontot szerez ugyanazon dologgal, az már a fricceknél a Lamer kategória!<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Szerintem ez tök poén, nem értem -szerinted- miért nem lehet másról beszélni?
Egyszer olvasd el az 1942-es topicot...😄80%,hogy nem a bf a téma😄

és a Blikk style hírek hogy jönnek ide? <#zavart2>

gecc
Megizzasztották magukat a "megélhetésiek"
2007. március 05. 11:24

Szinte teljesen üres páncélszekrényt loptak el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ömbölyrõl.

A polgármesteri hivatalban õrzött kincsekre pályázhattak azok a betörõk, akik az irodából a százötven kilós páncélszekrényt vitték el. Mármint õk azt hitték, hogy van mire pályázni.

A - feltételezhetõen - markos legényeknek nem lehetett könnyû dolguk, mikor a másfél mázsás mackót kilopták a faluból. Trefán Gábor polgármester a Blikknek elmondta: nagyon kíváncsi lenne, milyen arcot vágnak a tolvajok, mikor kinyitják, és néhány régi papíron kívül az égvilágon semmit sem találnak benne.

A polgármester hozzátette: "Az elõdömtõl örököltem a kulcsot, de azt hiszem, 15 éve senki sem tudta kinyitni a páncélszekrényt.

<#idiota>

Kary: Rávettem egy haveromat, hogy vegye meg velem együtt a 1942-t...😄
Gyere msn-re, mert ezt holnap egy közös bf-ezéssel szeretném megünnepelni😄