16212
Battlefield 2142
  • egyuri
    Lehet hogy nem irtál?????
  • pIIrash
    Szép is lenne! Tegnap meglett a 40 emberből 12 ... de az egyiknek eltűnt a screenshootja :( + tegnapelött 1 óra óta 240 DogTag ezen felül.
    Hogy van az, hogy este írtam ide és eltűnt! Na mind1.
  • Alien69
    Mondjuk, a warroknál, a saját szerveren nekem van az egyik legjobb pingem, talán a legjobb. Rittkán kúszik 15 fölé, és rendszeressen 10 alatt van!
  • Alien69
    Hát, ha lenne bf2142 tali, én nem biztos, hogy elmennék, mert antialkoholista vagyok! Illetve, nem csíoem az alkohol befolyásolása alatt álló emberkéket. Már, ameddig tart a hatása.
    Az alkohol öl, butít, és nyomorba dönthet, mint minden szenvedélybetegség, pl pc-s játékok.
  • PartyService
    8 megás net felett nem lesz jobb pinged, zaj stb miatt még szarabb is lehet...
  • Carlos HUN
    Azé még holnap gamelek kicsit de 2 hétig bf nélkül nemtom mit csinálok baszameg :(((
  • Carlos HUN
    Hulla részeg vagyok mint mindig ien tájban :DDD

főleg ugy ,hogy egy jó baXXXás után nyugovora tér az ember mondanom se kell mien jól alszok majd, nőm az már horkol kint kb LOL :) ezé jó élni pia csajok ez a lényeg :XDD

majd ha lesz bf2142 tali akkor mindenki jól bebaszik alig várom:DDDD
  • PartyService
    Dogtag challange 2?! lol véletlenül se akarom megnyerni, aki az elsőt megnyerte annak törölték is statját ugy tolta:D azaz csak a késes statját ha jól tudom, és jól tudom
  • pIIrash
    lol tom. :) de jó zsörtölődni egy ilyen nap után.
    jelentés: 12 DICE tag már halott. Van amelyikük 6* is :P
    de az egyik screenshoot elveszett ... vagy nem is csináltam :S .. nem tom azzal mi legyen!
  • Alien69
    Ez hüleség! Nem vagyok gazdag, sőt! De, a netem 8 mega! Csak annyi, hogy volt 386, majd 512, 1-2-8 mega, mindez a sok duplázgatás miatt. Kétmegást fizetek, 8 mega van. De, a ping ettől nem lesz kisebb!
  • Mester01
    csinalj floridáról sok képet pls!!!!!!! :)
  • F1rstK1ng
    Jah és jó nyaralást, Floridába
  • F1rstK1ng
    IGEN-IGEN, NAGYON KÖSZÖNÖM, TOLD PLZ PRIVIBE
  • o0Sagem0o
    aha értem..és azt tudtad, hogy én egy távoli rokonod vagyok valójában? Eddig nem akartam felfedni, de most ezzel a kaliforniai szállal meggyőztél, csomagolok és mehetünk!;D
  • Carlos HUN
    Van kint élő rokon azt minden évbe megyek nővéremmel :D
    De majd a sok buli közepete gondolok az otthon ragadt soldier-ekre :DDDDDDDD
  • o0Sagem0o
    te szegény:P :))
  • Carlos HUN
    Nah akkor kel a beta kulcsom? :D mert én elutazok 2 hétre vasárnap floridába :P
  • o0Sagem0o
    áh, a 8 megás net sem minden, ha eleve valami távoli szutyok szerveren van az akció, akkor simán 100 felett lesz a ping akkor is, ha egyébként nekünk gyors kapcsolatunk van:()
  • pIIrash
    Csinálni kell screenshootot ... meg ők is jegyzik!
    De szar ez az egész úgy ahogy van. Van két gyerek aki direktbe 1.4-el nyomja. 5* kellett leszednem mire lejött, addigra kiléptek ...
    A többi meg olyan szervereken sz*pik, ahol a pingem 300 felett van. Felesleges mondanom, hogy 150 felett már képregényt is csinálhatnék!
    Az egyik gyerek mögé rakott be pont. akkkora volt a pingem, hogy a fekvő mozdulatlan gyereket ... nem tudtam eltalálni úgy, hogy háttal volt nekem! szal erről ennyit
    Ezt gazdagéknak találták ki akinek van legalább 8 megás nete!
  • F1rstK1ng
    Én még az elsővel próbálkoztam,mindenkit egyesével felvettem buddy-ra, de asszem 3at sikerül közülük lekéselnem.
    Van vmi stat különben vagy honnan tudod h kiket késeltél le eddig? (játékon belüli leaderboardról csak?)
  • pIIrash
    DogTag Challange II
  • kBagyula #8182
    Azmiaz? (DogTag Challange)
  • pIIrash
    A DogTag Challangen én szereztem meg az első DogTagot az egyik kiszemelt áldozattól! Remélem a többi is így sikerül majd. Jó vadászatot minden résztvevőnek!
  • egyuri
    már repultünk együtt! ( xxegyurixx )de én APC vel nyomom, azzal nem nehéz mindig az 50 kill. Helivel nem egyszerü, ugy hogy grat, ha azzal szerezted. Ha van kedved szivesen repülgetnék veled 1-2, legalább tanuljak egy kicsit
  • Borg18754
    a játékban Shadow116 a nevem remélem nem baj ha bejelölöm néhányatokat
  • zsuskoo
    passz ! Have nice War!
  • uHs Gerzson
    Én megvárnám a végleges verziót.
  • Pretorian
    Mit szóltok az Enemy Territory bétához (aki kipróbálta)?
    Szerintem 2142 jelen formájában állva hagyja...
  • Borg18754
    kössz veled is voltam 1 csapatban nem tom emléxel
  • zsuskoo
    Jelölj + akit akarsz a buddy request-en oszt majd visszajelölnek vagy nem oszt mán ha ez +van csak " élvezned " /ford: inglis/ együtt velük! na csá
  • Borg18754
    mondanátok néhány szerver nevet ahol ti játszotok jó lenne magyarokkal játszani
  • Borg18754
    hy all tegnap találkoztam néhányatokkal tegnap a black solder nevü szerveren
  • kBagyula #8171
    ...én csak azért nem teszem fel, mert úúútálok játékot újra telepíteni miatta, holnap pedig war lesz, ha nem tévedek...
  • o0Sagem0o
    még csak béta és kevés szerver van ahogy írták, szerintem érdemes megvárni a fullt:)
  • Alien69
    Á, nem hiszem, ha soksoksok walker van rajta, akkor felejtős, nem is beszélve egyébb zavaró tényezőkről. Illetve, a jelenlegi, Suez pályán is van, hogy két heli, kontra 3 heli, tehát annyira ez nem plussz dolog. Illetve, az is kérdés, hogy ez a peccs most jó rankedhez, vagy nem. Bár, ha béta, akkor nem annyira kafa.
  • o0Sagem0o
    a 4 vadászgépes pálya, a soksoksok levaádszható géppel a kedvenc pályád lesz, már látom;)
  • Alien69
    Tehát, azt mondod, hogy mindig 50 killt nyomatsz? Akkor Te vagy a leg skillesebb csávó? Esettleg helivel is így nyomod? Milyen néven vagy a 2142-ben?
  • F1rstK1ng
    Annyi, h Flag by Flag szerű mindkét félnél a zászló, szóval az utsót csak akkor lehet behúzni, ha mindegyik megvan, lényeg az h nem rossz.
  • uHs Gerzson
    -tRs-Gerzson meglehet találni :)
  • pIIrash
    Igen. Én pl. ezér nem csípem Suezt Cnquest módban pl.
    Összegezve a Dual **** mód mit is takar?