Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Már biztos volt róla sz, szóval nézzétek el nekem.
Miért akad a titan mod?
BF2142:kolbi, kolbi01
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
sensitivity feljebbtétele nem segít 😞
TommoT
Lehet 2142 nél nem fog müködni de bf2 nél igenis ha eredeti játékra teted fel müködött is 😄
egyébként meg közben a mi titánunkra özönlöttek%%% szal biztos nem az ...
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
egyébként meg közben a miénket rongyá lötték%%% szal biztos nem az ...
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
vagy nha nem lesz más, akkor csinálunk mi egyet!! <#eljen>#eljen>
Ezt Kristoffer Berggyist jelentette be, miután hosszú és kimerítõ viták során arra a megállapodásra jutottak a cégen belül, hogy mostantól hanyagolják a booster pack-ot. Ezek szerint a jelenlegi helyzetet elemezve a Northern Strike lesz az utolsó pakk, amely a BF- társadalmat megoszthatja.
Mert van 57xxx pontom és azt írja, hoyg a következõ elééréséhez 0 pont kell
A totalbf-en is az van, hogy 0, 0, 0 a következõ 3 szint. De ha nem pontot, akkor mit kell teljesíteni?<#kerdes>#kerdes>
HTW Negat
a másik kérdésremre tudsz válaszolni? <#wave>#wave>
TommoT
kipróbáltam a demóját a játéknak, mert lehet én is becsatlakoznék a közösségbe, ha megtetszene 😊
viszont azt vettem észre, hogy akármilyen nagyra rakom a sensitivit (az ember már úgy pörög, hogy elszédülök) a tank csövét meg magát a tankot még mindig csak úgy tudom mozgatni, mintha a sens minuszban lenne
ez normális?
egyébként arról a kocsiról be tud rakni valaki képet, amirõl katapultálni tudok a titánra? 😊
elõre is kösz!
TommoT
HTW Negat