Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gecc
THX <#worship>

javítottam...
Ha vmi van szóljatok.

Jó játékot
czky
Én februárban vettem meg a gamét, de már több mint 1 hete nem jáccottam vele. Mondjuk lehet h a TDU és a STALKER is tehet róla kicsit! 😄
De tény h nagyon meg lehet unni...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Carlos HUN
1 hét után am ujra gameltem ma 😄D

annyira meglehet unni XdDD

gecc
Szia sok sikert a game-hez <#vigyor>

pityu1973
<#integet2>Üdv mindenkinek! Most írok elõször ebbe a forumba. Megmondom öszíntén jókat mulattam ahogy olvastam. Lényeg a lényeg kevés magyarral találkozom a fent létem alatt és ha akadok is egyre szívesen invitálom csapatba. Általában abban szeretek játszani nem szeretem a Rambókat. Pityu73(HUN) név alatt játszom és hun csapatot szoktam létrehozni ha van csapattárs és mindig nyitvahagyom. Aki gondolja tegyen listába aztán mehet a hajtépés <#violent>. Nincs nagy multam ebben a játékban habár a BF2-õt végignyomtam sigle-ben. Akkor még nem voltam hajlandó pénzt adni játékra, de hát õregszünk és hülyülünk<#falbav>.

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

gecc
<#eljen> <#papakacsint>

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

hendrichharcos
Hab az volt igazad van-de nyugtató ehez nem kell!! Igaz nem vayok már serdûlõ korosztályü-de amunkám révén nagyon sok embert ismerek.. BARÁT KOZNI nagyon nincs idõm mivel sokat utazok-de most ez a KÖZÖSSÉG TETSZIK - nem szoktam csalódást okozni.. 40éve még nem-de egyszer anyám nak-mikor megszülettem!!!Ma már telefonálok és jelentkezek. Sziasztok

töröld le a habot a szádról, vegyél be egy nyugtatót és feküdj le.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Magyar szerver lesz ?

Kary vagy Karykeksz

hendrichharcos
Amúgy az komoly hogy cenzúrrázzák ezt az oldolt????? T.öm szúrom magam!!!!!KÁDÁR JANIbácsinál se volt ilyen!!! IGAZ NET SE de ez felháboritó! A terror kézikönyv azért jól hozzáférhetõ!!! Az ellenség figyelmét meg néha fel kell kelteni még ha áldozattal is jár ha a pozicióját akarod felderiteni!!!"HARCÁSZATI ISMERETEK" De szerintem nagyon jók vagytok /MAGYAROK

azt teszel amit akarsz, nem kötelezõ elfogadni a commander parancsát (sokszor orbitális ökrök commanderkednek, logikátlan parancsokat osztogatva), ha elfogadod, és véghez is viszed az plusz ponttal jár. Nem kell visszajelezni, a commander látja a térképet, a csapatmozgásokat, a kiadott parancsokat, szóval tudni fogja, ha már végeztél. A legjobban egyébként úgy értheted meg a commander feladatát, ha magad is kiprobálod.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Teamwork pontosan hogy müködik? Commander utasít, elfogadom, utasítom a szakaszt, odamegyünk(pl megtámadni egy pontot)... és utána? kell valahogy visszaszólni hogy készvagyunk vagy várunk míg nem kapunk más parancsot vagy mehetek ahova akarok amíg nem kapok más parancsot???

hajrá csak így tovább, nem lenne rossz egy magyar ranked

hendrichharcos
oké már továbbítottuk majd válaszolnak igaz mind mondták ne várjunk gyors választ, a szerver bérlése folyamatban van holnap tudok beszélni az EA mo. kéviseltet egyik vezetõjével majd látjuk. ( szorítsatok9

az options be kell valamit jelölniük valami buddys dolgot nem tudom pontosan mit majd megnézem hogyha játszom

papo21
miért van az hogy buddy listen van egy két haver és én látom öket ök meg engem nem<#wilting>

pTD-hU ptdclan.hu

PL a krekk felrakása a bf 2142 1.06 os hoz ha má peccs be van linkelve
akko meg nem battlefield 2 hanem battlefield 2142
sztem ennyi

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

de az is lehet hogy be van kapcsolva a tûzfaladdal van, vagy ha ott nincs semmi gond akkor meg rakd újra a játékot, de ha így se mûködik akkor ajánlom az ea panaszlevél vagy valami ilyesmi

valószínüleg EA hiba ami nem meglepõ

akár most is kezdheted <#eljen>

az nem lenne rossz

Mit kell frissíteni a FAQba mondjátok(privibe)!?
gecc
A canzúra megtette hatását,sehol senki. Miért kéne állandóan a BF-RÕL beszélni.Ahoz ,hogy kialakuljon egy társaság meg kell ,hogy ismerjük egymást ki kicsoda meg mit csinál.Meg a F.A.Q.-t is lehetne már frissíteni<#bohoc>

hendrichharcos
köszi, rájöttem idõközben, hogyan tudnánk magyar szervert kikönyörögni, segíthetek vmibe?

hendrichharcos
Valaki segítsen, nem nagyon volt jó az internetem, állandóan ledobált, azóta már váltottam, de van egy nagy csomó kitüntetésem és rangom amit akkor kijelzett a játék, de most már nincs meg. A pontokat számolja de a kitüntetést nem adja meg.

JohnnySmith
Sok lesz már az off meg a warez....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1046760378

gecc
Örülj neki,de nekem nem apuék fûzetík a számlát.Meg 6500-ért itt 512-es net-et add a T-online. <#mf2>

nekem t-online adsl em van 5mb le 4 mb feltöltéssel szal nem laggolna neten ha volna hozzá egy elég jó gépem

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Ennél a mûholdas netnél nem kell valamiféle telefonos kapcsolat? Régebben hallottam róla, hogy lefelé tölt mint állat, de ahhoz hogy mûködjön, kell valamilyen vezetékes-hagyományos netkapcsolat is. Vagy te már tudsz adatokat fellõni a mûhódra? (lehet csak elmaradtam pár évet 😊 )

(szerencsés vagy😊 de ha a lutrin mulik, hogy emelnek e vagy sem -mert a többség még tényleg nem kapott semmit- az már rég rossz 😞 )

Carlos HUN
A másik ami fontoss hogy tv adást is tudnak biztositani kedvezményesen a csomagal és hdtv minöséget ,upcnél ugyebár csilagpontosak az adások 😄

Carlos HUN
Nálam egy 19 mbites müholdas net ficcen és budapesten ,T-Online upc egy fos anyit érnek csak a pénzt szedik be
érdems mindekinek érdeklödni a müholdas net iránt csak beszerelés kicsit drágább uygebár sajnos de inkább megéri

sanzik
ha már ennyire off-ba megyünk
csak mondom,hogy az elsõ nap emelték a kábelnetem mikor beindult az akció,
8 megabitre 2-rõl...
és igen t-kábel
persze tudom,hogy van ahol semmit nem emeltek,de én meg invitel területen lakom és pont ezért váltottam adsl-rõl kábelre...
gecc
Ez a T-com egy nagy szar egy cég,pénz sóvár <#kocsog>-ök.6500FT füzetek 1-hónapba.

Kovács legény
kersõbe ird be hun és kiadja a magyarokat

www.czekoart.hu

zsuskoo
Mi a címe a magyar szervernek?
köszke

Kovács legény
ADSL invitelem van és még nemvan változás😞 512maradt

www.czekoart.hu

no igen, a kábel nem igazán foglalkoztatja a T bagázst..én ezért váltottam ADSL-re, de egy alternatív szolgáltatóhoz igazoltam, így olcsóbban kijövök mintha a T-nek fizetnék közvetlen.

gecc
Nekem meg még 512,T-online kábel net<#gunyos1>

papo21
t online már 7 megabitem van

pTD-hU ptdclan.hu

uHs Gerzson
Nekem 10 percenként netszakadásom van :S

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
köszi pompom😊 1óra és lent van ,rohadék invitel baszott emelni még😞

www.czekoart.hu

uHs Gerzson

Kovács legény
adol egy linket babám?

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
1.2 patch

Kovács legény
Hi
egy nagy kihagyás után felraktam megint a játékot ,az 1.06-tal ,de pirosan jelöli az összes szervert, mi a legujjabb pöccs, a magyar szerverek mien peccsel mennek?

www.czekoart.hu

Carlos HUN
Köcsögök és ennyi!
nem tudom mennyi idöbe telne nekik elküldeni, na mind1 valamiért nem küldik ezvan , mert már elküldték volna öket😄