Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát elégé kizárt: aktív hûtéses, csöppet sem akad, ott ahol meg akad egy kicsit ott normális. Lehet, hogy valamelyik effektet nem bírná? És még is amikor gyalogosan mész és egy ilyennel megdobnak (elektro biz-baz), akkor mit csinál?<#vomit>

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

Kovács legény
tényleg nincs benne ien ,lehet tulmelegszik a vidikarid nem?<#miaz>

www.czekoart.hu

Szevasztok, az lenne a kérdésem, hogy amikor azzal a bénító gránáttal megdobnak, akkor nekem a kép elkezd szarakodni, de csak a 3D terület, minden más a térkép, életjelzõ ilyenek normálisak, csak az csíkozódik. Ugye ez direkt van? Mert egyre többen idegesítenek, hogy ilyen nincs is benne... THX <#worship>

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

hendrichharcos
hi, bocs csak leégettem a gépemet, de már a gyors segítséggel megoldotta az "asszony" :-) már este jövök.

Sziasztok segitene valaki hogy kell elinditani Single Player-be mert nekem állandoan a net-hez akar kapcsolodni de én egyedül szeretném nyomni segitenétek elöre is köszi
zsuskoo
Ok, de nekem nagyon rapszódikus az idõ beosztásom nem igen tudom elõre mikor tudok jáccódni de ha möglácc mint zsuskoo az én vónék!

PartyService
csak ne punkbusted streamelt szerveren mert akkor akkora bannot kapsz hogy nem nagyon fogsz találi szervert ahol játszhatsz.😊

Clark addict

javaslom, hogy nézz át a Prohardver BF2142 topicjába is.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

pityu1973
Én - pityu73(HUN) - néven zúzok ha gondolod jelõd meg ezt a nevet aztán én is visszajelöllek. OSZT jöhetsz a csapatba ZÚZNI <#violent>!
Nem vagyok clánba csak utálok én is egyedûl harcolni!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

pityu1973
Szerintem dõg cédula és késeléssel szerezhetsz olyat!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

zsuskoo
hali! Kérdés : " dog tags " mi ez? kösz.

hendrichharcos
NEKEM azért tetszik ez a játék mert kicsit oly valódinak tûnik!! Nem akarok repkedni meg változtatni rajta!! Csak jó lenne ha mások se túrkálnának bele. Csak az egyenlõ esélyek miatt!KÖSZI a válszt amúgy

hendrichharcos
Szeretnék csatlakozni meg más HUN társaimhoz és TANULNI de ahogy már emlitettem nem vagyok egy PC zseni!! Nem kaphatnék a játékra meghivót- kat! A TOJÁS már küldött meg valami brazil stb! Jó lenne mert amit eddig csináltam az az amit magamtól gondoltam! Nem vagyok zseni ce a parancsokat végrehajtom! Várnék meghivókat ha idegesitõ lennék legfeljebb kidobtok!!!!!ELÕRE IS KÖSZÖNÖM

De igen, arról 😄 hát így jártam, akkor nincs benne... <#nevetes2>

gecc
Csak nem errõl beszélsz <#confused><#nevetes1>

ezt a videot még nem láttam, dobhatnál róla egy linket😊 De mivel az egy fun movie, így nem meglepõ, hogy repkednek benne, a normál játékban nem lehet, ez biztos, hidd el.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

atomboy
Elore/hatra/jobbra/balra?
Vagy csak fel/le?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

sanzik
<#wilting><#banplz>
Nézd meg a BF2142 Matrixos paródiáját, ott repülnek. <#nemtudom>

hát ha szerinted lehet..akkor kisérletezd ki, biztosan hírnevet szerzel magadnak vele, mert te leszel az elsõ aki repülni tud a játékban. Az ott van mind a 10 fegyver bekezdést nem értem, felmész a szerverre, és azokat a dolgokat amiket már unlockoltál magadnak azokat áthúzod baloldalra és ennyi. De unlockolni, szintet lépni, ranked szerveren játszani csak eredeti játékkal lehet, ha nem teljesen legális a games akkor ennyi.

Mivel? Csapatszállítóval? De bizony szerintem lehet röpülnie! Csak nem tom hogyan, mert ott van mint 10. fegyver, de... használni nem tom.

a micsodát?<#nevetes1> Nem lenne egyszerû, ha jetpackel repkednének a sniperek, meg a többiek <#ravasz1> Nincs jetpack, és repülni is csak jármûvel tudsz, vagy a csapatszállítóval, vagy a gunshippel. Az APC-bõl viszont tudsz katapultálni, ha a titán közelében teszed ezt, akkor szép nagyot "repülsz".

Hello, lenne egy kérdésem: Hogyan lehet a BF2142-ben a jetpackot használni, hogy tudjak röpülni? Köszi elõre is <#worship>

pityu1973
Telepítve van a cliens progi teszteltem is de nem engedi erre a gombra állítani. SLY-rõl tõltöttem ahonnan ajánlottátok csak még a regi re várok.

pityu1973
<#help>ez k...a teamspeak gomb mindig csak a weblapot hozza be hogy állíthatom rá magát a progit. Aki tud segítsen. ELÕRE IS KÖSZI<#worship>.

gecc
<#integet2>

<#wave>

Kary vagy Karykeksz

pityu1973
OK köszi akkor kiprobálom úgy is van a billenytyûmön ilyen gomb legaláb letesztelem.

gecc
Ha komolyabban akarsz csapatban játszani akkor ez a legjobb, a játék hangcsatornája meg egy nagy szar.A pinget meg nem rontja <#crazya>

pityu1973
Köszönöm a választ, de a játéknak van saját hangcsatija az mitõl rosszabb ennél. Meg ez egy újjab hálózatos progi nem ronja ez a ping idõt az amúgyis instabil magyar hálózatunkon kûlfõltdre?

tojas1
Hi Hendricharcos!!
Az egyik GameStar lemezemen van egy játék kiegészítés neve:ZombieMod0.9.8ba lényege: "Ezt az igen apró módosítást azoknak célszerû feltenni, akik unják a hagyományos csatákat. A Zombie mod hatására a lelõtt katonák furcsán kezdenek el viselkedni, így még egyszer át kell õket segítenünk a túlvilágra. Két tár a fejbe, az a tuti!".
Lehet hogy ezzel találkoztál.Bár szerintem ez csak akkor mûködik ha Te telepíted ezt a "kis javítást"!(Aztán ki tudja manapság bármi megtörténhet)

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

felmész a PB honlapjára (google a jóbarátod, de ne mondd, hogy nem vagyok jó fej KATT)
és innen szépen letöltöd a fáljokat, majd bemásolod õket a PB mappába. Ha nagyon nem megy, akkor szintén errõl a honlapról leszeded az automata telepítõt és azt használod. Ha semmi sem segít, akkor uninstall/reinstall.

joshua
Hello. A játék demojával tolom vagyis csak tolnám de a punkbuster kidob mindig<#falbav><#falbav> Ami a FAQ-ba van program azt elindítottam és már a legelején kiírja h az egyik PB fájl korrupt... Lécci segísetek! Honnan és pontosan milyen fájlokat töltsek le? Pls help!

nem mindegy, hogy milyen fegyverrel lõsz, illetve az sem mind1, hogy hova. Ha a kobakod lövi valaki akkor hamar kakukk lesz.

gecc
hendrichharcos
A játékon belül küldtem a múlthéten!!! Csak annyi hogy láttam hogy fent vagy már többször is de nem tudok csatlakozni mert mindig fullon vagytok vagy a másik oldalra tesz!! Majd próbálgatom!!Az mért van hogy belelövök egy tárat és megrázza magát-én meg kapok 2t és kakuk?????? Ha valaki megfejtené nekem hálás lennék!!!!

hendrichharcos
A játékon belül küldtem a múlthéten!!! Csak annyi hogy láttam hogy fent vagy már többször is de nem tudok csatlakozni mert mindig fullon vagytok vagy a másik oldalra tesz!! Majd próbálgatom!!Az mért van hogy belelövök egy tárat és megrázza magát-én meg kapok 2t és kakuk?????? Ha valaki megfejtené nekem hálás lennék!!!!

pityu1973
Tudom hogy valakinek lerágott csont de mi is pontosan az a team speak!
Amúgy meg szívesen csatlakozom pityu73(HUN) néven játszom a BF2142-öt! Kezdõ vok,<#lookaround> de lelkes.

huh most megnyugtattatok amugy boltba vettem
ja és ha ki akarnám irni cd re(mer ki akarom😄) hova mentette le mer nem találom:/

ha online vetted meg, akkor nincs seral key, automatikusan beépül az EA-s accountodba, bármikor letöltheted újra. Ha boltban vetted meg, akkor a kapott serial key a lényeg, azt õrizd meg, és termésetesen így is le lehet tölten bármikor. De akár CD-re is ki lehet írni, vagy pendrivra tolni, stb.

papo21
persze a letöltési kod nem csak egyszeri letöltésre szol!

pTD-hU ptdclan.hu

hello. tegnap megvettem és le is szedtem a northern strike-ot és az a kérdés merült fel bennem hogy mivan ha formázom a vinyót és ugye akkor ujra kell telepiteni aztis de ez még önmagába mindig nem gond a kérdés az hogy ugyan ugy letom tölteni?

tojas1
Nem kaptam üzenetet Tõled.Milyen címre küldted?

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

hendrichharcos
Nem feledkezek meg senkirõl fõleg róllad nem!!!! Kûldtem már neked üzenetet! Nem kaptad meg??? Egy kis türelmet kérek minedenkitöl mert a héten kicsit behavaztam de már hétfõn intézkedek!! Persze majd közlöm a fejleményeket!!!

tojas1
Üdv Hendricharcos itt tojasHUN a BF2142-rõl és persze minden HUN-nak.
Értesíts légyszíves ha lesz magyar szerver.
Köszönöm.
Ui.:találkozunk a szakaszunkban.

tojás

TGF van a *HkS) Klánba...bárki jelentkezhet aki alkalmasnak érzi magát!
Játszunk: BF2-ben, BF2142-ben ill. CoD2-ben...

Ha te a három játék közül min. eggyel nyomod és csapatjátékos vagy akkor jelentkezz!
Jelentkezni: [email protected] (msn és e-mail egyben)

Várunk minden lelkes játékost(nem baj ha kezdõ vagy, van türelmem mindenkihez...már megszoktam)!!!

Elõny ha van TeamSpeak-ed, ha nincs akkor majd elmagyarázom meg adok linket ahonnan letöltheted!!! 😉

Jelentkezzetek! 😉

By Meksz
gecc
A Warcraft 3 nem lehet megunni.AZ a játékok játéka<#eljen>

most nem azért, de melyik játéot nem lehet megunni? 😊(én 1ébként nem unom, szerintem az online játékoknak épp az a szépsége, hogy minden menet más, hiszen nem a buta gép az ellenfél. Ok, a pályák száma véges, de a lehetõségek száma nem.)