Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityu1973
az igasság oadát van én mindig tudtam<#nyes>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

tojas1
KIRÁLY!!
Akkor már csak össze kéne hozni.Nekem hendricharcos bent van a Buddy listámban én az Övében Te pedig az Övében.
Ezzel a KÖR be zárult<#confused>

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

pityu1973
hendrichharcos nézd meg megjött e amit átkültem mert az a szar visszadobta

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

az igazat megvallva, errõl nem Mo tehet, hanem a tengertúli "profi" barátaink, azaz EA szakemberei.. 😊

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

tamas76
igazából idõt kéne néha szerezni a játékhoz <#zavart2>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

pityu1973
Én benne benne vagyok <#violent>

hendrichharcos
nagyon IRIGYELLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ronso
nálam nem megy....

Sakkoo.......Baszkiiii

de a ismerõseim közül csak 2-nek mûködik

ronso
hogy bántanám 😊 most raktam össze..közel 400.000.ért.....
egy játék miatt.....

Sakkoo.......Baszkiiii

legalábbis nálam

van szerver teljesen normális

tojas1
Csak a GÉPET ne bántsd szükségünk lesz még RÁD!!!!

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

ronso
Amiota megvettem a gamét,csak szorakozik,kifagy,kidobál...hihetetlen..tegnap ota meg kuss van..De még single playerben sem tudok játszani.....

Sakkoo.......Baszkiiii

hendrichharcos
Már kezdem megérteni a fiatalokat!!!Lassan már én is szétvágnék valamit mert nem igaz hogy ebben az országban nem mûködik SEMMI

ronso
Ja és nincs valami magyar server ? Tele a tököm a sok ukrán gyökérrel.......

Sakkoo.......Baszkiiii

tojas1
Nem tudom mi van,mindjárt reggel van.

ronso
Hello mi a fene van a serverrel? Tegnap kidobott a pályárol és azóta csend van.Nem csatlakozik......Nálatok is.?

Sakkoo.......Baszkiiii

tojas1
NINCS
NINCS
NINCS
NINCS
NINCS<#ijedt>

hendrichharcos
Hát az komoly meló!!Én mindig irigyeltem a hozzád hasonló embereket én még egy csavart se tudok meghúzni mert az tuti beleszakad v. eltörik. NÁLLAD sincs játék???Tele a bugyim már!!!!

hendrichharcos
Hát az komoly meló!!Én mindig irigyeltem a hozzád hasonló embereket én még egy csavart se tudok meghúzni mert az tuti beleszakad v. eltörik. NÁLLAD sincs játék???Tele a bugyim már!!!!

tojas1
Köszi!!Élek a lehetõséggel ha nem lesz munkám bár én az ipari klímatizálással foglalkozom.Gyorsan tanulok!!Akkor jó ha az enyém dolgozik mert akkor reggel 10-tõl este 10-ig nincs itthon(szabadság)<#circling>

hendrichharcos
tegnap még én is fent voltam de sokáig nem tartott az örömöm!De már jó lenne ha menne ez a sz......

hendrichharcos
tegnap még én is fent voltam de sokáig nem tartott az örömöm!De már jó lenne ha menne ez a sz......

hendrichharcos
Nem tudom mivel foglalkozol-vagyonõrnek felvennélek!!Tudom legalábis megértelek.Nekem az asszonykám megértõ!Vagy csak FÉL?Ezen még nem gondolkoztam!!Végül is csak a végeredmény a lényeg.

tojas1
Nekem sem megy,tegnap sikerült!

tojas1
Hát sajna most van meló dögivel eddig meg itthon döglöttem és nyúztam a gépet.Na mindegy nem panaszkodom nekem legalább van munkám(MÉG).Igyekszem többet fent lenni,de az asszony(feleség) is szekál "ne játszál már annyit ha itthon vagyok" és hasonló.
Össze kéne hozni egy hármas partyt TE-PITYU-ÉN.
Szeva

hendrichharcos
Srácok! Nállatok is szar a helyzet? 2napja nem tudok csatlakozni már ohadtúl idegesit!!A szerverbérléssel kapcsolatban már 4szer hivtam az illetékes ELVTÁRSAT még nem értem el de szerintem már az összes beosztotjával beszéltem!!Holnapra tuti igéretet kaptam

hendrichharcos
Srácok! Nállatok is szar a helyzet? 2napja nem tudok csatlakozni már ohadtúl idegesit!!A szerverbérléssel kapcsolatban már 4szer hivtam az illetékes ELVTÁRSAT még nem értem el de szerintem már az összes beosztotjával beszéltem!!Holnapra tuti igéretet kaptam

tamas76
jaja,majd ugrik egyet ha játszol, ahogy stex mondja, viszont óvatosan majd, avagy ne lepõdjetek meg egy nullás álláson se<#hehe>
tudnék mesélni hogy lettem 7000 ezerrõl most megen 4000 ezres <#confused><#nemtudom><#falbav><#bdead>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

várni kell, majd ugrik. menj fel más szerverekre, játszogass, és egyszercsak kiirja hogy szintet léptél.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

zsuskoo
hé embörök! mér nem ugrik következõ szintre a manusom???? azt írja next rank 6250 de nhekem már 6327 van és nem ugrik. most mi van??<#conf>

zsuskoo
hé embörök! mér nem ugrik következõ szintre a manusom???? azt írja next rank 6250 de nhekem már 6327 van és nem ugrik. most mi van??<#conf>

pityu1973
Adj egy elérést pl msn v. e-mail cím és megkapsz mindent ami ehez kell.
Ha nem akarod nyilvánosan akkor mehet a privátba!
Nekem is itt segítettek úgy hogy kötelességem nekem is segíteni másokon. <#worship>

tamas76
üdv, a szombat esti éjjeli játék király volt, köszi mindenkinek <#integet2>

papo21
jahh este se tudtam csatlakozni meg ma is csak egyszer tudtam utána semmi

pTD-hU ptdclan.hu

czky
Hát tényleg elég kevés szerver volt tegnap este. 120-150 volt, pedig hétvégenként a 300-400 inkább jellemzõ, fõleg este...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Mennyire mókás NYOMOKYNOK vannak !

hát akkor valszeg szerencsés vagy, igen😊 A többségnek nem megy..nekem is ment korábban, aztán kivágott és azóta semmi. De ha megnézted a szokottnál jóval kevesebb szerver van online, ez is a kimaradás miatt lehet.

hja sajnos ma használhatatlan a master szerver..biztos ez volt az EA "tréfája" április elsejére.. <#ejnye1>

czky
Én egész eddig jáccottam, semmi gond nem volt. Vagy csak szerencsém volt?<#confused>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

hendrichharcos
Egyre még én is jó voltam aztán FINIS!! Pedig még jól is ment!! De korán örültem.Délután még rá is pihentem persze most meg gondolhatod hogy rohadtúl nem vagyok álmos!!!

hendrichharcos
Nem nagyon tudom-értem ezt TS meg hasonló dolgokat de ha a kezdõ lökést megadod van szakemberem rá aki beállitja a dolgokat!! Én csak játszani szeretek-de tudni azt se nagyon csak próbálgatom!! Meg tetszik ez a társaság a duma(ha mondhatom igy) ÖREGSZEM????????

hendrichharcos
újra próbálkoztam de csrsszék még mindig semmi!! Már nem is próbálom mert a végén még földhözvágom a monitort!!Nem igaz hogy nem dirkt csinálják!!!

<#violent> EA <#levele> <#nezze>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

pityu1973
Nem mindenkit ledobott akkor csak mi TS-ezünk igy kapcsolatban voltunk kár hogy veled csak a játékban tudtunk pofázni tudod a V-vel.

pityu1973
Igazából nem értem direkt leteszteltük nekem nem megy de a haverom most is tud csatlakozni sõt játszott is nekem meg kiírja probálkozz késõbb.<#falbav>

hendrichharcos
De mért rúgott ki??? Pedig nem voltunk olyan rosszak csak kicsit szervezetlenek de végére már az is jó volt!! Én meg azt hittem csak engem dobott le a szerver!!? Amúgy ezt nem értem!! Aki bérli azt a szervert gondol egyet és ledob!!?? GEBASZ

pityu1973
mi még hajnal kettõig zuztunk és ott is találtunk magyarokat a németek által üzemeltetett magyar szerveren voltunk.
Király volt<#eljen>

hendrichharcos
Mi van testvér unatkozol?? Jó lenne kicsit többet fent lenni csak az a rohadt munka ne lenne!!! PITYU 73mal is még csak egyszer tudtam játszani de ÕT is inkább csak késõ este látom a gépnél!!! Biztos melózik. Pedig jó srácnak tûnik-volt IDEGZETE az okoskodásaimhoz! Na CSÁÁ aztán ne törd agyon magad a melóval