Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tamas76
az a baj stex, hogy én se tom,mert hogy nem fut semmi a háttérben, és nem is raktam fel semmi újat, az elmúlt egy hónapban se nem hogy még ezalatt a pár nap alatt, de tuti a vga-nak valami drivere okozza szerintem, lehet ujra kéne rakni
a kártyát meg nem huzom ,mert idáig is simán vitt mindent, bf meg fut rajta mint a zsír,nem érné meg
de idegesit egyszerüen ,hogy mi a francért szívozik

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

vagy nem tettél e fel egy "tuning drivert" is a vga-hoz? A hiba üzi a 3d-s dolgokról kvartyog, szóval ott lesz a baj vhol. Persze ha nem változtattad mostanság ilyen téren sem a dolgokat, akkor passz.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

nem fut a háttérben valami képlopó, video rögzitõ program esetleg? Én anno a gamcam nevû progival probáltam videot rögzíteni, de a PB ugyanilyen üzenettel vágott ki engem is.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

tamas76
ja hendiharci,nem lehet,hogy az én jelõlésemet nem fogadtad el véletlen?
....mondom magamnak,megjelõlek mán, hátha zuzunk, de ha nem akarod?....<#rinya>
de azért próbálkozok még hátha megszánsz és felveszel a buddy listádra<#worship>
este meg carlost jelõlõm, nehogymá ne zuzzunk<#zavart1>
no persz e ha elháritom a PB hibáját<#falbav>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

Carlos HUN
Akinél még nem szereplek buddyn és szeret csapatban játszani vegyen fel 😊

Carlos_HUN

tamas76
PB значительный:ограничение:многократный прямой3D перегруженный

csak azért,nehogy hendiharcos kényelmetlenül érezze magát<#eplus2>

tamas76
ja tényleg.....hendiharci-kéred oroszul a leírást?ha kell átnyomom neked, annak idején még én is úgy koptattam a padot az általánosba<#zavart2>
nem is vittem sokra<#zavart1>

tamas76
képet itt lehet megtekinteni, mert lehet hendrichharcos<#bee1> fenn akad ezen is<#eplus2><#vigyor><#alien><#nevetes1><#awink>
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1156929995

tamas76

tamas76
No emberek, tegnap ment a dolog, zuzás volt, részben, viszont van új hiba<#sir>
mellékelem, hátha más is találkozik vele
tegnap felmentünk müködött, viszont engem a PB kirugott a titánról, a konkvestben nyomathattam magam
a hiba :
PB IMPORTANT:RESTRICTION:Multiple Direct3D loaded

na ez a hiba idáig nem volt és most se értem miért van, mi változott azóta???
sõt, ha azt nézem, hogy pityu73 ugyanazon konfiggal játszik, szinte clon a gép akkor mi változott azalatt, hogy beszart a háttere a játéknak a EAgames-nél?
lefrissitettem a PB-t, a bf2142-re tettem új upgrade-t, de nem változott semmi, szóval kezd kissé ökölbe szorulni a kezem<#boxer><#bdead>

pityu1973
Én már zuztam is de nem ment olyan jól biztos kiestem a gyakorlatból <#zavart2>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

pityu1973
Az E-mail cím a regisztrációhoz kell a kód meg a füzet belsõ oldalán van azt kell beírni. De én úgy emlészem már a telepítéskor is kéri ezeket. Ott megatad?

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

papo21
nekem máá megjavult a dolog és ea oldala is müködik

pTD-hU ptdclan.hu

HI ALL
Lenne egy problémám a játékkal.
Amikor felteszem és elinditom bejön az animáció+ minden, de utánna kér valami kódot meg E-mail címet.
Oda mit kell írni és az hol van???
(vagy hol kell regizni???)
elõre is kössz😊
bye all

papo21
jöttök játszani?

pTD-hU ptdclan.hu

pityu1973
Accept gombot kell megnyomni! A lényeg az benne hogy már dolgoznak a hiba kijavításán és kérik és köszönik a türelmet nem az EA a hibás a GameSpy rohadt le.

pityu1973
tojashun megjelõltelek, de a 16 levélbõl amit küldtél nem vágtam le mit akartál

hendrichharcos
Valaki küldött a játékomra olyan izét-hogy tudjak hozzá kapcsolódni én meg nagy hirtelenségembe rossz gombot nyomtam meg!!Légyszives mégegy szer most már figyelek!! BOCS!!De tényleg elég analfabéta vagyok ezen a téren!TAMÁS abból a baromi hosszú üzenetbõl egy kukkot se értek-én még oroszt tanúltam a suliba!!FONTOS v. ÉRDEKES

tamas76
no kérem, van aki tudja van aki nem de idõmbõl eredõen én csak most akadtam erre az üzire<#gonosz3>

tamas76
**Update** 4.3.2007 7:51 Pacific

Due to an ISP service outage the soldier databases are not accessible to players who are logging in. The problems with service are not limited to only Battlefield and are causing similar login issues with other titles that utilize IGN/Gamespy online services. Because this issue is not intrinsically linked to the systems used to operate Battlefield or any of the other affected games but rather the communication between players and those systems we are uncertain of when the ISP outage will be corrected. EA DICE and Gamespy are working hard to resolve this issue as quickly as possible and sincerely appreciate your patience during this outage.

ronso
nincs valami magyar server ????

Sakkoo.......Baszkiiii

pityu1973
http://www.battlefield.hu/index2.php?vl=g/i4K1K5crIRmxwXBC2y0OxlVUkGaAwqUzm7FrxjWP85batCNg==

szerintem õk azok de nem biztos

hendrichharcos
SRÁCOK!!!! Nekem még mindig sza.... ez az egész!!!! Hivtam azt a 70es számot közöltem velük hogy rögzitem a beszélgetést-GONDOLHATJÁTOK!!! A szerverrel kepcsolatban is sikerült beszélnem az illetékessel aki valami BATTLEFIELD.HU társaságra mutogat akivel egyezkednek!! Kik azok??

Atomboy ne légy hülye. A "fõvállalkozó" az EA. Õk bízták meg a gamespy-t. Én az EA-nak FIZETTEM. Leszarom hogyan oldja meg.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

papo21
akko mé nem hozzák máá helyre?

pTD-hU ptdclan.hu

atomboy
Nem zavar, hogy nem az EA hibaja a gamespy-3dgamers baromsaga?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Léci maceráljátok ti is a 70/3851111-es számon az EA-t. Több bejelentés, gyorsabb munkavégzésre sarkallhatja õket. Thx

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

papo21
hát lehet neked joo de nekem se a hivatalos oldal se csatlakozni nem csatlakozik!<#falbav>

pTD-hU ptdclan.hu

tamas76
helló,
na ma már megy a bf hivatalos oldal,és hozzá adódott a tegnapi pontszám is,remélem most már nem lesz gáz, hibát el háritották és zúzhatunk<#hawaii>

tamas76
képet akartam nektek berakni, de most nem akarja <#confused>
no mind1
nem adott pontott, szagatott, szóval nem jó ez igy<#szomoru1>

tamas76
hogy kitartsatok<#vigyor5>

papo21
hát pedig most probáltam ki és nekem megy!!!<#email>de remélem azéé hétvégére helyrehozzák a hibát me akko végig zuzni akarom

pTD-hU ptdclan.hu

tojas1
Gondoltam ezt még kipróbálom.
De csak fekete kép,be sem jött semmi.
Kb. 1 percig vártam

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tojas1
Na én húztam.
Holnap remélem már lehet csatlakozni.
Csáó
<#wave>

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

papo21
olyan nincs!
annyi a titka hogy internetet nem szabad csatlakoztatni tehát nincs net és utána mennie kell

pTD-hU ptdclan.hu

pityu1973
Nekem még azt se engedi ha nem tud csatlakozni

papo21
jah ez máá tényleg sok elvonási tüneteim vannak ha nem megy tolok egy kis singelt azt csumi

pTD-hU ptdclan.hu

tojas1
Én ugyanaz,mint TE pityu1973.
Még mindig nem kapcsoltam ki a játékot.

én externetes tcomon, de szerintem nem ehez van köze. Ha jól tudom a BF2-nél is ez a helyzet, magával a szerverrel van valami..meg ha igaz, akkor akik csatalkozni tudtak, azokna sem írja jóvá a teljesítményét a szerver..bár ezt nem tudom.

pityu1973
Egy t-kábel és egy csellos csatlakozott én vivanetes vagyok t-comon

azt mondjuk nem igazán értem, hogy mitõl függ az, hogy ki tud csatlakozni és ki nem..mondjuk a hibáról már biztosan tudnak az illetékesek, mert világviszonyltan sem tud a többség játszani..és még a http://battlefield.ea.com/ sem megy..

pityu1973
A barátaim meg fent zuznak én meg kimaradtam. Lementik a képeket aztán megnézem összefûzve milyen volt<#rinya>

tojas1
<#falbav>
<#wilting>

tojas1
Szerintem nem,mert akkor bejelõltelek volna aztán ki tudja lehet.
Amúgy mától ez a nevem.
Eddig:"tojasHUN" voltam

pityu1973
szerintem most ért oda a szeptember 11-ére tervezett repülõ az EA szerverhez <#mf1>

pityu1973
Nem játszottunk már egy pályán rémlik ez a név!

tojas1
Holnap próbálkozom a Játékkal mert ma már úgy látszik nem fog menni.Akkor megpróbállak felvenni.
Ágyõ

tojas1
Nick nevem:tojas76HUN

pityu1973
Mi a nick neved aztán felveszlek
Amúgy meg a haveroknak megy most<#confused>
enyémet látod alúl <#email>

tamas76
szeretném meg jegyezni, aki azért nem játszik, mert azt hiszi nem megy, az nagyon gyorsan menjen fel és nézzen körül, mert olyan zuzás van lesz, hogy a bugyink le szakad<#gun><#violent>