Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tojas1
Csá Pityu!
Ha lehet érdekelne a TS szerver bár annyira nem értem mit jelent(gondolom játékon belül csatlakozom hozzátok),ha nem oktass ki légyszíves.Hendrichharcossal már sokat nyomtam és ma egy csomó HUN-nal voltunk.

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Kovács legény
csak arra reagáltam ,hogy a konkvest, rambos ,taktika mentes. (sarkitva)
a publikboltermészetesen nem lehet következtetéseket levonni ott sansztalan hogy normális csapatmunka legyen ,lehet az konkveszt vagy titán.
Probáld ki klánszinten a játékot ,ahol 8-10-12 ember együtt dolgozik ,egymást segitik stb.
Amugy a titán szerintem egy hülyeség.

www.czekoart.hu

tamas76
hát lehet, bármilyen infót segitséget elfogadok, nem rég játszok vele,idáig jókat játszottam relative, nem volt vele(m) baj
nem hatolok a mélyére a játéknak se idõm,se energiám, egyszerüen élvezem, mint társas dolog tõk jó
de mondom, épitõ jellegü dolgokat szívesen meghallgatok

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

Kovács legény
lol
látszik hogy csak public tapasztalatod van...

www.czekoart.hu

tamas76
a játékról meg nem akarok sokat meg okosat, nekem az jött le, hogy a titán célja a silók foglalása megtartása,majd a titán pusztítása, míg a másikon életbe alig birok maradni, a konkvest, nagyon Rambo filling, annak ellenére tiszteletem mindenkinek akinek az megy és szereti, nekem a csapat lényegesebb amit a titánon lehet inkább kihasználni, na persze ha az emberkék is akarják
....na de mikor a sok láma, egy oldalon belül lelõ,lekésel, lebombázz, na annak az életben is szétszedném az arcát, mert a játékért vagyok fent, nem azért mert õ most ezen szórakozik, na mind1.....ez csak magán gondolat volt....

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

tamas76
hendi, majd ha öszerakjuk rendesen a dolgokat majd beszélünk, nem zavarsz senkit, (vagy mégis?)<#rolleyes>
addig megpróbálok majd kikéredzkedni a futkosora...hátha kiengednek,meg leveszik rólam ezt a köpenyt ami összefogja hátul a kezem<#ticking>

hendrichharcos
TOJÁS!!!!6kor eldobtam mindent még az asszonyt is és vártalak!!De ennyi erõböl a Gyurcsányt is várhattam volna!!Remélem azért még leszel ma

hendrichharcos
A BF2t csak egyesbe játszottam.SAJNOS!!!De tetszett az is!Ez se lenne rossz csak jó csapat kellene mint minden háborúhoz! RAMBÓ???Ugyan már!! CSAPAT!!KÁIN alvászavarán már én is agyaltam

Bogdogege
Hát a BF2 -höz képest <#ravasz1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

hendrichharcos
Tudom hogy ti is túdjátok a dolgotok hisz ügyesen harcoltok ha valakit bántólag ért a pofázásom az ne haragudjon nem úgy gondoltam..le is lépek SZÉGYENEMBE

hendrichharcos
Azért mondtam hogy nem okoskodni akarok de tényleg pörögtek a pontok.De nem a közelharc hiánya öli meg e jó játékot!!!!!!Kiváncsi volnék az életben is a közelharcot kivánnád e????

hendrichharcos
Azért mondtam hogy nem okoskodni akarok de tényleg pörögtek a pontok.De nem a közelharc hiánya öli meg e jó játékot!!!!!!Kiváncsi volnék az életben is a közelharcot kivánnád e????

Bogdogege
<#taps> <#lama>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

De nekem nam baj ha nem tok multizni.
Elég az egyjátékos mód is.
csak kellene az a cód + az e-mail cím

ezért igazán kár volt regelned Te <#lama>

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Bogdogege
Hát igen nem nagyon van taktika,mindenki a rakétasilókat foglalja.Alig van
közel harc.<#buck>

czky
A nagy KAIN! Szokott az az ember egyáltalán aludni<#kerdes><#idiota>
Amúgy pont most nézegettem néhány fraps-al készített képet, és velem is jáccottál már párszor...<#vigyor>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

hendrichharcos
játszottam a KÁINnal-nem rohangáltunk le-fel.Megjelölni egy támadási zónát/SILÓT/ aztán ha megvan bedefendelni és irtani aki jön-nagyon pörögtek e pontok!NEM AKAROK OKOSKODNI csak tapasztaltam

hendrichharcos
TAKTIKA??A szakasz felszerelései!Van mikor mindenki ugyan azt a fegyvernemet használja-ez nagyon nagy hiba!!A tank (APC)gyalogság nélkül nem sokat ér STB

hendrichharcos
TAMÁS én adtam az ISTVÁNNAK /asszony-nem én/ elérhetõségeket csak még mondott olyan mazsolákat hogy halvány dunsztom sincs mirõl beszélt. De holnapra már berendeltem egy szakit!!Addig is köszönöm a türelmetek.

ronso
Merre játszotok ? Szeretnék már én is értelmes honfitársakkal nyomulni nem csak külföldiekkel.

Sakkoo.......Baszkiiii

pityu1973
Tisztelt fórumozok
Amúgy meg a TS-szerverünk nem titkos, nem klán, hanem puplikus azért hoztuk létre hogy használjátok majd, de csak a privátba adok hozzáférést!
Nem olyan mint a nagy klán szerever, nem is akarunk hozzájuk hasonlitani csak létrehoztunk mi is egyet.
Csak annyit kérünk aki használni akarja az kérjen regisztrácíót és ne nonameként ha lehet.
Köszönettel

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

ja bocs véetlen eltaláltam<#vigyor4>

<#wave>

hali bocs hogy megnit ezzel zaklatlak de kéne a szerver port száma amit az ip után kell beírkálni elõre is kössz

pityu1973
Privátba megtalálod <#wave>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

tamas76
ellenreagálok, ez egy jó játék, király játék, és azzé vagyunk, hogy együtt zuzzunk<#duma>

tamas76
hali, szóval még 1 köszi ,hogy annak idején küzdöttél a visszaállittásal, a pontjaim ügyében amit sikeresen elvesztettem, majd dupláztak,majd most már csak az új pontjaim élnek, de játék a lényeg, szóval szerintem pityu ad majd ip-t, és gyere minél többen annál jobb, bár lehet mi még elég kevéskék vagyunk hozzátok képest<#pias>

tomas10
jóvan huzzok innen

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

hogy ne egyedül kelljenvégig szenvedned odáig amin mások már végig szenvtek

hogyha úgy gondolod hogy sz*r akkor hzzál errõl fórumról oké!!!!!!!
a fórumok nem a dolgok lefikázására vannak hnem az emberi kapcsolatok fenntatására és a probémák könnyebb megoldására

tomas10
ez egy sz..r játék

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

pityu1973
Csatlakozom az elõttem szólóhoz ez az a játék amire pénzt kell sajnos áldozni, hogy élvezd az elõnyeit és a hátrányait.
Régebben én se költöttem semmilyen software-re de hát a BSA......<#confused>

hali mondjatok már egy teamspeak ip-t hátha csatlakozom én is néhanapján<#email><#violent><#wow1><#violent><#buck><#email>

tamas76
jaja, megtaláltam a megoldást a Punkbaster hibára, ha valakinek még elõjõn, én egy sima vga ujratelepítéssel eltudtam hárítani, tegnap zúztunk, nem jött elõ a hiba szóval szuperál<#taps>

tamas76
csõ hendi, jelöld meg a rambo79(hun)-t,ha tudod,velünk van,õ már késõ este, csak mint hallgató vesz részt, nem beszél, zavarja az otthoniakat ha dumál, de jó lenne már ha beállítanád a teamspeak-edet!!!
Adj valami elérhetõségedet, és pityu beállítja neked, ne kelljen már 20x elmondani<#zavart1>
Taktikai dolgokat?az mi?<#ticking><#zavart2><#action>

kár vele veszõdni, nincsenek pirat szerverek, csak singlet tudsz játszani a törttel, illetve hamachin keresztül pár emerrel lödözheted egymást..meg a botokat, de mondanom sem kell, hogy ez fényévekre van egy igazi szerver lehetõségeitõl..

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

hendrichharcos
KÖSZÖNÖM.Nekem megtiszteltetés.Remélem nem okozok csalódást!!!! RAMBÓ HUN??? Ismeritek??? ma láttam de nem tudtam vele beszélni!!

hendrichharcos
SRÁCOK!Ez K..va jó volt!REMÉLEM EZ SÛRÜBBEN megismételjük.valahogy igy má-JOBB-olyan hamar elment az idõ is!!Ha valamelykteket idegesit a pofázásom csak szóljon nyugodtan.Egy két taktikai dolgot megbeszélhetnénk majd.Ha gondoljátok.CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

pityu1973
bocs nem a képre hanem a szövegre

pityu1973
akitöl szerezted annak hogy megy ez a verzió, vagy kattincs a képre itt a szöveg fölött hátha találsz benne infót

tamas76
a lehetõ legkönnyebben a boltba tudod megszerezni<#eplus2><#vigyor1><#zavart1><#idiota>

Inkább átfogalmazom:
Megvan az a füzet csak ráborult a cola és nem tom kiolvasni.<#vigyor3>
Ezért kérek segitséget.<#alien><#alien2>

Na tehát, az a játék ami nekem megna az nem az a "tokos fajta" tudjátok mirõl beszélek.
A telepitésnél nem kért semmitcsak amikor elinditom bejön az animáció és utánna azt kéri.
Honnan lehetne azt megszerezni??

tamas76
hendiharci, ha õrülteket akarsz hozzánk csatlakozhatsz, szerintem simán toronyhibásak vagyunk és a társadalomra veszélyesek, szóval gyere, csak többen leszünk
<#zavart2><#lama>

hendrichharcos
OK hogy tanúltam de a harcászatot v. a fegyverismeretet kicsit jobban kedveltem.Azért boldogülok az életben magyarul is igaz azért egyre nehezebb.Amúgy meg tényleg kapkodtam ezért szúrtam el azt a hülyeséget de már figyelek és BOCSI.Én azt hittem csak én vagyok ilyen õrült ebben a korban de látom vannak hasonlóak hozzám.ÖRÜLÖK!!!!FENT TALÁLKOZUNK!!

hendrichharcos
OK hogy tanúltam de a harcászatot v. a fegyverismeretet kicsit jobban kedveltem.Azért boldogülok az életben magyarul is igaz azért egyre nehezebb.Amúgy meg tényleg kapkodtam ezért szúrtam el azt a hülyeséget de már figyelek és BOCSI.Én azt hittem csak én vagyok ilyen õrült ebben a korban de látom vannak hasonlóak hozzám.ÖRÜLÖK!!!!FENT TALÁLKOZUNK!!

tamas76
vedd fel a buddy listára a "google"-t<#nyes>

ronso
Bocsi megtaláltam........sorry

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Ki tudja a punkbustert hol kell frissiteni.......tegnap minden serveröl kivágott 1 perc után........köszi

Sakkoo.......Baszkiiii