Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehet érdekelne a TS szerver bár annyira nem értem mit jelent(gondolom játékon belül csatlakozom hozzátok),ha nem oktass ki légyszíves.Hendrichharcossal már sokat nyomtam és ma egy csomó HUN-nal voltunk.
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
a publikboltermészetesen nem lehet következtetéseket levonni ott sansztalan hogy normális csapatmunka legyen ,lehet az konkveszt vagy titán.
Probáld ki klánszinten a játékot ,ahol 8-10-12 ember együtt dolgozik ,egymást segitik stb.
Amugy a titán szerintem egy hülyeség.
www.czekoart.hu
nem hatolok a mélyére a játéknak se idõm,se energiám, egyszerüen élvezem, mint társas dolog tõk jó
de mondom, épitõ jellegü dolgokat szívesen meghallgatok
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
....na de mikor a sok láma, egy oldalon belül lelõ,lekésel, lebombázz, na annak az életben is szétszedném az arcát, mert a játékért vagyok fent, nem azért mert õ most ezen szórakozik, na mind1.....ez csak magán gondolat volt....
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
addig megpróbálok majd kikéredzkedni a futkosora...hátha kiengednek,meg leveszik rólam ezt a köpenyt ami összefogja hátul a kezem<#ticking>#ticking>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Elég az egyjátékos mód is.
csak kellene az a cód + az e-mail cím
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
közel harc.<#buck>#buck>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Amúgy pont most nézegettem néhány fraps-al készített képet, és velem is jáccottál már párszor...<#vigyor>#vigyor>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Sakkoo.......Baszkiiii
Amúgy meg a TS-szerverünk nem titkos, nem klán, hanem puplikus azért hoztuk létre hogy használjátok majd, de csak a privátba adok hozzáférést!
Nem olyan mint a nagy klán szerever, nem is akarunk hozzájuk hasonlitani csak létrehoztunk mi is egyet.
Csak annyit kérünk aki használni akarja az kérjen regisztrácíót és ne nonameként ha lehet.
Köszönettel
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
a fórumok nem a dolgok lefikázására vannak hnem az emberi kapcsolatok fenntatására és a probémák könnyebb megoldására
Régebben én se költöttem semmilyen software-re de hát a BSA......<#confused>#confused>
Adj valami elérhetõségedet, és pityu beállítja neked, ne kelljen már 20x elmondani<#zavart1>#zavart1>
Taktikai dolgokat?az mi?<#ticking>#ticking><#zavart2>#zavart2><#action>#action>
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Megvan az a füzet csak ráborult a cola és nem tom kiolvasni.<#vigyor3>#vigyor3>
Ezért kérek segitséget.<#alien>#alien><#alien2>#alien2>
A telepitésnél nem kért semmitcsak amikor elinditom bejön az animáció és utánna azt kéri.
Honnan lehetne azt megszerezni??
<#zavart2>#zavart2><#lama>#lama>