Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityu1973
Este ha látsz az msn-en akkor jelenkezbe és segitek rátalálni a ts szerverünkre <#nezze>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

pityu1973
Király lett!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

tamas76
lehet az asszonynak kéne játszania is<#vigyor2>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

hendrichharcos
AZ ASSZONY "RÁÉRT" ODAJUTOTT A GÉPHEZ.. MEGVARIÁLTA A LOGOMAT.

tamas76
hend, sokszor van olyan ha elfogadod,és nem rakja rögtön listádra, viszont egy új belépéssel, vagy kilépsz majd újra be akkor már szerepel az emberke akit elfogadtál, vannak bugok, de ha mégse történik meg az elfogadás, attól még ügye nincs baj, mert meg lehet ismételni<#circling>
nincs idõm zuzni....<#vomit><#ticking>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

hendrichharcos
NEM ÉRTEM!!Ma is kaptam a listára olyan meghivót vagy mit megnyomom az ACCEPTtet és nem rakja oda!kICSESZIK VELEM??Én meg kérem az elnézéseket közben csak a gép hülye!???Jó volt a mai küzdelem!!

hendrichharcos
Nem tudom hányszor próbáltam csatlakozni hozzátok-de ez a tetû mindig a másik oldalra tett!Éjfélig birtam-holnap reggel folytatom!!!JÓ LOCSOLÁST MINDENKINEK!!!!!!!!!!!

Bogdogege
<#vigyor2><#pias><#buck><#wave>Boldog Szülinapot KLegény

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Kovács legény
<#puszi>

www.czekoart.hu

papo21
én látlak buddyn te nem?

pTD-hU ptdclan.hu

pityu1973
Teljesen kiesek a pofavizitek miatt <#rinya>

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bogdogege
Kellemes húsvéti ünnepeket

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

hendrichharcos
Elcsesztem!!Kérhetnék egy ismétlést?BOCSI!!!

hendrichharcos
Köszi-jövök majd SIETEK!!Csak kicsit adok a fogyókúrámnak aztán itt leszek!!Remélem ma már a többiek is csatlakoznak majd!A végén még dezertõrökké válnak

papo21
áá nics pihenö mostanáig nyomtuk délután kettö ota! holnap felveszlek buddyra igazold vissza! köszke. azt nyomhatjuk <#violent>

pTD-hU ptdclan.hu

hendrichharcos
BOCSI ez TOJÁSNAK SZÁNTAM

hendrichharcos
Énis találkoztam már ilyen idiótákkal-ne foglalkozz velük!Csak tudnám az ilyen segg minek játszik.Amúgy meg jót harcoltunk remélem holnap is tudsz jönni!A többiek meg biztos PIHEGNEK a sonkaevés után!!!Azért jó volt és ne IDEGESITSD magad!!Majd eltöretem a kezét

czky
Ne így állj bosszút! Kezdj el egy Kick Vote-ot...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

tojas1
Most meg bent vagyok.
Nem értem

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tojas1
Valami TAKONY lõ rám a saját Titánunkról.Kinyír.Felmegyek én is kinyírom erre 10 perc múlva kirúgnak.Most meg már megint nemtudok be lépni a játékba,megint szarakodik.
HOL ITT AZ IGAZSÁG!!!!!!!!!!!!!
<#mf1>

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tamas76
no em lehet zuzni ezerrel
és ami a legfontossabb, kellemes ünnepeket a csatatéren is<#bohoc>

hendrichharcos
Nem akarok tolakodó lenni de meghivhatnál magadhoz-mármint a játékodba. Ahogy olvashattad már nem vagyok egy zseni de már páran megsajnáltak amit nagyon köszönök.-TE is SAJNÁLJ meg!!!!!!!!!!!!!köszi

hendrichharcos
Na mi van VELETE??Már szét motoroztam magam aztán hazaviharoztam hogy nyomúljünk és sehol senki?!!Amúgy meg kellemes HÚSVÉTOT NEKTEK csak a sonka nehogy megfeküdje a hasatokat!Mivel fogyózok NORBIS sonkát eszek (A BÕRÉT levágom) pedig héjában a vitamin

papo21
holnap nem lessz jooo ááá bemegyek központba azt mindenki meghal ................<#boxer>

pTD-hU ptdclan.hu

pityu1973
NO COMMENT <#levele>EA<#levele>

papo21
de nem értem mert EA hivatalos oldal megy gamaspy comrade megy azt multkor ezek nem menntek amikor nem lehetett csatlakozni

pTD-hU ptdclan.hu

pityu1973
Szólj ha megvagy a telepítésekkel!

papo21
ez nem igaz itt a hétvége azt nem tudjuk nyomni
faxom kivan gecsi EA

pTD-hU ptdclan.hu

tamas76
na király, felrakom a northern, azt nem tudom, hogy most mi lesz van volt....<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

hendrichharcos
Hazaérsz és meglepõdsz hogy megint nem tudunk nyomúlni pedig lenne rá idõ!Megyek qvadozok az tudom hogy jó-persze mert azt én rendezem nem úgy mint ezt!

Kovács legény
rá...

www.czekoart.hu

hendrichharcos
már azt hittem hogy már megint nállam van gubanc.Nagyon kezd tele lenni e a hócipõm ezzel az üzemeltetéssel!Ha én igy dolgoznék nem sok munkám lenne.Lehet le is állok egy darabig mert rohadtul idegesitenek ezek a SZARSÁGOK!!cSAK TUDNÁM MIRE FIZETÜNK???????????

ronso
Már megint nem müködik..........

Sakkoo.......Baszkiiii

hendrichharcos
Igyekezni fogok!Sokszor elméletben jobban megy de reflexek már nem olya jól!Meg ezt a sz.. gépet is le kell cserélnem!Akadozik stb.Ráfogom a gépre.Ez a NORTHERM nekem meg akad de csak 1 pálya!Pedig gyári

tamas76
ne idegesíts, ma rakom fel a northern srtike-t<#gunyos1><#boxer>

zsuskoo
hali! mán megin nem megy ez a szar!!!<#falbav><#zavart1><#violent><#violent><#mf1> valami grimbuszvan a ms-el? nálatok mi a zábra?

tamas76
király volt a tegnapi, de mit csesztél volna el?nem vérre megy...
hozzátok képest semminek éreztem magam néha<#miaz>...
bár én sajna elég rosszul hallok egy csomó embert, szóval sorry ha nem éppen azt csinálom amit mond, de nem hallom, ts-en jó
szóval ha elviseltek akkor joinolok mindig rátok
bár megnézzem a NS-t, mi ujjat ad majd....

Kovács legény
gyakorolnigyakorolnigyakorolni...

www.czekoart.hu

tojas1
Köszi a válaszokat!!Segitséget!!
Ma haza megyek feltelepítem aztán jöhet egy próba.

hendrichharcos
Teljesen egyetértek veled!Amúgy nekem se megy az-az elfoglalósdi! Lõnek meghalok aztán azt se látom honnan kaptam!De a mai nap nagyon jó volt és látszott már a csapatmunka!Csak elcsesztem!HOLNA?????szerintem egész jók voltunk!VAGY NEM????

pityu1973
Köszönöm a ma esti játékot aki ott volt annak meg pláne!

pityu1973
Mi is azzal nyomjuk teljesen más világba kerülsz ezáltal mert közelebb visz a csapattarsaidhoz, és nem kell a v gombot nyomogatni. Folyamatosan tudsz beszélni így olyan mintha ott lenne melletted.
Ha fõl telepítetted a cliensprogit akkor adhatok a miénkre elérést ha gondolod.

tamas76
állat volt, köszi a játékot<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

papo21
toljátok ma? csatlakoznék!!!

pTD-hU ptdclan.hu

papo21
ugyan az mint játékon belül a v gomb amivel beszélni tudsz csapattársaiddal csak itt nem kell nyomni v-t hanem egyfolytába beszélhetsz.

pTD-hU ptdclan.hu

tudod, google <#bee1>
de kiindulásnak: KATT

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

tojas1
Valaki segítsen!!
MI az a teamspeak??
Miért kell hozzá IP??
KÖSZI

tojas1
Bocsi!!!!!!!!!
Anyáméknál voltam és felartott.

Mondjuk számomra az sem jelent túl nagy szórakozást amikor vérprofi klánok vérprofi csatáját látom. Óramû pontosságal elfoglalják, lebombázzak, elaknásítják, kilövik az embert, mindig ott vannak ahonnét egybõl leszednek, ok, nem mondom, hogy nincs meg ennek is a szépsége, hiszen ezt is perfektül, összehangolva mindenkitudjamiadolga módjára kell ccsinálni és ezt nehéz összehozni. Csak mondjuk ezt akár a CS-ben is lehet mûvelni..számomra a BF "szépségét" a nagylétszámú szerverek adják, ott meg ugye sajnos elkerülhetetlen a zûrzavar😊

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"