Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Miért hiszi mindenki azt, hogy a legjobbak vezetik a listát!. <#confused>#confused>
Rögtön itt megjegyeném. Zoli a játék lényegét figyelembe véve valóban jó játékos. Azonban nem az határozza meg ki milyen jó, hogy hányadik helyen áll. Persze, hogy pl KAIN gyerek az elsõ 200 e > ponttal. Nézte már valaki mennyit játszik?? Szarni nem megy ki a gyerek komolyan mondom. Október 18 óta majdnem 80 napot tolta <#wow3>#wow3><#buck>#buck><#idiota>#idiota> Én sokáig játszotta vele. Mindent kihasznál, amivel global scoret gyûjthet. De csapatjáték csak ha érdeke úgy kivánja. No élveezet! <#banplz>#banplz>
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Remélem ma is olyan jót lövöldözünk mint tegnap este, nekem nagyon tetszett<#violent>#violent>
A mai jelmondat: hozz magaddal még egy embert<#felkialtas>#felkialtas>
Battlefield 2142: [PTD_HU]sziro74
Hendrich találkozunk a szakaszban!!!!!
Ma remélem össze jön a TeamSpeak-hez való csatlakozás.
Na Viszlát
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
tojás
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
bocsi hogy belevau, csak egy véleményt szeretnék hallani a játékról, ha valaki lenne olyan kedves és írna róla pár sort hát hálás lennék... 😊
a másik pedig, a gépigénye érdekelne. tudom, olvassam el a faq-t, próbáltam, nem hozza be a firefox, "probléma az oldal betöltése közben."
köszi<#integet2>#integet2>
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
na már hogy igy szétuntátok magatokat, akkor lezárom én is a sort, hogy jó volt az esti játék köszi, én még mindig élvezettel megyek fel játszani bár a fejem meg a szemmem kiszakad a fáradságtól
a teamspekre meg gyertek ,használjátok azzért hoztuk létre, sajna tényleg nem hallani már a játékban a hangall, valami gázos
hendrichharcos ne fogd be, ha felmegyek és játszunk, nekem magyarázzá,mert azért van a mikrofonod és a speaked azért éllitottuk be<#vigyor2>#vigyor2>
Mi egy squadban, tojás, labkwm, én , azaz liquivent.
Egy csapatban volt velünk hun2ol1 is, de meg kell mondjam nem túl korrekt játékos. anyáztunk is egymásra rendesen.
Saját csapattársait öldökli le, és egy kapzsi, ami a konzol és reactor megsemmisítést illeti. nem is beszélve arról, amikor poénnak találva azt, hogy lelõvi saját csapattársát, amikor a titan felrobbant, hogy õ jusson ki elsõnek. Nem is értem, hogy ilyen inkorrekt ember hogyan vezetheti a hazai litát...
liquivent
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
aktív^^ cu@dsnk
a játékban leonston_hun néven ismer aki ismer...
a Dr. klán tagja vagyok (www.drklan.hu) és sürgösen a klán embereket keres.
Nem tudom ez a levél jelent e valamit vagy csak elolvasátok és na egy ujab hülye irt valami szarságot bocsi (JohnnySmith)
kérésem ha lehetne a klának van saját servere nem ranged de van ( a tagoknak nem kell füzetni a serverér-t)
MINDENKIT KEZDÖT HALADÓT PRÓFIT MEG KÉRNÉK MINIMUM 2 EMBER JELENKEZEN A KLÁNBA ha nem is lesznek álandoan tagok vagy elakarnak meni nem szolunk bele.
(elnézést a helyes irásért kicsit fáradt vagyok és álmos de ez nagyon fontos hogy 2 ember jöjön és jelenkezen)
Nekem nagyon fontos de gondolom azok a klánok akikel szoktunk gyakorolni és ismerik a csapatot meg értik ezt a levelet nem sok klánba jártam edig de mindig jo emberekel találkoztam mindig segitetek és elmagyarázták épen mi a hibám pl: HUBA,DR
és soha egyik klán vagy ember sem mondot olyat hogy mi a fa** nem löted le vagy nem szitak le ha hibáztál aszt mondták "jó volt semi baj"
Csak 2 klánt emeltem ki nagyon sok nevet és klánt irhatnák ide de felesleges mert akivel én játszotam azok mind nagyon rendes emberek voltak.
Itt a vége nem fárasztom azokat akik elolvasták ezt továb 😄
a dr klán nagyon sürgösen emberket keres! www.drklan.hu
(bocs nagyon fárad vagyok 😄 helyes irásért bocs)
Más kár ezt a késeléses dolgot hántorgatni tök jót játszottam most a megnevezett illetõvel meg a megnevezõvel is és tõk jó volt köszönöm nekik, de sajnos hogy a játékban is errõl ment a üzengetés az már nem volt jó.
Szerintem hanyagoljátok.
Papo a tojásnak megadtam a ts szerverünket ha gondolod jöhetsz oda te is. (ill. a fórum többi tagja is meg van hívva ha gondoljátok.)
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
de egészségedre, és jó játékot
inaktív :C cu@bf3
pTD-hU ptdclan.hu
pTD-hU ptdclan.hu
pTD-hU ptdclan.hu
hendrich:
Tehát én egy szóval sem mondtam h rossz srác Zoli, sõt...
Ez szrintem tök poén h meg szeretne késelni mindenkit aki magyar, nem tudom ezen miért vagy fenntakadva h buddyra tett és szeretné a dõgcédulád!? :|
papo21:
"nem tom egyébként mért irt rola ilyeneket hiszen ök a HTW-ben csapattársak."
Miért milyeneket írtam róla??? Ez vicc
Beírok ide, lefikáznak, pedig még így visszaolvasva sincs semmi ellenszenves az írásomban, na mind1 ti tudjátok...
a család szerint már tiszta elmebetegségben szenvedek<#confused>#confused>
mert én csak olyan verziót találtam amiben lövöldüzenk össze-vissza és kicsit idegesítõ
szóval valakinek megvan csak a tiszta zene?
Elõre is thx!
pTD-hU ptdclan.hu
de valahol jelzi egyébként kiket késeltél?...mert én nem tudom, és szerintem vagyunk így egy páran
ha tudsz segíts,köszi
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Köszönöm,
igen én rajzoltam meg a menyasszonyom.
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu