Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
pTD-hU ptdclan.hu
na mindegy hagyuk mellesleg Lacesz hogyha crackelt verzióvl játszasz akkor csak az unalmas singleplayerrel tudsz játszani ami már alapból felesleges mert egyedül unalamas
"1488" a játék nagyon jó de csak akkor ,mint ahogy az elõbb említettem ha megveszed, ami azt jelenti, hogy érdemes megvenni, ha meg abbahagyod teljesen a játékot könyyû tovább adni hisz bármennyi "katonát" lehet csinálni (tovább adni hülyeség!) meg ha modjuk a WOW-hoz nézzük, akkor még olcsó is (meg jobb is), (dehát nekem könnyû nem én vettem a játékot<#vigyor5>#vigyor5>)
ja és pityu1973 kösz a ts-t ,ja meg hát az egyhetes távollétem miatt nekem is ki kell beszélni magam<#vigyor3>#vigyor3>,
ja és mindenkinek van rossz tulajdonsága: A világegyetem és az emberi butaság vgtelen, bár az elõbbiben nem vagyok biztos. "Eistein"
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Tegnap sikerült a TeamSpeak-es játék Pityuékkal/siro,tamás,rambo/ és persze HUNZOLI and FirstKing egy csapatba.
KIRÁLY volt.KÖSZÖNÖM
Volt egy kis késes MÓKA ZOLI-val,jó hecc volt nem "bántottuk" egymást!!
Csatabárd elásva,béke CIGI elszívva!!
Megyek játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Lacesznak meg üzenem ez az a játék amire érdemes pénzt áldozni mert csak akkor élvezheti az elõnyeit.<#violent>#violent>
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
HTW Negat
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Szerinted?<#crazya>#crazya>
jogtiszta a játék?<#nevetes1>#nevetes1>
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
mert, igen,ott ez a hiba elég gyakori
de ha jól megfigyeled, akkor hiába az egy oldal, nekem ez a 4. hozzászólásom...
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
www.czekoart.hu
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Majdnem azzal kezdtem ezt a postott hogy mi van kis§%”@ök, savanyú a szõlõ vegye be mindenki a pilumom, de ennek nem sok értelme lett volna!
Szóval elõször és utoljára tisztázni szeretnék pár dolgot.
1 szándékosan nem tk-zok(tam) le soha senkit
2 hendricharcossal és más magyar játékossal soha nem volt gondom és nem nevettem ki senkit azért ahogy beszél vagy cselekszik játék közben!
Sõt ha tudok segíteni vkinek vmiben azt szívesen teszem. Többször is volt már rá példa , hogy játék közben vagy buddyn keresztül kérdeztek tõlem vmit, ha tudtam válaszoltam.
Hát kb ennyi. A szándékos punisholást továbbra sem tolerálom, a késesprojekt pedig megy tovább!
Üdv =HTW= HUN20L1<#worship>#worship>
inaktív :C cu@bf3
A hétvégén is probáltam eladni õket de ilyen fux nem kellet senkinek még a píacon se <#nevetes1>#nevetes1>
liquivent: ~8% TK (össz 5057 kill)
Stex néven nem találltam Magyar játékost.
Nem játszottam túl sokat HUN20L1val ezidáig, de azért pár alkalommal találkoztunk akár csapatban, akár ellenfélként a csatamezõn. Soha nem tapasztaltam, hogy ne játszana tisztességesen és úgy érzem, hogy kicsit erõs rágalom álltalánosítva TK-nek és tisztességtelennek nevezni pláne egy olyan emberõl aki arányaiban 4X annyi csapattársat lõtt le.
üdv: Negat
HTW Negat
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Viszont ami a lényeg itt a forumban nem sok mindet tudtok tenni de a játékban annál több a lehetõség. Had ne soroljam el ok.....
"az addig poén, ha ellenfélként lekésel, ezzel nincs is gond, viszont az egyáltalán nem poén ha saját csapattársként sunyin késelget..ehhez nem kell nagy skill..és még csak tiszteletet sem vív ki vele, hanem épp ellenkezõleg. És mielõtt megkérdezed, utánam is futott már késsel saját csapattársként (lehet, hogy le is döfött, már nem melékszem, régen volt), fantasztikus poén tényleg. Bezzeg fordított esetben egybõl anyázás menne és kiszavazgatás, igaz?"
Ez mocskos rágalom, feltûnési viszkedekségnek tudom be itt fórumon belöl,(MIELÖTT MEGKÉRDEZNÉD, régóta játszom vele, sosem csinált még ilyet, nem hiszem h pont veled tette ezt meg, mert Stex-et meglátja és elkezd utána futni késsel a kezében, poén) ennyi errõl...
Liqvient:
"Hun2Ol1 -ról csak annyit, hogy minap játszottunk együtt.
Mi egy squadban, tojás, labkwm, én , azaz liquivent.
Egy csapatban volt velünk hun2ol1 is, de meg kell mondjam nem túl korrekt játékos. anyáztunk is egymásra rendesen.
Saját csapattársait öldökli le, és egy kapzsi, ami a konzol és reactor megsemmisítést illeti. nem is beszélve arról, amikor poénnak találva azt, hogy lelõvi saját csapattársát, amikor a titan felrobbant, hogy õ jusson ki elsõnek. Nem is értem, hogy ilyen inkorrekt ember hogyan vezetheti a hazai litát..."
liquivent
Én is ott voltam akkor, és teljesen máshogy történt: Zoli vitte a Transportert, bespawnul hozzá két bajnok és kiugrik föld felett 2 méterrel nyílván, a silot nekik kell hamarabb behúzni, erre ugye egybõl TK, majd jön a 2 punish is nem hogy bocsánatot kérnének, na és erre kapta fel a vizet (meg persze h mindkettõ magyar is volt, egyik persze te voltál)
inaktív :C cu@bf3
Battlefield 2142: [PTD_HU]sziro74