Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
ez a spytime gyerek is az agyamra megy nem lehet le löni vagy mi???
amugy nem Dr-es spy??????????
amúgy a demóba nincsenek unlockok
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
mert mintha én másként emlékeznék....
<#duma>#duma>
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Képen: Tamás76, Sziro74, Pityu73 a képet sziro készítette remélem látszani fog 😊!
[/img]
CZKY jelõlj meg embereket és akkor tudunk együt játszani.
"Tiszteld ellenfeled , hogy le tud gyõzni"
kis csapatunk megpróbált helyt állni a HTW erõs emberei ellen, tõk élvezetes és jó volt a játék<#boxer>#boxer>
(THX hendrichharcos, K1ing)
A helisünk meg Alien69 és jól mondod snipa meg Gunship (öröm mellé beülni másodpilótaként)<#nyes>#nyes>
Remélem legközelebb is lesz hozzátok szerencsénk 😊
inaktív :C cu@bf3
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Most errõl csak az jutott eszembe hogy milyen szar a magyar játékmorál.
Mostanában egyre több magyar jött fel szerverünkre aminek elõször még örültem is, aztán becsúszott néhány tk és elég rosszul esett hogy mindenki egybõl büntetett és nem a negativ pont miatt mert így nagy ivbõl szarok a pontokra meg 1-2 negativ pont sose vágott még haza, hanem az hogy az ember azt hinné hogy legalább a magyarok normálisak aztán rá kell jönni hogy messze nem... A másik meg hogy fél percenként valaki kicvote-ol. Miért?!
Természetesen általánositani nem akarok, mert nem mindenki ilyen de kvára örülnék ha változna a morál.
Clark addict
lol érdemes nézegetni ezt a fórumot is... "kpazsi", jesszus
hogyan kell nemkapzsin felrobbantani a magot? lol
Clark addict
PAPO21 ha fent leszek rajta akkor beregellek, de a Tamás is be fog tudni regelni!
Link
nem tudna valaki egy 1.2 crack-ot adni?
azt írja ki a játék hogy a patch elavult<#help>#help><#help>#help>
lehet akkor én is felmegyek 6-ra