Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
A gömbõcöket megfelelõen kell lerakni. Az esetek nagyobb részében nem a siló körül kell szana-széjjel szórni, mert azt észre venni. Az is jobb ennél, ha az összeset a silóra dobod, de persze, ez se megoldás (ha pl engineer a támadó, felkanalazza, és ez kb 10-20 másodperc). Inkább egy idõ után (magyarul, tapasztalat) rájössz, hogy melyik silót milyen irányból szokás megközelíteni, és abba az irányba kell lepakolni, elrejtve, pl kerités oldalába, a lényeg, hogy még ha a támadónak elkezd csipogni is, ne szúrja egybõl ki a szemét, hova is raktad le. Illetve, a buggy át tud száguldani a golyómezõn, ezt is figyelembe kell venni.<#zavart2>

hendrichharcos
Valahogy én is ezt kezdtem figyelni amit most leirtál.Én is dobálgattam szana szét azokat a "gömböcöket" nem volt semmi haszna. Tegnap már kicsit eldugtam egy páran kampecoltak is!<#boxer>A siló betámadása után a szakaszvezetõ nem oszthatja meg a csapatot??Nem láttam ilyet!!De a pontok nem jönnek jobban ha defend állásban gyilkolunk?Igaz ha meg nem jönnek várhatunk estig-igy már jártam.csak nehéz irányitani és közben menni-harcolni.Volt már hogy néztem a térképet és közbe FAKABÁT

hendrichharcos
Az lehet de a nevem vagy /commander/ilyet nem láttam-mert azért gondolni gondoltam erre a variációra-de az se lenne gond mert megérteném csak azért kérdem mert én nem szeretnék ilyet!De biztos hogy nem ellenem mert valami a nevem vagy beosztás ki lett volna irva -NEM?? Egy biztos olyan vezetõ soha nem tudsz lenni hogy mindenkinek megfelelj -ha bele szakadsz akkor se!!<#csodalk>.Szerintetek nics igazam???

Alien69
Ami a silózgatást illeti, nagy mértékben függ az ellenfél reakcióitól. De, alapvetõ, hogy tudj gondolkodni. <#vigyor4> Tehát, kövesd figyelemmel az eseményeket. Az elsõ körben természetessen a cél, hogy minnél többet behúzzunk (fõleg a meghatározó silókat, pl walkeres), illetve, hogy megpróbáljuk ebben az ellenfelet akadályozni. Alapvetõen, itt is függ, mivel "kezdesz". Logikus, hogy ha engineer vagy, és van megfelelõ eszközöd, akkor szord is szét a siló körül. Csak, sokan ezt is agy nélkül teszik! Tehát, bele a semmi közepébe, hogy ezermillió kilóméterrõl észre vehesse az ellenfél. <#falbav> Késöbb pedig azt a silót érdemes bevédeni, ahol van ehez megfelelõ eszköz, illetve, olyan jármû van ott, ami kulcsfontosságu, pl a walkerek meghatározhatják a földi csaták kimenetelét, ha egy kézbe kerülnek, és szintén ilyenek a tankok. De, vannak, akik a silóbehúzás gyorsított verzióit szeretik, mint a buggy, illetve, a gunship/csapatszállitó. Ebbõl a gunship a leggyorsabb, de mivel max. csak kétemberes, ezért elvileg lasabb, mint egy fullos csapatszállitó. Arra figyelni kell, hogy az ellentitán támadásánál a silókra azért nem árt figyelni. Röviden ennyi. A többit mindig az adott szitu adja. <#alien> Remélem, mások is így látják. alien2]

valószínûbbnek tûnik, hogy ellened ment a savazósdi szerintem..😊

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

hendrichharcos
Egy kérdésem lenne!!Tegnap egy pályát parancsnokoskodtam-én aki azt se értem mit beszélnek csak kúldtem az ellátmányt-uav-stb mégis 2szer is csinált olyan szavazosdit valaki ellen-de én nem csináltam!!Vagy mégis-DE NEM!!Más is kezdhet ilyet??Nehogy azt higgye már valaki hogy be profisodtam-nem vagyok én "párt"hogy szavazgattassam az embereket!!!<#ejnye1><#violent><#falbav>

hendrichharcos
Na nekem nem kell a kávé a 240/190es vérnyomásomnak nem hiányzik-és még azt mondják a sport egészséges!!!Ahétvégére-anya szülinapjára remélem kész a gépem akkor felrakjuk a TS-t.De most ez a gép borzadály-tegnap már nem sok hiányzott hogy kidobjam-inkább abba is hagytam-úgy szaggatott mint a felezõvonal.Az meg hogy a másik oldalra tesz??Azt meg ne is firtassuk

pityu1973
Mi xp-n multizunk Vistán kidob pankbuster hibával!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

F1rstK1ng
Vistán csak Lanozni lehet
Xp-n Single player van csak
98on lehet csak Multizni

inaktív :C cu@bf3

gamerboy91
Windows Vistan nyomja a multit(mem lant)????

Lehet vele multizni Vistán??

pityu1973
KÁVÉNÉS KÓLÁN ÉLEK HOGY FENT TUDJAK MARADNI!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Látjátok mennyire komolyan veszik egyesek már a BF-et, egészségüket is kockára teszik.<#felkialtas>

Battlefield 2142: [PTD_HU]sziro74

pityu1973
AKKOR RÖGTÖN KETTÕT MERT MÁR ÉNSE TALÁLOK BE A CÉGHEZ <#wow1>MÁR ILYENEK A SZEMEIM!

Ma is legalább éjfélig nyomjuk. Tamásnak meg veszünk csörgõ órát, hogy nehogy újra elaludjon a buszon hazafele<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

pityu1973
Látjuk mikor feljösz sajna azt is hogy ellenség vagy mi is szoktunk úgy játszani amig nem sikerül át menni. A TS-en a Battlefield szobába keress minkett ha játszunk mindig oda átmegyünk. Csak ugorj be abba a szobába és máris tudunk ott kontaktolni. (Nincs semmi jelszavazva úgy hogy bátran kerres a szobák között. Alapban az ADMIN szobában vagyunk, ha játszunk akkor a BF-ben. Gyakorlatilag mindennap megtalálhatsz a TS-en minket, ugyhogy csak bátran. a 10-órával sincs gond eddig még nem nagyon sikerült éjfélnél elõbb leszakadnom a géprõl!

jaj te már kb 1000éve!!!<#merges2><#vigyor2>

na jó nem rég nem tom mikor pontosan!!!!!
Gyere ts-re ha tudsz!!!<#integet2>

papo21
már két napja akarok csatlakozni rátok ha véletelen sikerül persze hogy az ellenségnél vok! a ts en meg nem találkozok senkivel!!! másikon nyomjátok?
jahh meg sajna a héten csak este tiz után érek rááá!!

pTD-hU ptdclan.hu

mellesleg spy te mióta lettél HTW-s?

<#hehe><#circling>

nekem is mintha ismerõs lennél valahonna<#shakehead>

pityu1973
Mi már forditottunk meg állást csak a silók védelmével! És persze volt fent emberünk is a titánon akik védték az egyetlen kapuvédõ pontot!

hendrichharcos
De tényleg mondjátok min változtassak-csak azt ne kérjétek hogy ne beszéljek-az embereim szerint is biztos szeretem a hangomat-akikkel játszottam eddig kérem irjanak ha van tanácsuk számomra-szeretnék fejlõdni-JÓ TUDOM nem versenyezhetek a fiatalokkal-de ez at ugri bugri se jó amit most csinálok.Lehet angolt kellene tanulnom???Már kiverték a fejemböl az agysejteket<#boxer>

hendrichharcos
A magyar szerver nem egyszerû dolog-sok mindent rendeztem már de ez elég nehéz-van egy pár ismerõsöm még nem adom fel.biztos félnek töllúnk<#violent>.A szúrással kapcsolatba senkinek nincs ötlete?A másik: melyk a jobb elfoglalni és bevédeni a silót v szaladgálni elfoglalni a silókat ez utóbbi nekem kimeritõ!!???Ha van ló tnácsotok várnám meg mit csináljak másképpen-szeretem a kritikát fõleg ha épitõ jellegü<#email><#email>

Halúú all.
Ha lenne magyar szerver ahhol csak mi magyarok lennénk fent légyszi szóljatok rám , mert akkor megyek én is lõõdözni.
thx

Kary vagy Karykeksz

csak viccc volt!!!<#crazya>

szia mi a neved a game-ban?? fel veszlek buddy-n!! ha nem baj!

na jó most meg kiderül béna vagyok!!!<#rinya> na jó szájatok le rólam!!!!<#violent>

F1rstK1ng
Azt nem mondtam h nem <#buck>
Én is mindig lelövöm <#vigyor1>

kBagyula
...és szerintem lõhetõ símán! 😉

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Alien69
De, mindenhez minimum 2 ember köll. Az egyik kapja, a másik adja. Akkor ki a hibás? Ja, tudom. A kapitány! <#alien2>

kezd leromlani a fórum az egyfolyába való b@szogatással,mellesleg spytime tényleg jól játszik amennyire én ismerem és eddig amgyarok közül nem sok embert láttam aki csalt volna egyrõl is csak hallottam<#hehe>

pityu1973
Legyen annak kényelmetlen az érzés aki okozza az adott helyzetet!
- akinek nem inge ne vegye magára -

pityu1973
Csatlakoznék én is a ne baszogassuk egy mást táborához. Én is sokat játszom a HTW -sekkel hol ellenük hol velük és mindik tanulok valamit lehet hogy nem figyelek annyira a részletekre azért nem idegesitenek a "bakik" és szándékosan használom ezt a szót én is arra törekszem hogy minél többen játszunk együtt a többi meg részlet kérdés. Azt hogy a külföldi forumokon miért nem megy a egy más cseszegetése arra csak ezt tudom mondani: ezért mondják a magyar nyelvet szokszínûnek próbáld csak ki egy kicsit is ezzel a mentalitással és vérméséklettel az ottani forumon egy évig szeríntem elunnátok magatokat.

pityu1973
Na azt megnézem hogy hozod össze!

hendrichharcos
PAPÓ!!!!Délután nem tudtam csatlakozni hozzád mert valami nyavajás kódott kért-ami nekem persze nincs!!Pedig jó lett volna.Este??Várlak

hendrichharcos
Na csá!Van még egy két dolog amit meg kellene szereznem-de szórakozni is szeretnék-bár én úgy beleélem magam hogy néha még fáj is ha eltalálnak-ezért nem nézek horrort!A srácnak meg igaza van szerintem tényleg hagyjuk békén egymástBALESETEK mindig történnek.JÁTSZUNK-mindenki hibázhat-megöl TÉGED-õt meg MÁS.EZZEL NEM LESZÜNK ELÕRÉBB.Én egy pár dolgot megtanúltam itt-ami talán rám is fért.srácok HARCRA FEL <#violent><#gun><#guluszem1>-amig a szemünk ki nem esik

Majd este valaki elmondhatná hogyan is kell jól szúrkálni. Mert nekem az is hasznos tanács volt hogy sok apro sorozat lövés jobb mint egy hosszú, mivel az csak szana széjjel megy. Azóta használom is eme tanácsot<#worship>

Carlos HUN
Nah 21 kor akkor party

De conquest legyen és magyarok mind egyoldalon!! 😄DD

oh jaj köszi,hogy már én is napirenden vagyok!!!
csak annyit füznék hozzá,hogy mért kell egymást bántani ezt nem vágom és mért csak a Magyarok ilyenek más külföldi forumon mért tudnak normálisan egymás baszogatása nélkül beszélni!!
na mind 1
köszi F1rstK1ng a védelmettttttt!!!!!<#wave>

tamas76
szóval tényleg, gyertek este teamspeakre, és tõk jól halljuk egymást, poén, jókat röhögünk, na persze aki komolyan veszi a dolgokat az is jöhet, csak meg ne lepödjön<#wilting><#awink>
tegnap véletlen nem a megfelelõ helyen voltunk, elnézést papo ha nem találtál minket, minden sziro hibája<#eplus2>
na jó nem is<#vigyor>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

F1rstK1ng
nem mondtam h csicska vagy csak spy-t dicsértem <#hawaii>

tamas76
hendrich ne gondolkozz, gyere este és játszunk, a többi kit érdekel.
Tegnap példul nekem mindig ki írta, mikor legyaláztál<#zavart2><#wow3><#rinya><#nevetes1>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

tamas76
ööö, ügye a gyakorlást nem rajtam akarod véghez vinni,mart agyunváglak<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

nem vagyok csicska ugyan akkora a rangom mint neked vagy spy-nak!!
de ez hihetetlen ,hogy 20 halálból 15 ö volt!!!
megyek a háta mögött full élettel bele fövök 1 tárat erre el kezd ugrálni mint a gumi maci megfordul az fejbe!!!
hendrichharcos
azt még megkérdezném hogy milyen módon lehet szúrni-a játékba!!Mert nekem csak ez a nyakvágás van azt annyi-de ma láttam két srácot akik egymáson gyakorolta-jól elvoltak-és ott szúrtak egyenesen is??Meg mi az hogy senkit nem lehet látni a titánon de mégis hullunk mint a legyek?? Nem csapattárs mindig 1 nevet irt ki!!ESTE JÖVÖK

hendrichharcos
de ha nem lesztek fent és én potyára rápihenek-akkor kaptok az asszonytól!Én itt leszek.Bár ez a fránya gép még mindig nincs meg-me kérdeztem is hogy most gyártják???Ha nagyobb tejesitményü lesz a gép nem fog akadozni-de nem mindig akad!!Nekem ez magas!!A késelés??Forgok mint a légy a légypapiron-figyelek-na ezért is jó csapatban játszani mert egymásra is figyelnek-

jó kis oktató filmecske, akár a kresznél<#nevetes1>
Tamás figyeld a késelõs jelenetet majd gyakoroljuk<#buck>

F1rstK1ng
HTW Spytime, nem csíter csak jobb mint te, szrintem ezzel el is van intézve...

tamas76
hát ez cool<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ma aki él és mozog az jöjjön BF-ezni 21:00-tól. <#violent>
Tegnap is jó volt. Teamspeak-kel meg még jobb<#nevetes2>