Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alien69 statja Ez mondjuk az enyim, de lehet bárkire keresni, meg amúgy is, nem én vagyok a lényeg, hanem, hogy nézzétek meg a statot. Amit mondjuk nem szeretek annyira, mert nem azt jelenti, hogy mindenben a HTW-sek lennének a legjobbak, hanem azt jelenti, hogy van benne gyakorlatuk. Ha leszûritek fegyverre, vagy eszközre, látszik, hogy azért az elsõ 15-ben jópár klántag ott van, még ha nem is az elsõ helyen éppen, de elöl. Tehát, ha éppen szembe találkozol egy skiles csávóval (most lényegtelen, hogy htw-s, vagy nem az), és hamarabb terít le, attól még nem csíter. Akár még olyan is lehet, amit Te éppen nem tudsz, pl. UAV van feletted, vagy vannak hasonló eszközök, melyek a minimappon megmutattják az ellenfél helyzetét (vagy egy másik emberke megjelöli, pl. én rendszeressen jelölgetek mindenkit). Nem voltam ott, abban az idõben, de elhiheted, ha észre vennénk a klánon belül, hogy valaki nem megengedett progikat használna, az elég hamar távozásra kényszerûlne. Ha megnézitek F1rstK1ng linkjét, a klánbézeset, azért, látszik, hogy a klán nemzettközi szinten is összeméri erejét, és bizony, egyáltalán nem lebecsülendõ eredményességgel. Mondjuk úgy, nem éri meg (nekünk) csít progikkal csalni.<#banplz>#banplz><#ejnye1>#ejnye1><#alien2>#alien2>
Király volt a játék ma is!!!!!!!
A fa..ért kell holnap dolgoznom.
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
nagyon kezdõ vagyok, és tetszik meg jó, remélem megmarad ez a filling , fõleg hogy olyan emberek jönnek, akiktõl lehet tanulni, és a játék melett még tõk jókat szórakozunk és dumálunk
hendrich!!!!!neharagdj, és más se, de a szerver behalt, reméljük hamarosan menni fog, bocsi
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Sajna mi sem tudjuk használni jelenleg , de dolgozunk rajta !!
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Ez nevetséges dolog amit csinálsz, tegnap is lelöttünk 7szer és máris beírod cheater, pedig a Titan mód (nem nagy képûségbõl,de eléggé) fekszik nekünk.
http://www.clanbase.com/rating.php?lid=2857
Köszi H2 <#eljen>#eljen>
Milyen néven tolod gamebe?
inaktív :C cu@bf3
Csak nem a HTWs srácokra gondolsz? Sztem nem cheatelnek. Sõt nagyon tisztességesen játszanak! <#gonosz2>#gonosz2> Amúgy itt egy video a cheatekrõl
http://youtube.com/watch?v=oIJPW4iyGqE (thx pIIrashalelkesújoncnak)
Ha hamarabb lelõ vki mint te azt gondolnád az már egybõl csíttel?
Hm, néha én is így vagyok ezzel de aztán rájövök, hogy csak pro!
Ui: Csak beintegettem az ablakból és néztem a fejed ahogy bámulsz kifelé! Ennyi. Beuntam, berasholtam azt lelõtelek, de nem a falon keresztül! OMG <#wow1>#wow1>
hTW|®
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Battlefield.2142.Game.Soundtrack.2007-CARLOS17
ide felmész:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf2142.php
majd letöltöd
telepited,
kiválasztod a lehuzó ablakban a játékot, és updatelsz, majd elinditod a játékot, és hálásan gondolsz rám<#vigyor2>#vigyor2>
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
<#dumcsi>#dumcsi>
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Hétvégén leszel?
pTD-hU ptdclan.hu
Egyszer rákerestem cheat re azt találtam egy olyat hogy a game inditásnál a robot meg a dice felirat nem jön be számomra ennyi a cheat! Aki ezzel nyomja egészségére remélem punkbuster elkapja!!!!<#boxer>#boxer>
pTD-hU ptdclan.hu
Akit érdekel a fegyverekrõl leírás/magyarul/az küldje az e-mail címét a privátba és küldöm!!!
Csumi
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
vedd fel a kapcsolatot pityuval s ha van kedved gyere este, ha még élünk a fáradságtól mi is vagyunk<#ticking>#ticking>
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
viszont örülünk ha játszol velünk,mert idáig mikor jöttél jókat nyomtunk együtt, szóval ha gondolod, gyere esténként, pityu,rambo,sziro...stb.fent vagyunk együtt és jókat játszunk
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
még 1x köszi, mindig elolvasom ha segitettek<#worship>#worship>
elismerem ha valaki jól játszik és örülök is neki,mert tanulhatok tõle, de aki csal az be.......a<#levele>#levele><#levele>#levele>
Battlefield 2142: [PTD_HU]sziro74