Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
No, azért a csíterezést tényleg felesleges bele venni. <#law> Ugyanis, nem árt néha statot nézni. Ha jól megnézitek, figyelmessen, és country-ra szûrtök, akkor a magyarok közül szinte minden fegyvernemben az élen vannak a HTW klán tagjai. Nem mindenki, mindenben természetessen (fõleg én nem).
Alien69 statja Ez mondjuk az enyim, de lehet bárkire keresni, meg amúgy is, nem én vagyok a lényeg, hanem, hogy nézzétek meg a statot. Amit mondjuk nem szeretek annyira, mert nem azt jelenti, hogy mindenben a HTW-sek lennének a legjobbak, hanem azt jelenti, hogy van benne gyakorlatuk. Ha leszûritek fegyverre, vagy eszközre, látszik, hogy azért az elsõ 15-ben jópár klántag ott van, még ha nem is az elsõ helyen éppen, de elöl. Tehát, ha éppen szembe találkozol egy skiles csávóval (most lényegtelen, hogy htw-s, vagy nem az), és hamarabb terít le, attól még nem csíter. Akár még olyan is lehet, amit Te éppen nem tudsz, pl. UAV van feletted, vagy vannak hasonló eszközök, melyek a minimappon megmutattják az ellenfél helyzetét (vagy egy másik emberke megjelöli, pl. én rendszeressen jelölgetek mindenkit). Nem voltam ott, abban az idõben, de elhiheted, ha észre vennénk a klánon belül, hogy valaki nem megengedett progikat használna, az elég hamar távozásra kényszerûlne. Ha megnézitek F1rstK1ng linkjét, a klánbézeset, azért, látszik, hogy a klán nemzettközi szinten is összeméri erejét, és bizony, egyáltalán nem lebecsülendõ eredményességgel. Mondjuk úgy, nem éri meg (nekünk) csít progikkal csalni.<#banplz><#ejnye1><#alien2>

tojas1
Hendrich még mindig nem kaptam meg az üzenetedet a játékon belûl!!
Király volt a játék ma is!!!!!!!
A fa..ért kell holnap dolgoznom.

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

hendrichharcos
Tényleg nem szeretnék megsérteni senkit és nem azért mert megható akarok lenni hanem mert hiszek az emberekben!Ne érts félre csak tudom hogy néha meggondolatlanul beszélek és ezért irtam

tamas76
sziasztok, tényleg nem jó hogy errõl szól, és változott a fórum jó és rossz irányba, viszont neharagudjon senki, de a tegnapi integetést hárman szivtuk meg, és a fegyver csõve rendesen átlógott, oké legyen játék hiba, de nekem sehogy se sikerült átlógatnom pedig próbáltam ezerrel, hogy megygözödjünk róla, mi tévedünk, most se tudom eldönteni, nem akarok itélkezni senki fölött, tõk jókat nyomtunk együtt, remélem ez igy marad
nagyon kezdõ vagyok, és tetszik meg jó, remélem megmarad ez a filling , fõleg hogy olyan emberek jönnek, akiktõl lehet tanulni, és a játék melett még tõk jókat szórakozunk és dumálunk

hendrich!!!!!neharagdj, és más se, de a szerver behalt, reméljük hamarosan menni fog, bocsi

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

rambo79HUN
Hendrich !! Nem vettünk le téged a TS-rõl ,csak behalt a szerver !!
Sajna mi sem tudjuk használni jelenleg , de dolgozunk rajta !!

zsuskoo
szájonárá!<#worship>

H2
szia zsuskoo! 3as gombbal tudsz váltani egyes vagy sorozat között!

hTW|&#174;

az utolsó mondtatod különösen nem értem, de amugy megható volt..<#ravasz1>

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

hendrichharcos
Levettetek a TSröl?Nem tudtam kapcsolódni rá.Remélem nem bántattalak meg BENNETEKET- NEM TUDOK ROLLA!!Ha igen mégis szeretném tudni mivel. Mert az nem szándékos volt az biztos<#worship><#worship><#worship>

hendrichharcos
Srácok ne kezdjük már el megint!!Ez egy játék-még engem csesztetek le hogy komolyan veszem!38évesen átértékeltem amiket mondtatok és be kellett látnom igazatok van<#falbav>/ami azért nem volt egyszerû dolog/ Olyan jó kezdett lenni a fórum és erre elmegyünk megint a sérelmek felé.Ha lehet ne ezzel foglalkozzunk.Mi lenne ha valóság lenne-kiszavaznád a bajtársad ha véletlenül téged lõ le??Hibátlan ember nincs mindenkit fogadjunk el olyannak amijen.Nehogy félreértsétk nem papolni akarnék csak egy kis összetartást-megértést.Szerintem mindannyian értek annyit mint bárki ezen a játékon<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

zsuskoo
Csá embörök ! hogy a búbánatos ......-ba tudom vissza állítani a sorozat lövést a fegyveremen????? köszke

F1rstK1ng
Tisztelt Pityu, kérlek fejtsd ki milyen cheatek vannak a játékhoz, különben ne dobálozz ilyen szavakkal, mert ezzel sérteget a klántársaim.

Ez nevetséges dolog amit csinálsz, tegnap is lelöttünk 7szer és máris beírod cheater, pedig a Titan mód (nem nagy képûségbõl,de eléggé) fekszik nekünk.
http://www.clanbase.com/rating.php?lid=2857

Köszi H2 <#eljen>
Milyen néven tolod gamebe?

inaktív :C cu@bf3

H2
Csá pityu73!

Csak nem a HTWs srácokra gondolsz? Sztem nem cheatelnek. Sõt nagyon tisztességesen játszanak! <#gonosz2> Amúgy itt egy video a cheatekrõl
http://youtube.com/watch?v=oIJPW4iyGqE (thx pIIrashalelkesújoncnak)

Ha hamarabb lelõ vki mint te azt gondolnád az már egybõl csíttel?
Hm, néha én is így vagyok ezzel de aztán rájövök, hogy csak pro!

Ui: Csak beintegettem az ablakból és néztem a fejed ahogy bámulsz kifelé! Ennyi. Beuntam, berasholtam azt lelõtelek, de nem a falon keresztül! OMG <#wow1>

hTW|&#174;

Alien69
Szerintem, tegnap az én nevemet is "imába" foglallhatta pár emberke, pontosabban egy szakasz, publikon. <#bee1> Felrakták a titánra a bíkönt, és ugye jöttek lefele a bejárókhoz. No, én meg a gunshippel ott voltam, és lefedeztem szépen a két bejáratot. Persze, nem én voltam az ügyes, hanem Õk voltak a "kezdõk". Pedig, megpróbáltak sokmindent, de ennek ellenére, csak azért hagytam abba, mert az összes silót is elfoglalták mások. <#falbav> Kicsit ilyen voltam: <#kocsog>, pedig, ha szigorúan nézzük, nem kempeltem, mert nem egybõl nyírtam õket, ahogyan bespawnoltak, hanem, megvártam, amíg lejöttek, vagy elkezdtek lövöldözni rám a spéci fegyókkal. Szerencsére, elég lámik voltak, és jópár percig szenyóztam velük.<#lookaround> De, sajna, kell a sok(k) gunshippes kill. <#rinya>

pityu1973
Köszi CARLOS.<#worship>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Kössz máris töltöm<#eljen><#eljen>

Carlos HUN
Battlefield.2142.Game.Soundtrack.2007-CARLOS17

Letöltés!

Rar Pass:

http://savaria.protect.hu/

Carlos HUN
Remélem lesznek akik majd örülnek neki 10 perc és felteszem! 😄

Battlefield.2142.Game.Soundtrack.2007-CARLOS17

hendrichharcos
persze hogy leszek de csak délutántól mert néha kell foglalkoznom a halandó dolgokkal i.DOLGOZOK.Na nehogy félreértsd csak a hobbimat csinálom.Szombaton oktatok vasárnap meg jön a kertészem aztán irányit gatom egy kicsit nehogy elcsesszen valamit.Szóval nem akarok megszakadni csak felügyelek.De hajtom és jövök ahogy csak tudok<#violent><#gun><#eljen>

tamas76
na semmi extra, idáig mindenkinek segitett erre a hibára, hogy miért van õk se tudják
ide felmész:

http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf2142.php

majd letöltöd
telepited,
kiválasztod a lehuzó ablakban a játékot, és updatelsz, majd elinditod a játékot, és hálásan gondolsz rám<#vigyor2>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

Bogdogege
Áruld el a titkod <#heureka>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

tamas76
tojás, pityu átküldte a cuccot, nagyon köszi<#worship>

tamas76
van elvileg megoldás bodgogege, ha segithetek szólj
<#dumcsi>

pityu1973
Szerintem a tiedet lehet korrigálni a Tamas76-nak is ez volt!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Bogdogege
Engem is ki hajigál a Punkbuster, 10 mp azt END <#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

papo21
Jaja Délutános vok a héten tehát este nyomom az a baj hogy a pb azokat basssss aa ki akiket nem kéne. nálam szerencsére nincs ilyen!!!
Hétvégén leszel?

pTD-hU ptdclan.hu

hendrichharcos
TOJÁS.Megkaptam a fegyverek leirását nagyon köszönöm-a többieknek is ajánlom elég tanulságos-nekem jó volt elolvasni.PAPÓ-mi a helyzet veled rég láttalak-melózol????Ezt a pb-nem értem engem sokszor kidob e miatt pedig aztán én nem csalok hisz még a gépet is alig tudom bekapcsolni! Szereintem aki már igy beletúrkál a programba az már a PB-t is átvágja. NEM????Nekem még azt se adja meg ami megjárna<#boxer><#violent>

papo21
Érdekes dolgok ezek számomra például eszembe se jut hogy ilyesmivel megkönnyitsem a játékot! A multkor például a titánon egy gecsi sentiner gun lött le a falon keresztül! Ezt is remélem javitják ujj pöcsel!
Egyszer rákerestem cheat re azt találtam egy olyat hogy a game inditásnál a robot meg a dice felirat nem jön be számomra ennyi a cheat! Aki ezzel nyomja egészségére remélem punkbuster elkapja!!!!<#boxer>

pTD-hU ptdclan.hu

hendrichharcos
Elég durva lehetett az estétek nem irigyellek benneteket<#boxer>gondolom mit érezhettetek!De ezt a csalást nem értem-valahogy belenyúl a programba??Én is fogok majd jönni ha már nem ezzel a vacakkal kell nyomnom és tudok TSni is-mert igy csak visszatartnálak benneteket.Remélem addig se feledkeztek meg róllam<#wave>De látom azért hogy nyomultok rendesen-nõnek a pontszámok!!!!

tojas1
Sziasztok!!
Akit érdekel a fegyverekrõl leírás/magyarul/az küldje az e-mail címét a privátba és küldöm!!!

Csumi

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tamas76
sõt czky, ha beugrasz teamspeakre, még élvezheted is a szerencsétlenségünket szóban is, amit egymással nyomatunk<#crazya><#vigyor0>
vedd fel a kapcsolatot pityuval s ha van kedved gyere este, ha még élünk a fáradságtól mi is vagyunk<#ticking>

zsolt9999
szinte minden szerverõl

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

zsolt9999
engem az esetek 99%-ába kirúgna

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

czky
Köszi srácok! Én is nagyon örülök hogy veletek nyomhatom a gamét. Tegnap este nagyon fáradt voltam, de ma este remélem már megint tudok jönni és kinyírjuk az összes köcsög csítert! <#vigyor>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

pityu1973
Csatlakozom én is örulök ha együtt zuzhatunk CZKY

pityu1973
Tisztelt éríntett clán a tegnapi játék nem volt igazán sportszerü amíg szemtõl szembe harcolunk azzal nincs is baj -gyözzön a jobbik-, de akit magatokkal hoztatok cheat királyt <#mf2> na az nem volt szép. Remélem dagad a melle hogy át tudta dugni a kezét meg a fegyverét a titánmagnál a 3-as védelmi pont üvegén és onnan irtani a védõket. (Hozzá teszem a titán bugok kihasználása is egyenértékü a cheattel ha játék van.) Direkt nem irtam ki a clán nevét aki ott volt az tudja kirõl van szó remélem lerendezitek egymást közt. Ne fajuljon a dolog kikelgetéssel ha megjelentek, én eddig szívesen játszottam veletek és játszom is addig míg nem viszítek el másfelé az ügyet.

tamas76
hát ja, szerintem nekem is lenne mit mondanom nekik, lehet át értékelné a játékát<#gonosz2>
viszont örülünk ha játszol velünk,mert idáig mikor jöttél jókat nyomtunk együtt, szóval ha gondolod, gyere esténként, pityu,rambo,sziro...stb.fent vagyunk együtt és jókat játszunk

czky
De jó lehetett csalók ellen játszani! Én idegbajt kapok a csalóktól. Legszivesebben "elbeszélgetnék"<#boxer> velük négyszemközt! 😄DD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

pityu1973
Köszi a választ Alien megprobálom, A Tojásnak üzenem mi is probálkoztunk a lefordításával de folyton felcsalnak játszani így füst be ment terv lett belõle. A magyar EA ezt megtehetné ennyi pénzért (ha pedig már megvan nekik akkor bocs én nem találtam). Ha elküldöd az én is megköszönöm!

tamas76
örülök ha bárki pl:alien69, ír okossokat, köszi,mert én se sokat tudok és legalább építõ jellegszerü lesz a fórum
még 1x köszi, mindig elolvasom ha segitettek<#worship>

tamas76
esti csalásokról meg ennyit<#mf2>
elismerem ha valaki jól játszik és örülök is neki,mert tanulhatok tõle, de aki csal az be.......a<#levele><#levele>

hendrichharcos
Köszi!Bár most várok leirást a TOJÁSTOL a fegyverekröl magyorul bár az lenne jó ha mindent vihetnék magammal-min ROMBÓ-IGAZ NEKI CSAK EGY KÉSE VOLT meg a NYILA.Az a baj hogy nem nagyon tudtam mi mire való azért is örülök hogy pld TE igy segitesz-meg persze mások is!Tegnap akikkel voltam õk is nagyon jó fejek voltak pedig azt se tudtam hol vagyok fõleg szaxiként.Van ehez a játékhoz valami spéci irányitó??Mert a hozzávaló billentyüzetet beszereztem ahogy megjelent de ha van jobb azt is megvenném csak nem tudom hogy milyen néven keressem!<#worship><#eljen>

hendrichharcos
Nem tudom-de a Tojással nyomtuk és belefáradtunk hogy senki nem halt meg bedig volt egy pasas akibe 2tárat is beleküldtem-na most ha cak a felét számolom az is sok!De lehet csak bénák voltunk mert ugye az se kizárt.Lehet ha én is tudnék ilyen kódokat nem zavarna annyira!!De igy inkább abahagytam!Láttam hogy fent voltál de már elment addigra a kedvem azért nem csatlakoztam hozzátok.De ha ott is ez ment még jó hogy nem tettem.Elvégzek egy HEKKER tanfojamot<#falbav>

Este milyen csalások mentek a titánon<#mf2>

Battlefield 2142: [PTD_HU]sziro74

Alien69
Ha jól emléxem, az "AE Defuser" eszközzel lehet minden ilyen cuccot felszedni, tehát a snipa cuccait is! Csak óvatossan, persze.<#idiota>

Alien69
Köszi, de nem hinném, hogy "hírnevem" lenne. Sokat nyomom a gunshippel, de elötte meg sokat walkeroztam. Én bill+egérrel irányítom, aránylag megfelelõen. Nem tudom, mennyivel lenne jobb joy-al irányítani, de, ki akarom próbálni, az egyik kollegámat megpróbálom majd befûzni, adja kölcsön azt a 30 ezres cuccát (WoWozik a láma), csak egy kicsit csinálnék emígyen: <#violent> .Igaz, ha beválna, se tudnék venni megfelelõt, de majd valamikor esettleg egy középkategóriásat, de, csak ha tényleg érzem a külömbséget. <#hawaii> Külömben, sokat nem tudok elmondani az irányításról. Elõször menj egy üres szerverre, és ott gyakorold a függõleges emelkedést. Tehát, csak nyomd a "W"-t, és semmihez ne piszkálj. Aztán, lehet szép lassan próbálkozni a lebegéssel, ami kb annyi, mint amikor a sorozattra állított géppusival egyes lövéseket akarsz leadni, utánna meg jöhet egyre több gombocska. <#email> Végül is, minden csak gyakorlás kérdése.<#nezze>

hendrichharcos
Kérdeznék-ha nem gon-Az enginer mivel tudja hatástalanitani az ellenséges aknákat?A recon által lerakott robbanószereket is Õ tudja hatástalanitan?Én raktam le és egyszer csak eltüntek.de mivel?Elõre is köszönöm a segitségeteket

tojas1
Hendrich add meg az e-mailt privátba és küldöm a fegyverekrõl a leírást

pityu1973
Alien69 úgy tudom nagy repülös hirnevedben állsz, tudnál adni tanácsokat ez ügyben föleg a két légijármû irányitását illetõen. Azt tudom hogy midegyiket másképp kell a levegõben lebektetni de a harcihelikoptert egyszerüen nem tudom a cél fölött tartani állandóan kileng jobbra balra gondolom nem egér kell hozzá.

pityu1973
Köszi Alien a jótanácsokat végre valaki a forum létrejöttének a lényegéhez a legközelebb került. Még egyszer köszi <#worship>. A profiktól is várnánk egy pár építõ jellegü tanácsokat fõleg ha netántalán oldalukon harcolva hozzá is járulhatunk a gyözelemhez.